Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Η Ρεάλ με τις μονάδες που έχει και με αυτόν προπονητή μπορεί να μεγαλουργήσει.
Η μπάρτσα θα χει πολύ δύσκολο έργο του χρόνου!!
Η μπάρτσα θα χει πολύ δύσκολο έργο του χρόνου!!
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Οντως εχουμε πολλα κοινα με ιντερ......Καμπιασα αλλα Γκαρσια, ετο θα ναι ο σαλπι......ενας Μιλιτο λειπει...και το σηκωνουμε
Σαν ρεαλ πρεπει να παρουμε καλο χαφ και εναν πλαγιο πολυ καλο.....επιτελους ομως παιρνουμε προπονητη καλο
Σαν ρεαλ πρεπει να παρουμε καλο χαφ και εναν πλαγιο πολυ καλο.....επιτελους ομως παιρνουμε προπονητη καλο
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Αν έρθει ο Κόστα ή οποιοσδήποτε άλλος και ακολουθήσει την ίδια τακτική, το πιστεύω κι εγώ. Πέρσι η Μπαρτσελόνα δίδαξε πώς είναι να παίζεις μόνο με κοντινές πάσες. Φέτος η Ίντερ το πήγε παραπέρα: δίδαξε πώς να νικάς χωρίς να έχεις την μπάλα στην κατοχή σου. Κρίμα για τη μεγάλη Μπάγερν αλλά με το αμυντικό δίδυμο πίσω...



- PaokChalkidiki
- Δημοσιεύσεις: 6
- Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2009, 22:24
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Kalimera sta aderfia paokia se olo ton aspromauro planhth. Rixte mia matia se topiko kanali ths portogalias pou ayth thn ora exei deltio eidhsewn mipos kai pei kati gia to filiko gia ton terastio dieuthinti mas SERGIO kai as teleivsei ayto to syrial me ton proponhth.
http://wwitv.com/portal.htm?http://wwit ... /b3439.htm
http://wwitv.com/portal.htm?http://wwit ... /b3439.htm
- sidpanos
- Δημοσιεύσεις: 4148
- Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 07:30
- Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΝΑΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
και επίσης απαγορεύονται τα οφ τοπικ γκικα...δεν θα παίζουμε τρείς και λίγο...
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Τον Γκαρσία να σας τον τυλίξουμε? Τον Μούσλι??σπορτ24 έγραψε: Στην Ανκαραγκουτσού ο Ζεβλάκοφ!
Στην Ανκαραγκουτσού υπέγραψε ο 34χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού Μίχαλ Ζεβλάκοφ σύμφωνα με τους Τούρκους.
Μπορεί στον Ολυμπιακό να είναι στο... περίμενε όσον αφορά τις αποφάσεις του Σωκράτη Κόκκαλη για το μέλλον της ομάδας, κάποιοι ποδοσφαιριστές ωστόσο φαίνεται πως δεν αντέχουν την αβεβαιότητα.
Και αυτό γιατί σύμφωνα με τουρκικά και πολωνικά δημοσιεύματα του Τύπου, ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ υπέγραψε συμβόλαιο με την Ανκαραγκουτσού.
Το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες, για να διαπιστώσουμε αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα.


Τόσο καιρό μας τα πρήζανε και τελικά πήραν τον Ζεβλάκοφ από τον γαύρο...

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Πάρτε και αυτό για τον γαύρο...Κόκκαλης-Μαρινάκης με ανοιχτά χαρτιά
Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Sport24.gr το απόγευμα του Σαββάτου άνοιξε το μέτωπο των εξελίξεων στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έτσι κι αλλιώς έχουν τεράστιο ενδιαφέρον μετά την συνεδρίαση του ΔΣ της προηγούμενης Πέμπτης και την τοποθέτηση του Σωκράτη Κόκκαλη
Ο εφοπλιστής, όπως φάνηκε από την δήλωσή του είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να παίξει πόκερ με ανοιχτά χαρτιά. Γι αυτό και όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν έκανε τόσο επιθετικό μπάσιμο, μόλις δυο ημέρες μετά το ΔΣ της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.
