koeman
marcelinio
valverde
donadoni
van basten
simeone

Fantomas έγραψε:
Δεν καταλαβαίνετε ότι στην πρώτη στραβή θα τον κυνηγάνε με τους βούρδουλες τον Δερμιτσάκη και θα βγαίνει πάλι ο Ζαγοράκης και θα λέει ότι τα παρατάει και φεύγει... Και θα έχω μετά πάλι τον Ζαγοράκη τον Γενάρη να λέει ότι έκανα λάθος αλλά δεν θα ξανά επαναλάβω ξανά τα ίδια λάθη...Και η ιστορία να επαναλαμβάνετε...
+10000 στον Ολιβαρες........olivares έγραψε:Κατ'αρχήν χαίρομαι που σε διασκεδάζω. Κατά δεύτερον σχετικά με το αν έχουν πληρωθεί οι παίκτες και την οικονομική κατάσταση η απάντηση είναι ότι φυσικά και υπάρχουν οφειλές όπως στη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων και τα πράγματα είναι δύσκολα για τη νέα σεζόν. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργήσουμε κάθε έννοια λογικής καταπατώντας το βασικότερο ποδοσφαιρικό αξίωμα και ξεκινώντας έτσι τις εκπτώσεις από τη θέση του αγωνιστικού ιθύνοντα μιας ομάδας η οποία πάντοτε είναι καθρέφτης του προπονητή της. Από εκεί και πέρα γνωρίζω ότι οι προθέσεις σου είναι αγαθές καθώς προσπαθείς να υπεραμυνθείς πιθανών επιλογών της διοίκησης αλλά από αυτό ως τη λοιδορία και την παράφραση όποιου έχει διαφορετική άποψη υπάρχει πάλι ευδιάκριτη απόσταση.
Ότι και να σου πω αξία θα σου δώσω μετά από τις λακαμίες που γράφεις...Σύνελθεzoomgr έγραψε:τζάμπα λέμε τα δικά μας, αφού το πράγμα είναι εύκολο.
κατεβάζεις έναν καφροπαντογνώστη "συνδεσμίτη" από τις "δυτικές συνοικίες" πού ξέρει PS3 με πείρα στα fifa & MANAGER, σου κάνει τον προπονητή του δίνεις και μια σουίτα και 10 κάσες άδειες ρετσίνες να έχει να πετάει..
και όλα αυτά.... αδάπανος!!!!
Υ.Γ άντε να ανακοινωθεί καμιά μεταγραφή να αρχίσουμε να το βουλώνουμε όλοι μας εδώ μέσα
Nυχτεριδες και αραχνες.Ιστοριες με φαντασματα και ζομπι.Φαντομας και νυχτεριδας προβλεπουν τις διαθεσεις και τα ονειρα της διοικησης.Σκοταδιλα στο μαξιμουμ.Bella Lugosi for PRESIDENT!nyxteridas έγραψε:Μήπως τελικά αυτή είναι η λογική συνεργασίας με τον Δερμιτζάκη. Για να παίξει τον ρόλο του εξιλαστήριου θύματος, σε περίπτωση δεύτερης συνεχόμενης αποτυχίας στην Ευρώπη. Μήπως τελικά κι η διοίκηση δεν το πιστεύει;Fantomas έγραψε: Δεν καταλαβαίνετε ότι στην πρώτη στραβή θα τον κυνηγάνε με τους βούρδουλες τον Δερμιτσάκη και θα βγαίνει πάλι ο Ζαγοράκης και θα λέει ότι τα παρατάει και φεύγει... Και θα έχω μετά πάλι τον Ζαγοράκη τον Γενάρη να λέει ότι έκανα λάθος αλλά δεν θα ξανά επαναλάβω ξανά τα ίδια λάθη...Και η ιστορία να επαναλαμβάνετε...
nyxteridas έγραψε:Fantomas έγραψε:
Δεν καταλαβαίνετε ότι στην πρώτη στραβή θα τον κυνηγάνε με τους βούρδουλες τον Δερμιτσάκη και θα βγαίνει πάλι ο Ζαγοράκης και θα λέει ότι τα παρατάει και φεύγει... Και θα έχω μετά πάλι τον Ζαγοράκη τον Γενάρη να λέει ότι έκανα λάθος αλλά δεν θα ξανά επαναλάβω ξανά τα ίδια λάθη...Και η ιστορία να επαναλαμβάνετε...
Μήπως τελικά αυτή είναι η λογική συνεργασίας με τον Δερμιτζάκη. Για να παίξει τον ρόλο του εξιλαστήριου θύματος, σε περίπτωση δεύτερης συνεχόμενης αποτυχίας στην Ευρώπη. Μήπως τελικά κι η διοίκηση δεν το πιστεύει;
γεια σου ρε παππουMaximus έγραψε:Οριστε... ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ εγω...
Δε μου λετε ρε παιδιά, ποιος φταιει για ολη αυτη τη κατασταση, που ειμαστε ετσι κουλουβαχατα, παρακαλαμε Ζορζ Κωστικους σε Λουζιτανίες και Αλεμάνιες και μαλωνουμε μεταξυ μας;;; Ε;;; Ποιος;;;
Ο Σαντος φυσικα!!!Αυτος φταιει για ολα εξ αρχής...
![]()
ΥΓ1.
Πλακα κανω...
ΥΓ2.
Ενας αδερφος πιο πάνω (δεν θυμαμαι ποιος) είπε κατι σωστό, με το οποίο συμφωνώ και εγώ... Ο προπονητης που θα ερθει πρέπει να εχει ισχυρη προσωπικότητα και καποιο κύρος για να μπορεσει να κρατησει την ηρεμία και ισορροπια στα αποδυτηρια...Οπως φυσικα και να μπορεσει να αντεξει μια οποιαδηποτε αναποδιά στους επομενους μηνες, οπως λεει ο φαντομας... Αλλα γνωμη ειναι αυτή, δεν ξερω αν η διοικηση το σκεφτεται ετσι ή ποιες αλλες παραμετρους υπολογιζει...