Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από gash04 »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:
gash04 έγραψε:Δεκτό αν και θα έπρεπε να γνωρίζεις μιας και ασχολείσαι τουλάχιστον με τις Δυτικές όπως λες.
φιλε δεν ασχολουμαι με τις δυτικες,δεν ειμαι σε συνδεσμο εδω και καμποσο καιρο
απλα εχω αρκετους φιλους και στις δυτικες κα στους περισσοτερους συνδεσμους
και ουτε τους εκπροσωπω εδω
αυτα για να μην παρεξηγουμαστε κιολας
Όσο για την Αντμίν Τιμ μπορείς να ρωτήσεις για απορίες σου τους ίδιους.
Email υπάρχει με χαρά θα σε ακούσουν το έχουν και στην κεντρική για ευκολία σου.
εσυ γιατι ρωτησες εδω γιατι δεν βγαλανε ανακοινωση οι σφ για γκαγκατση?
γιατι δεν επελεξες να στειλεις mail στους σφ η και να πας να τους ρωτησεις κα να συζητησετε? ;)
εγω ρωτησα εδω για την admin team δημοσια ωστε να μαθουνε και τα αλλα μελη(οσοι ενδιαφερονται τελοσπαντων)

Ακριβώς αυτό έγινε με τον Πανελλήνιο.
Ρώτησα.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

gash04 έγραψε: για ποιο λόγο έβγαλε μια ανακοίνωση ΜΟΝΟ ο Πανελλήνιος για τότε?
καταρχας οι συνδεσμοι δεν ειναι υποχρεωμενοι συνεχεια να βγαζουνε ανακοινωσεις
εαν θυμασε o γκαγκατσης ανακοινωθηκε λιγες μερες μετα τις σφαγες στα play off(εαν θυμαμε καλα)και τοτε ολα τα μμε της χωρας λεγανε οτι ο ΠΑΟΚ θελει να μπει στην παραγκα,να ευνοειται κτλ δεχομασταν τετοιου ειδους πολεμο για το προσωπο του γκαγκατση
η παε εαν και ειτανε λαθος η αποφαση της δεχοτανε πολεμο απο τους εχθρους και ειτανε σε πολυ δυσκολη θεση και για αυτο πιστευω οτι οι σφ δεν θελησαν να την φερουνε σε ακομα πιο δυσκολη θεση
βεβαια η αποψη των σφ ειτανε γνωστη σε ολους
δεν ειναι ιδιο το θεμα με το τωρινο του δ.σ.,για αυτο καλο ειναι να μην κανουμε συνεχεια συγκρισεις
το θεμα του δ.σ. ειναι εσωτερικο
επειδη θα ρωτησεις και γιατι εβγαλε ο Πανελληνιος σου απαντω απο τωρα πως δεν ξερω ρωτα καποιο μελος του πανελληνιου η καποιον που ξερει
εχω και εγω μια ερωτηση
γιατι η admin team του paokmania δεν εγραψε καποιο κειμενο-αρθρο κατα της ελευσης γκαγκατση?
Οντως το να το παιζεις φρεσκος στο σαιτ παραειναι πονηρια για να μην πω κατι αλλο.Κατ επεκταση η συγκεκριμενη πονηρια με οδηγαει και στο συμπερασμα οτι και το ιδιο ονομα που διαλεξες για προφιλ διακρινεται απο μια ειρωνια που δειχνει τουλαχιστον μια απαξιωση και προς τη διοικηση και προς το λαο του ΠΑΟΚ που θελει να στηριξει τη συγκεκριμενη διοικηση.Στο δευτερο ισως κανω και λαθος,εσυ θα μου πεις τι σημαινει το "εμειςσαςψυριζουμε".Επισης παρατηρω σε πολλα σου ποστ μια δυσκολια να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.Π.χ. τι θα πει "δε θελανε να φερουν τη διοικηση σε πιο δυσκολη θεση"?Τωρα τι αλλαξε δηλαδη και θελουν να φερουν τη διοικηση σε ΠΙΟ δυσκολη θεση?

Η αποψη μου για τους συνδεσμους διακρινοταν παντα απο σκεπτικισμο και αμηχανια και για παρα πολλους θετικους και αρνητικους λογους δεν μπορουσα να εχω κατασταλαγμενη αποψη.Τελευταια ομως οι ιδιοι οι συνδεσμοι με τη σταση τους απεναντι στην πορεια του ΠΑΟΚ φροντιζουν να καταστρεφουν καθε καλη ιδεα που θα μπορουσα να εχω για την υπαρξη τους.