Παρά τις ευθείες αιχμές, ωστόσο, κατά του προέδρου του Ολυμπιακού (οι οποίες όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν και ανεπίσημη ενόχληση) ο Β.Μαρινάκης, σύμφωνα με το περιβάλλον του, εφόσον γίνει προσέγγιση από την πλευρά της "ερυθρόλευκης" διοίκησης, είναι έτοιμος να συζητήσει με τον Σ.Κόκκαλη.
"Στο ίδιο τραπέζι μπορεί να αμβλυνθούν οι όποιες διαφορές" είπε άνθρωπος που μιλάει καθημερινά με τον επιχειρηματία.
Ο Β.Μαρινάκης βρίσκεται στην έδρα των επιχειρήσεών του στο Λονδίνο και επιστρέφει στην Ελλάδα σε περίπου δυο εβδομάδες. Όπως, αφήνει να εννοηθεί, υπάρχει άπλετος χρόνος για να συζητήσει με τον Σ.Κόκκαλη, εφόσον ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάνει την πρώτη κίνηση και υποβάλλει ξεκάθαρη πρόταση.
Ακόμη και η συνεργασία με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη δεν αποκλείεται, έστω κι αν στην σαββατιάτικη δήλωσή του ο εφοπλιστής άφηνε σαφή υπονοούμενα για την αντιμετώπιση της πλευράς Λαυρεντιάδη στην υπόθεση Ολυμπιακός.
Η φράση "οικόπεδα-φιλέτα" έχει σαφή προέλευση, καθώς έτσι είχε χαρακτηρίσει το "Καραϊσκάκης" σε συνέντευξή του ο κ.Λαυρεντιάδης.
Χρήματα για ... μεταγραφές και Μίλκοβιτς
Ο Β.Μαρινάκης υποστηρίζει ότι μπορεί να διαθέσει άμεσα στον Ολυμπιακό ένα πολύ μεγάλο ποσό, για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και την δημιουργία ενός πολύ ανταγωνιστικού ρόστερ.
Όπως έκανε, άλλωστε, με τη δήλωσή του, θέλει να πιάσει τον σφυγμό των οπαδών του Ολυμπιακού, που παρακολουθούν μάλλον άμαθοι (καθώς τέτοιες εποχές ο σύλλογος του Πειραιά έχει να ζήσει μια εικοσαετία) τα τεκταινόμενα.
Λέγεται, μάλιστα, ότι σε μια πρώτη κίνηση να αποδείξει και εμπράκτως ότι όσα λέει δεν είναι μόνο παχιά λόγια, ετοιμάζεται να κλείσει την υπόθεση Μίλκοβιτς, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Σέρβου βολεϊμπολίστα.
Η πλευρά Κόκκαλη
Ο Σωκράτης Κόκκαλης, πάντως, δεν είναι ένας άνθρωπος που ...χειραγωγείται εύκολα. Ειδικά όταν του επιτίθενται. Όπως ειπώθηκε, ανεπισήμως, η δήλωση Μαρινάκη δεν του άρεσε αφού ουσιαστικά τον προτρέπει να πληρώσει τα χρέη και να του παραχωρήσει τον Ολυμπιακό.
Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" βρίσκεται στη Μύκονο και μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Λέγεται πως θα βρεθεί στο Λονδίνο, όχι όμως για να κλείσει ραντεβού με τον κ.Μαρινάκη.
Ο Σ.Κόκκαλης που την Πέμπτη δήλωνε ενώπιον των υπόλοιπων συμβούλων πως "όσα έβαλα, έβαλα, ας έρθουν κι άλλοι να πληρώσουν" έχει αρκετά πράγματα στο μυαλό του, τα οποία σιγά-σιγά τα βάζει σε μια σειρά.
Σύντομα θα κάνει φανερές και τις προθέσεις. Αν θέλει δηλαδή να αποχωρήσει οριστικά από τον Ολυμπιακό, ή να πουλήσει ένα σημαντικό κομμάτι των μετοχών του, καθώς μη ξεχνάμε ότι παραμένει ιδιοκτήτης της πλειοψηφίας του 80% της ΠΑΕ
Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, άλλωστε, διαπραγματεύτηκε πέρσι χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται να δεχθεί ο ίδιος να συζητήσει μαζί του και πάλι. Με ανοιχτά χαρτιά...
