Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής-2
Τώρα που ξαναβλέπω Μαλεζάνι, πείθομαι όλο και περισσότερο ότι αυτός είναι που μας ταιριάζει γάντι, και απορώ πως μας είχε ξεφύγει τόσο καιρό...μαζί βεβαίως με την παικτούρα που κάθεται δίπλα του τον Εκι Γκονζάλες και θα γίνουμε με διαφορά η πιό cult και psycho μαζί ομάδα του κόσμου...τολμήστε το

- Caballo Viejo
Άλλη μια μέρα δίχως προπονητή και με την απειλή μιας λανθασμένης επιλογής πάνω από το κεφάλι μας.
Ονόματα πάνε κι έρχονται και ο Δερμιτζάκης περιμένει στη γωνία κάνοντας και τον προγραμματισμό του Πανθράκα ταυτόχρονα...
Αχ ρε Σάντος τι μας έκανες...
Αχ ρε Σάντος τι μας έκανες...
Τςςςςςςςςςςςjoshua έγραψε:Ευτυχως παντως που προλαβε να παει για 1 εξαμηνο πανθρακικο γιατι αν υποψιαζομουν οτι θα τον ακουγα να λεει οτι ειναι στο χερι της διοικησης του Ατσαλενιου η του Διαγορα το αν τον αφηνει να παει στον ΠΑΟΚθα πεθαινα ,οχι οτι τωρα δεν ειμαι ετοιμος αλλα το παλευω
Μοικανε αυτο που κανεις ειναι το λιγοτερο κατακριτεο για να μην πω καμια πιο βαρια κουβεντα πως μπορεις εσυ να θεωρεις τελεσιδικη την προσληψη δερμιτζακη και τωρα να εχεις ετοιμο και τον βοηθο του εχεις καποια πληροφορια απο μεσα? δεν χρειαζετε να γινεσε εφημεριδα στη θεση της εφημεριδας 
Πες οτι θες ελευθερα...Βαρια ,πολυ βαρια ,ελαφρια, οτι γουσταρεις..
Το ιδιο κατακριτεο ειναι να θεωρεις και εσυ οτι θα αποτυχει η επιλογη Δερμιτζακη ή να ζητας οτι οποιον θελεις για προπονητη.Εσυ εχεις καποια πληροφορια οτι θα αποτυχει?..Αν εγω κανω την εφημεριδα οπως λες ,μην κανεις εσυ τον προεδρο και την διοικηση στην θεση των αλλων..Αλλιως στειλε βιογραφικο προσληψης..
Το ιδιο κατακριτεο ειναι να θεωρεις και εσυ οτι θα αποτυχει η επιλογη Δερμιτζακη ή να ζητας οτι οποιον θελεις για προπονητη.Εσυ εχεις καποια πληροφορια οτι θα αποτυχει?..Αν εγω κανω την εφημεριδα οπως λες ,μην κανεις εσυ τον προεδρο και την διοικηση στην θεση των αλλων..Αλλιως στειλε βιογραφικο προσληψης..
Εγω εγραψα με επιχειρηματα την αποψη μου φιλε μου αλλωστε γιαυτο ειμαστε εδω για να λεμε την αποψη μας εκτος αν εσυ νομιζεις οτι θα μας φημωσεις επειδη θεωρουμε καποιοι λαθος την επιλογη δερμιτζακη σε αυτη τη χρονικη περιοδο.
Και για να τελειωσω ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις καμια προθεση να κανεις κατι τετοιο αλλα αυτη η απολυτοτητα σου σε ορισμενα θεματα με κανουν να πιστευω οτι εισαι ο εκπροσωπος της διοικησης εδω μεσα αν ειναι ετσι πες το μας να το ξερουμε.
Και για να τελειωσω ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις καμια προθεση να κανεις κατι τετοιο αλλα αυτη η απολυτοτητα σου σε ορισμενα θεματα με κανουν να πιστευω οτι εισαι ο εκπροσωπος της διοικησης εδω μεσα αν ειναι ετσι πες το μας να το ξερουμε.
εγω ,εκπροσωπος..?
Το ακουσα και αυτο...Τελος παντων ,και εγω με επιχειρηματα εχω πει πιο παν γιατι θα ειναι αυτος προπονητης..Το αν θα πετυχει δεν το ξερει ουτε ο ιδιος φιλε...Κανενας...