Και για να καταληξω....Ας μου πει καποιος ,συνδεσμιτης κατα προτιμηση, ΕΝΑ θετικο απο την ΜΗ ελευση του παικτη Σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ.(Και για να μην παρεξηγηθω...τον παικτη Σαλπιγγιδη δεν εχω καμια καιλα αν θα ερθει ή οχι)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Παρ 28 Μάιος 2010, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

ABOLEYTOI έγραψε:δηλαδή ο Ζαγοράκης έστησε την παγίδα Σάλπι
καμια παγιδα δεν εστησε ο ζαγορακης
οι σφ πιάστηκαν στην παγίδα

δεν πιαστηκανε σε καμια παγιδα ρε φιλε
το 5-10% του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου που δεν έχει σχέσεις με σφ παρακολουθεί τον πόλεμο.
το 80% οσων ενημερωνονται μονο απο μμε καταλαβανε και νομιζουνε οτι οι σφ κανουνε πολεμο στην παε και θελουνε να διοικησουνε
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

paok87 έγραψε:χαλαρώστε ΑΔΕΡΦΙΑ

[youtube]nPvVU0vfcwo[/youtube]
Χαλαρώστε ρε...
Τι σκατά κερδίζετε?

Οτι και να πείτε, το αποτέλεσμα είναι ίδιο..
Ξελαμπικάρετε.. Παρασκευή βράδυ, βγείτε και λίγο έξω!
Πιείτε κανένα ποτάκι, πείτε και κάτι άλλο, όλη μέρα μέσα, καήκατε!
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Αδερφε ο οποιος σκεπτικισμος σου ειδικα στην περιοδο της νεας διοικησης ειναι αδικαιολογητος.Θα συμφωνουσα με την κριτικη σου εαν απαριθμουσες και ολα τα καλα που εχουν κανει αυτην την περιοδο και απο ποσα χρηματα,προστιμα γλιτωσαν την παε οπως και για την εκπληκτικη εικονα της τοθμπας που κατα 80% ειναι δουλεια συνδεμιτων με κοπο,ιδρωτα και χρονο και οχι μονο αφιλοξερδος αλλα βαζωντας και το χερι πολλες φορες βαθια μεσα στην τσεπη.Αναρωτιεμαι δλδ γιατι τοσο κακια,ολοι ΠΑΟΚ δεν ειμαστε.Ετσι λετε τουλαχιστον επιλεκτικα σε αλλα θεματα δεν γινετε να το λεμε και οταν διαφωνουμε ?
Επισης αδερφε ακομα και τωρα υπαρχει στητιξη το οτι δεν βγηκε ανακοινωση με γκαγκατση πλην ΠΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ αποδειχτηκε λαθος δεν σημαινει οτι αλλαξε κατι για την στηριξη αλλα οτι καλο ειναι τα λαθη να τα προλαβεινεις ειδικα αν υπαρχει κινδυνος ρηγματος στην ενοτητα.
Φιλικα.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

soflodoras έγραψε:Οντως το να το παιζεις φρεσκος στο σαιτ παραειναι πονηρια για να μην πω κατι αλλο.Κατ επεκταση η συγκεκριμενη πονηρια με οδηγαει και στο συμπερασμα οτι και το ιδιο ονομα που διαλεξες για προφιλ διακρινεται απο μια ειρωνια που δειχνει τουλαχιστον μια απαξιωση και προς τη διοικηση και προς το λαο του ΠΑΟΚ που θελει να στηριξει τη συγκεκριμενη διοικηση.Στο δευτερο ισως κανω και λαθος,εσυ θα μου πεις τι σημαινει το "εμειςσαςψυριζουμε".
δεν υπαρχει καμια πονηρια και δεν το παιζω τιποτα
εχω ξαναγραψει για το nick οτι παει σε αλλοθρησκους(κασκολ,μπλουζες κτλ)και ειναι σε φαση χαβαλε
αλλα μ'αρεσε το σεναριο σου οτι παει για την παε,πολυ δυνατο το σεναριο
Επισης παρατηρω σε πολλα σου ποστ μια δυσκολια να δικαιολογησεις τα αδικαιολογηταΠ.χ. τι θα πει "δε θελανε να φερουν τη διοικηση σε πιο δυσκολη θεση"?Τωρα τι αλλαξε δηλαδη και θελουν να φερουν τη διοικηση σε ΠΙΟ δυσκολη θεση?
δεν δικαιολογω και δεν εκπροσοπω κανεναν εδω.απλα ανταλλασω αποψεις με αδερφια μου
Η αποψη μου για τους συνδεσμους διακρινοταν παντα απο σκεπτικισμο και αμηχανια και για παρα πολλους θετικους και αρνητικους λογους δεν μπορουσα να εχω κατασταλαγμενη αποψη.Τελευταια ομως οι ιδιοι οι συνδεσμοι με τη σταση τους απεναντι στην πορεια του ΠΑΟΚ φροντιζουν να καταστρεφουν καθε καλη ιδεα που θα μπορουσα να εχω για την υπαρξη τους.
θεμιτο να εχεις αποψη για τους συνδεσμους και ειναι δικαιωμα τους καθενος
κα εγω εχω κανει χιλιαδες φορες κριτικη σε συνδεσμους για την οργανωση τους κτλ
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Soflodora κάποιο λάθος κάνεις..

