+1926 το συνολικό ποσό απο τα πρόστιμα ήταν ο καλός προπονητής που όλοι θέλουν και μια καλή λύση παίχτη για τον πάγκο... Επομένος κάποιοι ας ψάξουν πρώτα να δουν τι πονοκέφαλους δημιουργούν και μετά ασχολούνται και με ανακοινώσεις...GI4NNEN4 έγραψε:Σήμερα ολοκληρώσαμε τη σεζόν με 37.000 ευρώ πρόστιμο. Ας καθίσει λοιπόν η συντονιστικη συνδέσμων να βγάλει τη σούμα και να μας πεί πόσα έδωσε η ομάδα φέτος σε πρόστιμα και να μας πει και ποιος ευθύνεται.
Ο Σάλπι πάντως δεν φταίει.
Συζήτηση πολιτισμένη
- paok kerkyra
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
επισης θα θελα μια ανακοινωση για γκετσεφσκι που ναι σκοπιανος και ειχε πει οτι ειναι μακεδονες και η διοικηση θελει να τον κρατησει επειδε ετυχε σε 30 παιχνιδια να ναι κορυφαιος της ομαδας, επισης δε θελουμε μαυρους στην ομαδα να φυγουν λινο κλπ να γινουμε λατσιο.........επισης ο γ χ ειχε πει δε θα παιζα ποτε οσφπ(εχω και το περιοδικο) οποτε γιουχα που ηταν στη διοικηση, χαλκιας εχει μεγαλη μυτη και ειναι ανεπιτρεπτο αυτο......
ΟΧι αλλο καρβουνο.......χαλαει το κλιμα με τους μλκς......ΕΝνοειται η διοικηση θα κανει αυτο που πιστευει και αμα δεν τον θελουν ας μην πανηγυριζουν στα γκολ που βαζει....
ΟΧι αλλο καρβουνο.......χαλαει το κλιμα με τους μλκς......ΕΝνοειται η διοικηση θα κανει αυτο που πιστευει και αμα δεν τον θελουν ας μην πανηγυριζουν στα γκολ που βαζει....
Κανω κλοπη-πειστ ενα ποστ του Σερα4 που λεει ολη την αληθεια για το θεμα..........
Sera4 έγραψε:καλο ειναι ολοι να εχουμε τις αποψεις μας αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...ολοι ξερουμε οτι ο επαγγελματιας ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση η οποια δεν εχει ξαναεμφανιστει(και ουτε προκειται) οποιαδηποτε παρομοιωση ή γενικευση του θεματος με αλλα ειναι εντελως αστοχη για μενα...
diniko80 έγραψε:στο μικρο και αθλιο κατατρεγμενο ΠΑΟΚ ησασταν μπροσταρηδες.....στον μεγαλο ΠΑΟΚ του σημερα μπορειτε να γινετε μπροσταρηδες ή σας ειναι δυσκολο?
Πολύ δυνατή ερώτηση....
Αν και η απάντηση είναι προφανής...
- WestBlock4
μανιακε ... μπραβο ακριβως το ιδιο ειναι αυτο που λες... ο κοντοσ ειναι ακριβως ιδια περιπτωση μονο που πριν ενα χρονο εβγαζες κ εσυ τη χολη σου νομιζω για τον κυριο αυτο... αλλα τωρα kOLOTOUMPA IS BACK
Οτι κακο εχει γινει στον ΠΑΟΚ προερχεται απο την θυρα 4.Το μπουκαλι στον σαντος απο την θυρα 4 εφυγε απλα αλλαξε πορεια στον αερα και φανηκε οτι εφυγε απο την 1.Το ιδιο και στον ιβιτς.Το ιδιο και οι κορδελες με την αεκ.Εγω λεω να τους βαλουμε να πληρωσουν το προστιμο.Λεω επισης οποιος δεν γουσταρει τον σαλπι να τρωει πορτα οπως κανουνε στα clubs.
Χαντμπολ στην λαμια?τι ειναι αυτο?σαλπιγγιδη παιχταρα...
Χαντμπολ στην λαμια?τι ειναι αυτο?σαλπιγγιδη παιχταρα...
kouzos λαθος κανεις αν βρεις κτ τετοιο που εγραψα βαλτο.........Αυτο που θελω να πω ειανι οτι εχουμε διοικηση που αποφασιζει αλιμονο αν λεμε ποιος θα ρθει και ποιος οχι........Εγω θελω τον επαγγελματιαποδοσφαιριστη σαλπι στην ομαδα....παοκτσιδιλικια κλπ εχουν πεθανει οσοι τα πιστευουν αυτα ζουν σε ονειρικο κοσμο...........
- WestBlock4
ρε ποιο handball να ερθει το καλο παιδι το παοκτσακι ο δημητρησ πιος το χεζει το handball... να δουμε ολοι εσεις που κραζετε συνδεσμουσ αν εχετε τα @@ να πατε λαμια
Οποτε οσοι πατε λαμια να αποφασισετε τις μεταγγραφες της ομαδας ποδοσφαιρου.........καλα κανετε οσοι πατε και μπραβο αλλα ασχετο το ενα με τ αλλο...
ΤΙ σχεση εχουν αυτα που λετε? Οι οπαδοι σε καθε ομαδα εχουν συγκεκριμενο ρολο...στην κερκιδα οτιδηποτε παραπανω ειναι επικινδυνο και δειγμα κακης υγειας στην ομαδα......
ΤΙ σχεση εχουν αυτα που λετε? Οι οπαδοι σε καθε ομαδα εχουν συγκεκριμενο ρολο...στην κερκιδα οτιδηποτε παραπανω ειναι επικινδυνο και δειγμα κακης υγειας στην ομαδα......
Χαιρομαι ιδιαιτερα,το γεγονος οτι,περα απο το 95% των οπαδων του ΠΑΟΚ που ειναι ανηθικοι,υπαρχει και ενα 5% που ειναι ηθικοι......δεν εχουν κανει ΠΟΤΕ χοντρομαλακια που να την εχουν σκυλομετανοιωσει.......και στη ζωη τους λειτουργωντας "επαγγελματικα",οποτε τους δωθει η ευκαιρια,πετανε και 300000 ευρω,για πλακα....
- WestBlock4
εννοειται οτι δεν εχουν σχεση.... απλα εχω σιχαθει καποιουσ εδω μεσα να κραζουνε τουσ συνδεσμους κ να μιλανε για αυτους λεσ κ ειναι αλλοθρησκοι..... ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ... η ανακοινωση ειναι απλα η αποψη τους κ πολυ καλα κανανε.. δεν επεβαλαν σε κανεναν ζαγορακη να αλλαξει αποψη.... οσο κ αν τσουζει καποιουσ αυτη η αποψη αντιπροσωπευει σχεδον 20 με 25 συνδεσμους,,,αλλα Κ ΠΑΛΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ
Δεν καταλαβαινω απο που οι συνδεσμοι και οι καθε συνδεσμοι διεκδικουν το αλαθητο και πρεπει ο λογος τους να ειναι νομος για τους αλλους . Στο κατω-κατω τετοιου ειδους ανακοινωσεις λειτουργουν διχαστικα και εμπρηστικα μεταξυ των οπαδων.
Απο εκει και περα ανωνυμες ανακοινωσεις περιχαρακωμενες πισω απο το ονομα ενος συνδεσμου δεν μου λενε τιποτα.
Η πορτα της ΠΑΕ ειναι στην Τουμπα , οποιος θελει ας παει να π[ει τα παραπονα του.
Υ.Γ.Προσπαθω να βρω τις ανακοινωσεις για Γκετσεφσκι , Ταπουτο , Β.Γκαγκατση , επεισοδια και προστιμα φετινης σεζον , για ΑΜΚ (!!!!) και δεν βρισκω τιποτα. Μονο για τον Σαλπιγγιδη και για τις εκδρομες βρηκα.
Υ.Γ. 2 Μαζι με τους κακους προεδρους καποτε καποιοι αλλοι εδιωχναν Παντελακη -Σαννον . Τωρα ??? R.I.P μεγαλε μας προεδρε κ.ο.κ.
Υ.Γ.3 Το κεφαλαιο " προδοσιες " στον ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλο . Θα ηταν ωραιο να ανοιχτει καποια στιγμη.
