Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
τι λες ρε παιδι μου αντε κατσε δες τηλεοραση αμαν πια αιντε.Οταν η 4 φωναζε φερναντος σαντος εσεις του πετουσατε μπουκαλια.αιντε με ζαλισες

Σόρυ αλλά και γω στην 4 ήμουν...
Τι μαθαίνει κανείς...
Φερνάντο Σάντος;;;
Μάλλον έχεις επιλεκτική μνήμη που θυμάται μόνο τους τελευταίους αγώνες...
σταματα με κουρασες.δεν μπορω να μιλαω μαζι σου παρα οτι σεβομαι γενικα τις αποψεις ολων.Απο χθες ψεμματα ψεμματα προπαγανδα προλογος και δεν απαντας σε τιποτα.μονο κραξιμο και κραξιμο.
υ.γ.μονο και μονο για το γαμωτο της υποθεσης.οταν στην 1 πετουσαν μπουκαλια η νεαπολη σε ανακοινωση(ντροπη της ανακοινωση?) μιλουσε για ουισκακιδες.αυτο ηταν τελευταιες αγωνιστηκες?μην απαντησεις ευχαριστω
υ.γ.μονο και μονο για το γαμωτο της υποθεσης.οταν στην 1 πετουσαν μπουκαλια η νεαπολη σε ανακοινωση(ντροπη της ανακοινωση?) μιλουσε για ουισκακιδες.αυτο ηταν τελευταιες αγωνιστηκες?μην απαντησεις ευχαριστω

δεν απαντάω σε σένα προσωπικά. απλά μην το διαβάζεις.
Αλλά όσοι νομίζουν ότι μόνο στην 1 κράζουν το Σάντος, είναι βαθιά νυκτωμένοι.
Όλη η μουρμούρα που άκουγα εδώ και δύο χρόνια μέχρι τον Μάρτιο στην 4, παραίσθηση ήταν;;;
Αλλά όσοι νομίζουν ότι μόνο στην 1 κράζουν το Σάντος, είναι βαθιά νυκτωμένοι.
Όλη η μουρμούρα που άκουγα εδώ και δύο χρόνια μέχρι τον Μάρτιο στην 4, παραίσθηση ήταν;;;

- navigator11
τί θα μετρησει για σενα φιλε μου?η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ή μια ΠΡΟΧΕΙΡΗ & ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ?δλδ το γεγονος των μη ξεκαθαρων απαντησεων του ζαγορακη πανω στο θεμα της φυγης κι επανοδου του πυροδοτει τις αντιδρασεις και τον αρνητισμο ανα περιοδους σε μεριδα του κοσμου εναντιον ακομα και της αποφασης του να φορεσει σακακι κι οχι τζακετ που λεει ο λογος?city_boy έγραψε:Στηριζω τον Θοδωρα μεχρι τον Θεο και θελω να ακουσω γιατι εφυγε.Δηλαδη ειμαι υπερβολικος?δεν θελω για την ευα και το μηλο απλα γιατι εφυγε.
ξεκαθαριζω οτι προσωπικα προτιμουσα και προτιμω τον ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ σε "κριτικη" ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ στο τιμονι!θεωρω οτι τωρα ολα τα θεματα για τα οποια .... φαγουριζομαστε θα'χαν διευθετηθει ΕΓΚΑΙΡΑ.δεν μου καθεται ομως καλα να αφιενται συνεχως υπονοουμενα,μισολογα,να γινονται βουτιες στο παρελθον της προεδριας ζαγορακη για να βρουμε,ετσι για να κρατιομαστε σε ..... φορμα γκρινιας,λαθη στα οποια υπεπεσε οντως και να τα αναμοχλευουμε 3 και λιγο και να βγαινει προς τα εξω διαρκως μια περιρρεουσα ατμοσφαιρα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ κατ'εμε αμφισβητησης για οσα προκειται να κανει ο ζαγορ απο δω και μπρος.θαρρεις και με τις μεχρι τωρα επιλογες του η ομαδα εχει ζημιωθει!!
αν εγω ημουν στη θεση του θα ενοχλουμουν παρα πολυ,ασχετα απο τις παπαριες που ακουγονται εδω κι εκει οτι η "κριτικη" που ασκειται ειναι εποικοδομητικη κι εχει συμβαλλει στο να διορθωνονται λαθη που ειχαν γινει!δεν πιστευω στα αποτελεσματα ΑΒΑΣΙΜΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ και ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ απο ΑΔΑΕΙΣ ΞΕΡΟΛΕΣ!για το μονο που εκ των υστερων και μονον εξ αποτελσματος μεμφομαι το ζαγορ ειναι η προσληψη γκαγκατση που δεν απεφερε τιποτα απολυτως,αντιθετα ζημιωσε.κατα τα αλλα,επειδη κατηγορειται εσχατως οτι εχει γκετοποιησει τον ΠΑΟΚ,βαζοντας αποκλειστικα γνωστους και φιλους,προσωπικα ευχομαι να ειχα τοσο εμπιστους και ικανους γνωστους και φιλους με τη συνδρομη των οποιων να επεφερα αντιστοιχα ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ επιτυχη αποτελεσματα στις δραστηιοτητες μου!εσεις????
Και εγώ...navigator11 έγραψε:ξεκαθαριζω οτι προσωπικα προτιμουσα και προτιμω τον ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ σε "κριτικη" ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ στο τιμονι!

