4. Chris Monroe

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: 4. Chris Monroe

Δημοσίευση από free4 »

Σε τι θέση παίζει?
Ασος, δύσκολα, ούτε μια ασίστ..
Δυάρι, πάλι δύσκολα, αφού σε ένα ημίχρονο μέσο όρο στα 2 από τα 3 πρώτα ματς είχε συνολικά.. 10 πόντους!
Κατά τα άλλα.. 3/4 βολές!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Τι γίνεται με αυτόν?
Ελπίζω να μην τον χάσουμε.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δεν είχε πάει να παίξει τελικά στην Ιταλία για τα play off; Κάπου εκεί το άφησα το θέμα του.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ναι αλλά τελείωσαν οι υποχρεώσεις του εκεί.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όχι ρε. παίζει ημιτελικά με την caserta. στο milano δεν έχει πάει??
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Μονρό vs ελεύθερες βολές

Οι μυημένοι του μπάσκετ αναφέρονται πλέον στις ελεύθερες βολές ως «η γραμμή της φιλανθρωπίας». Φιλανθρωπία όμως για ποιον; Για αυτόν που τις εκτελεί ή για την αντίπαλη ομάδα;
Στο φετινό ΠΑΟΚ το φαινόμενο των άστοχων βολών ήταν σημείο αναφοράς και προσωποποίηση αυτού ο Κρις Μονρό. Το γεγονός ότι ο 29χρονος είναι γκαρντ έκανε πιο εμφατικό το 56% με το οποίο τελείωσε την κανονική περίοδο σε αυτή την στατιστική κατηγορία με μόλις 86/151 προσπάθειες αλλά και το 47% (10/21) στα πλέι-οφ! Ο Μονρό –για τον οποίο υπάρχει αρχικά μια βούληση να παραμείνει στον Δικέφαλο και την επόμενη χρονιά- επέλεξε να κλείσει τις υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο με την οποία έχει παίξει ήδη 4 παιχνίδια (συνεχίζει κανονικά στα πλέι-οφ αντιμετωπίζοντας της Καζέρτα στα ημιτελικά) έχοντας εκτελέσει μόλις τέσσερις βολές με τις τρεις να βρίσκουν στόχο (75%).
Ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολιάζοντας το γεγονός σε ανύποπτο χρόνο είχε μιλήσει για τον ρόλο της ψυχολογίας καθώς στην καριέρα του ο Αμερικάνος δεν αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα. Κάνοντας μια αναδρομή, όντως τα ποσοστά του Μονρό στις βολές κυμαίνονταν σε υψηλά επίπεδα και έπεσαν κάτω από το 70 % μόνο πρόπερσι με τη φανέλα της Νάπολι.
Τα στατιστικά του Μονρό στις βολές:
1999-2000 Τζορτζ Ουάσινγκτον (NCAA) -74.7%
2000-2001 Τζορτζ Ουάσινγκτον (NCAA)-79.4%)
2001-2002 Τζορτζ Ουάσινγκτον (NCAA) -76.3%
2002-2003 Τζορτζ Ουάσινγκτον (NCAA) -71.4%.
2004-2005 Πακς (Α1 Ουγγαρίας) – 81.3%
2005-2006 Πακς (Α1 Ουγγαρίας) - 85.0%
2006-2007 Πάβια (Α2 Ιταλίας) - 84.3%
2007-2008 Νάπολι (Α1 Ιταλίας)- 68.1%
2008-2009 Ροάν (Α1 Γαλλίας) - 70.3%
2009-10 ΠΑΟΚ – 56%
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=49

αυτό μου απάντησε και ο σούλης στην σχετική ερώτηση που του έκανα. το ζήτημα είναι: ρίχνεις ζαριά αν ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ στην Α1 για του χρόνου θα έχει 80 ή 50 %???
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του "Δικεφάλου" τη σεζόν που πέρασε. Σίγουρα η αστοχία του στις βολές ήταν ένα γεγονός που τον στιγμάτισε, αλλά ομολογουμένως ήταν από τους παίκτες που έδειξαν αρκετή διάθεση πάνω στο παρκέ.

