Συζήτηση πολιτισμένη
- paokathens
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα έχω να προτείνω ένα πράγμα..
ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΑΝ ΜΠΑΦΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΑΝ ΜΠΑΦΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
- WestBlock4
το έχουμε γ@μήσει και έχει ψοφήσει..
διάβασα 20 σελίδες μονοκοπανιά... (με έχει πιάσει το στομάχι μου)
οι ερωτήσεις μου πολλές...
αν κάνω το λάθος και τις γράψω όλες μαζί, οι απαντήσεις ΔΕΝ θα δωθούν...
ξεκινάω λοιπόν με ΜΙΑ-ΜΙΑ κάθε φορά...
όποιος από τους υποστηρικτές των ανακοινώσεων των συνδέσμων απαντήσει απλά και ξεκάθαρα θα εκτιμηθεί (από εμένα τουλάχιστον) και θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε έναν κάποιο διάλογο (και έχουμε πολλά να πούμε) αν φυσικά έχει ενδιαφέρον ένας διάλογος...
η ερώτησή μου απλή και ξεκάθαρη:
ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΕ ότι με την επιστροφή του συγκεκριμένου παίχτη ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ η περηφάνια και η αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ μας.
με την έλευση του Γκαγκάτση δεν έγινε αυτό;;;
ποια η αντίδραση των συνδέσμων ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;;;
ποια η ανακοίνωση των υπολοίπων;;;
ποια τα συνθήματα που ακούστηκαν στην Τούμπα;;;
ποια τα πανό που σηκώθηκαν για αυτό το λόγο;;;
(πιστεύω να είναι απλή και ξεκάθαρη η ερώτησή μου...)
διάβασα 20 σελίδες μονοκοπανιά... (με έχει πιάσει το στομάχι μου)
οι ερωτήσεις μου πολλές...
αν κάνω το λάθος και τις γράψω όλες μαζί, οι απαντήσεις ΔΕΝ θα δωθούν...
ξεκινάω λοιπόν με ΜΙΑ-ΜΙΑ κάθε φορά...
όποιος από τους υποστηρικτές των ανακοινώσεων των συνδέσμων απαντήσει απλά και ξεκάθαρα θα εκτιμηθεί (από εμένα τουλάχιστον) και θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε έναν κάποιο διάλογο (και έχουμε πολλά να πούμε) αν φυσικά έχει ενδιαφέρον ένας διάλογος...
η ερώτησή μου απλή και ξεκάθαρη:
ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΕ ότι με την επιστροφή του συγκεκριμένου παίχτη ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ η περηφάνια και η αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ μας.
με την έλευση του Γκαγκάτση δεν έγινε αυτό;;;
ποια η αντίδραση των συνδέσμων ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;;;
ποια η ανακοίνωση των υπολοίπων;;;
ποια τα συνθήματα που ακούστηκαν στην Τούμπα;;;
ποια τα πανό που σηκώθηκαν για αυτό το λόγο;;;
(πιστεύω να είναι απλή και ξεκάθαρη η ερώτησή μου...)
- emeissaspsirizoume4
λεω και εγω να κανω μια ερωτηση
εαν τελικα ο ζαγορακης δεν φερει στην ομαδα τον δ.σ. οσοι ειστε υπερ της επιστροφης θα βρισετε,θα κραξετε και θα κανετε κριτικη στον προεδρο για αυτην την αποφαση?
εαν τελικα ο ζαγορακης δεν φερει στην ομαδα τον δ.σ. οσοι ειστε υπερ της επιστροφης θα βρισετε,θα κραξετε και θα κανετε κριτικη στον προεδρο για αυτην την αποφαση?
Δυστυχως για σενα,η προσωπικη μου απαντηση ειναι ΟΧΙ!Απλα,θα σκεφτω να κανω κατι που δεν εκανα ΟΥΤΕ στα πετρινα χρονια....να στερηθω την αγαπημενη μου 4......
Βλεπεις,καποιοι απαντανε στα ερωτηματα που θετεις και δεν υπεκφευγουν με αλλα ερωτηματα,οπως πολυ εντεχνα κανεις εσυ.
Βλεπεις,καποιοι απαντανε στα ερωτηματα που θετεις και δεν υπεκφευγουν με αλλα ερωτηματα,οπως πολυ εντεχνα κανεις εσυ.
- sidpanos
οχι...αν φέρει και καλύτερο παίχτη ακόμη καλύτερα..
