Κύπελλο χάντμπολ 2009-10
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2009-10
gash ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++10000000000000000000000000000000000000000000
PARASANDALOS έγραψε:ειμουν στην ευοια εκδρομη κ πηγα μια βολτα απο λαμια κατα της 6-7 περασα απο το γηπεδο εκει περα
ηταν γεματο ματ θα ηταν μαλλον τοτε που καθοντουσαν μεσα για να βγαλουν τουας αλλους ελευθερους ....
τεσπα μη τα πολυλογω περασα απο μεσα στην πολη ειχε καποια ματ ελαχιστα ομως κ πως καθετε φαση βλεπω τον συνδεσμο της αεκ ...μπροστα μου αμπαρωμενο με σιδεριες....
βεβαια δε φενοταν κατι απο μεσα γιατι ειχε ολοκληρη σιδερια......
ηρεμο το κλιμα εφαγα 2 σουβλακια κ εφυγα...
PARASANDALEA-EA. Ριαπεκτ ρε φιλε, γαματο ποστ.
Αντε να χαλαρωνουμε σιγα σιγα τσακαλια.Καλό θα μας κάνει.

η πλακα ειναι οτι η ανακοινωση της αεκ κατηγορει τους δικους μας και η ανακοινωση η δικη μας τους αεκτσηδες....οσο για μια εφημεριδα της αεκ απλα η ψευτια σε ολο της το μεγαλειο.
Οποιος μεχρι χθες δεν ηξερε οτι γινοταν φαιναλ 4 κυπελλου χαντμπολ (2 ποστ ειχε το σαιτ ολα κι'ολα)δεν νοειται να μιλαει
τυπαδες σαν τον γκικα ειναι μεχρι εκει.να κρινουν.κανουν το ενα δεν κανουν το αλλο δεν ηταν εκει ηταν αλλου.350 ατομα ξεκινησαν για Λαμια ολοι οργανωμενοι οπαδοι.Αλλοι ειναι μονο για να συνδεουν το ΠΑΟΚ πανω απ'ολα με τον σαλπι.
για τους μισους απο εσας το "ΠΑΟΚ πανω απολα" ειναι αν ερθει ο σαλπι πισω.Εως εκει ειστε μεχρι τον σαλπι
τυπαδες σαν τον γκικα ειναι μεχρι εκει.να κρινουν.κανουν το ενα δεν κανουν το αλλο δεν ηταν εκει ηταν αλλου.350 ατομα ξεκινησαν για Λαμια ολοι οργανωμενοι οπαδοι.Αλλοι ειναι μονο για να συνδεουν το ΠΑΟΚ πανω απ'ολα με τον σαλπι.
για τους μισους απο εσας το "ΠΑΟΚ πανω απολα" ειναι αν ερθει ο σαλπι πισω.Εως εκει ειστε μεχρι τον σαλπι
Δηλαδή για εσάς τους "μεγάλους" (μεγάλοι ως προς τι;;;) το ΠΑΟΚ πάνω από όλα σήμαίνει πάω τα σπάω και είμαι καλύτερος από όλους στις καταστροφές;;
Α ξέρω φταίει η αστυνομία που δεν ήταν εκεί.
Στο μπάσκετ τις προάλλες και στα Γιάννενα στη μπάλα, έφταιγε η αστυνομία που ήταν εκεί.
Είναι φταίνε, δεν είναι πάλι φταίνε.
Αλλά ξέρω. Τώρα προσβάλω το κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ που έκαναν καταλήψεις. Για αυτούς υπάρχει το αλάθητο...
Α ξέρω φταίει η αστυνομία που δεν ήταν εκεί.
Στο μπάσκετ τις προάλλες και στα Γιάννενα στη μπάλα, έφταιγε η αστυνομία που ήταν εκεί.
Είναι φταίνε, δεν είναι πάλι φταίνε.
Αλλά ξέρω. Τώρα προσβάλω το κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ που έκαναν καταλήψεις. Για αυτούς υπάρχει το αλάθητο...
Το ξέρεις αυτό;;;gash04 έγραψε:ΠΡΩΤΟ DOUBLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το πρώτο θα ήταν σε αντρική ομάδα...
Αν δεν είχατε πάει θα παίζαμε ένα ματς και ίσως χάναμε ίσως κερδίζαμε. Τώρα που πήγατε θα αποκλειστούμε χωρίς καν να παίξουμε.