Το αν θα φιμωσω καποιον σε ενα τοπικ λεγοντας και εγω την γνωμη μου ,δεν ξερω απο που απορεει..'
Για να μην μακρυγορω, θα "επανελθω" (στο συγκεκριμενο τοπικ) εφοσον γινουν οι επισημες ανακοινωσεις..
Μακαρι να γινει η καλυτερη δυνατη επιλογη....
Το αν θα φιμωσω καποιον σε ενα τοπικ λεγοντας και εγω την γνωμη μου ,δεν ξερω απο που απορεει..'
Για να μην μακρυγορω, θα "επανελθω" (στο συγκεκριμενο τοπικ) εφοσον γινουν οι επισημες ανακοινωσεις..
Μακαρι να γινει η καλυτερη δυνατη επιλογη....
Από fcpaok.gr:
Βρείτε την συνέχεια των παρακάτω προσώπων:
α) Πωλητής παπουτσιών, Μπαράτσο Λούτσο ( γιατί δεν ήταν πολύ καλός να παίζει μέσα), Ριμίνι (Γ Εθν.), Φιορεντίνα (Β' Ομάδα), Πάρμα (Β Εθν.)..............
β) Νανσυ (19η & Υποβιβασμός), Ναγκόγια Γκαμπους ΕΙΤ (Α' Εθν. Ιαπωνίας).......
γ) Μπαρτσελόνα ( μεταφραστής), Μπενφίκα (Βοηθός προπονητή), Λειρια.........
δ) Σπάρτα Ρότερνταμ & ΑΖ Αλκμάαρ ( παίχτης ), Αγιαξ ( Βοηθός προπονητή).....
ε) Μπαρτσελόνα (Β' Ομάδα)...........
στ) 1986-1987 11ος, 87-88 2ος, 88-89 11ος, 89-90 15ος, 90-91 6ος, 91-92 2ος.......
Βρείτε την συνέχεια των παρακάτω προσώπων:
α) Πωλητής παπουτσιών, Μπαράτσο Λούτσο ( γιατί δεν ήταν πολύ καλός να παίζει μέσα), Ριμίνι (Γ Εθν.), Φιορεντίνα (Β' Ομάδα), Πάρμα (Β Εθν.)..............
β) Νανσυ (19η & Υποβιβασμός), Ναγκόγια Γκαμπους ΕΙΤ (Α' Εθν. Ιαπωνίας).......
γ) Μπαρτσελόνα ( μεταφραστής), Μπενφίκα (Βοηθός προπονητή), Λειρια.........
δ) Σπάρτα Ρότερνταμ & ΑΖ Αλκμάαρ ( παίχτης ), Αγιαξ ( Βοηθός προπονητή).....
ε) Μπαρτσελόνα (Β' Ομάδα)...........
στ) 1986-1987 11ος, 87-88 2ος, 88-89 11ος, 89-90 15ος, 90-91 6ος, 91-92 2ος.......
Και οι απαντήσεις:
α) ...Μίλαν - Αρρίγκο Σάκι
β) ...Άρσεναλ- Άρσεν Βέγκερ
γ) ...Πόρτο (και μάστερ του τσου λου πλέον) -Μουρίνιο (ευκολάκι)
δ) ...Αγιαξ - Λούις Φαν Χάαλ
ε) ...Μπαρτσελόνα - Πέπε Γκουαντιόλα (και αυτό ευκολάκι)
στ) ...92-93 1ος! Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αλεξ Φέργκιουσον
α) ...Μίλαν - Αρρίγκο Σάκι
β) ...Άρσεναλ- Άρσεν Βέγκερ
γ) ...Πόρτο (και μάστερ του τσου λου πλέον) -Μουρίνιο (ευκολάκι)
δ) ...Αγιαξ - Λούις Φαν Χάαλ
ε) ...Μπαρτσελόνα - Πέπε Γκουαντιόλα (και αυτό ευκολάκι)
στ) ...92-93 1ος! Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αλεξ Φέργκιουσον
Πιστευω οτι το θεμα το εχουμε καλυψει οτι ηταν να ειπωθει ειπωθηκε προτεινω να κλειδωσει μεχρι την ανακοινωση προπονητη τοτε με το καλο ανοιγουμε θεμα με το ονομα του "νεου" και παραθετουμε αποψεις με χειροπιαστα πλεον πραγματα.
