21.100free4 έγραψε:Για να δω τη μαγκιά μας εδώ!
Είχαμε όλο το διάστημα να πούμε τις μαλακίες μας..
Εδώ που είναι η ώρα της κρίσης και για εμάς, πόσοι θα ανταποκριθούμε?
Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
Νομίζω μόνο η 7 ήταν σολντ άουτ, αλλά δεν παίρνω όρκο...anestis_trelopaoki έγραψε:Παιδια περυσι στην 4 ειχαν φυγει ολα τα εισιτηρια? Επειδη εχω σε αλλη θυρα αλλα θελω να αλλαξω κ αναρωτιεμαι αν μπορω κατα την 1η περιοδο???
![]()
![]()

- PaOkArAsIrAkLiO
Και εγω για την 7 ειμαι σιγουρος οτι ηταν σολντ αουτ (θυμαμαι οτι ηθελε ενας γνωστος μου να παρει διαρκειας εκει και δεν εβρισκε).Για τις υπολοιπες θυρες δεν θυμαμαι.
Re: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 2
αυτες οι εργασιες που λενε θα ειναι να μεταφερθουν στις συγκεκριμενες θεσεις τα δημοσιογραφικα θεωρεια για να τηρουν τις προυποθεσεις της ουεφα...mini cooper έγραψε:Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 2 από Σειρά 14 εώς 26 και Θέσεις 1 εώς 36, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιηθούν, δεν θα είναι εφικτό να ανανεώσουν τις θέσεις τους για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, παρολ' αυτά όμως κατά την πρώτη περίοδο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, από 31/5-2/7/2010, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν οποιαδήποτε θέση που δεν αντιστοιχεί σε κάτοχο διαρκείας σε οποιαδήποτε θύρα επιθυμούν.
Για τους συγκεκριμένους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας -αποκλειστικά στις 5/7/2010 και μόνο για αυτούς- θα λειτουργούν τα γραφεία (από 09:00πμ εώς 18:00μμ) προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας από τις θέσεις που δεν θα ανανεωθούν και θα έχουν απελευθερωθεί από τους κατόχους.![]()
ΔΗΛΑΔΗ, ολοι εμεις που εχουμε σε αυτες τις θεσεις εισιτηρια τι κανουμε? ποιος ο σεβασμος απο την ΠΑΕ στα χρηματα που δινουμε σταθερα εδω και χρονια? που μας στελνουν? και ουτε μια συγνωμη.... ποιοι απο σας ειναι στις θεσεις αυτες?
Απλά να ρωτήσω...
Φέτος θα φτάσουμε τα 21.000 διαρκείας; Γύρω μου όλοι λένε θα ανανεώσουν πριν καν δουν ομάδα, προπονητή. Ενθαρυντικά μηνύματα...
Φέτος θα φτάσουμε τα 21.000 διαρκείας; Γύρω μου όλοι λένε θα ανανεώσουν πριν καν δουν ομάδα, προπονητή. Ενθαρυντικά μηνύματα...
- sourmenetes
- Moderator
Αμα εχουμε τετοιες υπαρξεις οπως στο προφιλ σου αυριο εχει sold out...

