12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
novito

Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από novito »

οχι και εσακε... "Τα Μέσα που συμμετείχαν στην ψηφοφορία: Sportday, Derby News, Πρωταθλητής, Εξέδρα, Φίλαθλος, Πράσινη, Goal, Score Live, Ώρα των Σπορ, Φως των Σπορ, Πράσινα Νέα, Αθλητικά Νέα, Metrosport, Ελευθερία, Ενημέρωση, Εβδόμη, Δράσις, Αδέσμευτος Τύπος, Έθνος, Ελευθεροτυπία, Βήμα, MEGA, Τηλέ Άστυ, ΑΠΕ, NovaΣΠΟΡ FM, gazzetta.gr, basketnet.gr, sport-fm.gr, basketblog.gr, superbasket.gr." ;)

Άμα ψηφιζε ο εσακε ο Λαζος ουτε μισο ψηφο δε θα χε... :twisted:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ουπς σόρρυ. γράψε λάθος. στον εσακε δεν θα παιρνε μια ψήφο από τον οικονομίδη??? ή θα την έριχνε στον ντικούδη... ;)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αν από τους 12 έχουμε συνέχεια 5 παίκτες μέσα, τότε μάλλον είμαστε πολύυυυ ψηλά!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Η σειρά της πρότασης στον Παπαδόπουλο
Μετά τη συζήτηση της Τρίτης με τον Λουτσιάνο Καπικιόνι για την παραμονή των Τοντόρ Γκετσέφσκι, σειρά παίρνει πλεόν η υπόθεση παραμονής του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Όπως όλα δείχνουν αποτελεί το Α και το Ω για τον Σούλη Μαρκόπουλου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αφού στηρίζει πολλά στην παρουσία του όπως φάνηκε και από την πρώτη στιγμή της έλευσής του στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Παπαδόπουλος δεν έχει κρύψει την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού της ομάδας του ΠΑΟΚ και ότι η παρουσία του είχε αποτελέσει ίσως και τον πιο βασικό λόγο που είπε το ναι για να επιστρέψει στην Ελλάδα με την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Aν προτεραιότητα του Παπαδόπουλου είναι να αγωνιστεί στην νέα αγωνιστική περίοδο σε κάποια ομάδα Ευρωλίγκας από πλευράς του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό του τον Άρη Καρακούση, υπάρχει η διάθεση για την πραγματοποίηση της καλύτερης δυνατής πρότασης στο τετ α τετ με τον εκπρόσωπό του.
http://www.sport24.gr/html/ent/731/ent.363731.asp
Καλά, με τι θα τον πληρώσουμε? Δεν είναι 800 το μπάτζετ μας (ή έστω κάπου εκεί)?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αφήστε ελεύθερο λάζο και σούλη να σώσουμε λεφτά να πάρουμε το γιαννάκη κόουτς!!!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Εγώ θέλω να σε διαβάσουν και να πάρουν σοβαρά την "απαίτησή" σου. Να σου φέρουν τον κλαψιάρη και να κλαίμε όλοι μαζί. Που θα κρυφτείς μετά? :D
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο κλαψιαάρης ας πάει στην ομάδα της καρδιάς του..
Οσο για τον Λάζαρο, με ΄ρνα καλό διετές συμβόλαιο με καλά μπόνους πιστεύω ότι θα κάνει την έκπληξη και θα μείνει!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

μίλησα ρπιν μερικές μέρες με πελάτη μου κολλητό του μάνατζερ του Λάζου...δεν έδωσε :( ελπίδες πραμονής ο μάνατζερ.
περιμένει να τελειώσουν τα Ευρωπαικά πρωταθλήματα για να κινηθεί για εξωτερικό...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Καλυτερα που φευγει.......Σιγα μην του δωσουμε 300.000 σε καιρο εξυγιανσης..........Μια χαρα ειναι με το 1/3 ο Φρανσις.......
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

κάτσε ρε ακόμα ο άνθρωπος δεν έχει πει την τελευταια κουβέντα...
εδώ μιλάμε να μείνει με 100...και φιλότιμο έχει και Έλληνας είναι και 5 Φράνσις αξίζει...

ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΟΦΦΤΟΠΙΚ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ αλλά δεν ανοίγω νέο νήμα λόγω των προβλημάτων του σέρβερ:
19-20 Ιούνη εχει τουρνουά 3*3 μονό στο Ποσειδώνειο...με ελεύθερες συμμετοχές.
Έχοντας λοιπόν να βρώ άλλους 3 (4 σύνολο οι παίκτες ανά ομάδα)
είπα να σας κάνω πρόταση να κατεβάσουμε ομάδα PAOKMANIA!!

Καλύπτω την θέση του play και μπαίνω κι αναπληρωματικός χωρίς πρόβλημα΄.
Αρα ζητάμε 1 scoring guard πάνω από 1,85 να έχει και ριμπάουντ
1 ημίψηλο γύρω στο 1,90 με τρίποντο και καλο σουτ και γρήγορη κίνηση
ένα ψηλό που μπορεί να παίξει πλάτη και να έχει κορμί και ριμπάουντ.

Με την παραπάνω σύνθεση είμαστε για τα βραβεία..
.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Τι μου θύμισες τώρα. Τελευταία φορά που έλαβα μέρος, το σήκωσα (το τιμημενο). Περασμένα μεγαλεία........
Στο θέμα μας. Ο Φρανσις είναι πολύ καλή λύση και μου αρέσει αλλά είναι έγκλημα να τον συγκρίνουμε με τον Λαζο.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ασε ρε γέρο. εσύ την τελευταία φορά που έπαιζες μπάσκετ είχε 1+1 βολές, 30 sec η επίθεση, all-star αντί για airjordan και το μπασκετικό σου πρότυπο είχε μαλλιά... :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

KalamarGiannis 1,85 είμαι από ριμπάουντ και άμυνα (σε ψηλούς) είμαστε μια χαρά από σκορ κάτι κάνω αλλά ένα πρόβλημα, τόσο καιρό δεν είχα χιαστό και τώρα που έβαλα δεν έχω τετρακέφαλο :mrgreen: :mrgreen:. Σαν coach μπορώ να προσφέρω ποιο πολλά
Free4 το έψαξα ομάδα για Α.Μ.Ε.Α. δεν θα έχει θα πρέπει να μπούμε με τους κανονικούς
1+1 βολές....... τότε μάθαινα το Λόλα να ένα μήλο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

ρε είχα πάει παιδί Β΄γυμνασίου στο Ανατόλια να δώσω για Lower και βρίσκω την ΠΡΩΤΗ γραμμή τριπόντου στη Θεσ/νικη...περιτό να σας πω ότι έδωσα στο μισό χρόνο για να βγω να ρίχνω σουτάκια...
μετά από λίγες μέρες ο φίλος μου ο Μάτζικ (επειδή ισχυριζόμουν στις καλοκαιρινές παρέες ότι είναι καλύτερος του Γιαννάκη ακόμα μου τραγουδούν"δεν αλλάζεις με τίποτα εσύ") έβαλε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα...έτος; '85;

Λοιπόν μαζεύω παιδιά από το Ποσειδώνιο για την ομάδα(πήγα απόψε για recrouting), αν δε βρω να κατεβάσω Παοκμάνια ομάδα θα με δείτε στην TV με φανέλα Γκαγκα...
Αν οι ομάδες έχουν ονόματα είμαι ανάμεσα στα : ΣΑΧΑΡΑ, ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΑΡΧΕΣ, AND1, PRETENDERS, ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ, ΑΣΚΕΡΙ, ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ, ΑΣΧΕΤΙΑΝΣ. Τι λετε;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σιγά μη φτιάξουμε και ομάδες όπως οι Salonica Suns, Ψιλολέλεκες, Ατσούμπαλοι, Απλήρωτοι BC, Ασπρόμαυροι Θεοί etc etc :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”