θα σπαστώ όμως αν λυγίσει και δεν τον φέρει,αλλά δεν φέρει και κάποιον άλλο ώστε να ανέβουμε επίπεδο αγωνιστικά...
θα σπαστώ όμως αν λυγίσει και δεν τον φέρει,αλλά δεν φέρει και κάποιον άλλο ώστε να ανέβουμε επίπεδο αγωνιστικά...
- emeissaspsirizoume4
mpafe δεν υπαρχει καμια δυστυχια για μενα φιλε,μια απλη ερωτηση εκανα για να συζητησουμε
ο τροπος που με αντιμετωπισεις εκθετει εσενα
πες μου ξανα τι θελεις να σου απαντησω?
εχω βαρεθει να απανταω ρε φιλε δεν το εχεις καταλαβει?
φορουμ ειναι συζηταμε,παρτο χαμπαρι δεν εισαι ουτε δικαστης ουτε ανακριτης και εγω ο κατηγορουμενος
φορουμ ειναι συζηταμε,παρτο χαμπαρι δεν εισαι ουτε δικαστης ουτε ανακριτης και εγω ο κατηγορουμενος
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι να βρισουμε???Ποιον να βρισουμε???Αυτον που μας πηρε απο το βουρκο και μας εκανε ομαδα???Μας εκανε να ειμαστε ενωμενοι...Μια γροθια...Δηλαδη να υπαρχει και ενα σκεπτικο...Γιατι στο βωμο μιας κινησης να γινει χαλασμος στον ΠΑΟΚ μας???Ο καθενας εχει αλλα πιστευω,αλλες αρχες,αλλη νοοτροπια αλλα ολοι αγαπαμε τον ΠΑΟΚ μας...
Οταν εχεις αυτο ως κοινο τιποτα δεν πρεπει να σε απωθει και να σε διασπα...Π.χ οταν αγαπας μια κοπελα και τι θες προσπαθεις τα οποια αρνητικα να τα εξισορροπησεις...Ετσι δεν ειναι???Αλλιως δεν αγαπας...
Ετσι και εμεις με κοινο την αγαπη προς τον ΠΑΟΚ μας τις διαφορες πρεπει,να τις δηλωνουμε,αλλα κυριως να τις εξισσοροπουμε...Πιστευω οτι με αυτο ως γνωμονα δε σε διασπα κανεις και ο ΠΑΟΚ στα επομενα 5 χρονια θα βρισκεται στις καλες ομαδες της ευρωπης...
ΠΙΣΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ....
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...
Οταν εχεις αυτο ως κοινο τιποτα δεν πρεπει να σε απωθει και να σε διασπα...Π.χ οταν αγαπας μια κοπελα και τι θες προσπαθεις τα οποια αρνητικα να τα εξισορροπησεις...Ετσι δεν ειναι???Αλλιως δεν αγαπας...
Ετσι και εμεις με κοινο την αγαπη προς τον ΠΑΟΚ μας τις διαφορες πρεπει,να τις δηλωνουμε,αλλα κυριως να τις εξισσοροπουμε...Πιστευω οτι με αυτο ως γνωμονα δε σε διασπα κανεις και ο ΠΑΟΚ στα επομενα 5 χρονια θα βρισκεται στις καλες ομαδες της ευρωπης...
ΠΙΣΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ....
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...
emeissaspsirizoume4 έγραψε:mpafe δεν υπαρχει καμια δυστυχια για μενα φιλε,μια απλη ερωτηση εκανα για να συζητησουμε
Δεν διαφωνω πως ειναι αχαρος ο ρολος σου αλλα σε σενα επεσε ο κληρος(και σε καποια αλλα παιδια)να μας δωσετε να καταλαβουμε το ορθο των ανακοινωσεων....
Το "δυστυχως" πηγε στο οτι δεν θα ειχες αντιλογο....και το οτι υπεκφευγεις στο γεγονος οτι πριν απο εκεινο το ποσταρισμα σου υπηρχε μια σειρα ερωτηματων που αφορουσαν και εσενα αλλα δεν απαντησες....Οσο για τον τροπο που αντιμετωπιζω τους συνομιλητες μου εδω μεσα.....τουλαχιστον αυτοι που ειναι καιρο εδω μεσα,ξερουν.
Δυστυχως δεν εγινε τιποτα με γκαγκατση και ειναι τεραστιο λαθος και το παραδεχονται ολοι.
