Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (προσωρινό)

Δημοσίευση από Fantomas »

Πάρε εσύ Δερμιτζακη Μοικάνε, και εγώ Ζεσουάλντο και είμαστε μια χαρά! Πω πω εγκεφαλικό! :lol: :opaokara:

Πρόσεχε θα έρθει .... :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Bono έγραψε:Ειδικά για τον Μπάγεβιτς νομίζω δεν έχεις δίκιο.
Πριν έρθει στην ΑΕΚ ήταν για καμμιά πενταετία στη Βελέζ, πήρε κύπελλο στην ενιαία Γιουγκοσλαβία και 2-3 θέσεις στην Α' Γιουγκοσλαβίας.
Οσο για τον Αγγελο είχε πολύ μεγάλη καριέρα σε Β' και Α' προτού καθήσει σε πάγκο μεγάλης ομάδας και οι επιτυχίες του ήρθαν στη γριά,στο βάζελο και στη δεύτερο πέρασμα του από μας, όταν πλέον ήταν πολλά χρόνια προπονητής.

Οι διαφορές είναι μεγάλες νομίζω...
Η κοινή συνισταμένη για την οποία μιλάω είναι ότι κανένας τους δεν είχε δουλέψει σε μεγάλη ομάδα και δεν έκανε πρωταθλητισμό... Σε αυτά που υστερεί και ο Δερμιτζάκης δηλαδή... Κατα τ''αλλα είναι και αυτός ήδη 10 χρόνια προπονητής και έχει στο παλμαρέ του 2-3 ανόδους ομάδων ( :lol: ) όπως Ατσαλένιος, Διαγόρας ( :lol: )...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ασε να παω να ξαπλωσω λιγο γιατι οι μερες που ακολουθουν θα ειναι γεματες συγκινηση και ο νεος προπονητης θα πρεπει να μας βρει "φρεσκους" και δυνατους ..
Η συνεχεια στις πρωτες πρωινες ωρες...! :pano:
SergioConceicao

Δημοσίευση από SergioConceicao »

Θελω Αλεγκρι για προπονητη :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

soflodoras έγραψε: Τα αποδυτηρια δεν τα φτιαχνει μονος του ο προπονητης.Ηρεμια και ισορροπια θα φερει το συνολο των παικτων.Και ειναι ηδη ψημενοι ολοι να τα προφυλαξουν.Απο κει και περα επιστρατευεις και Ζαγορ-Ζηση ή και στη χειροτερη εναν Ποικιλιδη.
Κι επειδή ο Ποικιλίδης μεγάλωσε, προτείνω να προσλάβουμε και τον Μιχάλη Ζαμπίδη κι όποιος θέλει ας κουνηθεί μετά. :lol:
soflodoras έγραψε:Ο ΠΑΟΚ θελει καποιον που να μην μπορει να κοιμηθει επειδη δε θα μπορει να αποφασισει αν θα βαλει τον Τσιριλο ή τον Μαλεζα στο επομενο ματς.
Είχαμε και τέτοιον. Κοιμόταν μετά βέβια, κατά τη διάρκεια του ματς... :lol:
SergioConceicao έγραψε:Θελω Αλεγκρι για προπονητη :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ε, τεχνικός διευθυντής δεν είσαι; Φέρτον!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

stephanos έγραψε:
soflodoras έγραψε:Ο ΠΑΟΚ θελει καποιον που να μην μπορει να κοιμηθει επειδη δε θα μπορει να αποφασισει αν θα βαλει τον Τσιριλο ή τον Μαλεζα στο επομενο ματς.
Είχαμε και τέτοιον. Κοιμόταν μετά βέβια, κατά τη διάρκεια του ματς...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δάκρυσα απο το γέλιο ρε φίλε... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ακόμα οι εποχές που ξεκίνησαν την προπονητική και ο Ντούσαν και ο Αγγελος ήταν πολύ διαφορετικές απ' τις σημερινές που είναι πολύ-πολύ δυσκολότερες.
Μόνο το γεγονός ότι τότε οι ξένοι παίκτες με προσωπικότητα ήταν ελάχιστοι, και οι δύσκολες καταστάσεις που είχαν να διαχειριστούν ήταν ανύπαρκτες,φτάνει...σήμερα οι απαιτήσεις είναι απείρως περισσότερες.