το νικ είναι emeissastaprizoume και αν παρελπίδα γίνει το κομμάτι μας και δεν έρθει ο κοντός στον ΠΑΟΚ και ικανοποιηθεί ο εγωισμός μας και βρει λόγο ύπαρξης ο ρόλος μας...

emeis den tha sas ta priksoume allo και θα εξαφανιστούμε τόσο ξαφνικά όσο ξαφνικά εμφανιστήκαμε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ρε μη του απαντατε.. Δε βλεπετε οτι παει να μας πουλησει για μαϊντανους στη λαϊκη;

Ελα καληνυχτα και κλειδωστε το γιατι δε λεει η πλακα αλλο...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Μαζι σου μπακουνιν.Δεν απαριθμησα ολα τα θετικα και τα καλα που εχουν κανει οι συνδεσμοι γιατι δεν εχω απαριθμησει και τα αρνητικα.Οσο για τον Γκαγκατση χεστηκα αν βγαλανε ή δε βγαλανε.Πραγματικα.Ουτε εμενα μου αρεσε η επιλογη του γιατι παρολο που δεν εβαζε το δαχτυλο να κανει το "σσσσ" στην 4 μας το εβαζε στον κωλο τοσα χρονια.Το μονο που με νοιαζει ειναι η ενοτητα.Το να παραμεινουμε οικογενεια.Και με τις ανακοινωσεις δημιουργουμε θεμα.Περαν του οτι δινουμε και τροφη για τους δημοσιογραφισκους που ολοι σιχαινομαστε.|Παντα φιλικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Σάβ 29 Μάιος 2010, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

ωραιος ο bonos
ακουστηκες
αλλος χωρις επιχειρηματα να μου την πει?
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Asimos έγραψε:Ρε μη του απαντατε.. Δε βλεπετε οτι παει να μας πουλησει για μαϊντανους στη λαϊκη;
μεχρι τωρα εγω απανταω σε ερωτησεις ;)
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Bono έγραψε: και αν παρελπίδα γίνει το κομμάτι μας και δεν έρθει ο κοντός στον ΠΑΟΚ και ικανοποιηθεί ο εγωισμός μας και βρει λόγο ύπαρξης ο ρόλος μας...
τα επιχειρήματα μου είναι τα φως-φανάρι κίνητρα σας...μη το πάω και παραπέρα...
εγώ πάντα με επιχειρήματα μιλάω ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Σάβ 29 Μάιος 2010, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ναι καλα wise ass...

Βλεπω να βγαζεις το ψωμακι σου σε καμια Αθλητικη...

Οσο για τις απαντησεις σου μπες και συ στη σειρα για πουλιτζερ..

Ενας υγιης διαλογος φερνει αποτελεσματα, οχι αδιεξοδα.. και πρωτη μερα αντι να κανεις λιγο την κοτα το παιζεις εξυπνακιας...

Η εδω μεσα ξαναηρθες η απλα φυτευτηκες..

Salom...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

soflodoras έγραψε:
Επισης παρατηρω σε πολλα σου ποστ μια δυσκολια να δικαιολογησεις τα αδικαιολογηταΠ.χ. τι θα πει "δε θελανε να φερουν τη διοικηση σε πιο δυσκολη θεση"?Τωρα τι αλλαξε δηλαδη και θελουν να φερουν τη διοικηση σε ΠΙΟ δυσκολη θεση?
δεν δικαιολογω και δεν εκπροσοπω κανεναν εδω.απλα ανταλλασω αποψεις με αδερφια μου

Κι ομως ξεκινησες δικαιολογωντας τους συνδεσμους,παρολα αυτα δεν μου απαντας στην ερωτηση
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Asimos έγραψε:Ρε μη του απαντατε.. Δε βλεπετε οτι παει να μας πουλησει για μαϊντανους στη λαϊκη;
μεχρι τωρα εγω απανταω σε ερωτησεις ;)
Ωραία, κάνε και συ μία να το τελειώνουμε..
Αλλωστε, συμπέρασμα όλη την ημέρα δε βγάζουμε, απλά καταναλώνουμε ρεύμα στον υπολογιστή!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”