Μαρινάκης Vs Κόκκαλης...
Πάντως δεν ξέρω αν μας συμφέρει αυτή η κόντρα..!!
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Αυτά τα μεταγραφικά του Άρη που μέχρι στιγμής κινήται όπως κινούμασταν εμείς πέρσυ...σπορτ24 έγραψε: Οι σίγουροι, το δίδυμο και οι εκτός
Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης δεν θα μπορούσε παρά να συνδυαστεί με άμεσες εξελίξεις όσον αφορά την επόμενη μέρα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Όπως και έγινε από την επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ με την συνάντηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ με την διοίκηση της ΠΑΕ όπου και ο Αργεντινός τεχνικός προχώρησε στις εισηγήσεις του για το πώς επιθυμεί να είναι το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αρχή με Γκιάρο
Κι αν λίγες μόλις ώρες μετά αναχωρούσε από την Θεσσαλονίκη η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, το μεσημέρι της Παρασκευής, προχωρούσε στην ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Ρονάλντο Γκιάρο διατηρώντας τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό στο δυναμικό της ομάδας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μία κίνηση που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν φαίνεται να είναι η μόνη τελειωμένη από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης. Κάτι ανάλογο θεωρείται πως πρέπει να ισχύει και με τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.
Λαζαρίδης και Τσεσνάουσκις
Η πρώτη έχει να κάνει με τον Νίκο Λαζαρίδη, μέχρι πρότινος κεντρικό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης, με την συμφωνία μαζί του για τα επόμενα δύο χρόνια να θεωρείται θέμα ημερών αφού σε προφορικό επίπεδο οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα μετά την προ ημερών παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.
Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και με τον Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις αλλά για συμβόλαιο τριών ετών με πληροφορίες κάνουν λόγο πως πριν από 20 ημέρες και αφού είχε τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Εργοτέλη είχε βρεθεί με την σειρά του στην Θεσσαλονίκη μαζί με την σύζυγό του.
Ο διεθνής Λιθουανός αριστερός χαφ βρίσκεται από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας στην πατρίδα του ενώ σε επικοινωνία του Sport24.gr μαζί του δεν έκρυψε πως: "Και θέλω και εύχομαι να τελειώσουν όλα το γρηγορότερο δυνατόν", για να διευκρινίσει πάντως πως: "Μέχρι στιγμής όμως δεν έχω υπογράψει το συμβόλαιό μου".
Γιάκομπ και Παπαζαχαρίας
Λαζαρίδης και Τσεσνάουσκις πάντως δεν φαίνεται να είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά που βρίσκονται στο στόχαστρο του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι ανάλογο ισχύει και με δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και συγκεκριμένα τους Βικτοράς Γιάκομπ και Γρηγόρη Παπαζαχαρία που όμως δένονται με συμβόλαιο με εξελίξεις αν είναι να τρέξουν θα υπάρξουν μόνο αν αποδεσμευτούν κάτι που την στιγμή αυτή φαίνεται δύσκολο.
Από εκεί και πέρα και όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ του Άρη στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Η διατήρηση του Γκιάρο στο ρόστερ και για του χρόνου φαίνεται πως ήταν η αρχή από μία σειρά κινήσεων που θα ακολουθήσουνε με παίκτες που έχουν συμβόλαιο, είτε αυτό τελειώνει είτε ακόμα και ο δανεισμός τους.
Πέσκοβιτς και Πιοβεζάν
Εκτός πλάνων φαίνεται να βρίσκονται οι Μίχαλ Πέσκοβιτς και Ρενάτο Πιοβεζάν (είναι χαρακτηριστικό ότι αγωνίστηκε μόνο σε κάποια φιλικά) παρά το γεγονός ότι αμφότεροι έχουνε συμβόλαιο και για του χρόνου με τον Κούπερ να επιθυμεί την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα φέρει συναγωνισμό στις προπονήσεις με τον Μιχάλη Σηφάκη. Επί του παρόντος πάντως δύσκολα αυτός να είναι ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ της Skoda Ξάνθης που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ακριτική ομάδα αλλά και ο διεθνής Αυστριακός δείχνει να μην θέλει να είναι στην σκιά του διεθνή Κρητικού τερματοφύλακα.