Τεσπα με αυτά δε βγαίνει άκρη...μπορεί ο Παύλος που είναι συμπαθέστατος, σοβαρός και παιδί του ΠΑΟΚ να έχει όλα τα στοιχεία να γίνει μεγάλος προπονητής και απ' ότι ακούω οι μπαλαδόφατσες στον ΠΑΟΚ βλέπουν πολλά θετικά στοιχεία σ' αυτόν.
Ομως το γεγονός ότι σήμερα η επιλογή του σαν πρώτος προπονητής είναι τεράστιο ρίσκο, είναι αδιαμφισβήτητο όπως και αν το δει κανείς, όσο καλή διάθεση και αν έχει.....μακάρι να τους βγεί, αν και δύσκολο....πολύ δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το δερμιτζακη τον ρωτησαμε αν θελει να ερθει σαν δευτερος? οσο για τον μανιατη δεν ειναι με τιποτα ακομα παιχτης της ομαδας μη σου πω και για τον σαλπι οτι ισχυει το ιδιο με ολα αυτα που γινοντε τον τελευταιο καιρο.
Τα πραγματα ειναι ασχημα τουλαχιστον οπως το αντιλαμβανομαι εγω,και αντι να εκμεταλευτουμε την αναταραχη γαυροβαζελοχανουμιων βαζουμε τα χερια μας και βγαζουμε τα ματια μας.

1ο θεμα προπονητη η εντυπωση που εχω εγω ειναι οτι ο ζαγορ αφησε σε βρυζα και κονσεισαο την ολη υποθεση εδω και 2 μηνες που ξερουν οτι θα εφευγε ο σαντος τους ζητησε να εχουν ετοιμο προπονητη σταντ-μπαι σε περιπτωση που δεν καταφερει να πεισει τον σαντος να παραμεινει.
Αυτο που φενεται ειναι οτι μιλαγαν μονο με κοστα και μαλλον ειχαν παρει τις εγγυησεις οτι θα αναλαβει, αυτος τους πουλησε και δεν ειχαν εναλακτικη και ετσι ο ζαγορ ανελαβε μονος του να τρεξει και αυτο το θεμα και με την πιεση χρονου αλλα και οικονομικης στενοτητας καταληγει σε εναν προπονητη γνωστη της ομαδας και της ελληνικης πραγματικοτητας με αρκετα αρνητικα ομως να τον συνοδευουν με το κυριοτερο για μενα απο ολα το οτι ουσιαστικα δεν εχει δουλεψει ποτε σε ομαδα Α εθνικης τα υπολοιπα τα ξερουμε ολοι.
2ο θεμα σαλπιγγιδης νομιζω οτι πλεον με ολα αυτα που συμβαινουν χωρις να θελω να γινω μαντης κακων οτι δυσκολα θα ερθει στην ομαδα μιλαμε πλεον αν ερθει για ανοιχτη κοντρα οργανωμενων διοικησης και εμφυλιος μεταξυ οπαδων πραγμα που ξερει πολυ καλα ο ζαγορ οτι δεν συμφερει με τιποτα τον συλογο.

Υ.Γ Ειναι η πιο σημαντικη χρονια στην συγχρονη ιστορια του ΠΑΟΚ και δυστηχως δεν εχουμε ξεκινησει καλα εγω θα πω στα παιδια που ειναι οργανωμενοι οτι ναι ΠΑΟΚ δεν γιναμε απο τους τιτλους αλλα αν η ομαδα παραμεινει ατιτλη και χωρις συμμετοχες τουλαχιστον στο τσ-λου η νεες γενιες δεν θα γινοντε ΠΑΟΚ γιατι η κοινωνια η σκεψη αλλα και τα μιντια εχουν αλλαξει πολυ απο τις δικες μας εποχες.
Δεν λεω οτι ο σαλπιγγιδης θα δωσει τιτλους στην ομαδα απο μονος του η οτι η ομαδα θα χαθει αν δεν ξαναπαιξει σε εμας αλλα οταν αποδεδειγμενα ειναι ο καλυτερος ελληνας παιχτης ειναι κουτο να μην τον θελουμε στην ομαδα μονο και μονο για να ικανοποιηθει το εγω καποιων.
Γιατι μονο εγωιστες ειστε που θα δειτε σαν προσωπικη σας νικη την μη ελευση του παραβλεποντας το καλο της ομαδας.
Ειμαι σιγουρος οτι αν δεν ερθει εσεις που τον πολεματε θα περπατε με το κεφαλι ψηλα στην πολη και θα πουλατε μουρη σε αλλοθρησκους και μη λεγοντας τους ποσο μαγκες ειστε και οτι εσεις ουσιαστικα αποφασιζετε για ολα.

