Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (προσωρινό)

Δημοσίευση από pagotatzis »

laudrup
koeman
marcelinio
valverde
donadoni
van basten
simeone
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

mazinho :lol:

kroif , dunga :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τετ 26 Μάιος 2010, 17:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

εγω τον πιστευω τον Δερμιτζακη.ειναι νεος με διαθεση για δουλεια με πολλες παραστασεις στο ποδοσφαιρο.μεχρι τωρα μονο θετικα δειγματα εχει ειναι μεγαλο το βαρρος αλλα νομιζω εχει πολλες προοπτικες.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Fantomas έγραψε:

Δεν καταλαβαίνετε ότι στην πρώτη στραβή θα τον κυνηγάνε με τους βούρδουλες τον Δερμιτσάκη και θα βγαίνει πάλι ο Ζαγοράκης και θα λέει ότι τα παρατάει και φεύγει... Και θα έχω μετά πάλι τον Ζαγοράκη τον Γενάρη να λέει ότι έκανα λάθος αλλά δεν θα ξανά επαναλάβω ξανά τα ίδια λάθη...Και η ιστορία να επαναλαμβάνετε...

Μήπως τελικά αυτή είναι η λογική συνεργασίας με τον Δερμιτζάκη. Για να παίξει τον ρόλο του εξιλαστήριου θύματος, σε περίπτωση δεύτερης συνεχόμενης αποτυχίας στην Ευρώπη. Μήπως τελικά κι η διοίκηση δεν το πιστεύει;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λυπάμαι που το λεώ, αλλά θεωρώ πως είστε άρρωστοι. Πλέον έχω βαρεθεί αυτή τη νοητική κατρακύλα. Διοχετεύστε επιτέλους την αχαλίνωτη φατνασία σας μπας και χτίσετε καμιά σοβαρή επιχείρηση στη βόρεια ελλάδα κι αφήστε τον ΠΑΟΚ ν ανασάνει.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Τώρα το κατάλαβες ότι είμαστε άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ... :lol: :lol: Πλάκα κάνω έτσι.. :lol:

Όποιον και να φέρει ο Ζαγοράκης θα στηριχτεί...είτε είναι ο Αλέφαντος, είτε ο Δερμιτσάκης, είτε ο Καραγεωργίου και ο οποιασδήποτε...Τέλος... το καταλάβαμε αυτό...Φουλ επικοινωνιακή άμυνα σε οποιαδήποτε πιθανή επιλογή της διοίκησης ;) ...Ωραία καλά κάνετε...Από εκεί και πέρα όμως μην το πάραχέσουμε το πράγμα....Περιμένετε πρώτα...

περιμένετε να έρθει πρώτα ο Δερμιτσάκης και μετά τον στηρίζετε ... Σας το λέω για να μην την πατήσουμε όπως με τον Jorge Costa…Που κάποιοι μαλώναν για πάρτι του Jorge Costa, άλλοι γράφαν άρθρα, άλλοι στρώναν χαλιά, άλλοι κάνα ραδιοφωνικές εκπομπές στηριξης, εμείς εδώ πλέκαμε εγκώμια του μαθητή του Μουρίνιο :lol: κτλ κτλ :lol:

περιμένετε να έρθει πρώτα... ;)

Ζεσουάλντο Φερέιρα:

«Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζω το πρότζεκτ μιας ομάδας. Για τον ΠΑΟΚ τα ξέρω όλα. Δίχως αμφιβολία θα είναι μία πρόκληση για την καριέρα μου, αν συνεχίσω εκεί».

