Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από sidpanos »

araya4 έγραψε:
Μια χαρα ηταν η ανακοινωση, κουκλα, κουκλα! Και λιγα ειπαν! Μας εχετε πρηξει τους ορχεις κανα εξαμηνο, οι ντεμεκ, οι ριζοι και οι πολυμετοχικοι της κερκιδας, με το αλαθητο του προεδρα, με το ΠΑΟΚτσηδιλικι του κοντου, με τον σουπερσταρ που θα ερθει και θα σε κανει Μπαρτσα και κατι παπαριες ολα...για το καλο του ΠΑΟΚ!!! Λες και εμεις-αυτοι που δε γουσταρουμε τον κοντο, ειμαστε ξερω γω, λειβαδια, γριες και θελουμε να δημιουργησουμε προβλημα! Ε οχι ρε μαγκες, προβλημα δε θελουμε να δημιουργησουμε (και δεν ειμαστε λιγοι αυτοι που δεν γουσταρουμε κοντο, γιατι ετσι σας βολευει να λετε), αλλα τυχαινει να βλεπουμε τα πραγματα διαφορετικα και φυσικα απο τη μερια μας και εμεις, για το καλο του ΠΑΟΚ! Μουνατε γελακια ετσι; Ας επιχειρηματολογησω κι εγω λοιπον, καθως μορφωμενος ανθρωπας, δε λεει να τα χωνω ετσι απλα. Να ξεκαθαρισω πως δεν εχω προβλημα με τους Ριζους, ο καθενας το κομματι του κανει σε αυτη την κενωνια. Λεω λοιπον...
πρώτα απ'ολα...ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕ?Είδες να επιβάλλεται πουθενά η άποψη οτι ο σάλπι ΠΡΕΠΕΙ να γυρίσει?
Όλοι λέμε αν κρίνει η διοίκηση οτι θα βοηθήσει και τον φέρει...Καλώς να ορίσει...ΑΝ ΟΧΙ...ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...
Ούτε είδες το περισσότερο γήπεδο να φωνάζει όποτε του καπνίσει,σαλπι σαλπι οεοεοε...Αρα ποιος κάνει θέμα?
το οτι βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά απο μένα,σου δίνει το δικαίωμα να πετάς φέιγ βολάν και να διαμαρτύρεσαι στο γήπεδο τρείς και λίγο?Ξέρουμε την στάση κάποιων συνοπαδών..ΣΕΒΑΣΤΗ...Ότι αποφασίσει ο πρόεδρος...Γιατί έτσι λειτουργούν τα σωματεία...Έχουν ένα πρόεδρο και ένα προπονητή...Και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες παίρνουν το μερίδιο ευθύνης...

και γω δεν γούσταρα ούτε τον γκαγκάτση,ούτε τον γεωργιάδη,ούτε τον κυριάκο στην παε,ούτε τον τσιρίλο γιατί μας πακετωσε 2 φορες...
αλλά δεν βγήκα να πω ρε ζαγορ να πούμε μην τον φέρνεις...Αυτός αποφασίζει...

araya4 έγραψε:Ο προεδρας δεν ηταν αυτος που ειπε "τη στιγμη που θα διχασω εγω τον κοσμο του ΠΑΟΚ, θα αποχωρησω" ; Φυσικα η ολη συζητηση δε γινεται για να φυγει ο Θοδωρας, αλλο λεμε και μη μπαινετε στο τρυπακι...θα τον διωξετεεεε τον κανακαρη μααααςςςς, η το αλλο, το πως το λετε και ειναι της μοδας.....αρε γουμενο που θελετεεεεε, χαχαχα, φτανει ρε με αυτες τις καραμελες. Ο προεδρας δεν πηρε την αποφαση να γυρισει ο κοντος πισω, παραβλεποντας εστω και την οποια αντιδραση του κοσμου; ΟΚ, ΟΚ, διοικηση ειναι, καποιος πρεπει να παρει τις αποφασεις και τυχαινει να ΠΡΕΠΕΙ αυτοι οι ιδιοι, με γνωμονα ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, οπως αλλωστε εχει αποδειχτει και στο παρελθον. Τυφλη εμπιστοσυνη λοιπον...και ας διχαζει εν ΓΝΩΣΗ του ο βασιλιας, τον τυφλο λαο του! Το ξεχναμε αυτο...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ παμε παρακατω και.... καλοι παραγοντες-οπαδοι-κακοι συνδεσμητες 1-0
μια ζαγοράκη αυτο που κάνεις είναι λάθος..δύο ζαγοράκη είναι λάθος..τρία ζαγοράκη είναι λάθος..
αν θεωρείς οτι είναι λάθος,πάνε σε μια Γ.Σ. και πες του..Ζαγορ εδώ εδώ και εδώ έχεις λάθος...Γι'αυτο και γι'αυτό το λόγο..
Ούτε ειναι κανένας πρόεδρος που έχει 20 μοσχάρια γύρω του και δεν μπορείς να τον πλησιάσεις είναι,ούτε καμια ψωνάρα και καλά πρόεδρος εγώ,πες τα στους συνεργάτες μου..

