Συζήτηση πολιτισμένη
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
Εχει αρχίσει και χάνεται η μπάλα once again και ο οπαδικός αυτισμός έχει χτυπήσει κόκκινο...
emeissaspsirizoume4 έγραψε:εχω πετυχει και αυτο το logo στο ιντερνετ
ειναι οντως του site?
Nαι,πριν κλασει το 1,2 εκ του βαζελου για να γυρισει στην ομαδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ οτι υποστηριζει........ο ριζος.........Ειλικρινα.....δεν βαρεθηκες?.....
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JDCTlG6kdLM&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JDCTlG6kdLM&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]gash04 έγραψε:3η μέρα απο τις ρετσίνες τα ναρκωτικά τον προδότη τους μπερδεμένους τα φυτά τους προσωπολάτρες αυτούς που πετάνε αντικείμενα και τους οπαδούς διετίας περάσαμε στον Κούδα και ερχόμαστε και στον Φασούλα.
Τι άλλο έμεινε να ανακυκλώσουμε?
Για την ανακοίνωση γίνεται η συζήτηση.
Πάτα μία παύση για κανά 2 μέρες μέχρι την ανακοίνωση της μεταγραφής και μετά άστο στο έλεος να σκοτωθούν!
Εγώ έγραψα ότι ήθελα πιο πίσω, δεν ξανασχολούμαι με μαλακίες!
Αύριο παίζουμε χάντμπολ ημιτελικό κυπέλλο κι όλοι ασχολούνται με τις πουτσότριχες!
- emeissaspsirizoume4
ευχαριστω που απαντησεςmpafos4 έγραψε:emeissaspsirizoume4 έγραψε:εχω πετυχει και αυτο το logo στο ιντερνετ
ειναι οντως του site?
Nαι,πριν κλασει το 1,2 εκ του βαζελου για να γυρισει στην ομαδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ οτι υποστηριζει........ο ριζος.........Ειλικρινα.....δεν βαρεθηκες?.....
απλα ρωτησα γιατι βλεπω paokmania.gr πανω και ηθελα να ξερω εαν ειναι του σαιτ η εαν το εκανες καποιος απο μονος του και το εγραψε(γιατι αυτο θα ειτανε μαλακια να κανει καποιος logo μονος του και να χρεωσει το σαιτ χωρις να το ξερει κανεις απο το σαιτ)
οχι ακομα δεν βαρεθηκα
δε λέω να πάρεις ένα ταλέντο-παικταρά. να το κάνω πιο λιάνα γιατί προφανώς δε καταλαβαινόμαστε. το να μην έρθει ο σαλπιγγίδης τώρα δε θα έχει στην ομάδα τοv ίδιο αντίκτυπο που θα είχε αν δεν ερχόταν ο Κούδας τότε.dimbar έγραψε:Απο την άλλη ίσως να έχεις δίκιο ότι ο Π.Α.Ο.Κ. σήμερα μπορεί πιο εύκολα να αποκτήσει ένα ταλέντο-παικταρά!Κάποιος απ τούς δυό μας ζει σε άλλη χώρα.Petm έγραψε:
το μοναδικό επιχείρημα που βλέπω στο άρθρο του καίσαρη είναι το ότι ο Κούδας πρόσφερε. Αλλα η διαφορα είναι ότι τότε με τα συμβόλαια και με το ότι δε μπορούσες να έχεις πολλούς ξένους στην ομάδα (υποθέτω ότι έτσι ήταν τότε) ήταν δύσκολο να αναπληρώσεις ένα ταλέντο-παικταρά που έχανες. ενώ τώρα είναι πιο εύκολο
αν δεν έρθει ο σαλπιγγίδης τώρα, τότε δίνεις τα 500-600-700 χιλιάρικα που θα δόσεις πάνω κάτω στα επόμενα 3-4 χρονια για κάθε χρόνο συμβολαίου για έναν παίκτη που θα έχει πατήσει τα 30,τα παίρνεις και τα δίνεις για ένα άλλο επιθετικό και θα πάρεις κάτι που με αυτά τα λεφτά θα σου δώσει κάποια πράγματα λίγο λιγότερα από αυτά που θα σου δώσει ο Σαλπιγγίδης τα επόμενα 3-4 χρονια.
