απλά δεν μπορεί να κάνει κάτι...
Όπως δεν έκανε με τον βάζελο και τον πέρασε στο σχολείο στον έλεγχο τριμήνου

η κυβερνηση χρειαζεται στελεχει εμπιστα!!gika έγραψε:Ο πρωθυπουργός ΜΑΣ, δεν χρειάζεται βοηθούς...
Στόμα έχει...
Και κανείς δεν προσπαθεί να τον ρίξει....
Με σένα τα βάλαμε, ξες, όχι με τον πρωθυπουργό!!
Άιντε πάλι...sidpanos έγραψε:Καλά ρε γκίκα σε πέρασε ο βάζελος στον έλεγχο τριμήνου ρε?
Από εκεί που σε είχα για φίλο, βγαίνεις με τον παρκούρ και περιμένεις να μη το κάνω θέμα;;;paok nafplio έγραψε: με μενα γιατι ρε τι σου κανα???
οχι ρε μαν παρεξηγησες...δεν ειναι ετσι δεν βγηκα με κανεναν..φιλος σου ειμα ακομα οκ???gika έγραψε:Από εκεί που σε είχα για φίλο, βγαίνεις με τον παρκούρ και περιμένεις να μη το κάνω θέμα;;;paok nafplio έγραψε: με μενα γιατι ρε τι σου κανα???
εσυ μπορει μεχρι τα 80-90 χρονια σου να ξεχωρισεις την πλακα απο το σοβαρο....Paokintepo έγραψε:ρε σιντ δεν μπορω να περιμενω μεχρι το 7 εξαμηνο!!!!
τι αρκουδισιον και βλακειες?τον γκικα θα τον παρω στο εξοχικο μου οπου θα του παραχωρησω δωματιο που θα χωραει αυτον και το αμορε του!!!
και ναυπλιο κοψε το lsd γιατι βλεπεις οχτρους εκει που δεν υπαρχουν!
Αντε καλά...!!!paok nafplio έγραψε:οχι ρε μαν παρεξηγησες...δεν ειναι ετσι δεν βγηκα με κανεναν..φιλος σου ειμα ακομα οκ???gika έγραψε:Από εκεί που σε είχα για φίλο, βγαίνεις με τον παρκούρ και περιμένεις να μη το κάνω θέμα;;;paok nafplio έγραψε: με μενα γιατι ρε τι σου κανα???
χαχαχαχαχαχαχα το εχω ακουσει αρκετες φορες αλλα ειναι τελειο!!gika έγραψε:Τώρα που είπες lsd...
Πάει ο εγγονός σπίτι και λέει: "Γιαγιά είδες ένα άσπρο κουτάκι που έγραφε LSD και είχε κάτι χάπια μέσα;"
Και λέει και η γιαγια: "Χέστα τα lsd, τον δράκο στην κουζίνα, τον είδες;;;
![]()
![]()
![]()
Και θα λέμε και ανέκδοτα, και εσύ θα ζηλεύεις...Paokintepo έγραψε: τι αρκουδισιον και βλακειες?τον γκικα θα τον παρω στο εξοχικο μου οπου θα του παραχωρησω δωματιο που θα χωραει αυτον και το αμορε του!!!