Η παραμονή του Νασούτι
Όσον αφορά τον χώρο της άμυνας η περίπτωση που φαίνεται να απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη την διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και τον Κούπερ είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κριστιάν Νασούτι. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός επιθυμούνε να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί αλλά η Ρίβερ Πλέιτ όπου και ανήκει φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη.
Στην συμφωνία με την ομάδα της Αργεντινής το περασμένο καλοκαίρι για τον δανεισμό του Νασούτι είχε υπάρξει και όρος που έκανε λόγος πως με 750.000 ευρώ η ΠΑΕ Άρης θα μπορούσε να τον αποκτήσει. Ποσό όμως που στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιθυμούν να μειώσουν όπως φάνηκε και στην προ ημερών παρουσία των κ.κ. Κόντη και Καλσάντο στο Μπουένος Άιρες στις 500.000 ευρώ.
Από πλευράς της Ρίβερ Πλέιτ δεν υπήρξε όμως κάποια απάντηση ούτε και στο σενάριο που προέκυψε από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας για το ποσό των 250.000 ευρώ και ως αντάλλαγμα ον Κάρλος Αράνο. Για αυτό και πλέον στον Άρη ποντάρουν στον ίδιο τον Νασούτι και την πίεση που μπορεί να ασκήσει ο ίδιος κατά την παρουσία του στην Αργεντινή.
Δύσκολα ο Φερνάντες
Κατά τα άλλα για την άμυνα παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Ισπανός Θέσαρ Ορτίθ του οποίου ο εξάμηνος δανεισμός από την Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώθηκε και δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα. Κάτι ανάλογο ωστόσο φαίνεται να ισχύει και για τον Νταρίο Φερνάντες του οποίου ο δανεισμός από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ από το περασμένο καλοκαίρι ήταν για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε και όλα δείχνουν πως δεν θα παραμείνει στο δυναμικό του Άρη.
Στην συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού είχε υπάρξει όρος για 150.000 ευρώ ώστε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να μπορεί να τον εντάξει στο δυναμικό της μετά το πέρας του δανεισμού του ωστόσο όμως αυτός δεν φαίνεται πως θα ενεργοποιηθεί. Μάλιστα ήδη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την Αθήνα ο Φερνάντες είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει και πάλι στην Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο.
Οι τρεις και ο Τζόνσον
Κι αν κάπως έτσι έχουν οι βασικές εκκρεμότητες που είναι προς διευθέτηση στην ομάδα του Άρη θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι οι μόνες από το υπάρχον υλικό με ποδοσφαιριστές που έχουνε συμβόλαιο ενώ οι βασικές προτεραιότητες του Κούπερ φαίνεται να είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός βασικού κεντρικού αμυντικού σε περίπτωση μη παραμονής του Νασούτι αλλά και ενός επιθετικού.
Εκεί όπου ο εξάμηνος δανεισμός του Έντι Τζόνσον από την Φούλαμ ολοκληρώνεται. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως υπάρχει η σκέψη παραμονής του διεθνή με τις ΗΠΑ όχι όμως βάση των απολαβών που έχει με την αγγλική ομάδα και φιναλίστ του φετινού Europa League.
Βλέπω πολλά κοινά στο πως συμπεριφέρεται ο Άρης πλέον και ο ΠΑΟΚ. Απλά ο ΠΑΟΚ είναι μία κίνηση μπροστά!!! Να ναι καλά ο Σάντος!!
- sidpanos
- Δημοσιεύσεις: 4148
- Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 07:30
- Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΝΑΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
η κόντρα μαρινάκη με κόκκαλη δεν πρέπει να μας ανησυχεί...
εμας πρέπει να μας ευχαριστεί το πάγωμα σε όλα στον γαυρο...
σκεφτείτε οτι η ομάδα τους με κάποιους ήδη να αποχωρούν,θα πρέπει να ετοιμαστεί σε λιγότερο απο μήνα...
υγ.ο κρόκους γιατί δεν θέλει να πουλήσει τον γαυρο άραγε?
έχει σχέση με εξωαγωνιστικά και ενδοπολιτικά?

