Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από gash04 »

bakunin4 έγραψε:gash εχω την εντυπωσει οτι με δουλευεις.μια αναδρομη μονο στα σχολια για τους σφ θα βρεις συσσορευμενες μπιχτες οχι για τις ανακοινωσεις αλλα για πολλα αλλα θεματα.
αν ειναι να κοροιδευομαστε μπορω και εγω σε αυτο το υφος αν και δεν το θελω ουτε το προτιμω.

Σοβαρά νομίζω μιλάμε τόση ώρα ούτε ειρωνεύομαι κανέναν και πιστεύω μιλάω με σεβασμό.
Είχα γράψει αρχικά ότι δεν θα ασχοληθώ καθόλου με το θέμα αλλά όταν ακούω περίεργα πράγματα ξέρεις κάτι με γαργαλάει.

Αν υπάρχει κάποιο σχόλιο που σε ενοχλεί για κάποιο πράγμα για συνδέσμους κλπ μπορείς να πατήσεις εκείνο το σύμβολο με το κόκκινο απο πάνω ! και να γράψεις τον λόγο ενόχλησης σου.

Απο κει και ύστερα θα φροντίσουμε να το διαγράψουμε αν κρίνεις ότι σε προσβάλει προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Μπονο εσυ φιλε παρτα τις υποδειξεις ,το τι θα κανεις καθενας προσωπικα ειναι δικο του θεμα και δεν σε αφορα.Εσυ αποφασισε για τον εαυτο σου.
Ο ψιριστης ανεφεραι καποια ενδεχομενα οχι αποφασεις και το εδεσες κομπο.οπου σταματανε τα επιχειρημα ξεκιναει η παρπαληροφορηση.....

Gash δλδ εγω θα κανω αναφορα την παπαρια που λεει ο καθενας ? εδω χαθηκε καθε σεβασμος στον αδερφο και εσυ μου μιλας για κουμπακια να πατησω ? δλδ αν παω να γραψω εγω σε ενα τοπικ γαμιεται η μανα του ΣΦ κωλοπετινιτσας πρπει να το κανει καποιος αναφορα για να σβηστει ? εκει φτασαμε ?
Οσο για τα αλλα απλα δεν με καλυψες με τις απαντησεις σου.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

υποδείξεις μακριά από μένα και σε κανένα...μην κάνεις το χαζό.
Να κάνουν πράξη την "απειλή " που όλοι καταλαβαίνουμε σε τι αναφέρεται τους προέτρεξα και τίποτα παραπάνω...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

bakunin4 έγραψε:Μ
Gash δλδ εγω θα κανω αναφορα την παπαρια που λεει ο καθενας ? εδω χαθηκε καθε σεβασμος στον αδερφο και εσυ μου μιλας για κουμπακια να πατησω ? δλδ αν παω να γραψω εγω σε ενα τοπικ γαμιεται η μανα του ΣΦ κωλοπετινιτσας πρπει να το κανει καποιος αναφορα για να σβηστει ? εκει φτασαμε ?
Οσο για τα αλλα απλα δεν με καλυψες με τις απαντησεις σου.
Που διάβασες τέτοιο πράγμα?
Ανακοίνωση του Πανελλήνιου έχει το φόρουμ κατά Γκαγκάτση.
Ανακοίνωση απο κάποιον εδώ δεν έχει να λέει μαμιέται η μάνα του τάδε ΣΦ.
Θα έφευγε για μπάνια πρόωρα αυτός που θα το έγραφε. :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

araya4 έγραψε:
free4 έγραψε:
araya4 έγραψε:Καλησπερα σας.

Φιλε gash ειπες κατι πιο πανω και θελω να επικεντρωθω κι εγω πανω σε αυτο. Πιστευω κι εγω ακραδαντα το οποιο προβλημα και οποιο διχασμο εχουμε τωρα, τον εχουν φερει η διοικηση και ο θερμοσιφωνας. Για μενα, προπαντως η διοικηση! Γνωμη σας και γνωμη μου και ας μην ειναι αρεστη.
Κάθε άποψη είναι σεβαστή αρκεί να τεκμηριώνεται!!

ΥΓ. Καμιά μπλούζα πότε θα ξαναδούμε? Ασε τι έγινε τότε! :opaokara: :opaokara:
Τι να τεκμηριωσω, ειναι απλα τα πραγματα για ολους τους κατα της επιστροφης. Δεν τον φερνεις οπωσδηποτε αυτον, αφου ξερεις εκ των προτερων πως θα δημιουργησεις κλιμα και τελειωνει. Φερνεις τον οποιονδηποτε με τοσα λεφτα, (δεν ειναι και λιγα), ξερουν οι Ζησης μησης και σια, ετσι δεν μας εχουν αποδειξει τοσο καιρο; Μην τα λεμε παντα οταν και οπως μας συμφερει.