Αυτή είναι η στήριξη στην ομάδα του ΠΑΟΚ;
Πηγα και ειμαι τρελα περηφανος.Τρελα ομως
γιατι ξερω οτι οταν ο τιτανοτεραστιος λαος του ΠΑΟΚ γυρισε τις πλατες του στην μοναδικη ομαδα του ΠΑΟΚ με ΠΑΟΚΙΑ οχι στα λογια,που δεν ξεπουλιεται για τα χρηματα που περνει τιτλους απληρωτος εγω ημουν εκει
εσυ εισαι μονο για τον σαλπι
εσυ εισαι ο ανιδεος που ρωτησες γιατι δεν ειμασταν σημερα στα φορουμ
μαθε οτι ολη την ημερα χθες ταξιδευαμε λες και πηγαιναμε στο οσλο χαρην της ελληνικης αστυνομιας
μαθε οτι καποιοι δεν φευγανε αν δεν αφηνανε τα παιδια.Κανεις δεν θα φορτωθει πραγματα για ολους
και ολοι εσεις που σημερα θυμιθηκατε το χαντμπολ και ω τι θρασσος την αλωση της Κωνσταντινουπολης μαθετε οτι στην λαμια των 750 εισητηριων πηγαμε 350 ατομα.250 στην πολη και 100 που δεν αφησε η αστυνομια να φτασουν στο γηπεδο.
γιατι ξερω οτι οταν ο τιτανοτεραστιος λαος του ΠΑΟΚ γυρισε τις πλατες του στην μοναδικη ομαδα του ΠΑΟΚ με ΠΑΟΚΙΑ οχι στα λογια,που δεν ξεπουλιεται για τα χρηματα που περνει τιτλους απληρωτος εγω ημουν εκει
εσυ εισαι μονο για τον σαλπι
εσυ εισαι ο ανιδεος που ρωτησες γιατι δεν ειμασταν σημερα στα φορουμ
μαθε οτι ολη την ημερα χθες ταξιδευαμε λες και πηγαιναμε στο οσλο χαρην της ελληνικης αστυνομιας
μαθε οτι καποιοι δεν φευγανε αν δεν αφηνανε τα παιδια.Κανεις δεν θα φορτωθει πραγματα για ολους
και ολοι εσεις που σημερα θυμιθηκατε το χαντμπολ και ω τι θρασσος την αλωση της Κωνσταντινουπολης μαθετε οτι στην λαμια των 750 εισητηριων πηγαμε 350 ατομα.250 στην πολη και 100 που δεν αφησε η αστυνομια να φτασουν στο γηπεδο.
Α και επισης μαθε πως χασαμε και το πρωτο ματς με την αεκ στην εδρα της(αυτο για την κραυγη που εβγαλες αμα δεν εισασταν εσεις εκει θα θα ναι θα)
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο λαός του ΠΑΟΚ....
Μή οργανωμένε λαέ του ΠΑΟΚ γιατί έχεις πάρει τέτοια κατηφόρα?
Ετσι ήσουνα κ παλιά?
Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ οτι ο μη οργανωμένος κόσμος θα εξελισόταν σε Αρτέμη Μάτσα Κ Δήμο Σταρένιο...
Τέτοια κατάντια με αφορμή ανακοινώσεις συνδέσμων κ επεισόδια με οπαδούς άλλης ομάδας δεν την περίμενα.....
Εχουμε τόσο δημοκρατικό λαό κ δεν το ήξερα?
Το μόνο που μένει είναι να κράξετε τον οπαπ για την χορηγία στην ομάδα μας...κ καμια μήνυση σε συνδεσμίτες για τα τατουάζ που έχουν.....γιατί είπαμε η δημοκρατία πάνω απ'όλα......
Μή οργανωμένε λαέ του ΠΑΟΚ γιατί έχεις πάρει τέτοια κατηφόρα?
Ετσι ήσουνα κ παλιά?
Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ οτι ο μη οργανωμένος κόσμος θα εξελισόταν σε Αρτέμη Μάτσα Κ Δήμο Σταρένιο...
Τέτοια κατάντια με αφορμή ανακοινώσεις συνδέσμων κ επεισόδια με οπαδούς άλλης ομάδας δεν την περίμενα.....
Εχουμε τόσο δημοκρατικό λαό κ δεν το ήξερα?
Το μόνο που μένει είναι να κράξετε τον οπαπ για την χορηγία στην ομάδα μας...κ καμια μήνυση σε συνδεσμίτες για τα τατουάζ που έχουν.....γιατί είπαμε η δημοκρατία πάνω απ'όλα......
H AΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ
Δεν είμαι από αυτούς που κατηγορούν την αστυνομία συνέχεια.Το θέμα είναι πολιτικό.Όλοι γνώριζαν 3 μήνες πως θα γίνει στη Λαμία παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Καταρχήν δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν final4 σε Λαμίες,Πάτρες κλπ. με μεγάλες ομάδες.Ή αν γίνεται να γίνεται μόνο τελικός με σοβαρά μέτρα.Ο ΠΑΟΚτσής δεν έχει πρόβλημα να γίνεται και στην Αθήνα.Τόσα κλειστά υπάρχουν εκεί μεγάλα και άνετα, ''το σπίτι του χάντμπολ'' για τους fucking ολυμπιακούς δεν θα 'νοιγε ρουθούνι ακόμα και στην Αθήνα.
Για την αναβολή του αγώνα δεν έχει καμιά ευθύνη ο ΠΑΟΚτσής.Καθόμασταν κανονικά στην υπερυψομένη κερκίδα μας.Μας γιναν 5 έλεγχοι μας παίρναν ακόμη και τα δύευρα
.Οι αεκτσήδες είχαν πυρομαχικά.Απ το ζέσταμα των παικτών για μισή ώρα πετούσαν τουλάχιστον 30-40 ''στιλό'' φωτοβολίδες κλπ.Μπροστά τους είχαν καμιά 20ριά με ''χακί'' που τους άφησαν ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ να μπουν στο παρκέ κάτω απ τη κερκίδα μας.Αυτοί ήταν όλοι οι αστυνομικοί.Ακόμα κι ο έφορος κ.Πετρίδης και ο Δημοκράτης Παπ τα πήραν με το όλο σκηνικό και φώναζαν ''...πάμε έξω να τους γαμ...''.Αυτά για τους ξερόλες που λένε πως ο ΠΑΟΚ έχασε ένα κύπελλο εξαιτίας των οπαδών του.
Απ το πρωί στη Λαμία υπήρχε μόνο μια διμοιρία κι αυτοί οι μπλε,όχι οι χακί.Οι ΠΑΟΚτσήδες πήγαν στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ όπως ήταν λογικό.Όλοι περίμεναν κίνηση από αεκτσήδες, φυσικά και οι ελάχιστοι αστυνομικοί όπως κι έγινε κατά τις 11.Μέσα στη κόλαση που κράτησε αρκετά λεπτά οι ΠΑΟΚτσήδες δεν άγγιξαν βιτρίνα ή αυτοκίνητο.Κάποιοι θα γελάτε με αυτό αλλά δε καταλαβαίνετε τι έγινε...Φυσικά τα δακρυγόνα πέσαν μόνο στη μεριά των ΠΑΟΚτσήδων.Δεν χρειάζονταν 1 εκατ. αστυνομικοί.Με λίγους παραπάνω οι οπαδοί δεν θα είχαν συναντηθεί καν.
Όλα τα παραπάνω δεν τα υπέθεταν οι ''αρμόδιοι'' 3 μήνες? Για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε ότι τα αφήνουν να συμβούν.Ιδιαίτερα στις μέρες μας. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε κάποιοι,κρίμα.Ο Χρυσοχο'ι'δης θα δηλώνει διαιωμένος για την απαγόρευση και σεις θα λέτε ''...καλά μας κάνουν'' !!! Όποτε θα συναντιούνται οπαδοί σε ομάδες,θρησκείες,κόμματα κλπ θα πέφτει ξύλο.Το θέμα είναι η πρόληψη.
Τι περιμένατε επειδή ήταν 29 Μα'ι'ου να δώσουν φιλικά τα χέρια? που ζείτε στην ιδανική κοινωνία-φρουτοπία?
Δεν είμαι από αυτούς που κατηγορούν την αστυνομία συνέχεια.Το θέμα είναι πολιτικό.Όλοι γνώριζαν 3 μήνες πως θα γίνει στη Λαμία παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Καταρχήν δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν final4 σε Λαμίες,Πάτρες κλπ. με μεγάλες ομάδες.Ή αν γίνεται να γίνεται μόνο τελικός με σοβαρά μέτρα.Ο ΠΑΟΚτσής δεν έχει πρόβλημα να γίνεται και στην Αθήνα.Τόσα κλειστά υπάρχουν εκεί μεγάλα και άνετα, ''το σπίτι του χάντμπολ'' για τους fucking ολυμπιακούς δεν θα 'νοιγε ρουθούνι ακόμα και στην Αθήνα.
