Pc support
Re: Pc support
οσον αφορα το dvd ... μια απλή ερώτηση.. άλλα δισκάκια παίζει ? δοκιμή με cd μουσικής ?
το dvd αν έχει κάποιο logo or menu εμφανίζεται?
για καλό κ για κακό checkare τι input / source παίρνει η τηλεόραση..
μπας κ γύρισε καταλάθος και ψάχνει όπου να ναι
φίλε PARASANDALOS για γνησια το dvd μπορεις να το κατεβάσεις κ μέσα από τη microsoft..
μπορούσες τουλάχιστον δεν είμαι σίγουρος αν είναι ακόμη διαθέσιμα
το σπαστήρι είναι το θέμα.. κυκλοφορούν σε αρκετά forums αρκετά καλές εκδόσεις, "έτοιμες" για εγκατάσταση
το dvd αν έχει κάποιο logo or menu εμφανίζεται?
για καλό κ για κακό checkare τι input / source παίρνει η τηλεόραση..
μπας κ γύρισε καταλάθος και ψάχνει όπου να ναι
φίλε PARASANDALOS για γνησια το dvd μπορεις να το κατεβάσεις κ μέσα από τη microsoft..
μπορούσες τουλάχιστον δεν είμαι σίγουρος αν είναι ακόμη διαθέσιμα
το σπαστήρι είναι το θέμα.. κυκλοφορούν σε αρκετά forums αρκετά καλές εκδόσεις, "έτοιμες" για εγκατάσταση
Το καλοκαίρι πήρα ένα λαπτοπ και είχε προεγκατεστημένα τα βίστα. Αν το κάνω φορμάτ και βάλω τα 7 χάνω την εγγύση?? Επίσης όταν το πήρα δεν μου δώσανε CD με τους drivers. Αν θελήσω να το κάνω φορμάτ, θα τους χρειαστώ πολύ?? 

η εγγυηση λογικα ισχυει το θεμα ειναι να υπαρχει συμβατοτητα με τα 7...τα ντραιβερς θα τα κατεβαεις απο το ιντερνετ και θα τα γραψεις μετα σε ενα σιντι να τα εχεις...
- fireblade4
εγω εβαλα 7 σε ενα λαπτοπ που ειχα παρει 3 χρονια πριν διπιρινο,ειχε xp πανω και ηταν vista ready,δουλευει πολυ καλα,τωρα με τους driver ηταν λιγο μανουρα αλλα τελικα τους βρηκα ολους και δουλευει κανονικα,επισης πολλοι driver που ειναι για vista δουλευουν κανονικα και στα 7.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
για πελατη ειναι λεμε δεν ειναι για εμενα του εβαλα 7 απο οτε που μ εχει δωσει ενας φιλος μου...που τα εχw βαλει και σε αλλα 30 pc ....θα με ψαχνει ο bill σε λιγο απο το london,,,γ αυτο τα ηθελα αλλα οκ τα εβαλα τωρα...lol
στα 7 τους driver ειδικα σε λαπτοπ τουσ βρισκει μονο του το update..εκτος κ αν εχει καμια creative πανω ι καμια καρτα tv...Λολ
στα 7 τους driver ειδικα σε λαπτοπ τουσ βρισκει μονο του το update..εκτος κ αν εχει καμια creative πανω ι καμια καρτα tv...Λολ
παιδια μια ερωτηση... αμα εχεις χωρισμενο τον σκληρο σε c κ d μπορεις να κανεις φορματ μονο τον c η αυτο γινετε μονο οταν ειναι 2 ξεχωριστοι δισκοι? thnx προκαταβολικα 

Κάνε επαννεκίνηση και πάτα το DEL όταν έχει εκείνα τα μαύρα γράμματα.
Μπες στα ΒΙΟS και βάλτο να κάνει εκκίνηση από CD.
Βάλε το CD των Windows σώσε και κάνε επανεκκίνηση.
Όταν ανοίξει πάτα ΕΝΤΕR για να κάνει εκκίνηση από το CD.
Aκολούθα τις οδηγίες.
Όταν σου βγάλει τα δύο partition ακολούθα τις διαδικασίες για να σβήσεις το C.
Μετά κάνε ότι σου λέει για να δημιουργήσεις ένα C και βάλε τα Windows εκεί.
Άστο να φορτώσει. Μετά βάλε γλώσσες ώρες κτλ.
Όταν ανοίξει πέρνα τους drivers, antivirus και μετά μπες και πες μας αν πήγαν όλα καλά...

Μπες στα ΒΙΟS και βάλτο να κάνει εκκίνηση από CD.
Βάλε το CD των Windows σώσε και κάνε επανεκκίνηση.
Όταν ανοίξει πάτα ΕΝΤΕR για να κάνει εκκίνηση από το CD.
Aκολούθα τις οδηγίες.
Όταν σου βγάλει τα δύο partition ακολούθα τις διαδικασίες για να σβήσεις το C.
Μετά κάνε ότι σου λέει για να δημιουργήσεις ένα C και βάλε τα Windows εκεί.
Άστο να φορτώσει. Μετά βάλε γλώσσες ώρες κτλ.
Όταν ανοίξει πέρνα τους drivers, antivirus και μετά μπες και πες μας αν πήγαν όλα καλά...

ρε τρελε μεχρι εδω τα ξερω
απλως επειδη δν τ εχω ξανακανει σε pc μ ηρθε τρ μια απορια...
οταν τα κανω ολα αυτα κ τ εγκαταστισω τα windows μετα πρεπει να κανω install το cd της καρτας γραφικων κ αλλα τετεια κοκοψοψαρα η απλως βαζω drivers κλπ?

απλως επειδη δν τ εχω ξανακανει σε pc μ ηρθε τρ μια απορια...

οταν τα κανω ολα αυτα κ τ εγκαταστισω τα windows μετα πρεπει να κανω install το cd της καρτας γραφικων κ αλλα τετεια κοκοψοψαρα η απλως βαζω drivers κλπ?

Το cd της μητρικής, το cd της κάρτας γραφικών, το cd της κάρτας ήχου (αν είναι ξεχωριστή από την μητρική).
Μη ξεχάσεις cd από εκτυπωτές, σκάνερ, πολυμηχανήματα, ρούτερ, κάμερες και ότι άλλο. Αν δεν τα έχεις κοίτα να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ ΠΡΙΝ κάνεις το φορμάτ, ώστε και μ@λακίες να κατεβάσεις, μη χρειαστεί να ξανακάνεις φορμάτ το pc!!
Μη ξεχάσεις cd από εκτυπωτές, σκάνερ, πολυμηχανήματα, ρούτερ, κάμερες και ότι άλλο. Αν δεν τα έχεις κοίτα να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ ΠΡΙΝ κάνεις το φορμάτ, ώστε και μ@λακίες να κατεβάσεις, μη χρειαστεί να ξανακάνεις φορμάτ το pc!!