Συζήτηση πολιτισμένη
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
αποκαλεσες καρκινωμα μεριδα λαου του ΠΑΟΚ ναυπλιε οταν μιλας σωστα θα παιρνεις σωστες απαντησεις.
- paok nafplio
Ναι αυτο κανω.Δεν θεωρω οτι ειναι αγιοι ολοι οσοι ειναι ΠΑΟΚ.
με το ιδιο σκεπτικο ουτε εγω θεωρω οτι εσυ εχεις αντιληψη για τι πραγμα μιλας και εισαι μειωμενης νοημησυνης.
Και για να σε προλαβω ΕΣΥ το ξεκινησες.
Και για να σε προλαβω ΕΣΥ το ξεκινησες.
Δεν θεωρω κακο,να με θεωρει καποιος καρκινωμα γιατι πολυ απλα,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!!Kαι ξερω και πολλους συνδεσμιτες που αγωνιζονται ΠΟΛΥ για να μην γινουν οι συνδεσμοι καρκινωμα.....Γιατι,κατα το παρελθον,καποιοι προσπαθησαν να γινουν superαδες,αλλα ακομα τρεχουν.....ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!Δεν νομιζω,πως διαφωνεις πως μεσα στους συνδεσμους υπαρχουν ατομα τα οποια με προσχημα τον ΠΑΟΚ,"βγαζουνε γουστα"......
Οσο,για την επιλεκτικη ευαισθησια........ευτυχως ή δυστυχως ολα τα post μας υπαρχουν...
Οσο,για την επιλεκτικη ευαισθησια........ευτυχως ή δυστυχως ολα τα post μας υπαρχουν...
Θα φορεθουν και σε φωτεινα χρωματα...........
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- paok nafplio
Εγω ουτε κλεινω ραντεβου να πλακωθω με κανεναν ουτε παω να καψω αλλους συνδεσμους ουτε ριμαζω γηπεδα ουτε πλακωνομαι με τους σεκιουριταδες στην Τουμπα ουτε κλεινομαι τα βραδια κ μαστουρωνω μεσα στις γιαφκες...
αν το θες ετσι ναι τοτε ειμαι μειωμενης νοημησυνης.
ΥΓ υπαρχουν κ ατομα που δεν ειναι ετσι αλλα ειναι ελαχιστοι μαλλον...η τους εχουν σκεπασει με τις πραξεις τους οι πολλοι...
αν το θες ετσι ναι τοτε ειμαι μειωμενης νοημησυνης.
ΥΓ υπαρχουν κ ατομα που δεν ειναι ετσι αλλα ειναι ελαχιστοι μαλλον...η τους εχουν σκεπασει με τις πραξεις τους οι πολλοι...
-
paok nafplio έγραψε:ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!

- salonikiog4
ΧΑΧΑ ,τα ιδια ονοματα εδω και χρονια σε αυτο το φορουμ και κραζουν πισω απο την οθονη ! Ποιοι ειστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Θα μας βρειτε απεναντι μας , με η χωρις την ασπιδα του Θοδωρη ,με η χωρις τον σαλπιγγιδη σας.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ,Ο ΠΑΟΚ ειναι ο ΛΑΟΣ του .Δειτε που καταντησατε τον ΠΑΟΚ ρε δεν σας θελουμε τα πραγματα ειναι επικυνδινα για εσας ,για μενα εσεις ειστε χειροτεροι απο τους γαυρους .Αντε επειδη αρκετα πηγε το παραμυθι.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ,να ρθει στον συνδεσμο μου να με βρει γιατι καιρος ειναι να μιλαμε με ονοματα ! Ζορρο ; εσυ δεν εισαι ανθρωπος να μιλας για συνδεσμους και ανακοινωσεις οπως και οι περισσοτεροι εδωμεσα ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ρε χαζο ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ εισαι τυχερος γιατι δεν θα σου πω ποιος πιστευω εγω οτι ειναι το καρκινομα ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙ του νετ γιατι δεν πας να το πεις αυτο σε κανα συνδεσμο και το αμολας εδωμεσα ;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ αραγε γιατι ..;;
ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ..