στην εποχή του Κούδα αυτό ήταν πολύ πολύ πιο δύσκολο να το κανεις γιατί τα συμβόλαια δε σπαναν εύκολα και ο αριθμός τον ξένων παικτών που επιτρεπόταν ήταν μικρός (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Παρ 28 Μάιος 2010, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμεις εδω στο φορουμ ειμαστε κωλοτουμπες φροντισε να γινεις και εσυ για το καλο του ΠΑΟΚ μη φοβασε κανεις δεν θα πει οτι δεν φορας παντελονια η μαγκια και ο αντρισμος σε αλλα πραγματα φαινονται η αγαπη δεν χωραει εγωισμους αδερφε.

Ναι,αλλα,psiristi4, δεν βλεπεις οτι δεν οδηγει πουθενα ολο αυτο?....Ετσι κι αλλιως,την αλλη εβδομαδα θα βρεθει ο ζαγορακης μαζι τους και ελπιζω πως η παρεξηγηση θα λυθει.Ας μην το ανακυκλωνουμε,το θεμα,αφου βλεπεις οτι δεν οδηγει πουθενα.Ξερεις ποσα,ακομα,πραγματα εχω σκεφτει να γραψω...... δεν το εκανα,ομως, γιατι θεωρησα πως οχι μονο δεν θα βοηθουσα στο να σταματησει η "διαμαχη" αυτη μεταξυ μας αλλα θα τα εκανα χειροτερα.....
- emeissaspsirizoume4
για εμενα δεν υπαρχει καμια διαμαχη,απλα συζηταω με αδερφια μου
για αυτο υπαρχει το φορουμ για να ανταλλασουμε αποψεις και ιδεες για την αγαπη μας
οbanebane υποδειξεις αλλου οχι σε μενα

για αυτο υπαρχει το φορουμ για να ανταλλασουμε αποψεις και ιδεες για την αγαπη μας
οbanebane υποδειξεις αλλου οχι σε μενα

Τι υπαρχει,φιλε μου?....Εδω,ο αλλος χθες με αποκαλεσε ντεμεκ ΠΑΟΚΤΣΗ....Με αξιωσε, ο Θεος λιγο πριν κλεισω 30 χρονια στην ΤΟΥΜΠΑ να το ακουσω και αυτο.........Δεν βαριεσαι....Που να σκεφτει οτι μπορει να βαλει γκολ ο οποιοσδηποτε Σαλπιγγιδης στο 93,να προκρινομαστε στο CL και να πανηγυριζουμε αγκαλια στις κερκιδες καποιου γηπεδου....... Γι'αυτο σου λεω....αστο......
- emeissaspsirizoume4
δεν απολογουμαι για αλλους mpafe
εμενα με ειπε ο praktorinos απαξιωτικα ''τυπο'' και σκεψου ο praktorinos ο σοβαροτερος εδω μεσα
αλλα βλεπεις ειμαι ευγενικοτατος με τους συνομιλητες και δεν ασχολουμαι περισσοτερο
εμενα με ειπε ο praktorinos απαξιωτικα ''τυπο'' και σκεψου ο praktorinos ο σοβαροτερος εδω μεσα
αλλα βλεπεις ειμαι ευγενικοτατος με τους συνομιλητες και δεν ασχολουμαι περισσοτερο
Αμαν ρε παιδια με τον Μητσαρα!
Ημαρτον πια με τον Δημητρακη! Εχουμε γινει ρομπες πανελληνιως με τις επιστολες διαμαρτυριας!!
Δλδ και κατι επιχειρηματα... εκανε σσσσσ στη 4 λες και αμα το εκανε στην 7 θα ειχε σημασια η κοροιδεψε τους 12 στο αεροδρομιο... σωσιβιο του γουμενου και ΠΑΟΚ στο μπλαμπλα... sms οπαδων και δε ξερω εγω τι!
Δε γαμιουνται ρε μαγκες ολα; Ουτε ο τελευταιος ουτε πρωτος ειναι και απο επιχειρηματολογια πασχετε.. Πασχετε γιατι τα ΕΝ ΟΙΚΟ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΟ!!!