εμας πρέπει να μας ευχαριστεί το πάγωμα σε όλα στον γαυρο...
σκεφτείτε οτι η ομάδα τους με κάποιους ήδη να αποχωρούν,θα πρέπει να ετοιμαστεί σε λιγότερο απο μήνα...
υγ.ο κρόκους γιατί δεν θέλει να πουλήσει τον γαυρο άραγε?
έχει σχέση με εξωαγωνιστικά και ενδοπολιτικά?



Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Από ότι έχω διαβάσει έχει βάλει πάνω από 150.000.000 και δεν θα τον παραδώσει τζάμπα.
Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως αρχίσουν και οι δύο να προσπαθούν να αποδείξουν ποιος είναι καλύτερος και αρχίσουν και ρίχνουν τα εκατομμύρια για πλάκα...
Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως αρχίσουν και οι δύο να προσπαθούν να αποδείξουν ποιος είναι καλύτερος και αρχίσουν και ρίχνουν τα εκατομμύρια για πλάκα...
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Ολοι είναι μπάχαλο...έναν σοβαρό προπονητή με καλή συνεργασία με τους διοικούντες και τα καλύτερα έρχονται...
Μας μάμησε το τριήμερ ρε φούστη μου...
Μας μάμησε το τριήμερ ρε φούστη μου...
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Πολύ το λαμογιο-πακέτο στην πρωτεύουσα αλλά ας μην έχει αυταπάτες κανείς...ο γάβρος θα περάσει πολύ-πολύ δύσκολα χρονάκια.
Ο Πράκτορας τους πήρε με τη σέσουλα τα πρωταθλήματα αλλά σήμερα η πραγματικότητα λέει ότι έχει μιά ομάδα γυμνή από παίκτες-εκτός από 3-4 οι άλλοι είναι για τα πανηγύρια-,με χρέη 30-40 εκ. ενώ έχει προεισπράξει τα τηλεοπτικά και τα χορηγικά για την επόμενη χρονιά.
Ο όποιος είναι ο επόμενος θα πάρει λοιπόν μιά ομάδα και θα χρειαστεί να ρίξει 30 εκ. για την επόμενη χρονιά για να την φέρει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, χωρίς έσοδα από Ευρώπη, τηλεόραση και χορηγίες ενώ θα πρέπει να πληρώσει και τον Σώκρατες.
Είναι πολλά τα λεφτά....
Ο Πράκτορας τους πήρε με τη σέσουλα τα πρωταθλήματα αλλά σήμερα η πραγματικότητα λέει ότι έχει μιά ομάδα γυμνή από παίκτες-εκτός από 3-4 οι άλλοι είναι για τα πανηγύρια-,με χρέη 30-40 εκ. ενώ έχει προεισπράξει τα τηλεοπτικά και τα χορηγικά για την επόμενη χρονιά.
Ο όποιος είναι ο επόμενος θα πάρει λοιπόν μιά ομάδα και θα χρειαστεί να ρίξει 30 εκ. για την επόμενη χρονιά για να την φέρει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, χωρίς έσοδα από Ευρώπη, τηλεόραση και χορηγίες ενώ θα πρέπει να πληρώσει και τον Σώκρατες.
Είναι πολλά τα λεφτά....
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Λάτρης του πόκερ είναι ο Σέρχιο Κόκε, όπως αποκάλυψε ο ισπανικός Τύπος. Σύμφωνα με «Malaga Hoy», ο αρχηγός του Άρη πήγε στη γενέτειρα του, τη Μάλαγα, και πήρε μέρος στο τουρνουά «Mini Classic» του Casino Marbella. Tο εν λόγω δημοσίευμα δεν αναφέρει τον 27χρονο επιθετικό μεταξύ των νικητών, ενώ δεν αποκαλύπτει πόσα χρήματα πόνταρε, παρά μόνο πως το μίνιμουμ για συμμετοχή στο τουρνουά ήταν 125 ευρώ.
http://www.sport-fm.gr/article/231087
συνεχίζεται ο πόλεμος τελικά των μμε στην ομάδα του θεού.......
http://www.sport-fm.gr/article/231087
συνεχίζεται ο πόλεμος τελικά των μμε στην ομάδα του θεού.......