Οσο για το υστερογραφο......Περασμενα μεγαλεια φιλε!
Ναι άλλα σε μια τέτοια κίνηση θα εναντιωθείς με τον πολύ κόσμο που δεν αντιπροσωπεύεται από τους συνδεσμίτες..
Τι προτιμάς? Να τα σπάσεις με τους οργανωμένους ή με τον απλό λαό που φαίνεται να είναι περισσότερος?
Άβαταρ μέλους
bakunin4

δεν κανω τον χαζο μαλλον εσυ τον κανεις γιατι εγω εγραψα οτι ακριβως ειπες.
Ακομα και αυτο "Να κάνουν πράξη την "απειλή " που όλοι καταλαβαίνουμε σε τι αναφέρεται τους προέτρεξα και τίποτα παραπάνω..." υποδειξη ειναι φιλαρακο και δεν ειναι δεδομενη απειλη ο ψιριστης ανεφερε 2,3 ενδεχομενα να το πω και 3η φορα να το εμπεδωσουμε ολοι μαζι ?
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Ενταξει ρε gash να μεινουμε στις λεξεις και να τις σχολιαζουμαι τοτε....Εκτος αν εννοεις οτι αυτοι οι κακοι,μπερδεμενοι,που βαζουνε κοσμο τζαμπα μεσα,που πρπει να πληρωσουν τα προστιμα της παε γιατι αυτοι φταινε,που θεουν να διοικησουν,που ειναι καρκινος του ΠΑΟΚ,που γαμω την π... τους ειναι φιλοφρονισεις.
Και αν πεις πουτανασγιο τον κοντο στην πεφτουν αμεσα.....ωραια λογικη.
Αυριο αλλωστε παλι τις ιδιες χαζες ερωτησεις θα απανταω ,ανακυκλωση καθε μερα τι να κανουμε....εκει φτασαμε.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Εχεις καταλάβει πολύ καλά τι λέω αλλά έχεις κολλήσει ότι κάνω υποδείξεις.
Οταν δεν αναφέρεις ποιές είναι οι "πράξεις" και το αφήνεις να αιωρείται στο στυλ "θα τα πούμε" για μένα είναι απειλή...για σένα μπορεί να είναι χαριτωμενιά...όπως νομίζεις.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

bakunin4 έγραψε:Ενταξει ρε gash να μεινουμε στις λεξεις και να τις σχολιαζουμαι τοτε....Εκτος αν εννοεις οτι αυτοι οι κακοι,μπερδεμενοι,που βαζουνε κοσμο τζαμπα μεσα,που πρπει να πληρωσουν τα προστιμα της παε γιατι αυτοι φταινε,που θεουν να διοικησουν,που ειναι καρκινος του ΠΑΟΚ,που γαμω την π... τους ειναι φιλοφρονισεις.
Και αν πεις πουτανασγιο τον κοντο στην πεφτουν αμεσα.....ωραια λογικη.
Αυριο αλλωστε παλι τις ιδιες χαζες ερωτησεις θα απανταω ,ανακυκλωση καθε μερα τι να κανουμε....εκει φτασαμε.

Δεν παίζουμε με τις λέξεις ξεκάθαρα είναι όλα.
Δεν εννοώ τίποτα αδερφέ δεν χρήζει εξήγησης αυτό.
Ο κόσμος μπορεί να θεωρεί δικαιωματικά και σε πολλές περιπτώσεις δεν σφάλει εκτός αν ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ είναι φυτό όντως.
Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να έχει οδηγηθεί σε λάθος μονοπάτια ή να έχει εξαπατηθεί.
Αμέτρητα τα παραδείγματα ιστορικά και με πρωταγωνιστές και τους συνδέσμους μάλιστα σε τραγικά λάθη.