Λες και θα τρομαξει ο Ζαγορακης η πιστευετε τις ΠΙΠΕΣ των ΜΜΕ οτι ζοχαδιαστηκε και το σκεφτεται... ΠΙΠΕΣ μαγκες... ΗΡΘΕ αδελφια και μην το κανετε πιο δυσκολο γιατι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ θα ειστε κι εσεις εκτος αν δεν μετρατε τα γκολ που θα καρφωνει... οχι και τπτ αλλο αλλα θα παιζει και δεξι extrem μαλλον...
Αν εχετε αντερα πατε κοντρα σε αυτον που μας εκανε σπιτι με ΠΟΡΤΑ και οχι σπιτι με ΦΩΤΑΚΙ και μαλιστα κιτρινο και οχι ΚΟΚΚΙΝΟ!!! Εκτος αμα γουσταρετε να κανετε κουμαντο εσεις...
Σκοπος ειναι να γινει οσο καλυτερη δουλεια γινεται γιατι σε 50 μερες παιζουμε πολλα...
ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!! ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!!
Φιλικα και αδελφικα
Ημαρτον πια με τον Δημητρακη! Εχουμε γινει ρομπες πανελληνιως με τις επιστολες διαμαρτυριας!!
Δλδ και κατι επιχειρηματα... εκανε σσσσσ στη 4 λες και αμα το εκανε στην 7 θα ειχε σημασια η κοροιδεψε τους 12 στο αεροδρομιο... σωσιβιο του γουμενου και ΠΑΟΚ στο μπλαμπλα... sms οπαδων και δε ξερω εγω τι!
Δε γαμιουνται ρε μαγκες ολα; Ουτε ο τελευταιος ουτε πρωτος ειναι και απο επιχειρηματολογια πασχετε.. Πασχετε γιατι τα ΕΝ ΟΙΚΟ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΟ!!!
Λες και θα τρομαξει ο Ζαγορακης η πιστευετε τις ΠΙΠΕΣ των ΜΜΕ οτι ζοχαδιαστηκε και το σκεφτεται... ΠΙΠΕΣ μαγκες... ΗΡΘΕ αδελφια και μην το κανετε πιο δυσκολο γιατι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ θα ειστε κι εσεις εκτος αν δεν μετρατε τα γκολ που θα καρφωνει... οχι και τπτ αλλο αλλα θα παιζει και δεξι extrem μαλλον...
Αν εχετε αντερα πατε κοντρα σε αυτον που μας εκανε σπιτι με ΠΟΡΤΑ και οχι σπιτι με ΦΩΤΑΚΙ και μαλιστα κιτρινο και οχι ΚΟΚΚΙΝΟ!!! Εκτος αμα γουσταρετε να κανετε κουμαντο εσεις...
Σκοπος ειναι να γινει οσο καλυτερη δουλεια γινεται γιατι σε 50 μερες παιζουμε πολλα...
ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!! ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!!
Φιλικα και αδελφικα
- emeissaspsirizoume4
city_boy έγραψε:Δυστυχως δεν εγινε τιποτα με γκαγκατση και ειναι τεραστιο λαθος και το παραδεχονται ολοι.
ο μόνος που είχε τα @@ να απαντήσει πολύ απλά και ξεκάθαρα στην απλή και ξεκάθαρη ερώτησή μου...
(το είχε ξανακάνει και σε πμ παλαιότερα που είχα πλακωθεί μαζί του...)
άρα φίλε μου παραδέχεσαι (φαντάζομαι) ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ λάθη...
και εσύ και εγώ
και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος
και οι συνδεσμίτες και οι μη συνδεσμίτες
και ο ψηλός (όχι το νουνόσκυλο ο φασούλιας) και ο κοντός...
εγώ προσωπικά θεωρώ πολύ μεγαλύτερη "ατίμωση" του Περηφάνεια κλπ τη φάση με τον γκαγκάτση παρά με τον κοντό...
και οι σύνδεσμοι είχαν ΟΛΟ το χρόνο να αντιδράσουν
και άντε... ένας σύνδεσμος "ξεχάστηκε" και δεν έβγαλε ανακοίνωση.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεχάστηκαν;;;;
μου κάνει τεράστια εντύπωση...
