Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giapas

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από giapas »

Makis4444 έγραψε:
gika έγραψε:Αυτό με τους συνδεσμίτες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ χτύπημα ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

Ντροπή τους...

Θόδωρε μαζί σου!!
Το αστοχο του μηνα!!!!!!!!!!!!Ευγε!!!!!!!!!!!Η εκφραση αντιθετης αποψης ειναι πισωπλατο χτυπημα στις μερες μας.......Μονο θυμηστε μου ποιος εφερε τη διοικηση και ποιος εδιωξε το Γουμενο........Τεσπα,μια χαρα τα ειπε ο Τζιμπι........

Περί έκφρασης αντίθετης άποψης...

Ηταν μια φορά και ένα καιρό μια ομάδα....όπου κουμάντο έκανε η διοίκησή της η οποία τύγχανε μεγάλης υπσστήριξης και εμπιστοσύνης από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου....
Αυτή η διοίκηση ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ότι θέλει να φέρει πίσω έναν πρώην παίκτη της ομάδας.
Αγωνιστικά όλοι συμφωνούν ότι είναι καλό για την ομάδα.
Ακόμα κ ο προπονητής , δηλώνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι τον θέλει.
Καποια μερίδα του κόσμου αντιδρά ... μιλώντας για προδοσία και επαγγελματίες.
Δηλώνει την αντίδρασή της στο γήπεδο.
Το ξαναδηλώνει στο γήπεδο με συνθήματα.
Ξανα
Ξανα
Ξανα
Ξανα
Ξανα
Ενώ όλα δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος εχει υπογράψει στην ομάδα η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών πετάει φειγ βολάν κατά του παίκτη.
Πάλι..
Παλι...
Παλι

Και έρχομαι στο τίτλο μου...περί "έκφρασης αντίθετης άποψης"...

Ωραία , εκφράσατε την αντίθετή σας άποψη.
Η διοίκηση αποφάσισε.
Εσείς γιατί ΞΑΝΑ-ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ την ΗΔΗ 1000διατυπωμένη άποψή σας?
Λέτε να μη το καταλάβαμε?

Και έρχομαι εγώ και θα συμφωνήσω 10000% με το Gika. Και λίγα είπε. Πολυ σεμνες εκφράσεις χρησιμοποίησε.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι όταν κάποιος λέει κάτι ... και ξαναλέει ... και ξαναλέει ... το κάνει για ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ?
Εμένα γιατί μου φαίνεται πως κάποιοι χτυπάνε το κωλο τους κάτω για να γίνει το δικό τους ... ως άλλα κακομαθημένα νήπια?
Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι οι συγκεκριμένοι βάζουν το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ εγωισμό πάνω από το συμφέρον της ομάδας?

Θες να μου πεις ότι αυτοί που αντιδρούν , το κάνουν για το .... ΚΑΛΟ του ΠΑΟΚ?
Ειναι δυνατόν?

Ιστορικά οι μεγαλύτεροι τύραννοι ήταν αυτοί που στην αρχή επιζητούσαν τη δυνατότητα ... να εκφράζεται η αντίθετη άποψη...

Το ξαναλέω... Εχει ήδη αποτυπωθεί η άποψη ενός ποσοστού του φίλαθλου κόσμου του ΠΑΟΚ ...ότι δεν είναι επιθυμητός ο παίκτης. Το ξέρουν όλοι. Το ξέρει κ η κουτσή Μαρία ότι κάποιοι δεν τον θελουν πίσω. Δεν είναι ανάγκη να το ξαναλέτε.

Επείδή κάποιοι έδιωξαν ΓουμενοΠαγώνηδες , νομιμοποιούνται να προσπαθούν να περάσουν τις απόψεις με το έτσι θέλω?
Εκεί φτάσαμε?
Εφυγαν οι ΓουμενοΠαγώνηδες για να έχουμε άλλους "ΓουμενοΠαγώνηδες" στο κεφάλι μας?

Καπου εδώ σταματάω...
Υπάρχει η περίπτωση οι συγκεκριμένοι να είναι μειωμένης αντίληψης ( δε καταλαβαίνουν το κακό που κάνουν )
Υπάρχει η περίπτωση οι συγκεκριμένοι να έχουν δόλο ( καταλαβαίνουν πολύ καλά τι κάνουν )

Εγώ δε βλέπω άλλη περίπτωση.
Διαλέξτε και πάρτε.