Για την αναβολή του αγώνα δεν έχει καμιά ευθύνη ο ΠΑΟΚτσής.Καθόμασταν κανονικά στην υπερυψομένη κερκίδα μας.Μας γιναν 5 έλεγχοι μας παίρναν ακόμη και τα δύευρα

Απ το πρωί στη Λαμία υπήρχε μόνο μια διμοιρία κι αυτοί οι μπλε,όχι οι χακί.Οι ΠΑΟΚτσήδες πήγαν στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ όπως ήταν λογικό.Όλοι περίμεναν κίνηση από αεκτσήδες, φυσικά και οι ελάχιστοι αστυνομικοί όπως κι έγινε κατά τις 11.Μέσα στη κόλαση που κράτησε αρκετά λεπτά οι ΠΑΟΚτσήδες δεν άγγιξαν βιτρίνα ή αυτοκίνητο.Κάποιοι θα γελάτε με αυτό αλλά δε καταλαβαίνετε τι έγινε...Φυσικά τα δακρυγόνα πέσαν μόνο στη μεριά των ΠΑΟΚτσήδων.Δεν χρειάζονταν 1 εκατ. αστυνομικοί.Με λίγους παραπάνω οι οπαδοί δεν θα είχαν συναντηθεί καν.
Όλα τα παραπάνω δεν τα υπέθεταν οι ''αρμόδιοι'' 3 μήνες? Για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε ότι τα αφήνουν να συμβούν.Ιδιαίτερα στις μέρες μας. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε κάποιοι,κρίμα.Ο Χρυσοχο'ι'δης θα δηλώνει διαιωμένος για την απαγόρευση και σεις θα λέτε ''...καλά μας κάνουν'' !!! Όποτε θα συναντιούνται οπαδοί σε ομάδες,θρησκείες,κόμματα κλπ θα πέφτει ξύλο.Το θέμα είναι η πρόληψη.
Τι περιμένατε επειδή ήταν 29 Μα'ι'ου να δώσουν φιλικά τα χέρια? που ζείτε στην ιδανική κοινωνία-φρουτοπία?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brigate4 την Κυρ 30 Μάιος 2010, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ήσουν εκεί και τους κατέστρεψες το όνειρο για ντάμπλ. Χαίρομαι που είσαι περήφανος.city_boy έγραψε:Πηγα και ειμαι τρελα περηφανος.Τρελα ομως
Άκυρο, αλλά δεν πειράζει. Εγώ το είπα γιατί αυτός έκανε κάτι και ζητάει συυγνώμη και λέει ότι θέλει να επανορθώσει. Εσείς ούτε αυτό. Είστε και περήφανοι...εσυ εισαι μονο για τον σαλπι

Πάλι η αστυνομία φταίει. Κάψατε και καταστρέψατε πόσα και γκρινιάζετε για την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση;; Οι κάτοικοι της περιοχής και οι ιδιοκτήτες των καμένων αυτοκινήτων τι πρέπει να κάνουν;εσυ εισαι ο ανιδεος που ρωτησες γιατι δεν ειμασταν σημερα στα φορουμ
Παραδέχεσαι ότι τα κάνατε όλοι. Γιατί δεν παραδίνεστε να τιμωρηθείτε όλοι; Αν απαντήσεις ότι "μ@λ@κες είμαστε;" έχω να σου πω ότι τέτοια άτομα που νιώθουν υπεράνω του νόμου πρέπει να εξαφανιστούν μπας και δούμε μια άσπρη ημέρα στο Ελλαδιστάν που ζούμε. Δηλαδή κάνατε ότι κάνατε και απαιτούσατε να μην τιμωρηθεί κανείς;; Και είπαμε ότι είσαι περήφανος ε;μαθε οτι καποιοι δεν φευγανε αν δεν αφηνανε τα παιδια.Κανεις δεν θα φορτωθει πραγματα για ολους
Δηλαδή μας λες ότι αν πηγαίνατε παραπάνω τι; Θα δέρνατε περισσότερους; Τι θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ από αυτό; Όσο για το ποιος θυμίθηκε το χαντμπολ, ας μη το σχολιάσω. Μια φορά κάναν οι οπαδοί κάτι οργανωμένο για το χαντμπολ και αποκλειζόμαστε... Καλύτερα να κάθεστε σπίτι σας... Λιγότερο κακό θα κάνετε από κει...και ολοι εσεις που σημερα θυμιθηκατε το χαντμπολ και ω τι θρασσος την αλωση της Κωνσταντινουπολης μαθετε οτι στην λαμια των 750 εισητηριων πηγαμε 350 ατομα.250 στην πολη και 100 που δεν αφησε η αστυνομια να φτασουν στο γηπεδο.
μπλεξαμε με τον μπατσο.Τεσπα δεν το συνεχιζω.Οποιος θελει εχει οτι αποψη θελει,ξερετε φανταζομαι την αμερικανικη παροιμια