σαλπι σαλπι οεοεοε ,,ααααα και κατι αλλο ολοι εσεις θα φυγετε απο την τουμπα μαζι με τον μαλακα σας το σαλπιγγιδη γιατι πολυ απλα ηρθε η ωρα μας ,ΑΝΤΕ ΝΙΑΟΥ ΤΩΡΑ
σαλπι σαλπι οεοεοε ,,ααααα και κατι αλλο ολοι εσεις θα φυγετε απο την τουμπα μαζι με τον μαλακα σας το σαλπιγγιδη γιατι πολυ απλα ηρθε η ωρα μας ,ΑΝΤΕ ΝΙΑΟΥ ΤΩΡΑ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Προφανώς η φράση "είσαι φυτό, ανύπαρκτος, ρουφιάνος και άλλα όμορφα κοσμητικά επίθετα, δεν είναι βρισιές για τον εν λόγω κύριο....bakunin4 έγραψε:Gash δεν εβρισα κανεναν εδω μεσα. αντιθετα εχω δεχτει υποδειξεις ,επιθεσεις κτλ
Gash είσαι Θεός αδελφέ μου. Αλλά μάταια κάνεις διάλογο....Μάταια....
paok nafplio έγραψε:Το ειπα κ στην κεντρικη το λεω κ εδω κ ας παρεξηγηθουν οι περισσοτεροι η ας με βρισετε δεν με νοιαζει.
ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!
BAFOS AFTO EIPE DEN EIPE MERIDA
paok nafplio έγραψε:ουτε κλεινομαι τα βραδια κ μαστουρωνω μεσα στις γιαφκες...
αλλως ενας wannabe μπατσος-δικαστης...
DimisK έγραψε:Προφανώς η φράση "είσαι φυτό, ανύπαρκτος, ρουφιάνος και άλλα όμορφα κοσμητικά επίθετα, δεν είναι βρισιές για τον εν λόγω κύριο....bakunin4 έγραψε:Gash δεν εβρισα κανεναν εδω μεσα. αντιθετα εχω δεχτει υποδειξεις ,επιθεσεις κτλ
Gash είσαι Θεός αδελφέ μου. Αλλά μάταια κάνεις διάλογο....Μάταια....
Οσο ειναι και τα δικα σου

- paok nafplio
Κ επειδη κραζεται ολοι θα σας πω οτι δικαιωμα του καθενα να κανει οτι θελει τον ΠΑΟΚ γιατι τον ανακατεβει???αν ολοι θελαν το καλο της ομαδας θα υπηρχε ενας συνδεσμος κ τελος!οχι 200.αλλα εδω στην Ελλαδα ολοι θελουμε να ειμαστε προεδροι να κανουμε κουμαντο και τετοια.
salonikiog4 εχουν φυγει οι πειρσσοτεροι εχουν φροντισει να τους διωξουν καποιοι.
city_boy οχι ρε μαν δεν θελω να γινω μπατσος ουτε δικαστης καλα κανουν κ την βρισκουν απλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μπαινει στην μεση ο ΠΑΟΚ.
salonikiog4 εχουν φυγει οι πειρσσοτεροι εχουν φροντισει να τους διωξουν καποιοι.
city_boy οχι ρε μαν δεν θελω να γινω μπατσος ουτε δικαστης καλα κανουν κ την βρισκουν απλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μπαινει στην μεση ο ΠΑΟΚ.
salonikiog4 έγραψε:ΧΑΧΑ ,τα ιδια ονοματα εδω και χρονια σε αυτο το φορουμ και κραζουν πισω απο την οθονη ! Ποιοι ειστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Θα μας βρειτε απεναντι μας , με η χωρις την ασπιδα του Θοδωρη ,με η χωρις τον σαλπιγγιδη σας.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ,Ο ΠΑΟΚ ειναι ο ΛΑΟΣ του .Δειτε που καταντησατε τον ΠΑΟΚ ρε δεν σας θελουμε τα πραγματα ειναι επικυνδινα για εσας ,για μενα εσεις ειστε χειροτεροι απο τους γαυρους .Αντε επειδη αρκετα πηγε το παραμυθι.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ,να ρθει στον συνδεσμο μου να με βρει γιατι καιρος ειναι να μιλαμε με ονοματα ! Ζορρο ; εσυ δεν εισαι ανθρωπος να μιλας για συνδεσμους και ανακοινωσεις οπως και οι περισσοτεροι εδωμεσα ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ρε χαζο ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ εισαι τυχερος γιατι δεν θα σου πω ποιος πιστευω εγω οτι ειναι το καρκινομα ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙ του νετ γιατι δεν πας να το πεις αυτο σε κανα συνδεσμο και το αμολας εδωμεσα ;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ αραγε γιατι ..;;
η χαζωμαρα σε ολο της το μεγαλειο αυτο ισχυει για σενα αλλα και για αυτους ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .....ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ......
Ο καθένας εδώ μέσα (forum) εκφράζει τον εαυτό του. Μη γυρίσετε αύριο και πείτε οτι το paokmania χαρακτηρίζει τους συνδέσμους καρκινώματα.!!!!!