Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από diniko80 »

κλειδωστε το θεμα λεμε....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΜΟΝΤΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??????????

το σαιτ σας νοιαζει ή ο ΠΑΟΚ
cosmopaok2

Δημοσίευση από cosmopaok2 »

Kolokotronis_4 έγραψε:καλά τα λένε οι Μακεδόνες.

ΕΓΩ ως μέλος του Paokmania, συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα των Μακεδόνων και δεν ενοχλήθηκα καθόλου με την ανακοίνωση. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.
Ακριβώς! Αλλά πολλά έχουν υπωθει εδώ κατά των συνδέσμων, τι περιμένατε? να βρίζετε να προσβάλλεται να λασπολογίται συνδέσμους και να μένουν αναπάντητες τεράστιες προκλήσεις ?
zakipre-4-

Δημοσίευση από zakipre-4- »

σιγα ρε βλακα ταντ μξ ρωτησουμε κ σενα τι συνθημα θα πουμε αμα δεν σ'αρεσουν μη φοναζεις ερε τι ακουμε ρε, πουλας σε ξαναλεω τρελα ομως στους αλοθρησκους ετσι ? να σε δω που σε λιγο καιρο θα σε χουν στην φαπα τι θα λες
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ήρεμα παίδες...

Να προσέξουμε ότι γράφει
ο καθένας νοιώθει άξιος να εκφράζει άποψη είτε πίσω από ένα μικρόφωνο είτε νομίζοντας ότι είναι συγγραφέας και να χαρακτηρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.
να προσθέσω εγώ ανώνυμα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ από φορτιστές έχω έναν samsung.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

moican4 έγραψε:Οπλαρχηγε ,θεωρεις το paokmania "επαγγέλμα" ? Δηλ πληρωνονται καποιοι εδω μεσα.? Γιατι ειπες οτι τιποτα δεν σε ενοχλησε..
Η ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "βουλωστε το" δεν ξερω κατα ποσο οσοβαρα μπορει να υπολογισθει,,,
γελοια πραγματα...
moican4, δεν νομίζεις ότι πολλοί στο φόρουμ το έχουν παρακάνει? όπως και στα ραδιόφωνα?
δεν νομίζεις ότι ο οπαδός του πληκτρολογίου είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στο οπαδικό κίνημα?
κάθε μέρα διαβάζουμε και ακούμε ότι μαλακία του κατέβει το καθενός μας στο κεφάλι.
ένα έχω να βροντοφωνάξω

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
και
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

υ.γ. που γράφουν για επάγγελμα και πληρωμές?... γιατί αδυνατώ να το εντοπίσω.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Κολοκοτρώνη δεν έχω βγάλει λέξη ποτέ για τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ και το συνδεσμιακό κίνημα. Δεν θα μπορούσα άλλωστε με αυτά που κουβαλάω και εγώ από το παρελθόν.

Δεν μπορώ όμως να αφήνω ασχολίαστα σοβαρά λάθη. Τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με τους συνδέσμους ... Για αυτό και δεν πρέπει να τα μπερδεύουν οι ίδιοι οι σύνδεσμοι. Κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσουμε ...

Όσο αφορά το παλικαράκι που βρίζει ... Χαλάρωσε αδερφέ ... Δεν με ξέρεις. Σεβάσου τον άλλο. Πλεόν πέρνουμε πιτσιρίκια στο γήπεδο και όταν κινδυνεύουν αγριεύουμε ...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Οσον αφορά τον... επαγγελματισμό του PAOKmania,
προσωπικά, δηλώνω οτι εάν γνώριζα έστω και έναν επαγγελματία
που να γράφει εδώ μέσα,
θα την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια.

Και απ'ότι γνωρίζω
αλλά και έχω ενδιαφερθεί να μάθω
και με έχουν διαβεβαιώσει
δεν υπάρχει κανείς.

Σε πρώτη φάση, λοιπόν, μιλάμε για λάσπη, αδιακρίτως,
λάσπη προς όλους μας,
που την εντοπίζω και σε άλλα sites και forums
από ΠΑΟΚτσήδες προς ΠΑΟΚτσήδες
και με λυπεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Δευ 31 Μάιος 2010, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

αλλο να λεει ρε παιδια καποιος κατι στο φορουμ ενος ΠΑΟΚτσηδικου σαιτ, που συζηταει οπως στο σπιτι του με τους φιλους του ή στο γηπεδο και αλλο τα ραδιοφωνα που ακουν αλλοθρησκοι, ΑΡΔ και δημιοργειται εικονα συγχισης...ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ποτε δε φταιω το μεσο (πχ το ιντερνετ-σαιτ) αλλα οι ανθρωποι που γραφουν και πριζωνονται σχεδον αποκλειστικα απο τους ΑΡΔ για να αυξανουν επισκεψιμοτητα
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

dolphinto έγραψε:
bakunin4 έγραψε:παλι υποδειξεις και απειλες και τα χιλιοειπωμενα πανε φιλε 15 σελιδες πισω και θα λαβεις απαντησεις.
Δεν ισχυουν αυτα που λες.
1.Καμια απειλη απο την ανακοινωση
2.Επαναλαμβανωμαι οσο λεγονται ψεματα και παπαιριες.
3.Ολα τα μεσα ειναι χρεος να εξαντληθουν ειδικα μετα το σκηνικο που στηθηκε για τον γαμια λυραρη.
4.Υποδειξεις για το που να παει ο καθενας δεν εχεις δικαιωμα να κανεις.Μιλα για τον εαυτο σου απλα.
5.Οσο υπαρχει ψεμα θα υπαρχει αντιλογος.
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΟΜΩΣ... ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ .. ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΜΕΝΑ ..ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ... τελος παντος.. δεν το συνεχιζω..ειστε πολλη κουραστικοι, ελπιζω να μην το κανετε ανιοδοτελως το οτι βρισκεστε συνεχεια εδω μεσα.. κοστιζει το να βρισκεσε ολο το βραδυ μεσα...

