15.000 χιλιαδες να τα παμε ρε παοκια!

Gerard04 έγραψε:Οι πιο πολλοι περιμενουν να ακριβινουν παρα μεταγραφη...
15.000 χιλιαδες να τα παμε ρε παοκια!
targette έγραψε:Ας κάνει ο πρόεδρος καμιά μεταγραφή γιατί μεταγραφές τύπου Χακλιά και Ίβιτς πρέπει να μας πληρώνει η ΠΑΕ για να τους βλέπουμε!!!!
targette έγραψε:Παίδες γειά σας. Απλά είπα την άποψή μου. Βαρέθηκα να περιμένω να γίνουμε ομάδα. 15 χρόνια ακούω ... υπομονή, στηρίξτε την ομάδα και πάρτε διαρκείας!!! Φτάνει. Μιά ζωή την πληρώνει ο απλός φίλαθλος. Κλεβει λεφτά ο Βουλινός, ο κόσμος του ΠΑΟΚ την πληρώνει! Κλέβει λεφτά ο άλλος, ο κόσμος του ΠΑΟΚ την πληρώνει! Έλεος! Ας βρουν λεφτά και ας κάνουν μία μεγάλη μεταγραφή. Οχι δεν μου κάνει ούτε Ίβιτς ούτε Χακλιάς! Άποψή μου. Και στο φινάλε ούτε Σάντος γουστάρω!!! Θέλω να σας πω ότι τα τελευταία 5 χρόνια αγοράζω διαρκείας. Αποτέλεσμα ... μηδέν!!! Δεν μπορεί ο κόσμος από μόνος του. Χρειάζεται ισχυρή διοίκηση με πρόεδρο τον Ζαγοράκη. Επίσης, δεν μπορώ τις υπερβολές του στιλ ότι την περασμένη χρονιά ειχαμε Γκατούσο Πίρλο και παρόμιες παπαριές. Θέλω ομάδα ικανή να χτυπήσει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Ο κόσμος του ΠΑΟΚ το αξίζει!!! Βρείτε λεφτά. Σταματήστε να ζητιανεύετε από τους φιλάθλους. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα σας στηρίξει. Αυτό είναι δεδομένο. Πρέπει δηλαδή να εγκρίνουμε τις μεταγραφές ,Χαλκιά και Ίβιτς; Ας αποδείξουν στο γήπεδο ότι αξίζουν και τους χειροκροτώ μετά. Οχι όμως πας να πάρεις Τζέραντ και μετά παίρνεις Ίβιτς.
Με Σικαμπάλα ομολογώ ... έχω κόλλημα!!! Μερικά τα είπα πάνω στα νεύρα μου!!! Συγνώμη αν στεναχώρησα μερικούς. Πάω να καπνίσω τίποτα να στανιάρω.