5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Σαν τεχνικός διευθυντής θα ηταν καλύτερος στις επαφές με παίχτες θα έβγαζε το μάτε και θα έλεγε μέχρι να τελειώσω το μάτε θα έχεις υπογράψει αλλιώς θα σου κόψω την μπάλα :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Καλύτερα προπονητής στα τμήματα υποδομής..
Και ποδοσφαιρο θα μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες και όταν θα έρθει με το καλό η ώρα να παίξουν το πρώτο τους ντέρμπυ θα μπαίνουνε μέσα για να πάρουν τα σκαλπ των αντιπάλων..
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι απλά ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και ένας πραγματικός ηγέτης για τον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας άνθρωπος που λέει πάντα την άποψή του και είναι αποφασισμένος να πληρώσει το κόστος για τη… σκληρή ειλικρίνειά του. Η ισχυρή του προσωπικότητα, άλλωστε ήταν αυτή που χωρίς τη θέλησή του τον έκανε πρωταγωνιστή στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ουρουγουανός έχει πολιτική άποψη, μια διαφορετική φιλοσοφία για τη ζωή και την έχει εκφράσει μέσα από τις συνεντεύξεις του. Εμείς θέλουμε να σας θυμίσουμε τις απόψεις του ήρωα της κερκίδας του ΠΑΟΚ κάνοντας ένα κολάζ όσων έχει δηλώσει στο παρελθόν:

Για τη στάση ζωής του: "Είναι θέμα χαρακτήρα. Θεωρώ πως όταν έρχονται τα δύσκολα πρέπει να δίνεις όλη σου την ψυχή για να τα ξεπεράσεις. Αυτή είναι η στάση ζωής μου. Είμαι από την Ουρουγουάη, είναι μια μικρή χώρα, μόλις τριών εκατομμυρίων κατοίκων. Είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε τόσο δυνατοί στην ψυχή και στην καρδιά".

Για την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία: "Θεωρώ ότι είμαι άνθρωπος –και κατ’ επέκταση ποδοσφαιριστής– δίκαιος. Δεν ενοχλώ όταν δεν με ενοχλούν. Στην ένταση του αγώνα μπορεί να συμβούν πολλά και κάποια από αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι. Δεν έχω παίξει ποτέ βρόμικα και θέλω και ο αντίπαλός μου να κάνει το ίδιο. Αν δεν το κάνει, όμως, οφθαλμός αντί οφθαλμού… Δεν ζητώ εκδίκηση από κανέναν. Με ενδιαφέρει να παίζω για να νικάω. Δίνω τα πάντα την ώρα του αγώνα, οι προκλήσεις είναι μέρος του παιχνιδιού. Απαντάω σε αυτές, αλλά είναι σαν να σβήνω από το μυαλό μου ό,τι έχει συμβεί μόλις σφυρίζει τη λήξη ο διαιτητής".

Για τα μελλοντικά του σχέδια: "Σήμερα μπορεί να πίνουμε καφέ εδώ και αύριο να παίζουμε άρπα στον ουρανό με τους αγγέλους. Είμαι ικανοποιημένος με την ανανέωση του συμβολαίου μου, αλλά όταν δω ότι δεν μπορώ να αποδώσω αυτό που πρέπει, θα κάνω ένα βήμα παραδίπλα. Μετά τον ΠΑΟΚ θα γυρίσω στη γη που με γέννησε. Αυτή η γη με ζητάει πίσω για να συνεχίσω και να πεθάνω εκεί".

Για την ανατροφή των παιδιών του: "Είναι κακομαθημένα; Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχουν μια άνετη ζωή. Τους κάνω πολλά χατίρια. Τους αγοράζω αρκετά από τα πράγματα που μου ζητούν, αλλά πάντα προσπαθώ να τους κάνω να καταλάβουν πως καθετί έχει μια αξία, τίποτα δεν τους χαρίζεται".

Για την παιδική του ζωή: "Δούλευα σε ένα φούρνο για να βοηθώ την οικογένειά μου. Δεν μου είχε ζητήσει κάποιος να το κάνω, απλώς ήθελα εγώ να προσφέρω κάτι στους δικούς μου. Κυριολεκτικά πήγαινα στο σπίτι μου ένα κομμάτι ψωμί. Είχα μάθει έτσι από τους γονείς μου, δούλευαν και οι δύο πολύ. Το ποδόσφαιρο μου άρεσε πάντα και ήξερα από μικρός ότι αυτό θα κάνω για να ζήσω".

