Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από shark4 »

Με τον γυμναστη τι θα γινει ? Γιατι μην ξεχναμε οτι η φυσικη κατασταση της ομαδας σε αυτον οφειλεται. Αυτος και αν ειναι ολα τα λεφτα..
Απο εκει ξεκινανε και τελειωνουν ολα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αυτο ειπα και εγω χθες..Πρεπει να δοθει ιδιαιτερο βαρος σε αυτους και να παραμεινουν...Οταν οι αλλοι "εσκαγαν" ο ΠΑΟΚ συνεχιζε ως το τελος...Πρεπει να παραμεινουν οι Πορτογαλοι...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Απ' τα ψηλά πατώματα μες τα χώματα κι από μηχανικό σε εμπειροτέχνη μάστορα.

Τι να πω, με απογοητεύει βαθιά η επιλογή - προοπτική Δερμιτζάκη. Βέβαια, εδώ θα είμαι πάλι να στηρίζω και δεν πρόκειται να βρίζω περιμένοντας την πρώτη στραβή.

Από καρδιάς εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχω εγώ λάθος!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

To δικό μου σχόλιο για την εκγύμναση της ομάδας...

Παιδιά δεν είμαι τόσο σίγουρος για το έργο σε αυτόν το τομέα.. Εντάξει δεν είδα πολλά ματς από κοντά , αλλά δεν ειμαι και πολύ happy για τη συνολική φυσική κατάσταση της ομάδας..

Οχι ότι υπήρχε πρόβλημα αλλά δε νομίζω να ήταν και πλεονέκτημά μας.

Ως παραδείγματα θα αναφέρω το ματς στο Play-off με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ... Ακομα και με το γαυρο εκτός , στο 2ο ημίχρονο νομίζω πέσαμε πολύ... Επίσης με ΑΕΚ στο πρωτάθλημα στη Τούμπα ... ίσως κ με βάζελο στο 2-1..

Βεβαια αναγνωρίζω ότι το στυλ μας δεν είναι .. "τρέχω και ξεθεώνω τον αντίπαλο"...
Απλά δε θεωρώ ότι είχαμε τόσο καλή φυσική κατάσταση όσο λέτε.

Ισως κάνω λάθος γιατί όπως είπα τα ματς που είδα από κοντά ήταν λίγα...

Αλλά ιδίως με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ , επειδή ήμουν μέσα, στο 2ο ημιχρονο νόμιζες θα πέσει ξερή η μισή ομάδα...

Απλά θεωρώ ότι καναδυο μηχανάκια έβγαζαν όλα τα τρεξίματα ( βιτολο , λινο , βιερινια )
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εγω το λεω με βαση οσα ειδα σε ολα στην Τουμπα και σε κανα 2 εκτος...Η ομαδα εχει μαθει να κρατα δυναμεις αλλα νομιζω ειναι σωστα γυμνασμενη..Π.χ στο παιχνιδι με τον γαυρο στο 90 ,σορλεν και γκαρσια κανουν τριγωνακια στο κορνερ μετα απο τακλιν του σορλεν και που εχει κλεψει την μπαλα σε επιθεση του γαυρου..
σιγουρα καποιοι τρεχουν περισσοτερο οπως σωστα λες και καποιοι λιγοτερο..
ας πουν και καποιοι αλλοι που ειδαν ,
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Caballo Viejo έγραψε:Απ' τα ψηλά πατώματα μες τα χώματα κι από μηχανικό σε εμπειροτέχνη μάστορα.

Τι να πω, με απογοητεύει βαθιά η επιλογή - προοπτική Δερμιτζάκη. Βέβαια, εδώ θα είμαι πάλι να στηρίζω και δεν πρόκειται να βρίζω περιμένοντας την πρώτη στραβή.

Ακριβως τα ιδια σκεφτομαι.........
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Κι εγώ...

Ο Θεός να βάλει το χέρι του....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Δημητρη μου ο Θεος να το βαλει το χερι αλλα δεν βρεθηκε και κανενας να βαλει το χερι σε καμμια τσεπη για να ερθει καλος και καταξιωμενος και εμπειρος προπονητης.. ;)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σωστό κι αυτό. Πολύ σωστό....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο ΠΑΟΚ καταλήγει σε Δερμιτζάκη

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν στο μυαλό τους τον Δερμιτζάκη εδώ και πολύ καιρό. Τόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης όσο και ο Ζήσης Βρύζας πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του. Το κύριο στοιχείο που ήθελαν να έχει ο νέος προπονητής και το είχε αναφέρει το Sport24.gr και στην περίπτωση του Ζόρζε Κόστα, ήταν η ηλικία του. Θέλουν να ποντάρουν σε κάποιον νεαρό, τεχνικό, φιλόδοξο, ο οποίος φυσικά να έχει δείξει κάποια στοιχεία των ικανοτήτων του.

Αυτό διότι οι διοικούντες θέλουν ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ να έχει πάθος για την δουλειά του, να μην είναι κορεσμένος και να διψάει για επιτυχίες. Γνωρίζουν άλλωστε στον ΠΑΟΚ ότι οποιανδήποτε επιλογή προπονητή θα είχε το ρίσκο της είτε αυτός ήταν ένα μεγάλο όνομα είτε όχι.

Γιατί να πάρει τον… Ισπανό Δερμιτζάκη;

Και εφόσον με τα χρήματα του Σάντος ο ΠΑΟΚ δεν ήταν δυνατόν να βρει κάποιο με το ίδιο βιογραφικό, αλλά έπρεπε να δώσει πολλά περισσότερα, είχαν πάρει εδώ και καιρό οι διοικούντες την απόφαση για τα χαρακτηριστικά του νέου προπονητή και την ηλικία του.

Άλλωστε Κεντρο-ευρωπαίος τεχνικός σε μία ομάδα με παίκτες Έλληνες και λατίνους δεν φαίνεται να είχε θέση στον πάγκο του ΠΑΟΚ . Στην Ιταλία και την Ισπανία τα κασέ είναι μεγάλα και γιατί άλλωστε να προτιμούσαν πχ τον… Ισπανό Δερμιτζάκη και… όχι τον αυθεντικό; Όσο για την Πορτογαλία;

Ο Ντομίνγκος της Μπράγκα είχε ρήτρα 1,3 εκατομμυρίου ευρώ, λίγα λιγότερα παίρνει ο Φερέιρα για τον μισθό του! Οι επιλογές περιορισμένες. Για αυτό και κοίταξαν προς… Ολιανένσε. Όμως ο Ζόρζε Κόστα δεν… του έκατσε του Κονσεϊσάο. Έτσι ο Ζαγοράκης πήρε το θέμα πάνω του. Πιστεύει στον Δερμιτζάκη και μάλλον εκεί θα καταλήξει.

Γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ

Ο Καβαλιώτης τεχνικός μπορεί ως ποδοσφαιριστής να μην είχε την καριέρα του Ζόρζε Κόστα , όμως έχει στην πλάτη του εννιά χρόνια σε πάγκους ομάδων και σε όλα αυτά τα χρόνια ήταν πετυχημένος. Σε μικρότερες κατηγορίες βέβαια αλλά και στην Α' Εθνική με τον ήδη υποβιβασμένο Πανθρακικό έδειξε φέτος ότι αξίζει προσοχής.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και έχει θητεύσει ως ποδοσφαιριστής για τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ και αυτό σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί στα πλεονεκτήματα αυτής της πολύ πιθανής συνεργασίας. Διότι γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Γνωρίζει τις ειδικές συνθήκες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον σύλλογο, έχει βιώσει τα χαρακτηριστικά του και δε θα βρεθεί σε ξένο περιβάλλον.

Βέβαια αν τελικά πάει στον ΠΑΟΚ θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να κάνει πρωταθλητισμό, να αποδείξει αν είναι άξιος για μία μεγάλη προπονητική καριέρα αλλά θα έχει για πρώτη του φορά ως προπονητής τόσο μεγάλη πίεση όσο ποτέ. Θα πρέπει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο ένα ρόστερ, με το οποίο ανάλογης ποιότητας δεν έχει δουλέψει ποτέ του και φυσικά θα πρέπει να «ζήσει» με την αμφισβήτηση που πάντα υπάρχει από τον κόσμο σε οποιονδήποτε προπονητή πόσο μάλλον νέο και νεαρό. Πόσο μάλλον όταν αυτός είναι Έλληνας!