Και καπου εδω αρχιζει η διαφωνια μας και η διαφορετικη προσεγγιση των πραγματων.Αυτο που εσυ θεωρεις τεραστιο λαθος-και πολυ πιθανον να εχεις δικιο-εγω το ειδα ως ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!Το δεχθηκε γιατι εβλεπε πως ΕΝΩΜΕΝΟΙ παμε για μεγαλα πραγματα...γιατι να ειναι τοσο κακο αυτο?
- emeissaspsirizoume4
δεν θελω κανεναν αντιλογοmpafos4 έγραψε:Το "δυστυχως" πηγε στο οτι δεν θα ειχες αντιλογο..
αλλα μαλλον εχεις τρομερες ικανοτητες και μπορεις και μπαινεις στο μυαλο μου και βλεπεις πως σκεφτομαι και ειδες οτι θελω αντιλογο
δεν ειμαι υποχρεωμενος να απανταω σε ολα τα ποστ και ειδικοτερα σε ποστ που δεν αναφερονται σε εμενα..και το οτι υπεκφευγεις στο γεγονος οτι πριν απο εκεινο το ποσταρισμα σου υπηρχε μια σειρα ερωτηματων που αφορουσαν και εσενα αλλα δεν απαντησες
οποτε δεν βλεπω καμια υπεκφυγη
εμενα με ενδιαφερει το πως αντιμετωπιζεις εμενα....Οσο για τον τροπο που αντιμετωπιζω τους συνομιλητες μου εδω μεσα.....τουλαχιστον αυτοι που ειναι καιρο εδω μεσα,ξερουν.
ας μην το πλατιασουμε το θεμα και αλλο γιατι ειμαστε και οφ τοπικ
Φίλε σαςψυρίζώόλους4 να απαντήσω και εγώ μιας και έχω ελαφρώς διαφορετική άποψη απο τα παιδιά που απάντησαν προηγουμένως...
Αν ο Ζαγοράκης πεί ότι δεν του βγαίνουν τα κουκιά (=λεφτά) για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή με το κασέ του Σαλπιγγίδη τότε δεν με ενδιαφέρει, ας αποκτήσει όποιον θέλει ή και κανέναν, αυτός κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ αυτή τη στιγμή...
Αν ο Ζαγοράκης πεί ότι δεν θεωρεί ηθικό και αξιοπρεπές να αποκτήσει τον Σαλπιγγίδη λόγω της τότε στάσης του τότε επίσης δεν με ενδιαφέρει, ας αποκτήσει όποιον θέλει ή και κανέναν, αυτός κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ αυτή τη στιγμή...
Αν ο Ζαγοράκης πεί ότι μπορεί και θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη και δεν υπάρχει γι'αυτόν κάτι επιλήψιμο στην απόκτησή του αλλά δεν τον αποκτήσει επειδή μια μερίδα του κόσμου μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία (αν και όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μειοψηφία, κατ'εμέ δεν έχει σημασία αυτό) δεν επιθυμεί την απόκτησή του και δημιουργεί εντάσεις και μανούρες, τότε απλά σαν Άρης (απλός μεμονωμένος φίλαθλος δηλαδή) θα θεωρήσω ότι ο πρόεδρός μας άγεται και φέρεται και είναι λίγος για ηγέτης του ΠΑΟΚ και δεν θα συνεχίσω να υφίσταμαι τις όποιες στερήσεις υφίσταμαι σήμερα για να του παρέχω τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομική στήριξη (διαρκείας, μετοχές, μπουτίκ, κτλπ)...
Θεωρώ όμως απίθανο ο Ζαγοράκης να θέλει να κάνει κάτι που θεωρεί καλό για τον ΠΑΟΚ και να μην το κάνει φοβούμενος τις όποιες αντιδράσεις απο όπου και αν προέρχονται... Αν δεν κάνει κάτι επειδή δεν το θεωρεί καλό για την ομάδα δεν με αφορά, δικαίωμά του, όλα οκ κατ' εμέ... Αν όμως θεωρεί ότι το σωστό για τον ΠΑΟΚ είναι το Χ και αυτός για οποιονδήποτε λόγο κάνει το Ψ τότε έχει πέσει στα μάτια μου σαν ηγέτης και παύω να τον πιστεύω και να τον στηρίζω με τις πράξεις μου (μιας και είναι της μόδας)... Σαφώς δεν εννοώ ότι θα ήθελα την απομάκρυνσή του απο τον ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση απλώς δεν θα μπορούσα να στερώ αγαθά απο την οικογένειά μου για να δώσω τα αντίστοιχα χρήματα απο το υστέρημα όλης της οικογένειάς μου σε κάποιον που δεν θα πιστεύω... Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν θεωρώ καν πιθανό ο Ζαγοράκης να κάνει κάτι παρά τη θέλησή του (κοινώς να φάει μαγκιά) και ότι αν αποτελεί επιλογή του η μη απόκτηση Σαλπιγγίδη για το καλό του ΠΑΟΚ και όχι επειδή αντέδρασαν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι τότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα...