arisk έγραψε:Και εγώ...navigator11 έγραψε:ξεκαθαριζω οτι προσωπικα προτιμουσα και προτιμω τον ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ σε "κριτικη" ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ στο τιμονι!
Και εγώ!!!!!!!!
εγω ετσι οπως ειναι αλλα εχει σημασια? ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλο καραβι και δεν περισσευουν στρατιωτες οπως ο Τεο και Ζησαρος.....λογω φυσιογνωμιας μου αρεσει πιο πολυ ο Ζησης....πιο στυλατος οπως και να το κανουμε
Ναι η αλήθεια είναι ότι ο Τεο είναι λίγο κάγκουρας... Αλλά έτσι είναι και πιο ΠΑΟΚ... 

Ε....παιδες.....ειπαμε....αλλα και η πλακα εχει ορια!Μιλαμε για τον Προεδρο Του ΠΑΟΚ!!Πιστευω πως συμφωνειτε....
Μπαφε δεν τον έχεις δει με κάλτσα λευκή και σήμα ρακέτες χιαστί τζιν σωλήνα και φλάι ανάποδα μέσα στο παντελόνι με Ζ ελλάς παπουτσικό καβάλα σε πάπιο με σέμπρικ εξάτμιση να κάνει σούζες με την Λίλη απο πίσω για αυτό σου φαίνονται παράξενα όλα αυτά!

Ο ισχυρός άντρας του «δικεφάλου του Βορρά» με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα PAOK24 τόνισε: «Η σαιζόν που έφυγε είχε κακές, αλλά και καλές στιγμές, ενώ τελείωσε με μια σημαντική επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την στήριξη που προσέφερε στην ομάδα.
Όλοι έχουν καταλάβει ότι όσα πετυχαίνουμε ως ΠΑΟΚ, τα οφείλουμε κυρίως στην δύναμη που μας δίνει ο κόσμος και όχι μόνο».
Εν συνεχεία το μήνυμα του για την ερχόμενη σεζόν έχει ως εξής: «Έχουμε μάθει να λέμε πάντα την αλήθεια στον κόσμο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για όλα τα θέματα, όπως άλλωστε κάνουμε συνέχεια τα τρία τελευταία χρόνια».
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BC%CE%BF
Όλοι έχουν καταλάβει ότι όσα πετυχαίνουμε ως ΠΑΟΚ, τα οφείλουμε κυρίως στην δύναμη που μας δίνει ο κόσμος και όχι μόνο».
Εν συνεχεία το μήνυμα του για την ερχόμενη σεζόν έχει ως εξής: «Έχουμε μάθει να λέμε πάντα την αλήθεια στον κόσμο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για όλα τα θέματα, όπως άλλωστε κάνουμε συνέχεια τα τρία τελευταία χρόνια».
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BC%CE%BF