Οπως και να έχει κάνουν ΚΑΚΟ σε κάτι που υπεραγαπώ.
Στα μάτια μου είναι χειρότεροι απο προδότες.
Ο Gika τελικά ήταν πολύ ευγενικός.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Πολυ συζητηση εχει γινει για την αντιδραση των συνδεσμων .. ΟΚ , να δεχτω την αντιδραση . Αλλα και οι συνδεσμοι δεν διεκδικουν το αλαθητο .
Και λαθη εχουν κανει και μαλιστα πολλα κατα το παρελθον. Απο εκει και περα αντιδραση χωρις προετεινομενη λυση -προταση , θεωρειται ως μη γενομενη .
Παντως τετοια οργισμενη αντιδραση κατα την ελευση του Γκαγκατση στον ΠΑΟΚ δεν ειχα δει. Α, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ στον γαυρο. Μεχρι και για προεδρο ...
Οσο για τον βιο και την πολιτεια του αρχιπαραγκαρχη , ειναι γνωστα .
Και για να το κλεισω το θεμα ο τελευταιος ΖΗΜΙΩΣΕ αποδεδειγμενα τον ΠΑΟΚ 10000% . ;)

Υ.Γ. Δεν διωχναν μονο τους " κακους " με τους αγωνες τους οι συνδεσμοι . Πιο παλια διωχναν και "καλους ". Και τωρα R.I.P και αλλα λογια να αγαπιομαστε ...
Και οι " κακοι" -και δεν αναφερομαι μονο σε γουμενους - παντα μονοι τους ερχοντουσαν ???

Υ.Γ.Η διοικηση , διοκηση και οι οπαδοι , οπαδοι. Εκαστος στο ειδος του.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

giapas έγραψε:
Makis4444 έγραψε:
gika έγραψε:Αυτό με τους συνδεσμίτες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ χτύπημα ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

Ντροπή τους...

Θόδωρε μαζί σου!!
Το αστοχο του μηνα!!!!!!!!!!!!Ευγε!!!!!!!!!!!Η εκφραση αντιθετης αποψης ειναι πισωπλατο χτυπημα στις μερες μας.......Μονο θυμηστε μου ποιος εφερε τη διοικηση και ποιος εδιωξε το Γουμενο........Τεσπα,μια χαρα τα ειπε ο Τζιμπι........

Θες να μου πεις ότι αυτοί που αντιδρούν , το κάνουν για το .... ΚΑΛΟ του ΠΑΟΚ?
Ειναι δυνατόν?
Ναι,για το καλο του ΠΑΟΚ αντιδρουν!!!!!!!!!!!ΠΑΟΚ δε γιναμε απο τους τιτλους.........Π=Περηφανια........Καποτε πρεπει να σταματησει η λογικη του να δεχομαστε πισω οσους μας προδωσαν..........Η αποφαση ειναι της διοικησης........Αυτη κρινεται αναλογα με την πορεια του ΠΑΟΚ,αρα αυτη αποφασιζει στο συγκεκριμενο ζητημα μαζι με τον προπονητη και τον τεχνικο διευθυντη..........
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Π= Πανθεσσαλονικειος.... για αρχη

κατα τα αλλα ΤΕΟ μαζι σου....
αυτοι που βλεπουν διπλα καθε μερα στο τηγανι δεν θελουν το κοντο....ε και?
απο προπονητη ποιον θελουν?
ο τεχν,.διευθυντης τους αρεσει?.....

στη κερκιδα εμεις

στην διοικηση ΤΕΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καλο ειναι ολοι να εχουμε τις αποψεις μας αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...ολοι ξερουμε οτι ο επαγγελματιας ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση η οποια δεν εχει ξαναεμφανιστει(και ουτε προκειται) οποιαδηποτε παρομοιωση ή γενικευση του θεματος με αλλα ειναι εντελως αστοχη για μενα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Makis4444 τώρα το πας αλλού το θέμα... αλλά θα σε ακολουθήσω ...

Λες ότι το κάνουν για το καλό του ΠΑΟΚ...
Ωραία...

