Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
Re: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
σωστή η απόφαση τις μη ανανέωσης συνεργασίας με τον Conceisao, είτε έμενε ο santos είτε όχι. Σε μια ΠΑΕ που τα λεφτά δε περισσεύουν είναι πολυτέλεια να έχεις δυο τεχνικούς διευθυντές.
Δεν είναι κακό ρε παιδιά να πείτε ότι απλά δε σήκωνε τις όποιες βλακείες γράφετε;Σταύρος Κόλκας Από http://blog.paok24.com/?p=64
Το βασικό κουσούρι του Κονσεϊσάο, ήταν η σχέση του με τις εφημερίδες. Ακόμη και όταν ήταν στη Πορτογαλία, μάθαινε τι γράφουν για αυτόν και πολλές φορές εκδήλωνε τον εκνευρισμό του στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Χωρίς να κρίνω το έργο του Κονσεϊσάο ως θετικό ή αρνητικό, έχω ακούσει κριτική προς αυτόν αστοιχείωτη και ύπουλη...
Συμφωνώ κι εγώ, ο τύπος μόνο την πάρτη του σκεφτόταν πάντα.
Από τότε που πήγε στην καταπακτή μετά την αλλαγή του για μένα έσβησε. Τον κούτσια τον συγχωρώ γιατί είναι πιτσιρικάς και βράζει το αίμα του κοτζαμαν κονσεισάο όμως ...δεν επιτρέπεται.
Βρέθηκε μια μεσοβέζικη φόρμουλα όταν έφυγε ο Ζαγοράκης, αλλά ουσιαστικά από τότε και μετά προσωπικά περίμενα την αποχώρησή του.
Στο καλό και να μας γράφει. Δεν έχουμε λεφτά για χλίδες και δεν έχουμε και περιθώρια για τους ψευτοτσαμπουκάδες του Κονσεισάσο. Για ότι προσέφερε πληρώθηκε και με το παραπάνω.
Από τότε που πήγε στην καταπακτή μετά την αλλαγή του για μένα έσβησε. Τον κούτσια τον συγχωρώ γιατί είναι πιτσιρικάς και βράζει το αίμα του κοτζαμαν κονσεισάο όμως ...δεν επιτρέπεται.
Βρέθηκε μια μεσοβέζικη φόρμουλα όταν έφυγε ο Ζαγοράκης, αλλά ουσιαστικά από τότε και μετά προσωπικά περίμενα την αποχώρησή του.
Στο καλό και να μας γράφει. Δεν έχουμε λεφτά για χλίδες και δεν έχουμε και περιθώρια για τους ψευτοτσαμπουκάδες του Κονσεισάσο. Για ότι προσέφερε πληρώθηκε και με το παραπάνω.
Μάλλον έτσι ήταν σχεδιασμένο να γίνει. Μια βελούδινη αποχώρηση από την ενεργό δράση στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και οριστική αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ στο τέλος.
Σ' ευχαριστούμε Sergio, πρόσφερες στον ΠΑΟΚ
Σ' ευχαριστούμε Sergio, πρόσφερες στον ΠΑΟΚ

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
όντως η πορτογαλική παρένθεση έκλεισε με την φυγή του σέρτζιο.
αναμενόμενο μετά τη φυγή του σάντος και το φιάσκο του κόστα.
στο καλό σέρτζιο, καλή συνέχεια.
αναμενόμενο μετά τη φυγή του σάντος και το φιάσκο του κόστα.
στο καλό σέρτζιο, καλή συνέχεια.
- Maximus
Γεια σου ρε αρχηγε...
Στο καλό και αν ευκαιρεις κάποτε, πέρνα από το δυαράκι να πιουμε κανενα φασκόμηλο...
ΥΓ.
Μην ξεχάσεις το διαβατηριο και τρέχουμε πάλι...

ΥΓ.
Μην ξεχάσεις το διαβατηριο και τρέχουμε πάλι...