Άραγε θα βρω ουρά όταν πάω να πάρω; Θα πάρω επι τόπου και το καρτελάκι ή θα χρειαστεί να ξαναπάω;Το gazzetta.gr έγραψε ότι ήρθε:
Η ώρα των... διαρκείας
Έτοιμα είναι τα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας, ώστε να εξυπηρετήσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που αγόρασαν πέρυσι εισιτήριο διαρκείας και θέλουν να το ανανεώσουν.
Να καταλήξουν στους φίλους του ΠΑΟΚ περιμένουν τα …21.100 εισιτήρια διαρκείας που βρίσκονται ήδη στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας και απευθύνονται στον λαό του «Δικέφαλου» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Οι προσδοκίες των διοικούντων του μακεδονικού συλλόγου είναι και φέτος υψηλές και άπαντες αισιοδοξούν πως είναι εφικτό να μπει πάλι στα ταμεία ένα ποσό που θα αγγίξει τα 10 εκατ. ευρώ, κάτι που ουσιαστικά θα σημαίνει πως οι φίλαθλοι θα είναι εκείνοι που θα βοηθήσουν να καλυφτεί το μπάτζετ που απαιτείται για το αγωνιστικό τμήμα.
Από την Δευτέρα και μέχρι τις 2 Ιουλίου λοιπόν τα διαρκείας απευθύνονται μόνο σε όσους αγόρασαν την περσινή σεζόν εισιτήριο, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να κρατήσουν τη θέση τους πληρώνοντας αντίτιμο ίδιο με αυτό που κατέβαλαν πέρυσι.
Οσοι δεν είχαν αγοράσει πέρυσι διαρκείας θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 6 Ιουλίου, οπότε και θα αρχίσει η ελεύθερη περίοδος πώλησης εισιτηρίων. Η ανανέωση του διαρκείας γίνεται με την προσκόμιση της ταυτότητας, της κάρτας διαρκείας και του ΑΦΜ.
Ενημέρωση για Τούμπα
Το πρωί της Δευτέρας η αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναμένεται να ενημερωθεί από τους ιθύνοντες του ΟΠΑΠ για τον τρόπο εκταμίευσης των χρημάτων που θα δοθούν από τον οργανισμό ως ανταπόδοση για τη διαφήμισή του στα δύο ιδιόκτητα γήπεδα του ΑΣ και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο της Τούμπας και στις θύρες 7 και 8.
Η επιτροπή της ΤΕΑΜ και της UEFA αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου και μένει να διαπιστωθεί αν η Τούμπα θα πάρει το «ΟΚ», καθώς τα έργα στις θύρες όπου έχει διαπιστωθεί πρόβλημα δεν είναι τα μόνα που απαιτείται να γίνουν.
«Ο κόσμος ανανεώνει από τις 09.00 τα εισιτήρια για τη νέα χρονιά. Υπάρχει ομαλή ροή από το πρωί, ο κόσμος εξυπηρετείται γρήγορα και παίρνει κατευθείαν το καρτελάκι του.
Μάκης Ακατανόμαστος![]()
![]()
![]()
Μόνος ρωτάω, μόνος απαντάω..
Re: ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2010-11
Ωραίο το κολπάκι της ΠΑΕ... αντί να κάνει αύξηση, αφαιρεί ένα παιχνίδι. Έτσι δεν φαίνεται η αύξηση 11% που γίνεται. π.χ. στη 2 που έχω εγώ 540 + 60 (που θα κάνει το εισιτήριο στον δεύτερο ευρωπαϊκό) = 600 Ευρώ. Ανάλογη είναι η αύξηση και στις άλλες θύρες.Bono έγραψε:Ενα ματς λιγότερο από πέρυσι δλδ...no big deal.
Καλά με βλέπω τελευταία μέρα (2 ιουλίου να παίρνω)...
Εκτός αν μας κάτσει κανα φράγκο σε κανα στοίχημα στο μουντιάλ και τα βγάλω νωρίτερα... Αλλά μέχρι τελευταία μέρα θα τρέχω...
Εκτός αν μας κάτσει κανα φράγκο σε κανα στοίχημα στο μουντιάλ και τα βγάλω νωρίτερα... Αλλά μέχρι τελευταία μέρα θα τρέχω...

περσι οταν πληρωσες ηξερες οτι θα παιξει η ομαδα σε ενα ή σε δυο ματς στην ευρωπη????
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς δεν μπορώ να πληρώσω με δόσεις καθότι δεν έχω PAOKVISA. Και επειδή δεν έχω την ευκαιρία βλέπω παρά 5 -6 αγώνες κάθε σεζόν είμαι σε μεγάλο δίλημμα να θα διαθέσω τόσα λεφτά (Θ3), ιδιαίτερα όταν δεν έχω αποκτήσει μέχρι τώρα κάρτα, και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης.
χωρις να μπω στην τσεπη σου, να σου πω μονο οτι η μαστερκαρντ του ΠΑΟΚ κοστιζει 0 ευρω και εχει ατοκες δοσεις για το εισητηριο.επισης με οποιαδηποτε αγορα κερδιζεις ποντους ΠΑΟΚ και παιρνεις μπονους απο τη μπουτικΑποστόληςΑ έγραψε:Δυστυχώς δεν μπορώ να πληρώσω με δόσεις καθότι δεν έχω PAOKVISA. Και επειδή δεν έχω την ευκαιρία βλέπω παρά 5 -6 αγώνες κάθε σεζόν είμαι σε μεγάλο δίλημμα να θα διαθέσω τόσα λεφτά (Θ3), ιδιαίτερα όταν δεν έχω αποκτήσει μέχρι τώρα κάρτα, και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης.
αν παλι ειναι χρηματικο το θεμα τοτε ενα διαρκειας στην 7 ειναι μια επιλογη συνειδησης...