Τι γίνεται αν ομως η άποψη περί ... καλού του ΠΑΟΚ ... διαφέρει ?
Επίσης τι γίνεται αν η άποψη περί ...περηφάνειας , διαφέρει?

Εγώ δε θεωρώ αυτό καλό του ΠΑΟΚ .
Εσύ το θεωρείς.

Δηλαδή για να περάσει το δικό μου ή το δικό σου πρέπει να χτυπιομαστε?
Η διοίκηση τί ρόλο βαράει?

Και τα αρχικα της ομάδας μας σημαίνουν ΈΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ.

Πανθεσσαλονίκειος
Αθλητικός
Όμιλος
Κωνσταντινουπολιτών.

ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Αυτά τα παραμυθάκια και τα ωραία λόγια περί περηφάνειας , ονείρου κλπ κλπ μου μοιάζουν σαν πιασάρικα σλόγκαν σε προεκλογική συγκέντρωση. θα κάτσω κ εγώ με 5 φίλους να βρω άλλες 100 4αδες με λέξεις που έχουν σημαντικό νόημα. Ετσι πάει?

Κάναμε καμιά αλλαγή στο όνομα του συλλόγου και δε το κατάλαβα?
Ο σύλλογος ονομάστηκε έτσι για να θυμίζει σε όλους από που ξεκινησε και που έφτασε.

Και κάτι τελευταίο ... ο περήφανος άνθρωπος ποτέ δε λέει... είμαι περήφανος... το δείχνει...
Ποτε δε κολλάει κάτι στο επίθετο του ... Γιώργος Παπαδόπουλος-περήφανος...

Για να αποδείξει τι???? ΤΙ ????
Ο περηφανος δε μιλάει . Ο περήφανος δε φοβάται οτι η επιστροφή ενος παικτη θα τον κάνει ΜΗ-ΠΕΡΗΦΑΝΟ.

Για μένα ξέρεις ποια θα ήταν η αντρικεια αντιμετώπιση?
Δε το θες το παίκτη?

Το δηλώνεις ΜΙΑ φορά. ΜΟΝΟ μια. Και από εκεί και πέρα ούτε πανηγυρίζεις κανένα γκολ του, ούτε τον αποθεώνεις , ούτε τίποτα. Δεν ασχολείσαι. Αυτό θα πει περηφάνια.
Οχι να θες με νύχια και με δόντια να αποτρέψεις το Ζαγοράκη να κάνει κάτι που στο μυαλό σου θα αφαιρέσει κάτι απο τη Περηφάνεια σου.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω giapa.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Sera4 έγραψε:καλο ειναι ολοι να εχουμε τις αποψεις μας αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...ολοι ξερουμε οτι ο επαγγελματιας ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση η οποια δεν εχει ξαναεμφανιστει(και ουτε προκειται) οποιαδηποτε παρομοιωση ή γενικευση του θεματος με αλλα ειναι εντελως αστοχη για μενα...
Ακριβως οπως τα λεει το Βαυαροσκυλο.........Ειδικα το σσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςς σε αυτους που εβριζαν το Γουμενο θα μεινει στην ιστορια........Η τελικη αποφαση ειναι της διοικησης........Αυτη κρινεται.........
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

navigator11 έγραψε: ε τοτε μαν τι πειραζει οποιος πραγματι ωθησε την προηγουμενη ελεεινη διοικητικη κατασταση στην ΠΤΩΣΗ της και συνεβαλε στην ανατολη της εποχης ΖΑΓΟΡΑΚΗ να διατυμπανιζει την αποψη του για το σαλπιγγιδη εν ωρα αγωνα,οπως οχι και πολυ σπανια συνεβη σε φετινος αγωνες της ομαδας??
μαλλον δε με καταλαβες. κριτικη στις επιλογες του Τεο κανουν ολοι, απο τα πιτσιρικια μεχρι τους συνδεσμους.

μου φαινεται αστειο να βγαινουν ομως πιτσιρικια να λενε οτι ειναι ντροπη η κριτικη των συνδεσμων..δε σου πα οτι συμφωνω με τις πρακτικες τους, ειπα ομως να προσεχουμε λιγο περισσοτερο τους χαρακτηρισμους μας απεναντι τους..