Άντε ένας ένας να κουνάνε το μαντήλι.Ο ανηψιός ο σκάουτερ άραγε ετοιμάζει βαλίτσες ή νομίζει ότι θα τον κρατήσουμε? Ο άλλος λέει θα πάει στο Κατάρ.Ποιό μακριά δεν έχει ρε μάστορα?
Μόνο το παληκαράκι ο γυμναστής άξιζε και αν μπορούν ας τον κρατήσουν.Όλος ο υπόλοιπος ποδόγυρος του Ντον ας πάει στο καλό...
Εγώ από σήμερα βλέπω διοίκηση και αποφάσεις.Τέρμα τα καφενεία και οι χαβαλέδες.Άντε Θόδωρα και άργησες πολύ..
Μόνο το παληκαράκι ο γυμναστής άξιζε και αν μπορούν ας τον κρατήσουν.Όλος ο υπόλοιπος ποδόγυρος του Ντον ας πάει στο καλό...
Εγώ από σήμερα βλέπω διοίκηση και αποφάσεις.Τέρμα τα καφενεία και οι χαβαλέδες.Άντε Θόδωρα και άργησες πολύ..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Νομιζω πλεον τα πραγματα ειναι πιο ξεκαθαρα.....στο ποιος κανει κουμαντο...τον ευχααριστουμε και καλη συνεχεια....
Σαν ποδοσφαιριστης,ηταν μεγαλο πουλεν οσο επαιζε στον ΠΑΟΚ.........Απο τους μεγαλυτερους παικτες που εχουν περασει απο τη χωρα........Καλη συνεχεια........
νομίζω από την αρχή ειπώθηκε πως ήθελε να γυρίσει στην Πορτογαλία,λογω των παιδιών του κλπ.
συμβόλαιο είχε μέχρι το καλοκαίρι
δεν πίστευα οτι θα έμενε παραπάνω
επίσης ξεκαθαρίζουν οι ρόλοι,και αυτό είναι καλό
όχι πως με χάλαγε ο Σέρτζιο
και αυτό με το δήθεν φιάσκο,δημιούργημα των φυλλάδων είναι
ενώ οι διοικήσεις του ποκ είναι διαλυμένες
το μόνο κομμάτι που δουλεύει και κοιτάζει να μας χτυπήσει άμεσα ή έμμεσα ,
μήπως και μας ζημιώσει ,είναι οι αρδ τους
(ενω για αυτούς,το θεμα με τις δηλώσεις Θεοδορίδη το πνίξανε κανονικά)
τέλος πάντων
Thank You Sergio and Good Luck
You're always Welcome here
συμβόλαιο είχε μέχρι το καλοκαίρι
δεν πίστευα οτι θα έμενε παραπάνω
επίσης ξεκαθαρίζουν οι ρόλοι,και αυτό είναι καλό
όχι πως με χάλαγε ο Σέρτζιο
και αυτό με το δήθεν φιάσκο,δημιούργημα των φυλλάδων είναι
ενώ οι διοικήσεις του ποκ είναι διαλυμένες
το μόνο κομμάτι που δουλεύει και κοιτάζει να μας χτυπήσει άμεσα ή έμμεσα ,
μήπως και μας ζημιώσει ,είναι οι αρδ τους
(ενω για αυτούς,το θεμα με τις δηλώσεις Θεοδορίδη το πνίξανε κανονικά)
τέλος πάντων
Thank You Sergio and Good Luck
You're always Welcome here
Γυρισαμε στα πρωτα τα ωραια με ζαγορ προεδρο και ζηση τεχνικο διευθηντη σερτζιο στο καλο καλη τυχη αν και ποτε δεν σε χωνεψα την αμαρτια μου τη λεω.
Ευχαριστουμε Αρχηγε. Αποσπασμα απο το βιβλιο της καρδιας μας.
Τι λεμε ρε παιδια;;;;
Για τον Κονσεισαο μιλαμε! Οταν ανακοινωθηκε δεν πιστευα στα αυτια μου κι ας ηταν 30+...
Κονσεισαο ρεεε!!
Ευχαριστουμε Σερχιο που επαιξες μπροστα στα ματια μας..
Τωρα οσο για τα μετα χορτου εποχη... ας το αφησουμε καλυτερα...
μενουμε στα πονεμορφα γκολ που εβαλε..
Για τον Κονσεισαο μιλαμε! Οταν ανακοινωθηκε δεν πιστευα στα αυτια μου κι ας ηταν 30+...
Κονσεισαο ρεεε!!
Ευχαριστουμε Σερχιο που επαιξες μπροστα στα ματια μας..
Τωρα οσο για τα μετα χορτου εποχη... ας το αφησουμε καλυτερα...
μενουμε στα πονεμορφα γκολ που εβαλε..
Πραγματικα ποιηματα τα γκολ του με τον αστερα στη τριπολη που το ειδα live αλλα και το γκολ του στο κυπελο με το γαυρο στη τουμπα.