το καλό του ΠΑΟΚ ξέρεις πιο είναι?Να μην υπάρχουν τριβές..Και να είναι η ομάδα 100% έτοιμη στον πρώτο επίσημο αγώνα...Και πως θα γίνει αυτό?
Με το να γίνουν γρήγορα όλες οι μεταγραφές..Να γίνει σωστή δουλεια..Και στο τέλος με τύχη να παίξεις καλά για να κερδίσεις...

Σου υπενθυμίζω πως και ο σάντος και ο βρύζας είπαν..Μας πήγε πίσω η καθυστερημένη άφιξη βιτόλο και βιερίνια
araya4 έγραψε:ΘΕΜΑ ΚΟΝΤΟΥ. Ενα θεμα που δεν το πιασατε οπως το εννοουν οι συνδεσμιτες και δεν το καταλαβατε νομιζω ακριβως. Ετσι θελω να πιστευω. Γιατι δεν εξηγηται αλλιως, πως μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα αλλαξε ενα μεγαλο ποσοστο του κοσμου και θελει την επιστροφη προδοτη πισω. ΟΙ ΛΟΓΟΙ που αναγραφονται ειναι γνωστοι. Προσωπικα ρε μαγκες ομως, και εγω και οι συνδεσμιτες νομιζω δεν ειναι το προβλημα η επιστροφη! Το προβλημα ειναι η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ, ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Αυτο ειναι το προβλημα ΜΑΣ! Αυτα τα τυφλη υπακοη για ΤΟΝ ΤΕΟ μας και ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, μπορειται να τα κρατησετε για παρτη σας. Ειδατε πολλες φορες να κρινεται ανοιχτα η διοικηση στη θητεια της; Να παρεμποδιζεται το εργο Ζαγορακη; Απο οτι θυμαμαι, οι περιπτωσεις Σαντος με τις αντιδρασεις του λαου και η χρονια στο Καραισκακη, τοτε που μειναμε ακαλυπτοι. Εχει ειχε τριγμους η διοικηση, καθως και φετος στη γειτονια. Ειπαμε, αποψεις ειναι. Οπως λετε "μας χαλατε τη γιορτη και δεν αφηνετε να μεγαλωσει ο ΠΑΟΚ", οπως δλδ σας αρεσει να μιλατε, το ιδιο λενε-λεμε και μεις. Βεβηλωνετε την οποια περηφανεια μας εμεινε και φτυνεται εκει που γλυφετε! (Οποιος αναφερθει για αλλες, παλαιοτερες περιπτωσεις, απλα τον θεωρω το λιγοτερο γελειο και δεν εχουν καμια σχεση με τη συγκεκριμενη φαση). Θα πει καποιος...δεν ειναι κακο να τα ξαναδεις απο την αρχη και αν εχεις κανει καπου λαθος, να πεις....οκ, εσφαλα, θα διορθωσω. Ετσι δεν ειναι; Σωστα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ! Και δε νομιζω να εχουν διαφορετικη αποψη και οι Συνδεσμοι που βγαλανε την ανακοινωση. ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΙΚΡΑΝΕ; Γιατι ολους καποια στιγμη μας πικρανε, μην τρελαθουμε! Αλλα, τι συγγνωμη να ζητησει, αφου ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Ουστ ρε, ξεφτυλες! Νομιζω αυτο ειναι το αγκαθι στις σχεσεις οπαδων και τα προβληματα δε θα αργησουν να ερθουν. Επισης νομιζω πως ειναι το λιγοτερο αφελεις αυτοι που πιστευουν πως σε μια βδομαδα και με τα πρωτα γκολ θα ξεχαστουν τα παντα. Γυαλι που σπαει δεν ξανακολλαει και ειδικα σε αυτη την περιπτωση! Και τελος για να κλεισω...
σου απάντησα...δεν λέμε ζαγόρ φέρε τον κοντό πίσω...
λέμε οτι αποφασίσεις με γνόμωνα το καλο του ΠΑΟΚ...
araya4 έγραψε:Ελπιζω τουλαχιστον να οργανωθει μια συνεντευξη για τον κοντο και να πει καποια απο τα παραπανω...για το καλο ολων. Νομιζω θα σβησει λιγο η φωτια. Τα τελευταια λογια της ανακοινωσης, δε σημαινουν οπως σας αρεσει και παλι να λετε....."οι μαλακες θα κανουν κακο στον ΠΑΟΚ". Νομιζω, προσωπικη εκτιμηση παντα, ηθελαν να φανερωσουν την οχι ενδεχομενη επιστροφη στη ζουλα και χωρις εξηγησεις. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. Γιατι αυτο παει να κανει η διοικηση και τους-μας τρελαινει ολους. Νομιζω δεν εχουν πραγματικο προβλημα επιστροφης και ετσι οπως το θελουμε ολοι μας....ελα παιξε, ματωσε για τον ΠΑΟΚ και μεχρι εκει. Αν πραγματι δεν το καταλαβε ετσι και η διοικηση, τοτε περαστικα μας, γιατι και ολοι εμεις σαν οπαδοι, ανθρωποι ειμαστε κρινουμε και κρινομαστε, κανεις δεν ειναι ........ΑΣΦΑΛΤΟΣ (Α. Δημητριου)
για ολα αυτά θα σ πω ένα μόνο...
ΕΓΩΙΣΜΟΣ..θέλεις να δεις τον άλλον να παρακαλάει...
Αν λες οτι είναι επαγγελματίας...Να του φερθείς και σαν επαγγελματία..

