Κύπελλο χάντμπολ 2009-10

Άβαταρ μέλους
brigate4

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2009-10

Δημοσίευση από brigate4 »

Αφού νοιάζεσαι τόσο για το κύπελλο γιατί δεν πηγαίνεις σήμερα στο Βόλο για τη γυναικεία ομάδα?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το που πάει ο καθένας αδερφέ είναι δική του υπόθεση.
Το θέμα είναι με τις πράξεις του να μην ρεζιλεύει τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

μαγκες οσοι πηγατε μπραβο!και εγω αμα δεν ειχα εξετασεις θα ερχομουνα.καλα κανατε και δειξατε οτι δεν μασαμε απο απειλες.οσο για το κυπελο δεν με νοιαζει και τοσο θα γινει καπου αλλου και θα το παρουμε!ετσι και αλλιως δεν εγινα ΠΑΟΚ για τους τιτλους οποε δεν με ενδιαφερουν και τοσοι αυτοι!ΝΤΡΟΠΗ σε οσους δεν πηγαμε και μεγαλυτερη ΝΤΡΟΠΗ σε αυτους που δεν πηγαν και βριζουν αυτους που ηταν κοντα στην ομαδα τους!στο μενιδι ετυχε να εχω παει στο πρωτο παιχνιδη χαντμπολ με την κουλα και δεν μπορειτε να φανταστητε τι εκαναν τα χανουμια!για αυτο τα λεω τοσο χυμα!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φίλε έθνος και εγώ εξετάσεις έχω και δεν πήγα...
Και ούτε εγώ έγινα ΠΑΟΚ για τους τίτλους.
Αλλά όταν λέμε ότι ο λαός του ΠΑΟΚ στηρίζει την ομάδα δεν εννοούμε ότι γινόμαστε τροχοπέδη στην οποια προσπάθεια της.
Δυστυχώς και πάλι κάποιοι βάλανε τις προσωπικές κόντρες και τα "πανιά" πάνω από το καλό της ομάδας...
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

τα χανουμια προκαλουσαν και ελεγαν οτι εχουν ετοιμασει σκηνικα για οσους πανε απο τους δικους μας και πετυχανε οι δικοις μας με το ντου στον συνδεσμο τους το πρωι τον απολυτο ξεφτιλισμο!
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Οσο και να σε προκαλουν ομως, φιλε e8nos, και να σε απειλουν εσυ πρπει να δειξεις ανωτεροτητα και να μην τους απαντησεις.Οσοι πηγανε στη Λαμια και τα κανανε γυαλια καρφια (χωρις να με νοιαζει ποιος και γιατι ξεκινησε τα επεισοδια) κανανε αυτοματα κακο στην ομαδα χαντμπολ και ταυτοχρονα σε ολον τον Π.Α.Ο.Κ.!Και οσοι κανουν καο στην ομαδα τους, πολυ απλα δεν αγαπνε την ομαδα τους.
:pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή θεωρείς μαγκιά αυτά που κάναν οι δικοί μας χτες;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

....Τα οποία (χανούμια έξω από το γήπεδο) ακούστηκε ότι ετοιμάζουν εκπλήξεις στους οπαδούς μας 8-) ....
Το ξέραν απλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ και δε το ήξερε η αστυνομία; Σε ποιους τα λένε αυτά...Είνια υποχρέωση της αστυνομίας να εξαλείφει τα φαινόμενα αυτά πριν καν τη σκέψη τους και αυτοί αφήσαν να γίνει...Δε με νοιάζει αν το ξεκίνησε ΠΑΟΚτσης ή αεκτσης...αλλά σε τι κράτος ζούμε; Εγώ το λέω ότι κύριο φταίξιμο έχει η αστυνομία...Δείτε και πείτε μου από που είναι η παρακάτω εικόνα...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Για να μην κουράζεστε είναι έξω από ένα Διοικητικό Συμβούλιο ανώνυμης ποδοσφαιρκής εταιρίας...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Το καλό ήταν ότι κάποιοι πήγαν. Το κακό ήταν ότι έγιναν χοντρά επεισόδια. Δεν μπορώ να διαχωρίσω το ένα από το άλλο και να πω "αφού πήγατε, έχετε δίκαιο ό,τι και αν πείτε" ή "αφού έγιναν επεισόδια, ό,τι και αν πείτε έχετε άδικο".