υγ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ@ΜΗΘ3Ι Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ @@@ ..ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ...
Οτιδηποτε εχει τεθει το εχω απαντησει εκτος απο παπαροφιλολογια υποθετικου σεναριου,επι της ουσιας εχω απαντησει σε ολα οσα εχετε θεσει αν και δεν ειμαι ουτε δικηγορος των ΣΦ ουτε θα επρεπε να επαναλαμβανομαι 20 φορες για να καταλαβουν καποιοι τα αυτονοητα.
Μεγαλε πανε δες τις σελιδες πιο πισω και ελα ξαναπες μου ποιος κανει υπεκφυγες και πηδαει απο το ενα θεμα στο αλλο,ψεματα στα μουτρα μας δεν θα μας λες κιολας.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΡΕ.ΕΝΑ ? ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΣ ΠΟΣΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΩΝΤΕ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ,ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Οσο για το ανιδιοτελως το ελπιζω και εγω για σενα και τους ιδιοκτητες του Σαιτ ;)
Δελφινο εισαι σιστας ?

υγ1¨:Βλεπω καποιοι πειραχτηκαν απο μια ανακοινωση που παλι λεει τα αυτονοητα,βεβαια οταν ριχνουν λασπη ανενοχλητα δεν τους πειραζει οταν παιρνουν απαντησεις λενε φασισμος και αλλα αστεια.Κανεις δεν ειπε να το βουλωσεται αλλα να σεβεσται τον ΠΑΟΚ και τον ΛΑΟ του.Αν και η ανακοινωση ειναι πολυ Light κατ εμε.Αντι να κρινετε επι της ουσιας οτι λεγετε σας επιασε "το ΣΑΙΤ πανω απο ολα",οποιος δεν εχει την μυγα δεν χρειαζεται να νιωθει προσβλημενος ,για το κλιμα που βγαινει προς τα εξω μιλαει η ανακοινωση γενικως και απο ραδια και απο σαιτ και γενικοτερα.

ΥΓ2: Οσοσ για τον Γκας που παλι ριχνει μπιχτες για την διακοπη του φαιναλ φορ δεν φερει κανενας ΠΑΟΚτσης ευθηνη,το φαιναλ φορ διεκοπει λογω της εισβολης των χανουμιων και την ριψη αντικειμενων,στυλο,μολοτοφ.Οι δικοι μας μια ωρα ηταν σε θεση αμυνας και κρατουσαν γερα.Οποτε το επιχειρημα οτι στερησαμε νταμπλ στον ΠΑΟΚ το παιρνει το ποταμι.Γκε Γκε ?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

zakipre-4- έγραψε:ποιος γελαει μωρη κοτα γαμω τα παντα σου ποιους λες καραγκιοζηδες ρε βλακα ? αυτους που με τις πλατες τους πουλας τρελα εσυ κ ο καθε οπαδος του κολου ? αφου ηθελες νταμπλ τοσο πολυ που ησουνα ρε ? που ησουνα σε ρωταω ρε γαμημενε ? κολοφλωρε, σας πειραξε η ανακοινωση επειδη λεει αληθιες οπαδοι τοθ κολου κ της 3τιας

Καντηλια προς μελη του φορουμ δεν επιτρεπονται... Κανε καμμια βολτα να χαλαρωσεις και τα ξαναλεμε....
Μπορεις να γραφεις οτι θέλεις. Μέλη του φόρουμ όμως δε θα βρίζεις!! Άντε, γιατί παραξεφύγαμε ...
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

,,,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bakunin4 την Δευ 31 Μάιος 2010, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Όντως ο σύνδεσμος αυτός έχει να επιδείξει άσχημη προϊστορία σε στελέχη....
Δε γνωρίω τίποτα για αυτούς τώρα όμως.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

bakunin4 έγραψε:..... για την διακοπη του φαιναλ φορ δεν φερει κανενας ΠΑΟΚτσης ευθηνη,το φαιναλ φορ διεκοπει λογω της εισβολης των χανουμιων και την ριψη αντικειμενων,στυλο,μολοτοφ.Οι δικοι μας μια ωρα ηταν σε θεση αμυνας και κρατουσαν γερα.Οποτε το επιχειρημα οτι στερησαμε νταμπλ στον ΠΑΟΚ το παιρνει το ποταμι.Γκε Γκε ?
αυτό ξέρω και εγώ.
cosmopaok2

Δημοσίευση από cosmopaok2 »

Σύμφωνο ΠΧ ο Ντικ και το σινάφι του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”