Θεόδωρος Ζαγοράκης
- emeissaspsirizoume4
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
αδερφε ξαναδιαβασε τις τελευταιες σελιδες του τοπικ
βασικα πατα στο προφιλ μου και διαβασε τα ποστ μου
γαμωτο 25 ποστ σε λιγες ωρες
βασικα πατα στο προφιλ μου και διαβασε τα ποστ μου
γαμωτο 25 ποστ σε λιγες ωρες

- ezln-gate4
Τέρμα με τους σωτηρες και τους μεσσίες, βάλτε το καλά στο μυαλό σας κάποιοι. Μπράβο στο Θόδωρα που μαζί με το Βρύζα (που κάποιοι εύκολα έχετε ξεχάσει το φετινό κρίσιμο δίμηνο που έμεινε μόνος του στην ομάδα) και όλο το τίμ έκαναν καλά τη δουλειά τους, δηλαδή τα αυτονόητα. Ο ΠΑΟΚ ομως είναι ισχυρός σήμερα που κοκκαλοθεοδωρίδηδες και πολυμετοχικοί καταρρέουν γιατί έχει τη στήριξη του κόσμου του και δη του οργανωμένου κομματιού του. Κακά τα ψέμματα για όλους τους καναπεδάκηδες, πληκτρολογιάκηδες Παοκάρες... Για αυτούς που με τόση ευκολία πάνε με το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Επομένως το μεγάλο πρόβλημα είναι οι προσωπολατρείες και η επιστροφή σαλπιγγίδη που με το τρόπο που γίνεται σηματοδοτεί για το λαό μας και την ιστορία του μια ξεφτίλα...κωλοτούμπες κτλ. Ας δώσει εξηγήσεις, ας ζητήσει συγνώμη όχι έτσι τουλάχιστον και να ακούς από το κάθε ένα ιντερνετάκια να λέει εμένα να κερδάει η ομάδα με ενδιαφέρει κλπ. Ε όχι ρε! ΠΑΟΚ σημαίνει αξιοπρέπεια....
εμενα η αξιοπρεπεια μου θιχτηκε οταν εχασα τους ομιλους του τσουλου για ενα φαξ
εμενα η αξιοπρεπεια μου θιχτηκε οταν μου εφαγε τη θεση για εξοδο στο ουεφα στα χαρτια ο ατρομητακος
εμενα η αξιοπρεπεια μου θιχτηκε οταν εφαγα ντορτι απο τον πεσμενο φετος, απο τον ηπειρωτη παλιοτερα και απο του βουλη επισηης πιο παλια
εμενα η αξιοπρεπεια μου δε θιγεται να αποδεχτω τον σαλπι τον μαλπι και τον οποιοδηποτε επαγγελματια θερμοσιφωνα
κουμαντο στην αξιοπρεπεια μου δε κανει κανεις.....
εγω βγηκα απο κωλο και θιγομαι λιγοτερο απο εσας τους "αξιοπρεπεις".....
εμενα η αξιοπρεπεια μου θιχτηκε οταν μου εφαγε τη θεση για εξοδο στο ουεφα στα χαρτια ο ατρομητακος
εμενα η αξιοπρεπεια μου θιχτηκε οταν εφαγα ντορτι απο τον πεσμενο φετος, απο τον ηπειρωτη παλιοτερα και απο του βουλη επισηης πιο παλια
εμενα η αξιοπρεπεια μου δε θιγεται να αποδεχτω τον σαλπι τον μαλπι και τον οποιοδηποτε επαγγελματια θερμοσιφωνα
κουμαντο στην αξιοπρεπεια μου δε κανει κανεις.....
εγω βγηκα απο κωλο και θιγομαι λιγοτερο απο εσας τους "αξιοπρεπεις".....
Δυστυχώς Θόδωρε το έκαψες το θέμα...λάθος τελείως προσέγγιση ή από την ΠΑΕ ή από το περιβάλλον του κοντού....
Το τελειώνεις με σταράτα λόγια και όχι μισόλογα και είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και πρώτα να πάρουμε προπονητή και κλάϊν μάϊν...Αν υπάρχει κάτι το λες και γίνεται..δε θα παίζουμε κρυφτό...και δε λέω να τον ανακοινώσεις....αλλά ρε φούστη μου πες μας ενδιαφέρει και σε όποιον αρέσει...όπως έκανες με φερνάντου...
υγ αν και έπρεπε να πω η διοίκηση του ΠΑΟΚ το έκαψε και όχι μόνο ο Τέο...
Το τελειώνεις με σταράτα λόγια και όχι μισόλογα και είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και πρώτα να πάρουμε προπονητή και κλάϊν μάϊν...Αν υπάρχει κάτι το λες και γίνεται..δε θα παίζουμε κρυφτό...και δε λέω να τον ανακοινώσεις....αλλά ρε φούστη μου πες μας ενδιαφέρει και σε όποιον αρέσει...όπως έκανες με φερνάντου...
υγ αν και έπρεπε να πω η διοίκηση του ΠΑΟΚ το έκαψε και όχι μόνο ο Τέο...
