Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ρε παιδες,φτανει με τον κοντο........Αν ερθει ξαναμαλωνουμε...........Πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα αλλο να ειπωθει.........Ολο τα ιδια και τα ιδια........
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

kouzos έγραψε:ρε τι καθεσαι κ λες ειναι δυνατον? τι δουλεια εχει ο Γκετσεφσκι ο ταπουτος με τον κοντο?? πλακα μας κανεις ρε... αν απλα πρεπει να πεις κατι πες το μας να το ξερουμε.
Καθολου πλακα δεν σου κανω . Απλα αν εισαι υπερηφανος και λοιπα και ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
Ψαξε λιγο τι εστι Γκαγκατσης , τι εχει κανει στην ομαδα σου , ποσο σε ζημιωσε και ελα να μας πεις την γνωμη σου μετα.
Ταπουτο φιλαρακι με σκουληκοφανελα και μπινελικια για τον ΠΑΟΚ γουσταρεις ?????
Για τα υπολοιπα που εγραψα δεν σε ειδα να γραφεις τιποτα...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Makis....λες φτανει.......αλλα απο κατω εχεις βγαλει και πορισμα.......πως αν ζητησει συγνωμη θα ειναι πλαστη και επικοινωνιακη......
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

δεν νομίζω να διαφώνησε κανείς με την διαφορετική τάση.εγώ τουλάχιστον διαφωνώ κάθετα με την απειλή που αφήνουν στην τελευταία γραμμή της ανακοίνωσης.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

mpafos4 έγραψε:Makis....λες φτανει.......αλλα απο κατω εχεις βγαλει και πορισμα.......πως αν ζητησει συγνωμη θα ειναι πλαστη και επικοινωνιακη......
Για να μη μαλωνω με συνοπαδους,ειπα να βαλω ως υπογραφη τη θεση που με εκφραζει........Μα υπαρχει περιπτωση να αλλαξει καποιος την αποψη ενος αλλου μεσω του φορουμ?????????????Ολοι εχουμε την αποψη μας......Το να μαλωνουμε δεν ωφελει σε τιποτα.......Η διοικηση θα παρει την τελικη αποφαση.......
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Καλυτερα να μαλωνουμε στο Paokmania παρα στο γηπεδο...γιατι εαν συνεχιστει αυτο απο τους συγκεκριμενους που εβγαλαν την ανακοινωση....τοτε,δυστυχως,αλλα στο πρωτο παιγνιδι που ειναι και ευρωπαϊκο και κρισιμο,θα γινει του κουτρουλη ο γαμος!!!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εδώ καταδίδουμε αλλήλους;
Μία φορά ένα παληκάρι δίπλα μου πέταξε μία στοίβα χαρτιά και κορδέλα εντός γηπέδου...
μάλλον συνδεσμίτης είναι αλλά δεν είμαι και σίγουρος...στην 7 κάθομαι και τον έχω σε βιντεάκι...να το ποστάρω αν ξέρει κανείς να τον αναγνωρίσει;
Μπορεί να είναι και από τους άλλους δε ξέρω...εγώ πάντως είμαι με τους υπόλοιπους που δεν είναι με εκείνους που δεν ήταν με αυτούς αλλά πάντα υποστήριζαν τους άλλους...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν δεν έρθει ο Σαλπιγγίδης η επικοινωνιακή ΦΑΠΑ της ΠΑΕ δεν θα μαζεύεται...

Σουπεράδες θα γίνουμε που διοικούν οι σύνδεσμοι...

Αν πάλι η ΠΑΕ φέρει τον Σαλπιγγίδη, θα ζήσουμε ροκ καταστάσεις χάρη σε ορισμένους...

