Μακάρι γιατι δεν καθόταν καλά σαν επιλογή!!!
Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής-2
Τελικά λέτε για άλλη μια φορά να μας βάλουν τα γυαλιά και ενώ όλοι, οπαδοί και ΜΜΕ, τρώμε τα αρχίδια μας με το Δερμιτζάκη να κάνουν τα δικά τους τα σεμνά και μυστικά στην ΠΑΕ και να κοιτάμε μετα σαν μ@λ@κες??

Λογικα εχει κλεισει απλα σου λεει οτι η σωστη σειρα ειναι να το ανακοινωσει επισημα ο ΠΑΟΚ οχι αυτος απο την κομοτηνη.
Fantomas έγραψε:Σήμερα ήμουν στο ίδιο αεροπλάνο με έναν Πορτογάλο και τον έκραζα...Του λέω τι είναι αυτά ρε...![]()
Μου λέει μην μασάς ρε... δες τι σου έχω εδώ... Και μου δείχνει ένα προσύμφωνο με μια υπογραφή στο τέλος.
Η υπογραφή ήταν
J.F.K ???
![]()
![]()
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ότι και να γίνει, στηρίζω την απόφαση της Διοίκησης.
δεν με νοιάζει ποιος θα έρθει, ο Ζαγοράκης και τα άλλα παιδιά ξέρουν πολλά κιλά μπάλα και τους εμπιστεύομαι.
το να μπω σε μία στείρα κριτική ετούτες τις κρίσιμες στιγμές για την Ομάδα δεν αποσκοπεί πουθενά, ίσα ίσα που δίνω λαβή στους εχθρούς της Ομάδας, και τίποτα άλλο.
εύχομαι να κλείσει το θέμα του προπονητή όσο δυνατό γρηγορότερα.
δεν με νοιάζει ποιος θα έρθει, ο Ζαγοράκης και τα άλλα παιδιά ξέρουν πολλά κιλά μπάλα και τους εμπιστεύομαι.
το να μπω σε μία στείρα κριτική ετούτες τις κρίσιμες στιγμές για την Ομάδα δεν αποσκοπεί πουθενά, ίσα ίσα που δίνω λαβή στους εχθρούς της Ομάδας, και τίποτα άλλο.
έχει μιλήσει για αλλαγή 9 παικτών στον Πανθρακικό, έχει πάει στην Βουλγαρία, αλλά δεν έκαναν οι παίκτες που είδε σύμφωνα με της υποδείξεις που έκανε ο ίδιος.
Αλλά με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα, πόσο έγώ που πέρασα από την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Τώρα μιλάει και λέει... για τον σχεδιασμό του Πανθρακικού.
Δεν γράφω άλλο!!!
Αλλά με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα, πόσο έγώ που πέρασα από την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Τώρα μιλάει και λέει... για τον σχεδιασμό του Πανθρακικού.
Δεν γράφω άλλο!!!
Ευτυχως παντως που προλαβε να παει για 1 εξαμηνο πανθρακικο γιατι αν υποψιαζομουν οτι θα τον ακουγα να λεει οτι ειναι στο χερι της διοικησης του Ατσαλενιου η του Διαγορα το αν τον αφηνει να παει στον ΠΑΟΚ
θα πεθαινα ,οχι οτι τωρα δεν ειμαι ετοιμος αλλα το παλευω 
Τα λόγια σου με κάνανε να το δω πιο σφαιρικά τα πράγματα.Kolokotronis_4 έγραψε:ότι και να γίνει, στηρίζω την απόφαση της Διοίκησης.
+1926
Αν νιώθει δυνατός και έτοιμος για τον ΠΑΟΚ
"Βεβαίως νιώθω δυνατός και έτοιμος. Σίγουρα έχει ρίσκο μία τέτοια απόφαση, αλλά αν δεν μου άρεσε το ρίσκο θα γινόμουν δημόσιος υπάλληλος και θα καθόμουν σπίτι μου. Το ρίσκο είναι για τους ικανούς".
Ανακοινωση μεχρι αυριο και τελος...Προχωραμε και κοιταμε μπροστα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Πέμ 27 Μάιος 2010, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
αυτά που κατάλαβα είναι ότι δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ και αν του γίνει
είναι έτοιμος να πάρει τον ρίσκο
άντε να τελειώνουμε με το θέμα του προπονητή γιατί φέτος έχουμε αλλα γούστα λέμε
είναι έτοιμος να πάρει τον ρίσκο
άντε να τελειώνουμε με το θέμα του προπονητή γιατί φέτος έχουμε αλλα γούστα λέμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Πέμ 27 Μάιος 2010, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok kerkyra
Δεν ξέρω για σας αλλα εμένα μου άρεσαν αυτά που είπε μου έδειξε οτι δεν φοβάτε και οτι εχει τα @@ να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Ζαγόρ προχώρα!!!
Μα είναι φανερό ρε παιδιά ότι ουσιαστικά θα έχουμε 2 προπονητές στην ομάδα.
Βρύζας-Δερμιτζάκης.
Τι να πεις.
Ο Θεός βοηθός!
Βρύζας-Δερμιτζάκης.
Τι να πεις.
Ο Θεός βοηθός!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αν δεν κατσει κατι θα κλεισει μεσα στις μερες... ....τι να πεις τωρα γ αυτη την μεταγραφη ...μακαρι ο ανθρωπος να βοηθησει ....κ να μην ρισκαρουμε....γτ αλλιως την γαμησαμε....
Και εμενα!!!paok kerkyra έγραψε:Δεν ξέρω για σας αλλα εμένα μου άρεσαν αυτά που είπε μου έδειξε οτι δεν φοβάτε και οτι εχει τα @@ να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Ζαγόρ προχώρα!!!
κατι μου λεει οτι το βραδυ θα εχουμε νεα....