Αυτοί που πήγαν στο σύνδεσμο της ΑΕΚ κι έκαναν ντου μάλλον σκέφτονταν την πάρτη τους και όχι τον ΠΑΟΚ και δεν έχω καμία διάθεση να τους υπερασπιστώ, το είπα και πιο πάνω. Δε με ενδιαφέρει αν "τους αιφνιδιάσαμε" (!!!) ή αν "οι ΑΕΚτσήδες προκαλούσαν". Το ξέρουμε ότι προκαλούσαν και ότι είχαν και αυτοί πολεμοφόδια: 33 από αυτούς πήγαν στο τμήμα και ξέρουμε ότι την έχουν δει γαμάουα φέτος γιατί σε όλα τα αθλήματα τρώνε φάπες, οι γαυροβάζελοι τούς δουλεύουν στην Αθήνα και κάπου πρέπει να ξεσπάσουν οι καημένοι. Αυτό δικαιολογεί τα "δικά μας"; Ή μήπως να τα ρίξουμε όλα στην αστυνομία και στους ΑΕΚτσήδες;

Η μικρή προσέλευση πάντως ήταν ένα θέμα. Παρότι έγιναν διαβουλεύσεις, έμειναν απούλητα εισιτήρια. Μια εκδρομή την αξίζει και με το παραπάνω το συγκεκριμένο τμήμα αλλά τι να λέμε, εδώ άλλοι δεν κουβαλήθηκαν ούτε μέχρι τη Μίκρα όλη τη χρονιά...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Οσο και να σε προκαλουν ομως, φιλε e8nos, και να σε απειλουν εσυ πρπει να δειξεις ανωτεροτητα και να μην τους απαντησεις

χαχαχ.φοβερο δεν ακουγεται?δειξε και συ την ανωτεροτητα σου με ενα κλικ
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Gika oπως και εγω ετσι και εσυ εισαι αρκετος μικρος για να εχεις αποψη για οπαδικα κινηματα,για εκδρομες και για μπαχαλα.Ετσι λοιπον καλυτερα να μην κρινεις συνοπαδους σου με τους οποιους στο επομενο παιχνιδι θα εισαι αγκαλια...Χωρις να γνωριζουμε τι παιχτηκε χθες δεν μπορουμε να λεμε ζωα-καφρους-αλητες τα αδερφια μας που κανανε τοσα χλμ(παλι!) διπλα σχεδον απο την αθηνα γνωριζοντας οτι θα βρεθουν σιγουρα σε περιπετειες...

Ολοι οσοι κατακρινουν οτι συνεβη χθες στη λαμια,παλι δυνατα θα φωναζουν στον Ναο απο τον ιουλιο "με βια και τρομοκρατια..." και ολοι παλι αγκαλια θα χοροπηδανε τραγουδωντας "εδω και τοσες χιλιαδες χρονια..."

Τελος,τυχαιο ειναι οτι μια βδομαδα πριν,οι ΠΑΕ απεκτησαν παλι το δικαιωμα για να παιρνουν εκτος εδρας εισιτηρια και η αστυνομια και γενικοτερα το κρατος αφησαν να γινει φεσι η λαμια?Τυχαιο,οτι αμεσως μετα τα μπαχαλα βγηκε ο υπεθυνος για τα εισιτηρια κυριουλης και ειπε οτι θα ξανασκεφτουν την αποφαση που πηραν μια βδομαδα πριν?

ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Για να γίνουν τα επεισόδια όμως χρειάζονται και αυτοί που θέλουν να τα κάνουν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και πάλι εσύ συμφωνείς με αυτά που γίναν χθες;;

Γιατί κάτι τέτοια δίνουν αφορμές να μας λένε ότι μας λένε.

Και ναι ξέρω "ότι κι αν λένε δεν με ενδιαφέρει" και μπλα μπλα, αλλά η γυναίκα του καίσαρα πρέπει να φαίνεται και τίμια. Δεν αρκεί να είναι.

Και δεν γουστάρω κάτι τέτοια περιστατικά υποκινούμενα από 250 άτομα (!!!!) να αμαυρώνουν το όνομα του ΠΑΟΚ.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Pegasus έγραψε:Για να γίνουν τα επεισόδια όμως χρειάζονται και αυτοί που θέλουν να τα κάνουν.
Αδερφε αμα δεν υπαρχει αστυνομικη δυναμη δεν ειναι και δυσκολο πιστευω να αναψουν τα αιματα αναμεσα σε αθηναιους και ΠΑΟΚτσηδες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο”