Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (προσωρινό)

Δημοσίευση από Bono »

Αν όντως το θέμα Σάλπι έχει κλείσει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανακοινώνεται και αφήνεται να σέρνεται και να λέει ο καθένας την μ@λ@κία του...δεν βλέπω να έχει οποιαδήποτε σχέση με το θέμα προπονητή.Υπάρχει προπονητής όχι στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη που δεν θα του κάνει??
Λοιπόν ας βγούν να το πουν για να τελειώνουμε γιατί το θέμα ειλικρινά παρακούρασε.
Οσο αφήνεται το θέμα, το πράγμα θα χειροτερεύει.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Είμαι off topic αν ρωτήσω περι επιστροφής Μπαλάφα;
Παντώς πέρσι τα πράγματα ήταν νομίζω είδη πιο προχωρημένα σχετικά με το ρόστερ.... (ή νομίζω)
Άβαταρ μέλους
GiGi
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GiGi »

Δεν γινεται να ανακοινωσεις παικτη χωρις προπονητη,γιατι ετσι "αδειαζεις" τον προπονητη πριν καν τον παρεις.οποιος και αν ειναι αυτος.Απλη λογικη.

Α,και κατι αλλο.....ΠΟΙΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ;
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Πιστεύω πως μια πολύ καλή και αξιόλογη λύση για προπονητης θα ημουν εγώ.. Θα στείλω αύριο βιογραφικο στον Θοδωρα και τον Ζήση.. Δεν ζητάω πολλά, 60.000 το χρόνο και ενα σπιτακι 200-250 τμ..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αρκετες κολοτουμπες καναμε με τον σαντος που μας εκανε ρομπες ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΖΑΓΟΡ-ΒΡΥΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.....
:)))))))))
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

+1926χ35χ4χ2
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ποιος Δερμιτζάκης ρε παιδιά, πλάκα κάνουμε? Είπαμε καταλαβαίνουμε την οικονομική στενότητα και θα στηρίξουμε την όποια προσπάθεια αλλά όχι και να μας αρέσει. Εδώ πάμε να παίξουμε προκριματικά και ακούγεται ότι θα πάρουμε προπονητή με μισό χρόνο θητεία στην Α εθνική (να χαρώ και το πρωτάθλημα δηλαδή).

Και sorry κιόλας αλλά θεωρώ μεγάλη βλακεία αυτό που ειπώθηκε να μην κρίνουμε πριν τον δούμε. Ένα μήνα πριν δουλεύαμε τους βάζελους που είχαμε το Σάντος κι αυτοί το Νιόπλια. Φαντάζεστε να γράφανε κανά όνομα σαν του Δερμιτζάκη για τον πάγκο του γαύρου ή για αντικαταστάτη του Ντούσαν τι θα γινόταν στο forum?? Θα τους είχαμε πεθάνει στην καζούρα και πείτε αν έχω άδικο.

Και ας με πάει και ομίλους και ας πάρω το πρωτάθλημα, μετά να πω ότι τον αδίκησα (όπως έγινε με το Μαλεζά). Δεν είναι κακό ούτε κωλοτούμπα -που έχει γίνει η λέξη μόδα του site- ,οπαδοί είμαστε. 'Aλλο πράμα η στήριξη που τη θεωρώ δεδομένη κι άλλο να χρυσώνουμε χάπια, που τι χάπι δηλαδή, αυτό το κόβω για υπόθετο και μάλιστα XXL.

ΥΓ Επαναλαμβάνω πως κατανοώ την αναγκαιότητα τυχούσας πρόσληψής του (οικονομική αλλά και λόγω χρονικών περιθωρίων) αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ούτε έναν που να μην ξενέρωσε.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει προπονητή για να βγάλει τη χρονιά στον πάγκο της ομάδας..
Ψάχνει κάποιον με τον οποίο θα δημιουργήσει νέο πλάνο..
Με βάση αυτή τη σκέψη, ο Δερμιτζάκης είναι ακριβώς ότι ψάχνουμε από Ελλάδα..
Αν αντέχει περισσότερα η τσέπη μας, ας πάμε σε Ευρωπαίο.. Κι ο Λίνεν δε με χαλάει!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Tolaros έγραψε:Ποιος Δερμιτζάκης ρε παιδιά, πλάκα κάνουμε? Είπαμε καταλαβαίνουμε την οικονομική στενότητα και θα στηρίξουμε την όποια προσπάθεια αλλά όχι και να μας αρέσει. Εδώ πάμε να παίξουμε προκριματικά και ακούγεται ότι θα πάρουμε προπονητή με μισό χρόνο θητεία στην Α εθνική (να χαρώ και το πρωτάθλημα δηλαδή).

Και sorry κιόλας αλλά θεωρώ μεγάλη βλακεία αυτό που ειπώθηκε να μην κρίνουμε πριν τον δούμε. Ένα μήνα πριν δουλεύαμε τους βάζελους που είχαμε το Σάντος κι αυτοί το Νιόπλια. Φαντάζεστε να γράφανε κανά όνομα σαν του Δερμιτζάκη για τον πάγκο του γαύρου ή για αντικαταστάτη του Ντούσαν τι θα γινόταν στο forum?? Θα τους είχαμε πεθάνει στην καζούρα και πείτε αν έχω άδικο.

Και ας με πάει και ομίλους και ας πάρω το πρωτάθλημα, μετά να πω ότι τον αδίκησα (όπως έγινε με το Μαλεζά). Δεν είναι κακό ούτε κωλοτούμπα -που έχει γίνει η λέξη μόδα του site- ,οπαδοί είμαστε. 'Aλλο πράμα η στήριξη που τη θεωρώ δεδομένη κι άλλο να χρυσώνουμε χάπια, που τι χάπι δηλαδή, αυτό το κόβω για υπόθετο και μάλιστα XXL.

ΥΓ Επαναλαμβάνω πως κατανοώ την αναγκαιότητα τυχούσας πρόσληψής του (οικονομική αλλά και λόγω χρονικών περιθωρίων) αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ούτε έναν που να μην ξενέρωσε.
Έχω λιωσει ρε αδερφε με το xxl :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Λοιπόν πέρα από την Πλάκα.
Ο Δερμιτζακης ΠΑΟΚτσης καλό παιδί, όλα ωραία και καλά.
Τώρα όμως στην δεδομένη στιγμή και με προκριματικά CL...
Δεν είναι για εμάς.
Καλώς ήταν να έρθει όταν ο ΠΑΟΚ ήταν στο χείλος του γκρεμού, χωρίς λεφτά διοίκηση κλπ.
Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά για μένα πέρα ως πέρα αληθινό.
Τώρα αν κάνω η όχι κωλοτουμπα... Μακάρι να την κάνω και να δω τον ΠΑΟΚ, να μπαίνει στους ομίλους και να διεκδικεί το πρωτάθλημα.
Βοηθός του τάδε στον πάγκο ναι. Απλά για να πάρει της εμπειρίες.
Ένας προπονητής από το πουθενά σε προκριματικά;
Όχι αδέρφια.
Επαναλαμβάνω δεν έχω τίποτε με τον Δερμιτζακη. Ο άνθρωπος μπορεί να είναι Μουρινιο και εγώ ο άσχετος να μην το θέλω, πριν καν τον δω.
Μιλάω πάντα με την λογική όσο υφίσταται να υπάρχει σε έναν οπαδο.
Αν πάλι η διοίκηση πει ναι στον Δερμιτζακη... Στηρίζω χωρίς να βιαστώ. Και η πορεία θα δείξει.
Αλλά λέω και πάλι, έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα... Δεν είμαστε για Δερμιτζακη, αλλά για Φερειρα. Που νομίζω ότι αυτό κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.
Να ψησουν τον τελευταίο. Δεν μπορώ να συλλάβει το μυαλό μου ότι είμαι ένα βήμα πριν τους ομίλους και εμείς λέμε... Ο Δερμιτζακης το ΠΑΟΚτσακη κλπ. Ε και εγώ είμαι ΠΑΟΚτσακη δεν θέλω μια. Το κάνω τζάμπα και προπονούνται οι παίκτες μαζί μου. Ποσά παιχνίδια Α ´ Εθνικής έχει ο Δερμιτζακης; Αυτος μετρημένα στα δάκτυλα και με πληρωμή, εγώ καθόλου και τζάμπα. Που είναι ο Πανθρακικός οεο!!!
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

παιδια μεχρη και η αεκ κινηθηκε για τζαβελλα θοδωρα παμε να τους κλεισουμε αγορι μου και εμεις ειμαστε διπλα σου!μην μασας οποιον προπονητη και να φερετε εμεις θα τον στηριξουμε!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

με αυτα που δινει η κουλα για τζαβελα και με δεδομενες τις σχεσεις των οπαδων και των διοικησεων η κουλα ουτε τα @@ του τζαβελα δεν παιρνει...κοινως θα μεινει με τα @@ του καραμπελα... 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Χαριστέας θα έρθει;
Έλληνας διεθνής, με αίσθηση του γκολ,καλός κεφαλοσφαιριστής, ελεύθερος, Β. Ελλαδίτης, καλή παρέα και καλος οργανοπαίκτης, στενά δεσμά με τον Ομοσπονδιακό της χώρας μας, είχε σκοράρει εναντίον μας σε πολλούς αγώνες, καλή σχέση με τον Ζαγόρ και το Ζήση. Ε; Τι λέτε;

Μήπως να περιμένουμε τον Γκέκα μετά από 2-3 χρόνια που θα είναι ελεύθερος;

Από την άλλη Κανακούδης, Καρυπίδης και Ορφανός είναι εκεί έξω και είναι και ΠΑΟΚτσάκια...ε; Τι λέτε;

Καρντόζο, Τσέζαρεκ λέμε...βιατείτε...

:D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

H αεκ που ακόμα δεν έχει εξοφλήσει πλήρως τους Μάκο και Τζιμπούρ έχει το θράσος να ζητάει (κοψοχρονιάς εννοείται) τον Τζαβέλα... Εννοείται ότι θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο... :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γιατί ρε παιδιά; Ο νιώνιος έχει δείξει ότι είναι supermarket του ΠΟΚ...έτσι και η αεκ ζητάει σα πελάτισσα το 60% για λεφτά και ανταλλάγματα...πέρασαν οι εποχές του χρήματος στις εποχές της πιστωτικής και τώρα στο πάρε δώσε με ανατάλλαγματα...έτσι είναι...κανείς δε πέρνει το νιωνιο σοβαρα με ότι κανει ο τσακιρης οσοων αφορα το δυναμικό του....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”