PAOK RETRO GAME – Το άδοξο τέλος
- PRAKTORINOS
PAOK RETRO GAME – Το άδοξο τέλος
Καλό καλοκαίρι και καλή ψυχή.
Το ΠΑΟΚ RETRO GAME έπεσε και αυτό θύμα της αναβάθμισης του server.
Θα μου πεις, υπάρχουν θύματα σε αναβαθμίσεις;
Ε, να, που υπάρχουν!
Κρίμα μόνον, για τον κόπο ορισμένων
κρίμα περισσότερο για τους παίκτες του
κρίμα και άδικο εάν μαζί με το γενικό χαμό
και την απώλεια του αρχείου του παιχνιδιού από το Μάρτιο και μετά
χάθηκαν οι βαθμολογίες και οι δικαιούχοι των ταπεινών μας επάθλων.
Το ΠΑΟΚ RETRO GAME έπεσε και αυτό θύμα της αναβάθμισης του server.
Θα μου πεις, υπάρχουν θύματα σε αναβαθμίσεις;
Ε, να, που υπάρχουν!
Κρίμα μόνον, για τον κόπο ορισμένων
κρίμα περισσότερο για τους παίκτες του
κρίμα και άδικο εάν μαζί με το γενικό χαμό
και την απώλεια του αρχείου του παιχνιδιού από το Μάρτιο και μετά
χάθηκαν οι βαθμολογίες και οι δικαιούχοι των ταπεινών μας επάθλων.
Re: PAOK RETRO GAME – Το άδοξο τέλος
Κρίμα και μέσα σε όλα αυτά χάθηκε η μέτρια πλην όμως τίμια πορεία μου...
Μία μία με πήγαινε...

Μία μία με πήγαινε...

ξενέρωμα...
να ζήσουμε να το θυμόμαστε
να ζήσουμε να μας θυμόμαστε
να ζήσουμε να το θυμόμαστε
να ζήσουμε να μας θυμόμαστε
Δε πειράζει μάγκες
Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν -του χρόνου περρισσότεροι-
Μπράβο στα παιδιά που κόπιασαν με τις βαθμολογίες,τις ερωτήσεις,τις ιδέες.Καταπληκτικό παιχνίδι που δεν υπάρχει πουθενά.Το ψάξιμο είναι όλα τα λεφτά.
Είναι φανερό πως ο server είναι ένα λαμόγιο του τύπου ''κλείνω τα φώτα, μπας και ξαναγίνει το παιχνίδι...'' για να σωθεί.
Πάλι καλά που ο teacher είχε ξεφύγει και δεν είχαμε άλλα...
Φιλικά το καλοκαίρι
και επανερχόμαστε 
Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν -του χρόνου περρισσότεροι-
Μπράβο στα παιδιά που κόπιασαν με τις βαθμολογίες,τις ερωτήσεις,τις ιδέες.Καταπληκτικό παιχνίδι που δεν υπάρχει πουθενά.Το ψάξιμο είναι όλα τα λεφτά.
Είναι φανερό πως ο server είναι ένα λαμόγιο του τύπου ''κλείνω τα φώτα, μπας και ξαναγίνει το παιχνίδι...'' για να σωθεί.
Πάλι καλά που ο teacher είχε ξεφύγει και δεν είχαμε άλλα...

Φιλικά το καλοκαίρι

- nyxteridas
μήπως να σκαρώναμε κάτι σε μουντιαλικό retro game, έτσι για να περνάμε και την ώρα μας;
Όπα και κατάφερα να συνδεθώ !!!
Από πλευράς μου ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν στο παιχνίδι αυτές τις 28 εβδομάδες, που μας κράτησαν σε εγρήγορση για να βρούμε νέες ερωτήσεις, που μας έκαναν και γελάσαμε με τις φοβερές χιουμοριστικές τους απαντήσεις στο e-mail του PAOK retro game !
Ο server μας είπε (με τον δικό του τρόπο, που δε σηκώνει και πολλές συζητήσεις, είναι η αλήθεια...) ότι ήρθε η ώρα για καλοκαιρινή ξεκούραση. Ραντεβού λοιπόν με την έναρξη της νέας σεζόν, μαζί με τον PRAKTORINOS (δεν είσαι μόνο η κινητή εγκυκλοπαίδεια του ΠΑΟΚτσή - είσαι η ψυχή του και η φωνή του... δεν θα μείνεις έξω από αυτό, ακόμη κι αν χρειαστεί να μετακομίσω Σαλόνικα για να σε μεταπείσω !)
...
Από πλευράς μου ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν στο παιχνίδι αυτές τις 28 εβδομάδες, που μας κράτησαν σε εγρήγορση για να βρούμε νέες ερωτήσεις, που μας έκαναν και γελάσαμε με τις φοβερές χιουμοριστικές τους απαντήσεις στο e-mail του PAOK retro game !
Ο server μας είπε (με τον δικό του τρόπο, που δε σηκώνει και πολλές συζητήσεις, είναι η αλήθεια...) ότι ήρθε η ώρα για καλοκαιρινή ξεκούραση. Ραντεβού λοιπόν με την έναρξη της νέας σεζόν, μαζί με τον PRAKTORINOS (δεν είσαι μόνο η κινητή εγκυκλοπαίδεια του ΠΑΟΚτσή - είσαι η ψυχή του και η φωνή του... δεν θα μείνεις έξω από αυτό, ακόμη κι αν χρειαστεί να μετακομίσω Σαλόνικα για να σε μεταπείσω !)

Ο Σάντος, μας πούλησε, ο σέρβερ μας πούλησε, ο Κόστα μας πούλησε, το ρετρογκέιμ έπαθε κοκομπλόκο μόλις θα κέρδιζα κανένα πονταλάκι .... λέω να μην παίξω τζόκερ.
- nyxteridas
Όσα από τα μέλη ήταν νικητές στους διαγωνισμούς των μηνών: Νοέμβριος 2009 - Μάιος 2010, ας επικοινωνήσουν με pm μαζί μου για να πάρουν τη μπλούζα που κέρδισαν