Για τη θρησκεία: "Πιστεύω στον Θεό, όχι στην εκκλησία. Δεν έχω πάει ποτέ σε λειτουργία".

Για τη Μύκονο: "Εχω ακούσει για τη Μύκονο. Μαζεύει τόσο πολύ κόσμο; Και γιατί να πάω στη Μύκονο; Για να χαλάσω την ηρεμία μου; Αυτά τα κοσμικά δεν είναι για αριστερούς".

Για την πολιτική κατάσταση στην πατρίδα του: "Χαίρομαι που τα τελευταία χρόνια στην Ουρουγουάη υπάρχει πολιτική σταθερότητα. Στις τελευταίες εκλογές επικράτησαν οι αριστεροί, πιστεύω σε αυτούς και θεωρώ ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Δεν είμαι παθιασμένος με τα πολιτικά θέματα, ούτε με ενδιαφέρουν τα κόμματα και οι παρατάξεις, αλλά μπορώ να πω ότι είμαι αριστερός".

Για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα: "Αυτή η κατάσταση μοιάζει με την εποχή που έπαιζα στην εθνική Ουρουγουάης. Η χώρα περνούσε δύσκολες και άσχημες στιγμές και όταν φορούσα τη φανέλα της Εθνικής δίναμε τα πάντα για να προσφέρουμε τα πάντα στον κόσμο που περνούσε δύσκολα. Το ίδιο κάνω και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ".

Για το γυναικείο ποδόσφαιρο: "Έχω δει γυναίκα διαιτητή να σφυρίζει σε αγώνα ανδρών. Απαράδεκτο. Δεν θέλω να μου τύχει ποτέ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά μου φαίνεται περίεργο. Μακριά από μας… Τώρα, πάλι, γυναίκες να παίζουν ποδόσφαιρο; Αν τους αρέσει, ας το κάνουν. Δεν μου φαίνεται καθόλου ενδιαφέρον".

http://olapaok.gr/podosfairo/Garcia/pam ... 80898.html
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Αυτή πρέπει να είναι παλιά συνέντευξη..
Περσυνή νομίζω..
Για ποιό λόγο την ξαναδημοσίευσαν??
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί είναι διαχρονικός...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Βγηκε σημερα η αποφαση τιμωριας του Παυλου που λεει οτι τιμωρειτε με απλη επιπληξη αρκει μεσα σε διαστημα 2 μηνων να ανακαλεσει τα οσα δηλωσε για τον σπαναθα.
Δηλαδη τι περιμενουν να τους πει τωρα?
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Δε θέλω να προκαταλάβω, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι μάλλον απίθανο να συμβεί... οπότε ??
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

κάποιος φτερνίστηκε και κουνήθηκαν...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν ανακαλούμε τίποτε!
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Παμπλο ανακαλεσε και πες για την μανα του σπαναθα 8-)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

8-) :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Χαχα δεν παίζει να ανακαλέσει ο Παυλάρας. Κι εγώ μόλις διάβασα την είδηση, το πρωτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα τους γράψει στα @ρκίντια του!
Άβαταρ μέλους
anger4a

Δημοσίευση από anger4a »

Ρε τους γράφει ήδη στα αρχίδια του όλους τους κομπλεξικούς μ@λ@κες

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=381

Ο Πάμπλο πήρε τα βουνά

11 Jun 2010 10:57, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Την πιο ξεχωριστή εβδομάδα της χρονιάς ζει ο Πάμπλο Γκαρσία. Μπορεί η εθνική Ουρουγουάης να δίνει σήμερα τον πρώτο αγώνα για το Μουντιάλ, εκείνος όμως έχει φύγει για... κυνήγι.

Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται εδώ και δέκα ημέρες στην Ουρουγουάη και αφού παρέμεινε για λίγο κοντά στους δικούς του ανθρώπους, αναχώρησε για τα βουνά.

Αυτή είναι μία συνήθεια του Γκαρσία, την οποία τηρεί κάθε καλοκαίρι όταν επιστρέφει στην πατρίδα του. Αυτός και λίγοι καλοί του φίλοι, αφήνουν τις οικογένειές τους και παίρνουν τα βουνά. Εκεί απομονώνονται και ηρεμούν πλήρως, αφοσιωμένοι μόνο στο κυνήγι.

Σε αυτή την εβδομάδα δεν έχει καμία επαφή με άλλους ανθρώπους και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο. Είναι επιθυμία του να ηρεμεί πλήρως και κανείς δεν ξέρει αν καταφέρει να δει τον αγώνα Γαλλία – Ουρουγουάη στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”