Κανείς δεν έκαψε τίποτα.
Οι σύνδεσμοι έχουν επαφές με τον πρόεδρο της ομάδας και ενημερώνονται για όλα τα θέματα της ομάδας.
Οι σύνδεσμοι έχουν επαφές με τον πρόεδρο της ομάδας και ενημερώνονται για όλα τα θέματα της ομάδας.
E αυτό ΦΩΝΑΖΩ τόσες μέρες κι εγώ ρε γκας.....
θα τα βρουν μόνοι τους...δε χρειάζεται κανείς να ασχολείται τόσο πολύ και να αλληλοβρίζονται ΠΑΟΚια...παντού λέω όχι μόνο εδώ μέσα...
απλά οι πιο πολλοί δε το κατανοούν και πανικοβάλλονται...
θα τα βρουν μόνοι τους...δε χρειάζεται κανείς να ασχολείται τόσο πολύ και να αλληλοβρίζονται ΠΑΟΚια...παντού λέω όχι μόνο εδώ μέσα...
απλά οι πιο πολλοί δε το κατανοούν και πανικοβάλλονται...
Εγώ έχω να καταθέσω τη δική μου (ριζοσπαστική) πρόταση στον πρόεδρο που νομίζω ότι θα τον βγάλει απ' τα σημερινά του αδιέξοδα και στο θέμα προπονητή και στο θέμα Σάλπι αλλά και γενικότερα.
Για το θέμα προπονητή προτείνω να τους πάρουμε όλους αυτούς που ακούστηκαν...και Κόστες και Μπέντους και Φερέιρες και Ντομίνγκους...θα δημιουργηθεί έτσι ένα συμβούλιο σοφών (Πορτογάλων πάντα) προπονητών που θα αποφασίζουν για την προτοιμασία και την ενδεκάδα.Μέσα και ο Δερμιτζάκης σαν βοηθός και σκάουτερ, μην του πάρουμε τη μπουκιά απ' το στόμα τώρα που άρχισε να το πιστεύει.
Οσο αφορά την τακτική και το σύστημα που θα παίζει η ομάδα στο γήπεδο, θα αποφασίζεται απ' τους υπάρχοντες στο γήπεδο και ανάλογα με το momentum του κάθε αγώνα,με ιαχές του τύπου "DEFENSE" που βλέπουμε και στο NBA.
Για το θέμα των μεταγραφών, να δημιουργηθεί ένα http://www.opengovforPAOKtransfers.gr στο οποίο ο λαός και μόνο θα αποφασίζει για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους,το οποίο βέβαια θα το εξελίξουμε ακόμα περισσότερο απ' αυτήν την καρικατούρα που έκανε ο Γιωργάκης και θα συμπεριλάβουμε εκτός του διαδικτύου και τα ράδια (sic) για να εκφραστεί η βούληση ολόκληρου του λαού ακόμα και εκείνου που δεν έχει σχέση με διαδίκτυα και λοιπές παπαριές.
Για το θέμα Σάλπι θα αποφασίσουν μόνο οι σύνδεσμοι, που ως γνωστόν είναι οι μόνοι που δικαιούνται δια να ομιλούν σαν γνήσιοι οπαδοπατέρες, γιατί τα 5ευρα που μάζευαν για να μείνει ο Σάλπι και οι αγώνες τους κατά των Μπάτμαν,Βουλινού,Γούμενου και μπλαμπλαμπλα δικαίως τους καθιστά ως τους μόνους αρμόδιους.
Προτείνω να δημιουργηθούν 2 ομάδες (μεικτή υπέρ και μικτή κατά) και να λύσουν το θέμα σε 5Χ5 ή εναλλακτικά στο τάβλι την πρέφα κ.λ.π.
Με τον τρόπο αυτό η ομάδα θα χτιστεί πάνω σε μαρξιστικά-λενινιστικά πρότυπα και ο ΠΑΟΚ θα γίνει η πρώτη κομμουνιστική ομάδα παγκοσμίως όπου η ευθύνη πλέον θα είναι συλλογική για τα πάντα και επιτέλους θα δικαιωθεί και ο φίλος μου ο teratios που έχω καιρό να τον ακούσω και έχω μελαγχολήσει.....
Για το θέμα προπονητή προτείνω να τους πάρουμε όλους αυτούς που ακούστηκαν...και Κόστες και Μπέντους και Φερέιρες και Ντομίνγκους...θα δημιουργηθεί έτσι ένα συμβούλιο σοφών (Πορτογάλων πάντα) προπονητών που θα αποφασίζουν για την προτοιμασία και την ενδεκάδα.Μέσα και ο Δερμιτζάκης σαν βοηθός και σκάουτερ, μην του πάρουμε τη μπουκιά απ' το στόμα τώρα που άρχισε να το πιστεύει.
Οσο αφορά την τακτική και το σύστημα που θα παίζει η ομάδα στο γήπεδο, θα αποφασίζεται απ' τους υπάρχοντες στο γήπεδο και ανάλογα με το momentum του κάθε αγώνα,με ιαχές του τύπου "DEFENSE" που βλέπουμε και στο NBA.