Θέλω να πιστεύω ότι βλέπεις και αναγνωρίζεις ότι είμαι απόλυτα ειλικρινής είτε συμφωνείς με αυτά που λέω είτε όχι...
Αν ο Ζαγοράκης πεί ότι δεν του βγαίνουν τα κουκιά (=λεφτά) για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή με το κασέ του Σαλπιγγίδη τότε δεν με ενδιαφέρει, ας αποκτήσει όποιον θέλει ή και κανέναν, αυτός κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ αυτή τη στιγμή...
Αν ο Ζαγοράκης πεί ότι δεν θεωρεί ηθικό και αξιοπρεπές να αποκτήσει τον Σαλπιγγίδη λόγω της τότε στάσης του τότε επίσης δεν με ενδιαφέρει, ας αποκτήσει όποιον θέλει ή και κανέναν, αυτός κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ αυτή τη στιγμή...
Αν ο Ζαγοράκης πεί ότι μπορεί και θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη και δεν υπάρχει γι'αυτόν κάτι επιλήψιμο στην απόκτησή του αλλά δεν τον αποκτήσει επειδή μια μερίδα του κόσμου μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία (αν και όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μειοψηφία, κατ'εμέ δεν έχει σημασία αυτό) δεν επιθυμεί την απόκτησή του και δημιουργεί εντάσεις και μανούρες, τότε απλά σαν Άρης (απλός μεμονωμένος φίλαθλος δηλαδή) θα θεωρήσω ότι ο πρόεδρός μας άγεται και φέρεται και είναι λίγος για ηγέτης του ΠΑΟΚ και δεν θα συνεχίσω να υφίσταμαι τις όποιες στερήσεις υφίσταμαι σήμερα για να του παρέχω τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομική στήριξη (διαρκείας, μετοχές, μπουτίκ, κτλπ)...
Θεωρώ όμως απίθανο ο Ζαγοράκης να θέλει να κάνει κάτι που θεωρεί καλό για τον ΠΑΟΚ και να μην το κάνει φοβούμενος τις όποιες αντιδράσεις απο όπου και αν προέρχονται... Αν δεν κάνει κάτι επειδή δεν το θεωρεί καλό για την ομάδα δεν με αφορά, δικαίωμά του, όλα οκ κατ' εμέ... Αν όμως θεωρεί ότι το σωστό για τον ΠΑΟΚ είναι το Χ και αυτός για οποιονδήποτε λόγο κάνει το Ψ τότε έχει πέσει στα μάτια μου σαν ηγέτης και παύω να τον πιστεύω και να τον στηρίζω με τις πράξεις μου (μιας και είναι της μόδας)... Σαφώς δεν εννοώ ότι θα ήθελα την απομάκρυνσή του απο τον ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση απλώς δεν θα μπορούσα να στερώ αγαθά απο την οικογένειά μου για να δώσω τα αντίστοιχα χρήματα απο το υστέρημα όλης της οικογένειάς μου σε κάποιον που δεν θα πιστεύω... Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν θεωρώ καν πιθανό ο Ζαγοράκης να κάνει κάτι παρά τη θέλησή του (κοινώς να φάει μαγκιά) και ότι αν αποτελεί επιλογή του η μη απόκτηση Σαλπιγγίδη για το καλό του ΠΑΟΚ και όχι επειδή αντέδρασαν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι τότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα...
Θέλω να πιστεύω ότι βλέπεις και αναγνωρίζεις ότι είμαι απόλυτα ειλικρινής είτε συμφωνείς με αυτά που λέω είτε όχι...
- emeissaspsirizoume4
σε αυτο διαφωνω καθεταsourmenetes έγραψε:Γιατι να βρισουμε???Ποιον να βρισουμε???Αυτον που μας πηρε απο το βουρκο και μας εκανε ομαδα???
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...[/size]
ολοι μαζι το καταφεραμε αυτο και οχι μονος του ο ζαγορακης
στα αλλα που λες συμφωνω