υγ.για γούν@ρη και ασλ@νιδη έχει βγει ανακοίνωση σε παρόμοιο ύφος?δεν νομίζω...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

αραγια δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικα...το ξεκαθαρίζω γιατί μιλάω σε 2ο ενικο..
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αντι σαλπι εεε??? εμενα φιλε στα @@ μ σ ειπα ερθει δεν ερθει δε με νοιαζει .....εγω κοιταω την ιστορια κ τους τιτλους .....κ αυτος ειναι ενας απο τους οποιος θα βαλει το λιθαρακι......

εσυ κανε πολεμο με τα αδερφια σου κ την δοικηση και φερε την δοιχονια στην ομαδα...αντι να ριξεις τον εγωισμο σου κατεστρεψε την ομαδα ....αφου γουσταρεις...

φετος ο ΠΑΟΚ τα πηγε καλα δυαλυστε τον παλι...

δυστυχως αυτο θα ειναι το αποτελεσμα ....αν το θες καντο κ εσυ και οι αλλοι ...ετσι επειδη ειστε αλλανια εσεις και τα γ@ματε ολα...

σ λεω κ παλι στα @@ μ ερθει δεν ερθει αλλα αυτο που παει να γινει θα ειναι κακο ...για την ομαδα ..δε ξερω αν το καταλαβαινεισ????? με πιανειςς??????????????

θες να στο στειλω ηχητικο οπως ο θεωδοριδης???? :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Παρ 28 Μάιος 2010, 02:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

και μένα ρε παρασάνδαλε στα @@ μου...
το μόνο που με κόφτει είναι αυτό...
να είναι έτοιμη η ομάδα για το ματς...
να περάσουμε...και τέλος...

αν όμως δεν κλείσει ο κοντός επειδή δεν τον θέλουν κάποιοι,τότε θα το θεωρήσω μεγάλη ήττα της παε..
και ποιός μου λέει οτι του χρόνου δεν θα θέλουν να μην κλείσει κάποιος άλλος?και ποιός μου λέει οτι δεν θα παρεμβαίνουν στη διοίκηση...
ο οποιοσδήποτε...

αν δεν κλείσει ο κοντός,πρέπει να βρείς φορ/περιφερειακό επιθετικό της αξίας του,και σε ενάμισι μήνα να είναι έτοιμος...
γι'αυτό λοιπόν προσπαθώ να εξηγήσω κάτι...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ξερω ρε σιντ δε τα λεω σε εσενα στον αλλον του εξηγω λιγο τι παιζει ......αλλα δε την παιρνουν χαμπαρι ....

τους λες οτι δε σε νοιαζει αν ερθει ι οχι ο κοντος κ αυτοι σ λενε τα δικα τους ...το μονο που θελουν ειναι να δυαλυσουν την ομαδα...

καθετε τωρα ο ζαγορακης κ ακουει κ θα εχει φρικαει ο ανθρωπος που παει να κανει καλο τα δινει ολα για την ομαδα και βλεπει να του βαζουν κ χερι ....τι θα εχει παθει λεμεεεεεε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Παρ 28 Μάιος 2010, 02:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

για Ασλανιδη τωρα την γραφουμε..

Θεε μου δωσμου δυναμη να αντεξω...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

αν θες απάντα..αν θες μην απαντάς..

η ειρωνεία εμένα μου δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

και απάντα και σε αυτό αν θες...
και αν μπορείς...
και οποιος άλλος θέλει και μπορεί...

