Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από city_boy »

τι λες ρε παιδι μου αντε κατσε δες τηλεοραση αμαν πια αιντε.Οταν η 4 φωναζε φερναντος σαντος εσεις του πετουσατε μπουκαλια.αιντε με ζαλισες
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:shock:
Σόρυ αλλά και γω στην 4 ήμουν...

Τι μαθαίνει κανείς...

Φερνάντο Σάντος;;;

Μάλλον έχεις επιλεκτική μνήμη που θυμάται μόνο τους τελευταίους αγώνες...
Άβαταρ μέλους
city_boy

σταματα με κουρασες.δεν μπορω να μιλαω μαζι σου παρα οτι σεβομαι γενικα τις αποψεις ολων.Απο χθες ψεμματα ψεμματα προπαγανδα προλογος και δεν απαντας σε τιποτα.μονο κραξιμο και κραξιμο.

υ.γ.μονο και μονο για το γαμωτο της υποθεσης.οταν στην 1 πετουσαν μπουκαλια η νεαπολη σε ανακοινωση(ντροπη της ανακοινωση?) μιλουσε για ουισκακιδες.αυτο ηταν τελευταιες αγωνιστηκες?μην απαντησεις ευχαριστω :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

δεν απαντάω σε σένα προσωπικά. απλά μην το διαβάζεις.

Αλλά όσοι νομίζουν ότι μόνο στην 1 κράζουν το Σάντος, είναι βαθιά νυκτωμένοι.

Όλη η μουρμούρα που άκουγα εδώ και δύο χρόνια μέχρι τον Μάρτιο στην 4, παραίσθηση ήταν;;; :shock:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΦΕΡΕΙΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:cry:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

city_boy έγραψε:Στηριζω τον Θοδωρα μεχρι τον Θεο και θελω να ακουσω γιατι εφυγε.Δηλαδη ειμαι υπερβολικος?δεν θελω για την ευα και το μηλο απλα γιατι εφυγε.
τί θα μετρησει για σενα φιλε μου?η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ή μια ΠΡΟΧΕΙΡΗ & ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ?δλδ το γεγονος των μη ξεκαθαρων απαντησεων του ζαγορακη πανω στο θεμα της φυγης κι επανοδου του πυροδοτει τις αντιδρασεις και τον αρνητισμο ανα περιοδους σε μεριδα του κοσμου εναντιον ακομα και της αποφασης του να φορεσει σακακι κι οχι τζακετ που λεει ο λογος?

ξεκαθαριζω οτι προσωπικα προτιμουσα και προτιμω τον ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ σε "κριτικη" ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ στο τιμονι!θεωρω οτι τωρα ολα τα θεματα για τα οποια .... φαγουριζομαστε θα'χαν διευθετηθει ΕΓΚΑΙΡΑ.δεν μου καθεται ομως καλα να αφιενται συνεχως υπονοουμενα,μισολογα,να γινονται βουτιες στο παρελθον της προεδριας ζαγορακη για να βρουμε,ετσι για να κρατιομαστε σε ..... φορμα γκρινιας,λαθη στα οποια υπεπεσε οντως και να τα αναμοχλευουμε 3 και λιγο και να βγαινει προς τα εξω διαρκως μια περιρρεουσα ατμοσφαιρα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ κατ'εμε αμφισβητησης για οσα προκειται να κανει ο ζαγορ απο δω και μπρος.θαρρεις και με τις μεχρι τωρα επιλογες του η ομαδα εχει ζημιωθει!!

αν εγω ημουν στη θεση του θα ενοχλουμουν παρα πολυ,ασχετα απο τις παπαριες που ακουγονται εδω κι εκει οτι η "κριτικη" που ασκειται ειναι εποικοδομητικη κι εχει συμβαλλει στο να διορθωνονται λαθη που ειχαν γινει!δεν πιστευω στα αποτελεσματα ΑΒΑΣΙΜΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ και ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ απο ΑΔΑΕΙΣ ΞΕΡΟΛΕΣ!για το μονο που εκ των υστερων και μονον εξ αποτελσματος μεμφομαι το ζαγορ ειναι η προσληψη γκαγκατση που δεν απεφερε τιποτα απολυτως,αντιθετα ζημιωσε.κατα τα αλλα,επειδη κατηγορειται εσχατως οτι εχει γκετοποιησει τον ΠΑΟΚ,βαζοντας αποκλειστικα γνωστους και φιλους,προσωπικα ευχομαι να ειχα τοσο εμπιστους και ικανους γνωστους και φιλους με τη συνδρομη των οποιων να επεφερα αντιστοιχα ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ επιτυχη αποτελεσματα στις δραστηιοτητες μου!εσεις????
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

navigator11 έγραψε:ξεκαθαριζω οτι προσωπικα προτιμουσα και προτιμω τον ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ σε "κριτικη" ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ στο τιμονι!
Και εγώ... ;)
Άβαταρ μέλους
city_boy

μια γαμωκουβεντα θελω ναβιγκειτορ και ας ειναι και ψεμα.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

arisk έγραψε:
navigator11 έγραψε:ξεκαθαριζω οτι προσωπικα προτιμουσα και προτιμω τον ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ σε "κριτικη" ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ στο τιμονι!
Και εγώ... ;)

Και εγώ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εγω ετσι οπως ειναι αλλα εχει σημασια? ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλο καραβι και δεν περισσευουν στρατιωτες οπως ο Τεο και Ζησαρος.....λογω φυσιογνωμιας μου αρεσει πιο πολυ ο Ζησης....πιο στυλατος οπως και να το κανουμε
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ναι η αλήθεια είναι ότι ο Τεο είναι λίγο κάγκουρας... Αλλά έτσι είναι και πιο ΠΑΟΚ... :lol:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ε....παιδες.....ειπαμε....αλλα και η πλακα εχει ορια!Μιλαμε για τον Προεδρο Του ΠΑΟΚ!!Πιστευω πως συμφωνειτε....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μπαφε δεν τον έχεις δει με κάλτσα λευκή και σήμα ρακέτες χιαστί τζιν σωλήνα και φλάι ανάποδα μέσα στο παντελόνι με Ζ ελλάς παπουτσικό καβάλα σε πάπιο με σέμπρικ εξάτμιση να κάνει σούζες με την Λίλη απο πίσω για αυτό σου φαίνονται παράξενα όλα αυτά! :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ο ισχυρός άντρας του «δικεφάλου του Βορρά» με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα PAOK24 τόνισε: «Η σαιζόν που έφυγε είχε κακές, αλλά και καλές στιγμές, ενώ τελείωσε με μια σημαντική επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την στήριξη που προσέφερε στην ομάδα.

Όλοι έχουν καταλάβει ότι όσα πετυχαίνουμε ως ΠΑΟΚ, τα οφείλουμε κυρίως στην δύναμη που μας δίνει ο κόσμος και όχι μόνο».

Εν συνεχεία το μήνυμα του για την ερχόμενη σεζόν έχει ως εξής: «Έχουμε μάθει να λέμε πάντα την αλήθεια στον κόσμο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για όλα τα θέματα, όπως άλλωστε κάνουμε συνέχεια τα τρία τελευταία χρόνια».

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BC%CE%BF
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”