Μήπως με Ζεσουάλντο Φερέιρα συμφέρει περισσότερο επικοινωνιακά σε όλους... ιδιαίτερα στον Conceicao που τα έχει κάνει όλα θάλασσα... :lol:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

olivares έγραψε:Κατ'αρχήν χαίρομαι που σε διασκεδάζω. Κατά δεύτερον σχετικά με το αν έχουν πληρωθεί οι παίκτες και την οικονομική κατάσταση η απάντηση είναι ότι φυσικά και υπάρχουν οφειλές όπως στη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων και τα πράγματα είναι δύσκολα για τη νέα σεζόν. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργήσουμε κάθε έννοια λογικής καταπατώντας το βασικότερο ποδοσφαιρικό αξίωμα και ξεκινώντας έτσι τις εκπτώσεις από τη θέση του αγωνιστικού ιθύνοντα μιας ομάδας η οποία πάντοτε είναι καθρέφτης του προπονητή της. Από εκεί και πέρα γνωρίζω ότι οι προθέσεις σου είναι αγαθές καθώς προσπαθείς να υπεραμυνθείς πιθανών επιλογών της διοίκησης αλλά από αυτό ως τη λοιδορία και την παράφραση όποιου έχει διαφορετική άποψη υπάρχει πάλι ευδιάκριτη απόσταση.
+10000 στον Ολιβαρες........
Άβαταρ μέλους
psychobilly

Δημοσίευση από psychobilly »

zoomgr έγραψε:τζάμπα λέμε τα δικά μας, αφού το πράγμα είναι εύκολο.
κατεβάζεις έναν καφροπαντογνώστη "συνδεσμίτη" από τις "δυτικές συνοικίες" πού ξέρει PS3 με πείρα στα fifa & MANAGER, σου κάνει τον προπονητή του δίνεις και μια σουίτα και 10 κάσες άδειες ρετσίνες να έχει να πετάει..
και όλα αυτά.... αδάπανος!!!!

:opaokara:

Υ.Γ άντε να ανακοινωθεί καμιά μεταγραφή να αρχίσουμε να το βουλώνουμε όλοι μας εδώ μέσα
Ότι και να σου πω αξία θα σου δώσω μετά από τις λακαμίες που γράφεις...Σύνελθε
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Μια καλή λύση θα ήταν ο Φερέιρα με βοηθό τον Δερμιτζάκη..
Τι λέτε?? :pano:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

nyxteridas έγραψε:
Fantomas έγραψε: Δεν καταλαβαίνετε ότι στην πρώτη στραβή θα τον κυνηγάνε με τους βούρδουλες τον Δερμιτσάκη και θα βγαίνει πάλι ο Ζαγοράκης και θα λέει ότι τα παρατάει και φεύγει... Και θα έχω μετά πάλι τον Ζαγοράκη τον Γενάρη να λέει ότι έκανα λάθος αλλά δεν θα ξανά επαναλάβω ξανά τα ίδια λάθη...Και η ιστορία να επαναλαμβάνετε...
Μήπως τελικά αυτή είναι η λογική συνεργασίας με τον Δερμιτζάκη. Για να παίξει τον ρόλο του εξιλαστήριου θύματος, σε περίπτωση δεύτερης συνεχόμενης αποτυχίας στην Ευρώπη. Μήπως τελικά κι η διοίκηση δεν το πιστεύει;
Nυχτεριδες και αραχνες.Ιστοριες με φαντασματα και ζομπι.Φαντομας και νυχτεριδας προβλεπουν τις διαθεσεις και τα ονειρα της διοικησης.Σκοταδιλα στο μαξιμουμ.Bella Lugosi for PRESIDENT!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Τετ 26 Μάιος 2010, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ρε παιδιά και τον Σάντος που αναπολούμε τόσο δεν τον κράζαμε ΚΑΙ φέτος στην αρχή??
Τα λούζερ,ο προπονητής που δεν κερδίζει ντέρμπι τα ξεχάσατε??
Όποιος και να έρθει δεν θα γλυτώσει το κράξιμο δυστυχώς..
Άβαταρ μέλους
moutro123

Δημοσίευση από moutro123 »

nyxteridas έγραψε:
Fantomas έγραψε:

Δεν καταλαβαίνετε ότι στην πρώτη στραβή θα τον κυνηγάνε με τους βούρδουλες τον Δερμιτσάκη και θα βγαίνει πάλι ο Ζαγοράκης και θα λέει ότι τα παρατάει και φεύγει... Και θα έχω μετά πάλι τον Ζαγοράκη τον Γενάρη να λέει ότι έκανα λάθος αλλά δεν θα ξανά επαναλάβω ξανά τα ίδια λάθη...Και η ιστορία να επαναλαμβάνετε...