εμείς λοιπόν η μη οργανωμένοι δεν κατηγορήσαμε ΠΟΤΕ τους οργανωμένους για τη μη αντίδρασή τους (δεν το λέω ειρωνικά)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ (οι συνδεσμίτες) να είναι πανταχού παρόντες...
πάμε παρακάτω...
εσύ λοιπόν είσαι συνδεσμίτης (αναφέρομαι σε εσένα γιατί εσύ απαντάς όπως πρέπει όταν σου μιλάνε όπως πρέπει)
και σαν σύνδεσμος (ή συνδεσμίτης) κάνεις μια μαλακία βρε αδερφέ... που μπορεί να βλάψει ή να προσβάλει άλλους ΠΑΟΚτσήδες, κάποιον παίχτη, τη διοίκηση κλπ
θα χαλαστείς και θα ψάξεις να βρεις τον τρόπο να το διορθώσεις...
ο κοντός έκανε μια (ή και παραπάνω) μαλακίες (κατά τη γνώμη σου - εμένα δε με χάλασε ιδιάιτερα κάτι και αν το θες με έχουν πείσει οι "εξηγήσεις" του)
και γυρνάει σε μια πολύ καλή ηλικία, με πολύ λιγότερα φράγκα και σε χειρότερες ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ συνθήκες από αυτές που αφήνει και μπλα μπλα μπλα (τα ξέρεις μην τα ξαναλέω...)
δεν δείχνει ότι θέλει να διορθώσει τα λάθη του;;;
δεν δείχνει ΠΑΟΚτσηδηλίκη αυτό;;;
πόσο πρέπει να ξεσπάσουμε ακόμα επάνω του;;;
πόσο θα δείξουμε ότι είμαστε αδιαπραγμάτευτοι;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;;;;
υ.γ. ΚΙ ΕΓΩ τον έχω βρίσει και δεν το μετανιώνω
υ.γ. 2 - δεν είναι και ο Θεός της μπάλας, άρα δεν θα έρθει και ο ΠΑΟΚ θα γίνει Μπάρτσα... απλά είναι ένας αρκετά καλός παίκτης ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, αξίας για πολύ παραπάνω απ'όσο ΘΑ του δώσουμε...
υ.γ. 3 - στα @@ μου αν έρθει ή δεν έρθει... το όνομά του δεν με ενθουσιάζει να το φωνάξω... αλλά είμαι ΥΠΕΡ της επιστροφής του και τα γκολ του θα τα πανηγυρίσω σαν τρελός... εδώ έχω πανηγυρίσει γκολ του οποιοδήποτε άμπαλου...
(αν θες και μπορείς πάρε θέση στις ερωτήσεις μου... με ενδιαφέρει όπως θα ενδιαφέρει και άλλους η άποψή σου)
Μπορει, το δεχομαι οτι παραλογιζομαι...
Εσυ το δεχεσαι οτι μπορει και να παραλογιζεσαι;
Δεν θελω απαντηση φιλε μου, δεν ειναι αυτος ο σκοπος μας!
Φιλικα και αδελφικα...
Εσυ το δεχεσαι οτι μπορει και να παραλογιζεσαι;
Δεν θελω απαντηση φιλε μου, δεν ειναι αυτος ο σκοπος μας!
Φιλικα και αδελφικα...
Και ποιος εισαι εσυ για να μην σου κανω υποδειξεις μας εβαλες δηλαδη ενα 100σταρικο με το προσωπο του σαλπι για να μας πεις τι? ναι ρε μαγκα και εμεις στραβωσαμε οταν εφυγε αλλα τα παραβλεπουμε ολα για το καλο της ομαδας ποσες φορες πρεπει να το πουμε μονο αγωνιστικα σεφτομαστε και αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ τον χρειαζεται.emeissaspsirizoume4 έγραψε:για εμενα δεν υπαρχει καμια διαμαχη,απλα συζηταω με αδερφια μου
οbanebane υποδειξεις αλλου οχι σε μενα![]()
Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τη σοβαροτητα του φορουμ μηπως νομιζεις οτι απευθηνεσαι σε τιποτα παιδακια?