Για το θέμα των μεταγραφών, να δημιουργηθεί ένα http://www.opengovforPAOKtransfers.gr στο οποίο ο λαός και μόνο θα αποφασίζει για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους,το οποίο βέβαια θα το εξελίξουμε ακόμα περισσότερο απ' αυτήν την καρικατούρα που έκανε ο Γιωργάκης και θα συμπεριλάβουμε εκτός του διαδικτύου και τα ράδια (sic) για να εκφραστεί η βούληση ολόκληρου του λαού ακόμα και εκείνου που δεν έχει σχέση με διαδίκτυα και λοιπές παπαριές.
Για το θέμα Σάλπι θα αποφασίσουν μόνο οι σύνδεσμοι, που ως γνωστόν είναι οι μόνοι που δικαιούνται δια να ομιλούν σαν γνήσιοι οπαδοπατέρες, γιατί τα 5ευρα που μάζευαν για να μείνει ο Σάλπι και οι αγώνες τους κατά των Μπάτμαν,Βουλινού,Γούμενου και μπλαμπλαμπλα δικαίως τους καθιστά ως τους μόνους αρμόδιους.
Προτείνω να δημιουργηθούν 2 ομάδες (μεικτή υπέρ και μικτή κατά) και να λύσουν το θέμα σε 5Χ5 ή εναλλακτικά στο τάβλι την πρέφα κ.λ.π.
Με τον τρόπο αυτό η ομάδα θα χτιστεί πάνω σε μαρξιστικά-λενινιστικά πρότυπα και ο ΠΑΟΚ θα γίνει η πρώτη κομμουνιστική ομάδα παγκοσμίως όπου η ευθύνη πλέον θα είναι συλλογική για τα πάντα και επιτέλους θα δικαιωθεί και ο φίλος μου ο teratios που έχω καιρό να τον ακούσω και έχω μελαγχολήσει.....
re φιλε αφηνει τα 1.200.000 και ερχετε με 700.000 ενω ξερει ακομη οτι καποιοι θα τον βριζουν μεγαλυτερη συγνωμη απο αυτην υπαρχει ? τι θες να σερνετε στα τεσσερα αντε σοβαρευτειτε επειδη παρακαλαγατε τον θοδωρο να αναλαβει τι θελετε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ? ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΖΑΓΟΡ-ΒΡΥΖΑ ?ezln-gate4 έγραψε:Τέρμα με τους σωτηρες και τους μεσσίες, βάλτε το καλά στο μυαλό σας κάποιοι. Μπράβο στο Θόδωρα που μαζί με το Βρύζα (που κάποιοι εύκολα έχετε ξεχάσει το φετινό κρίσιμο δίμηνο που έμεινε μόνος του στην ομάδα) και όλο το τίμ έκαναν καλά τη δουλειά τους, δηλαδή τα αυτονόητα. Ο ΠΑΟΚ ομως είναι ισχυρός σήμερα που κοκκαλοθεοδωρίδηδες και πολυμετοχικοί καταρρέουν γιατί έχει τη στήριξη του κόσμου του και δη του οργανωμένου κομματιού του. Κακά τα ψέμματα για όλους τους καναπεδάκηδες, πληκτρολογιάκηδες Παοκάρες... Για αυτούς που με τόση ευκολία πάνε με το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Επομένως το μεγάλο πρόβλημα είναι οι προσωπολατρείες και η επιστροφή σαλπιγγίδη που με το τρόπο που γίνεται σηματοδοτεί για το λαό μας και την ιστορία του μια ξεφτίλα...κωλοτούμπες κτλ. Ας δώσει εξηγήσεις, ας ζητήσει συγνώμη όχι έτσι τουλάχιστον και να ακούς από το κάθε ένα ιντερνετάκια να λέει εμένα να κερδάει η ομάδα με ενδιαφέρει κλπ. Ε όχι ρε! ΠΑΟΚ σημαίνει αξιοπρέπεια....
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ......ειπατε την γνωμη σας αλλα μεχρι εκει ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ .........Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΠΑΕ ....ΚΡΙΜΑ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ
ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΕ
ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.......
Πω πω τι εγινε στο φορουμ..........Γιατι δεν ανοιγει το τοπικ του κοντου μπας και σταματησει η συζητηση για αυτον στα υπολοιπα τοπικ??????????
+1000000. Bono.
Y.Γ. Αυτον τον εκπροσωπο της φυλης του Αυναν γιατι τον διατηρεις ακομα ως αβαταρ ?

Y.Γ. Αυτον τον εκπροσωπο της φυλης του Αυναν γιατι τον διατηρεις ακομα ως αβαταρ ?

Αν ο κοντός δεν κάνει στριπτίζ στην πρώτη προπόνηση μπροστά στην θύρα 4 με συνοδεία "στύλου" τότε να μην τον φέρεις πίσω...!! Ακούς Ζαγοράκη...?? Αλλιώς θα βαλσαμώσω το διαρκείας και τις μετοχές μου...!!