Υ.Γ Εννοειτε οτι στηριζουμε την οποιαδηποτε επιλογη οποιος και αν ειναι αυτος το πιο δυσκολο ειναι να ερθουμε στη θεση των παιδιων που διοικουν μακαρι να εχουν καθαρο μυαλο να μην επηρεαστουν απο τις παπαριες που τους λεμε ολοι και να κανουν τη καλυτερη επιλογη για την ομαδα και αν αυτος ειναι ο δερμιτζακης ευχομαι ειλικρινα να ειμαι ο πρωτος κωλοτουμπας στο φορουμ καλη δυναμη μαγκες.
Υ.Γ Εννοειτε οτι στηριζουμε την οποιαδηποτε επιλογη οποιος και αν ειναι αυτος το πιο δυσκολο ειναι να ερθουμε στη θεση των παιδιων που διοικουν μακαρι να εχουν καθαρο μυαλο να μην επηρεαστουν απο τις παπαριες που τους λεμε ολοι και να κανουν τη καλυτερη επιλογη για την ομαδα και αν αυτος ειναι ο δερμιτζακης ευχομαι ειλικρινα να ειμαι ο πρωτος κωλοτουμπας στο φορουμ καλη δυναμη μαγκες.
Εντάξει, πειστήκαμε όλοι πλέον και με αυτά τα ατράνταχτα επιχειρήματα ότι ο Δερμιτζάκης είναι ένα κράμα Γκουαρντιόλα, Φέργκιουσον,Βενγκέρ,Μουρίνιο κ.λ.π.
Εγώ παραδίνομαι....
Φτάνει πλέον...όχι άλλο κάρβουνοοοοοοο
Εγώ παραδίνομαι....
Να προσθέσω ένα ακόμα στο παραπάνω κουίζ;
ΠΑΟΚ (παίκτης) - Ατσαλένιος (προπονητής) και (άνοδος στη Γ εθνική) - Διαγόρας Ρόδου (προπονητής) και (άνοδος στη Β εθνική) - Πανθρακικός (προπονητής) και (τελευταίος και υποβιβασμός).......
Θέλετε συνέχεια;;;
ΖΖ τοπ + καρέ των παύλων...
Η ιστορία θα αρχίσει να γράφει και πολλές κούπες από δω και μπρος...!!!
ΠΑΟΚ (παίκτης) - Ατσαλένιος (προπονητής) και (άνοδος στη Γ εθνική) - Διαγόρας Ρόδου (προπονητής) και (άνοδος στη Β εθνική) - Πανθρακικός (προπονητής) και (τελευταίος και υποβιβασμός).......
Θέλετε συνέχεια;;;
ΖΖ τοπ + καρέ των παύλων...
Η ιστορία θα αρχίσει να γράφει και πολλές κούπες από δω και μπρος...!!!
Κι όμως αν σου έλεγε ο Ζαγοράκης ότι θα φέρω τον Χ που πήγε στη Νάνσυ την έριξε, πήγε για ένα χρόνο σε μία ομάδα της Ιαπωνίας και τώρα θα έρθει στον ΠΑΟΚ να τον κάνει μεγάλο πάλι θα έλεγες αυτά που λες τώρα.Bono έγραψε:Εντάξει, πειστήκαμε όλοι πλέον και με αυτά τα ατράνταχτα επιχειρήματα ότι ο Δερμιτζάκης είναι ένα κράμα Γκουαρντιόλα, Φέργκιουσον,Βενγκέρ,Μουρίνιο κ.λ.π.
Εγώ παραδίνομαι....
Αν σου έλεγε ότι θα φέρω τον Ψ που η δουλειά του είναι μεταφραστής και έχει κάνει και ένα χρόνο βοηθός προπονητή, θα του έλεγες "πας καλά;"...
ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΑΙΜΑΙ...
Φαντάσου τι λέγαν οι οπαδοί αυτών των ομάδων-κολοσών όταν τους πήγαν τέτοιους προπονητές και τι λένε τώρα για αυτούς...
Η κολοτούμπα πάλι σύννεφο θα πηγαίνει...