Την προσβολή προς τα Θεία την έσβησα γιατί υπάρχουν χρήστες που προσβάλλονται.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Free φιλε μου, προσωπικα δε με ενδοιαφερει τι λεει ο πολυς κοσμος, πιστεψε με. Ειμαι σε καποια ηλικια και εγω, ειμαι απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου συνδεσμιτης (χωρις να ειναι λογος αυτος να ειμαι υπερ του καθε συνδεσμου και ανακοινωσης) και φυσικα οπως ολοι μας, θελουμε το καλο της ομαδας. Αλλοι το βλεπουν απο μια πλευρα και αλλοι απο την αλλη. Και φυσικα στη μεση μια διοικηση που πρεπει να αποφασισει...και εδω μπαινουμε στο τριπακι και παλι, αν ειμαστε με τη διοικηση πιστα, η οχι. Για μενα και για αυτους που ειμαστε κατα της επιστροφης, δεν εχει καμια σχεση η πιστη μας προς τη διοικηση, αλλα η προκαταληψη αυτης. Δλδ δεν μπορεις κυριε εσυ οποιοσδηποτε προεδρε, να παιζεις με τη μνημη, οχι τη δικη μου, αλλα και πολλων αλλων και να πας νταιλικι να με φερεις ενα αγκαθι που ξερεις πως θα δημιουργηθει εκ των προτερων κλιμα! Μα ειναι σε καλη τιμη και συμφερει θα πει καποιος και κοιταμε το καλο του ΠΑΟΚ θα πει καποιος αλλος. Σωστα, αλλα τυχαινει αυτο το καλο και σε καλη τιμη, να ειναι και ναρκη. Οποιος θελει, επιλεγει. Την πιανει και βλεπει το αποτελεσμα. Επιστρεφω ξανα πισω και λεω. Θα με πεις ΠΡΕΠΕΙ να σε ενδοιαφερει η αποψη του πολυ κοσμου, γιατι αφορα ολους και μιλαμε για τον ΠΑΟΚ, δεκτον. Αλλα υπαρχουν παραμετροι φιλε μου και αν τις πω σε τετοιες σελιδες, θα αρχησουν παλι...και να παλι η διοικηση σας φταιει, θα τους διωξετε και σουμουτου.....οποτε δε θα μπω σε αυτο το τριπακι. Αλλωστε εχει τυχει να ειμαι σε αλλες περιπτωσεις με ομαδες που ηταν πλειοψηφεια και ξερω τις δυσκολιες των υποδιεστερων, αλλα και παλι δεν καταφερνει κανεις απο μονος να δωσει το δικαιο του καθενος. Μονο ο χρονος ειναι κριτης.....
Άβαταρ μέλους
bakunin4

τα λαθη gash που εγιναν προ Ζ εποχη ειναι καταγεγραμμενα και δεν τα αμφισβητω ,εγιναν και πολλα απο αυτα με πειραζουν.Απο εκει και περα ομως παρα τα λαθη ο αγωνας για λλαγη σελιδας στον ΠΑΟΚ δικαιωθηκε εστω και με καθυστερηση και αυτο οποιος το αμφισβητει ή σκοπιμα το κανει ή δεν εχει γνωση.
Δεν μιλαμε για τα λαθη του τοτε ομως μιλαμε για το σημερα και την εποχη που διανυουμε και ας μου πει καποιος που ριχνει τοσα αναθεμα τι τρομερα κακο εκαναν οι σφ επι διοικησης Ζαγορακη να το μελετησουμε.
Αν δεν εχουμε δωδεκαθειστη παρακαλω να επεναφερεις την φραση με γαμω την Ηρα σας :D :D :D
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Οι φίλοι αντίστοιχα που θεωρείς ότι έβρισαν σύνδεσμο βρίζουν για τα λάθη του σήμερα επίσης.
Η δικαίωση στο πλάνο μοιράζεται σαν λάφυρο σε διοίκηση προπονητή παίχτες και σε συνδέσμους και φιλάθλους απλούς αντίστοιχα.

Συνιστώ προσοχή να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και στο σήμερα απο την μεριά μου.
Γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται και κύκλους κάνει.

Φυσικός νόμος
Άβαταρ μέλους
bakunin4

το λαθος ειναι δηλαδη οτι μιλησαν δημοσια μεσω ανακοινωσης ? και οι βρισιες γιατι δεν ηταν επι της ουσιας και ξεφυγαν σε αλλα πραγματα τοτε ?

Gash στην ντριμπλα εισαι πολυ καλος :) αλλα τωρα παω για λιωσιμο.αυριο παλι με το καλο :lol:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Τότε έκαναν συναυλίες.
Τώρα βγάζουν ανακοινώσεις.
Τί θέλουν τέλος πάντων αυτές οι
Εικόνα
:lol:
eorptol έγραψε:μια ερωτηση ρε παιδια ποια τετραδα συνδεσμων θα βγαλει αυριο ανακοινωση κατα τετραδες παει το πραγμα
...... :D :D
Άμα μάθει κανείς την τετράδα, να το πει και σε μένα να το παίξω παρολί. :twisted:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ευχομαι αύριο να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο όπως ο ημιτελικός του χάντμπολ και να σταματήσετε την εσωστρέφεια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”