Εν τω μεταξεί, ο Σάλπιγγίδης θα ερχόταν επειδή του είχε πει ο Σάντος ότι η ομάδα θα χτιστεί πάνω του. Τώρα; Ο νέος προπονητής τον θέλει; Μπορεί για διάφορους λόγους να μην έρθει και όχι επειδή το απαίτησαν 100 ψευτόμαγκες που αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανή μη έλευση ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Και επικοινωνιακά θα μας βλάψει. Για αυτό και μόνο, πρέπει να έρθει ώστε να εδραιώσει την θέση της η ΠΑΕ..
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

gika έγραψε:Αν δεν έρθει ο Σαλπιγγίδης η επικοινωνιακή ΦΑΠΑ της ΠΑΕ δεν θα μαζεύεται...
Μπορεί για διάφορους λόγους να μην έρθει και όχι επειδή το απαίτησαν 100 ψευτόμαγκες που αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν προβλήματα
λες τους συνδεσμους των δυτικων ψευτομαγκες? αδερφε εαν εχεις προβληματα μαζι τους καλο ειναι να πας να τα λυσεις με αυτους,οι χαρακτηρισμοι δεν ειναι και οτι το καλυτερο
υπαρχει κανενας μοντ εδω η ο καθενας λεει οτι θελει?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

O καθένας λέει ότι θέλει . Το δικό σου πρόβλημα δε πολυκατάλαβα
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

ουτε εγω το δικο σου
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πολυ μαγκια γεμισε το τοπικ....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μαγκιά είναι να στηρίζεις την διοίκηση...

Ψευτομαγκιά είναι να απειλείς για να περάσει το δικό σου.

Αν διαφωνούν με την πολιτική Ζαγοράκη και είναι μάγκες, ας πάνε στο επόμενο συμβούλιο των μετόχων, ας βάλει κάποιος από αυτούς υποψηφιότητα και ας ψηφίσουμε. Τότε να τους παραδεχτώ.

Με το να απειλούνε και να λένε κάνε αυτό και εκείνο γιατί αλλιώς..., μόνο ψευτόμαγκες τους λέω εγώ. Και όχι όλους. Αλλά αυτούς που βγάλανε την ανακοίνωση. Γιατί φυσικά δεν συμφωνούν όλα τα μέλη των συνδέσμων με αυτή την ανακοίνωση.

Χέστηκα αν έρθει ή όχι ο κοντός. Ο καθ' ένας μας λέει την γνώμη του. Αυτοί όμως που απειλούν για να περάσει το δικό τους να παν να...

Επιβολή αποψεων στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ, δεν δεχόμαστε...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:
gika έγραψε:Αν δεν έρθει ο Σαλπιγγίδης η επικοινωνιακή ΦΑΠΑ της ΠΑΕ δεν θα μαζεύεται...
Μπορεί για διάφορους λόγους να μην έρθει και όχι επειδή το απαίτησαν 100 ψευτόμαγκες που αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν προβλήματα
λες τους συνδεσμους των δυτικων ψευτομαγκες? αδερφε εαν εχεις προβληματα μαζι τους καλο ειναι να πας να τα λυσεις με αυτους,οι χαρακτηρισμοι δεν ειναι και οτι το καλυτερο
υπαρχει κανενας μοντ εδω η ο καθενας λεει οτι θελει?

Αν και διαφωνω καθετα με το χαρακτηρισμο "ψευτομαγκες",δεν σε βλεπω να δειχνεις την ιδια ευαισθησια οταν καποιοι ξεφτιλιζουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ Σαλπιγγιδη και την οικογενεια του...Οσο για το αν πρεπει να παει καποιος να τους το πει απο κοντα.....που ξερεις οτι δεν το εχει κανει?
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

gika έγραψε:Μαγκιά είναι να στηρίζεις την διοίκηση...

Ψευτομαγκιά είναι να απειλείς για να περάσει το δικό σου.
+++++++++++

ετσι οπως τα λες ειναι απλα εγω αυτο θελω να κρατησω κυριως...εκει στις δυτικες κατι δεν παει καλα και στο γηπεδο παλι μεσα τα ιδια φωναζαν στον τελευταιο αγωνα :? ..δηλαδη ελεος πια! βαλτε μυαλο επιτελους ορισμενοι και απλα αν δεν μπορειτε τοτε κρατηστε το κλειστο το στομα σας και μη διχαζετε περισσοτερο τον κοσμο !αφηστε τις χαζοβλαχιες και την διοικηση να κανει αυτο που ξερει!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”