bakunin4 έγραψε:Αδερφε ο οποιος σκεπτικισμος σου ειδικα στην περιοδο της νεας διοικησης ειναι αδικαιολογητος.Θα συμφωνουσα με την κριτικη σου εαν απαριθμουσες και ολα τα καλα που εχουν κανει αυτην την περιοδο και απο ποσα χρηματα,προστιμα γλιτωσαν την παε οπως και για την εκπληκτικη εικονα της τοθμπας που κατα 80% ειναι δουλεια συνδεμιτων με κοπο,ιδρωτα και χρονο και οχι μονο αφιλοξερδος αλλα βαζωντας και το χερι πολλες φορες βαθια μεσα στην τσεπη.Αναρωτιεμαι δλδ γιατι τοσο κακια,ολοι ΠΑΟΚ δεν ειμαστε.Ετσι λετε τουλαχιστον επιλεκτικα σε αλλα θεματα δεν γινετε να το λεμε και οταν διαφωνουμε ?
Επισης αδερφε ακομα και τωρα υπαρχει στητιξη το οτι δεν βγηκε ανακοινωση με γκαγκατση πλην ΠΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ αποδειχτηκε λαθος δεν σημαινει οτι αλλαξε κατι για την στηριξη αλλα οτι καλο ειναι τα λαθη να τα προλαβεινεις ειδικα αν υπαρχει κινδυνος ρηγματος στην ενοτητα.
Φιλικα.
Διαφωνώ επέτρεψε μου φίλτατε Μπακούνιν με όλο το ποστ σου.
Πρώτα απο όλα ο σκεπτικισμός μου δεν έχει να κάνει με καμία κακία και αυτό μπορείς να το εξετάσεις αν διαβάσεις τι έχω γράψει κατά καιρούς στα περισσότερα thread εξ αυτών για το πόσο απαραίτητοι είναι στην λειτουργία της ομάδας της κάθε ομάδας.
Τώρα θα συμφωνήσεις?
Δεν το νομίζω..
Συνεπώς έκανε λάθος και γαργάρα στην τελική αδερφέ όλο το Συνδεσμικό κίνημα σαν ολότητα σε ένα απο τα ποιο ντροπιαστικά θέματα του ΠΑΟΚ και μας απασχολεί τώρα του Σαλπιγγίδη το σσσσ που θυμόμαστε όλοι πως έγινε και τι είπε για αυτό έγραψε και ο Bono νωρίτερα κάποια πράγματα!
Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση τονίζω τα λάθη της φίλτατε επίσης όπως έγινε και με την ανακοίνωση που ουδέποτε είδαμε για το θέμα Γκαγκάτση οι απλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ!
Όσο για το θέμα ενότητας που λες και τον κίνδυνο ηρέμησε καμία ενότητα δεν θα χαλάσει είτε έρθει είτε δεν έρθει ο σΔ.
Εκτός αν υπάρχει κανένα πρόβλημα ενότητας στους Συνδέσμους....