Υ.Γ2 Παιχτης του νιονιου απο το νομο μου μου ειπε σημερα οτι ο μανιατης θα παιξει εξω κατι που ο ιδιος εχει πει οτι προτιμα μακαρι να μην ειναι ετσι το σιγουρο ειναι ομως οτι δεν εχει κλεισει εγω παντως πιο πιθανο βλεπω το σεναριο του παιχτη της κερκυρας που ισως και να ειναι καλυτερη λυση τελικα ειδωμεν.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

επειδη βλεπω πολλες σελιδες και βαριεμαι εχασα τπτ ή απλα μ@λακιζοσασταν ωρε αδερφια??? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εσυ τι λες? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paulst

Δημοσίευση από paulst »

Φίλε Μπάνε, αν είναι η διοίκηση να παίρνει τις αποφάσεις της ομάδας με βάση τα θέλω των οργανομένων, τότε το έχουμε χάσει το παιχνίδι...
Εμπιστεύομαι τη διοίκηση, γιατί μέχρι σήμερα μου έχει αποδείξει ότι δρα προς το συμφέρον της ομάδας και όχι με βάσει τα θέλω των οπαδών (βλ. περίπτωση Σάντος). Ελπίζω κι εύχομαι το ίδιο να πράξει και για την περίπτωση του Σαλπγγίδη, να τον πάρει γιατι θα είναι προς όφελος της ομάδας και την εκπλήρωση των αγωνιστικών στόχων της (και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί γι αυτο).
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

obanebane έγραψε:2ο θεμα σαλπιγγιδης νομιζω οτι πλεον με ολα αυτα που συμβαινουν χωρις να θελω να γινω μαντης κακων οτι δυσκολα θα ερθει στην ομαδα μιλαμε πλεον αν ερθει για ανοιχτη κοντρα οργανωμενων διοικησης και εμφυλιος μεταξυ οπαδων πραγμα που ξερει πολυ καλα ο ζαγορ οτι δεν συμφερει με τιποτα τον συλογο.
Αν δεν έρθει ο Σαλπιγγίδης δεν γλιτώνουμε τον εμφύλιο... Ίσα-ίσα που θα γίνει χειρότερος... Εκεί να δεις τι έχει να γίνει... Εφόσν ο Ζαγοράκης δεν κάνει αυτό που ο ίδιος κρίνει και κάνει κάτι που άλλοι θα τον προστάξουν τότε ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου... Θα σπείρει ανέμους... Και θα θερίσει θύελλες...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και εγω πιστευω οτι τελικα θα ερθει απλα η καθυστερηση χωρις ουσιαστικο λογο της ανακοινωσης της μεταγραφης αλλα και αυτος ο πολεμος των οργανομενων με κανει πλεον να εχω καποιες αμφιβολιες που ποτε δεν ειχα.
Υπαρχουν τροποι αρισκ σε περιπτωση που δεν ερθει να καλυφθει η απωλεια του επικοινωνιακα και ολα να κυλησουν ηρεμα αγωνιστικα δεν ξερω αν υπαρχουν τροποι να καλυφθει η απωλεια του.
Ρε παιδια ειναι ο ιδανικος παιχτης για τον τροπο παιχνιδιου του ΠΑΟΚ μαρκαρει τρεχει σερβιρει τελειωνει ολα αυτα τα κανει με αριστο τροπο για τα ελληνικα δεδομενα δεν βλεπετε οτι ειναι υπεραπαραιτητος στην ομαδα?
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Να μας γραψουν ολους στα τετοια τους ο Ζαγορ με το Ζηση κ να τον φερουν τον ανθρωπο ειναι παιχταρα κ ας τους αλλους να τραγουδανε.σε οποιον αρεσει οποιος δεν ασχολειται πρεπει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα που θελει ο κοσμος να κανει κουμαντο στις μεταγραφες..ετσι εκαναν κ οι γαβροι οταν πηραν τον κηπουρο??αμαν πια ελεος.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος... Πχ εγώ προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στο Ζαγοράκη και πληρώνω αγόγγυστα (χωρίς δηλαδή να διαμαρτύρομαι για τιμές, αμκ ή οτιδήποτε άλλο) όποτε μου ζητείται για να έχει λεφτά στα χέρια του ο Ζαγοράκης και να κάνει ότι εκείνος κρίνει σωστό... Αν ξαφνικά ο Ζαγοράκης βγεί και πει ότι εγώ θέλω να κάνω αυτό αλλα δεν με αφήνουν οπότε αναγκαστικά δεν το κάνω είναι ευνόητο ότι θα κλείσει η κάνουλα... Αν βέβαια έλεγε πχ ότι δεν μου κάνει ο τάδε παίκτης ή ο δείνα ζητάει πολλά για την αξία του τότε εννοείται πως δεν θα μπορούσα να του πώ τίποτα, ούτε εγώ ούτε κανένας... Αν όμως πράξει παρά τη θέλησή του λόγω πιέσεων τότε οι αντιδράσεις και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”