Αυτοί πάντως που τον γνωρίζουν μιλούν για έναν προπονητή που δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους, του αρέσει το θεαματικό ποδόσφαιρο και έχει άριστες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του.

Τα επιτεύγματα του από τον πάγκο

Από τον Ατσαλένιο και τον Διαγόρα Ρόδου μέχρι τον Πανθρακικό, ο Δερμιτζάκης άφησε έργο.
Στην πρώτη ομάδα από το Ηράκλειο, ο Δερμιτζάκης την είχε στις υψηλές θέσεις της Γ ‘ Εθνικής (πλέον είναι υποβιβασμένη) και το 2006/07, είχε σπουδαία πορεία στο Κύπελλο όπου σταμάτησε στον τρίτο γύρο όταν έχασε από τον Ολυμπιακό με 2-0.

Στην συνέχεια ανέλαβε τον Διαγόρα Ρόδου και τον ανέβασε από την Γ’ κατηγορία στην Β’ και επίσης έκανε καλή πορεία στο Κύπελλο το 2007/08 όταν ο Ολυμπιακός ξανά χρειάστηκε γκολ στην εκπνοή για να προκριθεί με 2-1.

Τα τελευταία δείγματα γραφής των ικανοτήτων του ήταν εκπληκτικά, καθώς ο Δερμιτζάκης ανέλαβε πέρσι τον ήδη υποβιβασμένο Πανθρακικό που είχε μετά από 17 ματς μόλις δύο βαθμούς και κατάφερε να πάρει 10 βαθμούς σε 13 αγώνες αλλά και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Μετά από αρκετά χρόνια ομάδα που είχε υποβιβαστεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές εξέπληξε την Ελλάδα με το στιλ ποδοσφαίρου της.

Αποθέωσή στη Δράμα

Ο Παύλος Δερμιτζάκης βρέθηκε χθες στη Δράμα για να παρακολουθήσει τον αγώνα για τα πλέι άουτ της δεύτερης εθνικής, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Θρασύβουλου. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρισκόταν στο γήπεδο τον αποθέωσαν όταν πήγε να πάρει τη θέση του στις κερκίδες αποθεώθηκε: "Παύλε, μην ακούς κανένας και μην μασάς. Αν αναλάβεις το πόστο του προπονητή θα είμαστε μαζί σου", φώναζε ο κόσμος, αναγκάζοντας τον Παύλο Δερμιτζάκη να χαμογελάσει, αλλά να μην πει τίποτα περισσότερο.

sport24
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αντε ας ανακοινωσει πακετο Δερμιτζακη -Σαλπι να τελειωνουμε και να προχωρησουμε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Caballo Viejo έγραψε:Απ' τα ψηλά πατώματα μες τα χώματα κι από μηχανικό σε εμπειροτέχνη μάστορα.

σιγουρα δεν εμπνεει τη σιγουρια του μηχανικου προς το παρον οπως και κανενας απο τους υποψηφιους που εχουν στο μυαλο τους η διοικηση...το μηχανικο τον κλεισαμε κοψοχρονια με πολυ λιγα λεφτα σε σχεση με το τι μπορουσε να μας προσφερει και σε αυτο επαιξαν ρολο εξωγενεις παραγοντες...τωρα ομως τα πραγματα δεν ειναι τα ιδια...το μονο που μπορουμε να κανουμε ομως ειναι να εμπιστευτουμε την επιλογη της διοικησης και τα αποτελεσματα μπορει να μας καταπληξουν...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και ο Δερμιτζάκης πολύς μας είναι.
Κανονικά ούτε Σάλπις ούτε Δερμιτζάκης.
Βουλινό Μπάτμαν και Γου για να έχουμε να παίζουμε μας αρμόζει και ο Αλέφας πίσω. :evil:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

παιδια να ρωτησω κατι αν ξέρει κανείς...

Πρόγραμμα διατηρησης φυσικής κατάστασης έχουν πάρει οι παίκτες για το καλοκαίρι μέχρι την 1η προπόνηση?

ρωτάω γιατι έτσι την πάτησε πέρσι ο γάβρος με τη φυγή βαλβέρδε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οχι απο οσο θυμαμαι....γιατι περιμεναμε νεο προπονητη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”