Ο Κρις Μονρό που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στα ιταλικά πλέι οφ με την Αρμάνι Μιλάνο, με στόχο την πρόκριση στους τελικούς, μίλησε στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" και έδειξε να σκέφτεται τον ΠΑΟΚ.

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός παίκτης:
Μονρό: "Θα μιλήσουμε μόλις γυρίσω"

Για την προσαρμογή στο ιταλικό πρωτάθλημα: "Ήταν εύκολη γιατί έχω και παλαιότερη εμπειρία στην Ιταλία. Όλα είναι καλά εδώ. Και στην ομάδα ο ρόλος μου δεν είναι να είμαι ο σταρ της. Είμαι περισσότερο βοηθητικός παίκτης, οπότε δεν έχω και μεγάλο χρόνο συμμετοχής".

Για το πως τα πάει με τις βολές: "Αν υπολογίσει κανείς πως έχω εκτελέσει τέσσερις και ευστόχησα στις τρεις είμαι πολύ καλά. Αλλά σε τέσσερα παιχνίδια...Αυτό που έγινε φέτος με τον ΠΑΟΚ δεν πιστεύω πως μπορεί να ξαναγίνει. Ήταν θέμα ψυχολογίας και πίεσης".

Για το αν σκέφτεται την Θεσσαλονίκη: "Είμαι καλά εδώ, αλλά έχω στο μυαλό μου να τελειώσω τα παιχνίδια με την Αρμάνι και να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να κάνω κι άλλες διακοπές εκεί και να δω τι θα γίνει με την ομάδα".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Θέλω να μιλήσουμε οπωσδήποτε και γι' αυτό. Δεν ξέρω αν έχει δεχθεί πρόταση ο ατζέντης μου στην Ελλάδα, αλλά πριν από κάθε συζήτηση θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με τα οφειλόμενα και να εξασφαλιστώ. Όταν γυρίσω θα μιλήσουμε".
http://olapaok.gr/basket/a1/monro_tha_m ... 69018.html
Άβαταρ μέλους
kostasff

οφειλόμενα, οφειλόμενα, οφειλόμενα :evil:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

"Διπλό" για την Ολίμπια Μιλάνο

Με ηγέτη τον πρώην πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Κρις Μονρό, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους με 2/2 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 3/4 βολές (και 19 ο Jamie Arnold...) η Ολίμπια Μιλάνο έκανε το "μπρέικ"κερδίζοντας την Καζέρτα με 90-80.
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... ilano.html
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε τον κρις λες να καθαρισει και τη σιενα μονος στο τελος και να το σηκωσει?
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

palok έγραψε:"Διπλό" για την Ολίμπια Μιλάνο

Με ηγέτη τον πρώην πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Κρις Μονρό, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους με 2/2 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 3/4 βολές (και 19 ο Jamie Arnold...) η Ολίμπια Μιλάνο έκανε το "μπρέικ"κερδίζοντας την Καζέρτα με 90-80.
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... ilano.html

:shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

obanebane έγραψε:Ρε τον κρις λες να καθαρισει και τη σιενα μονος στο τελος και να το σηκωσει?
:shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά,αυτός πήγε δηλαδή σε καλή ομάδα????

:pano:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Αν κάνει καλές εμφανίσεις θα τον ξεχάσουμε κι αυτόν. Θα μας μείνει μόνο η γκρίνια για τις βολές...
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

ηδη μαλλον θα πρεπει να τον ξεχασουμε. με τετοια εμφανιση σε ημιτελικα ιταλικου πρωταθληματος, και με πιθανη παρουσια του στον τελικο, μαλλον το κασε του θα φτασει σε υψη που δεν μπορουμε να πλησιασουμε.
και, καλα τα λογια του οτι "θα θελα να μεινω" αλλα επαγγελματιας ειναι, το κομποδεμα του θελει να κανει, και λογικα τον χαιρεταμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”