ΑΝ ο ζαγοράκης κάνει το ¨λάθος¨ και τον φέρει πίσω...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?[ας δεχτώ οτι η τελευταία πρόταση δεν ήταν απειλητικη]
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Δεν πιστευω να μιλας σε μενα φιλε μου sid
Άβαταρ μέλους
sidpanos

το λέω για όποιον συμφωνεί 100 % με την ανακοίνωση...
τι πάει να πεί τα υπόλοιπα με πράξεις...
ποιές είναι οι πράξεις αυτές?
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Αφου ρε φιλε δεν παιζεσαι..

το πρωι λες δεκα φορες γτ οι συνδεσμοι δεν κανανε μηνυση στον τζον γου και εκανε η παε.Σε λεω οτι αν δεν κανει αυτη ποιος θα κανει,αφου το πετας καμμια δεκαρια φορες το πνιγεις

μετα λες για χαντμπολ και που ειναι οι συνδεσμοι κτλ.σε λεει το παιδι για εκδρομη ρουμανια,σου λεμε οτι ειμαστε ετοιμοι για λαμια σε ρωταω αν θα ερθεις(αφου μιλας και κραζεις) το πνιγεις

τωρα λες γιατι δεν βγαλαμε ανακοινωση για τον ασλανιδη

τι ελειψη επιχειρηματων και πρασινα αλογα..
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

sidpanos έγραψε: ΑΝ ο ζαγοράκης κάνει το ¨λάθος¨ και τον φέρει πίσω...
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?[ας δεχτώ οτι η τελευταία πρόταση δεν ήταν απειλητικη]
αν και δεν ειμαι μεντιουμ πιστευω οτι το πιο ακραιο που θα γινει ειναι να ακουστουνε καποια συνθηματα στην πρωτη προπονηση και μετα πιστευω δεν θα γινει τιποτα αλλο
και αυτο με το δεδομενο οτι δεν θα βγει να μιλησει και δεν θα παραδεχτει ολα οσα εγιναν στο παρελθον
αλλα τελευταιες πληροφοριες λενε οτι μπορει να ζητησει συγγνωμη δημοσια κτλ η κατι τετοιο τελοσπαντων
θα δειξει φιλε
ρε sid μας ζαλισεις ρε φιλε 35χιλιαδες ερωτησεις εχεις κανει,τι εισαι ανακριτης? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

πες οτι έχω λάθος...τόσο που θεωρώ οτι οι σύνδεσμοι πρέπει να βρίσκονται παντού και σε όλα τα αθλήματα όταν οι δουλειές και τα οικονομικά τους,τους επιτρέπουν...

αυτό πιστεύω πως είναι συνδεσμίτης...

εσύ τι θεωρείς συνδεσμίτη και γιατί έγινες?
και σε καμία περίπτωση τώρα δεν σε κρίνω...

όσο για το άλλο...βγαίνει ανακοίνωση για κοντο...
έχει βγει και παλιότερα...

δεν είδα να βγαίνει για γχ,δεν είδα να βγαίνει για ασλ@νιδη...
βγήκε μόνο για τον γκαγκάτση...αλλά σε συνδιασμο με την όλη στάση,ήταν τόσο σοφτ,σαν διακοπες...
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Βασικα μιλησα και με τα δικα μου επιχειρηματα. Δε με πειραζει οποιος τα καταλαβαινει αλλιως. Αλλωστε κι εγω δε σας καταλαβαινω. Σε απαντησα και για το τελευταιο σου ερωτημα στο μεγαλο μου ποστ. Δεν ειμαι εδω μεσα για διαλογο. Τον επικροτω ναι, αλλα οχι σε αυτη τη σελιδα. Σε ειπα, δεν ειμαι χθεσινος, μαζι γραφτηκαμε εδω μεσα. Ξερω και παλια ατομα και γενικα πολλες καταστασεις. Και φυσικα και την πολιτικη της σελιδας (οπως εγραψες, δεν ειναι τιποτα υβριστικο-προσβλητικο). Γι αυτο και δε γραφω συχνα. Καλημερα σας κυριοι.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

χχαχαχαχα..εσύ με τέτοιο username και με τον wannabe χαριτοδιπλωμένο στο αβατάρ,δεν έπρεπε να μιλάς για ανακρίσεις...

το τι θα κάνει είναι δικό του θέμα...αν θεωρεί οτι είναι λάθος απέναντι τους..να το κάνει...
εμένα στα @@ μου...
για την ομάδα νοιάζομαι...να είναι έτοιμη...

πέρα απο την πλάκα τώρα...εκτός του ότι θέλω πάντα να ακούω την διαφορετική γνώμη απο την δική μου,είναι και τέτοια η θέση μου στο σαιτ που ισως "πρέπει" να κάνω και τον ανακριτή,και ας μην το θέλω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”