επισης,
teod1980 έγραψε:Αδέρφια τα φέιγ βολάν είναι ανυπόγραφα, έτσι; :twisted:
Οι σύνδεσμοι ότι κάνουν το κάνουν επώνυμα και γενικά έχουν επαφή με το Θόδωρο...
Χαλαρώστε....
οποιος καταλαβε καταλαβε.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ο Ζαγοράκης απ' όσο έχω καταλάβει έχει βασική προτεραιότητα στο μυαλό του τα χρέη και να έχει καθαρό τον ΠΑΟΚ. Στη γωνία τον περιμένουν Αθηναίοι, Αρειανοί και παοκτσήδες (με μικρά εδώ) για να τον πουν λαμόγιο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία, ήδη τον έχουν πει και θα τον ξαναπούν. Δεν ξέρω αν φτάσει στο σημείο να συμβιβαστεί με έναν προπονητή τύπου Δερμιτζάκη, το σίγουρο είναι πάντως ότι κάποιοι πατάνε στο ότι ο Ζαγοράκης δεν έχει γερό στομάχι: αν τον προσβάλλουν και το θίξουν, έχει την αξιοπρέπεια να φύγει, έστω για λίγο. Και στην παρούσα φάση η διαδοχή μόνο βελούδινη δε θα είναι.

Όσο για το ζήτημα του Σαλπιγγίδη: αρκετοί έφυγαν γιατί θαμπώθηκαν από τα λεφτά. Ο συγκεκριμένος είναι ο πρώτος που έρχεται δεχόμενος να πάρει λιγότερα. Θα μου πεις "εσύ τα λες λιγότερα, πάλι όμως είναι πολύ καλά λεφτά". Σύμφωνοι. Σε αυτό το επίπεδο όμως υπάρχει διαφορά μεταξύ των χρημάτων που του προτείνει ο ΠΑΟ και αυτά που λένε ότι δίνει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα σημαντική. Ο Ζαγοράκης έχει δείξει ότι δε διστάζει να κάνει κινήσεις όπως το να φέρει τον Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ (θέλουμε να το ξεχνάμε, αποδείχτηκε εντελώς λάθος από κάθε άποψη αλλά το έκανε). Στο Σαλπιγγίδη θα κολλήσει; Όσο για τη στάση των συνδέσμων, στο σχετικό νήμα.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Κλείστε το θέμα σαλπιγγίδη με τον ένα ή άλλο τρόπο, σήμερα όχι αύριο! Δε θέλει αδράνεια σε τέτοια ζητήματα. Είπαμε να περάσουν τα play off για να γίνει η ανακοίνωση, τι περιμένουμε λοιπόν?
Το ίδιο είχε γίνει και με γκαγκάτση, τρωγόμασταν εδώ μέσα (κι έξω φυσικά), βούιζε ο τόπος, μούγκα η διοίκηση, δεν ξέρω δεν είδα, τον φέρανε και μετά έφυγε νύχτα!
Αν είναι να έρθει, ας γίνει τώρα που είναι καλοκαίρι και είμαστε όλοι πιο χαλαροί, ας γίνουν οι επαφές που χρειάζονται, ας δοθούν εξηγήσεις κι ας ειπωθεί μια "συγγνώμη" εκεί που πρέπει κι όλα καλά. Αλλιώς θα συνεχιστούν οι δημόσιες αντιδικίες και θα οξυνθεί πάλι η κατασταση.
Η' άμα δε θέλουμε, ας τον στείλουμε στην...Αφρική να ησυχάσουμε!

Αίντε, ξυπνάτε!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ...
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Ζαγόρ προχώρα και μην μασάς γράψτους στ'@@ σου όλους να βαράνε ξανά κωλοτούμπες όπως με τον Σάντος
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Να βγαλουν ανακοινωση και οι υπολοιποι συνδεσμοι λεγοντας
"Ζαγορακη, σε στηριζουμε σε οποια αποφαση παρεις, αφου εσυ ησουν αυτος που ανελαβε το διαλυμενο καραβι και το εφτασες στα μεγαλα σαλονια..."
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αυτο ΔΕΝ προκειται να γινει ποτε....Μονο λογια ολοι ,"στηριζουμε κ.τ.λ"....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”