Υ.Γ. 4 Και επειδη γραψανε για παντελονια κλπ. Τα παντελονια εχουν και τσεπες . Ας μαζευτουν οποιοι θελουν να συγκεντρωσουν ενα ικανοποιητικο ποσο και ας το παραδωσουν στον Τεο.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!!
Απο εκει και περα ανωνυμες ανακοινωσεις περιχαρακωμενες πισω απο το ονομα ενος συνδεσμου δεν μου λενε τιποτα.
Η πορτα της ΠΑΕ ειναι στην Τουμπα , οποιος θελει ας παει να π[ει τα παραπονα του.
Υ.Γ.Προσπαθω να βρω τις ανακοινωσεις για Γκετσεφσκι , Ταπουτο , Β.Γκαγκατση , επεισοδια και προστιμα φετινης σεζον , για ΑΜΚ (!!!!) και δεν βρισκω τιποτα. Μονο για τον Σαλπιγγιδη και για τις εκδρομες βρηκα.
Υ.Γ. 2 Μαζι με τους κακους προεδρους καποτε καποιοι αλλοι εδιωχναν Παντελακη -Σαννον . Τωρα ??? R.I.P μεγαλε μας προεδρε κ.ο.κ.
Υ.Γ.3 Το κεφαλαιο " προδοσιες " στον ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλο . Θα ηταν ωραιο να ανοιχτει καποια στιγμη.
Υ.Γ. 4 Και επειδη γραψανε για παντελονια κλπ. Τα παντελονια εχουν και τσεπες . Ας μαζευτουν οποιοι θελουν να συγκεντρωσουν ενα ικανοποιητικο ποσο και ας το παραδωσουν στον Τεο.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Πέμ 27 Μάιος 2010, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν εξεφρασαν αποψη!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ!!!!!!Οσο για το ποσοι ειναι και για το πως βγαινουν οι ανακοινωσεις στους συνδεσμους.....αστο.....
- WestBlock4
Υ.Γ.Προσπαθω να βρω τις ανακοινωσεις για Γκετσεφσκι , Ταπουτο , Β.Γκαγκατση , επεισοδια και προστιμα φετινης σεζον , για ΑΜΚ (!!!!) και δεν βρισκω τιποτα. Μονο για τον Σαλπιγγιδη και για τις εκδρομες βρηκα
ρε τι καθεσαι κ λες ειναι δυνατον? τι δουλεια εχει ο Γκετσεφσκι ο ταπουτος με τον κοντο?? πλακα μας κανεις ρε... αν απλα πρεπει να πεις κατι πες το μας να το ξερουμε.
εγω ΞΕΡΩ στα ευκολα κ στισ χαρες ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥς Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ... Τωρα που φτασαμε να μαλωνουμε για το μιασμα τον κοντο ΚΑΘΕΣΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ... ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ =ΠΟΛΛΕΣ
ρε τι καθεσαι κ λες ειναι δυνατον? τι δουλεια εχει ο Γκετσεφσκι ο ταπουτος με τον κοντο?? πλακα μας κανεις ρε... αν απλα πρεπει να πεις κατι πες το μας να το ξερουμε.
εγω ΞΕΡΩ στα ευκολα κ στισ χαρες ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥς Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ... Τωρα που φτασαμε να μαλωνουμε για το μιασμα τον κοντο ΚΑΘΕΣΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ... ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ =ΠΟΛΛΕΣ
Εγώ κράζω. Το παραδέχομαι.kouzos έγραψε:εννοειται οτι δεν εχουν σχεση.... απλα εχω σιχαθει καποιουσ εδω μεσα να κραζουνε τουσ συνδεσμους κ να μιλανε για αυτους λεσ κ ειναι αλλοθρησκοι..... ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ... η ανακοινωση ειναι απλα η αποψη τους κ πολυ καλα κανανε.. δεν επεβαλαν σε κανεναν ζαγορακη να αλλαξει αποψη.... οσο κ αν τσουζει καποιουσ αυτη η αποψη αντιπροσωπευει σχεδον 20 με 25 συνδεσμους,,,αλλα Κ ΠΑΛΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ
Κ εγώ επίσης έχω σιχαθεί όσους , από βλακεία ή από δόλο , έχουν βαλθεί να μικρύνουν το ΠΑΟΚ ικανοποιώντας το κομπλεξ και τον εγωισμό τους.