καλα ρε παιδια πλακα κανετε;
θα φερει ο ζαγορακης εναν προπονητη που πιστευει οτι ειναι λιγος,
μονο κ μονο, αν τελικα δε μπουμε στους ομιλους να ριξει τις ευθυνες σε αυτον;
τι λογκη ειναι αυτη.
και μετα τι;
αν περασουμε κραταμε εναν προπονητη που πιστευουμε οτι ειναι λιγος;
αν αποκλειστουμε φυσικα φταιει μονο αυτος και το μπουλο;
σας φενετε ο ζαγορ για ανθρωπο που δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του ή για ανθρωπο που βλεπει το αμεσο μελλον
και οχι την μελλοντικη προοπτικη του συλλογου;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Οριστε... ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ εγω...

Δε μου λετε ρε παιδιά, ποιος φταιει για ολη αυτη τη κατασταση, που ειμαστε ετσι κουλουβαχατα, παρακαλαμε Ζορζ Κωστικους σε Λουζιτανίες και Αλεμάνιες και μαλωνουμε μεταξυ μας;;; Ε;;; Ποιος;;;

Ο Σαντος φυσικα!!! :lol: Αυτος φταιει για ολα εξ αρχής... :D

ΥΓ1.
Πλακα κανω...

ΥΓ2.
Ενας αδερφος πιο πάνω (δεν θυμαμαι ποιος) είπε κατι σωστό, με το οποίο συμφωνώ και εγώ... Ο προπονητης που θα ερθει πρέπει να εχει ισχυρη προσωπικότητα και καποιο κύρος για να μπορεσει να κρατησει την ηρεμία και ισορροπια στα αποδυτηρια...Οπως φυσικα και να μπορεσει να αντεξει μια οποιαδηποτε αναποδιά στους επομενους μηνες, οπως λεει ο φαντομας... Αλλα γνωμη ειναι αυτή, δεν ξερω αν η διοικηση το σκεφτεται ετσι ή ποιες αλλες παραμετρους υπολογιζει...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Δεν λέμε τον Παυλάρα να αναλάβει χρέη παίκτη προπονητή να τελειώνουμε??? 8-) :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Maximus έγραψε:Οριστε... ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ εγω...

Δε μου λετε ρε παιδιά, ποιος φταιει για ολη αυτη τη κατασταση, που ειμαστε ετσι κουλουβαχατα, παρακαλαμε Ζορζ Κωστικους σε Λουζιτανίες και Αλεμάνιες και μαλωνουμε μεταξυ μας;;; Ε;;; Ποιος;;;

Ο Σαντος φυσικα!!! :lol: Αυτος φταιει για ολα εξ αρχής... :D

ΥΓ1.
Πλακα κανω...

ΥΓ2.
Ενας αδερφος πιο πάνω (δεν θυμαμαι ποιος) είπε κατι σωστό, με το οποίο συμφωνώ και εγώ... Ο προπονητης που θα ερθει πρέπει να εχει ισχυρη προσωπικότητα και καποιο κύρος για να μπορεσει να κρατησει την ηρεμία και ισορροπια στα αποδυτηρια...Οπως φυσικα και να μπορεσει να αντεξει μια οποιαδηποτε αναποδιά στους επομενους μηνες, οπως λεει ο φαντομας... Αλλα γνωμη ειναι αυτή, δεν ξερω αν η διοικηση το σκεφτεται ετσι ή ποιες αλλες παραμετρους υπολογιζει...
γεια σου ρε παππου :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”