obanebane μιας και σε νοιωθω οτι δεν τις πολυπιστευεις τις δικαιολογίες που βρήκες, ας τις καταρίψουμε...:
1.Ειναι τετοια η δυναμικη του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια που δεν αφηνει το μυαλο να σκεφτει τιποτα αλλο.
Για το Σαββατο που μας περασε δεν παιζει σα δικαιολογια. Μόλις 500 πηγαμε Ξανθη, η ΚΑΕ εβαλε και οθόνες για τη μπάλα, αλλά πάλι μερικοί δεν κουνήθηκαν. Άσε που και 3 χρόνια πριν, όταν και η ομάδα ποδοσφαίρου δεν .. ήταν ΠΑΟΚ, τόσο κόσμο μαζευε το παλατακι σε κάτι τέτοια ματς...
2.Ολοι εχουμε μαθει και θελουμε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστη σε ολα τα αθληματα ειναι ενα γεγονος δεν το αμφσβητει κανεις με τι διαθεση να παει καποιος στο γηπεδο οταν ξερει οτι η ομαδα του εχει ταβανι οτι δεν μπορει να ανταγωνιστει τους μεγαλους της αντιπαλους σε καμια περιπτωση?
Στα ματς με γαυρο και ληκι ειχες αρκετο κοσμο. Το ιδιο θα γινει και με τον βαζελο. Εκει δεν υπαρχει το ταβανι?? Άσε που ΠΑΟΚ δε νομίζω να γίναμε για τις κούπες... (ενδεικτικά στον τελευταιο μπασκετικο τιτλο του ΠΑΟΚ ημουν 10 ετών, ενω οσο πηγαινω Παλατακι, ο ΠΑΟΚ δεν έχει τερματίσει πάνω απ την 6η θέση... σσ: Κώστα μη πεις οτι φταιω εγω, σε φαγα!

)
3.Ειναι γεγονος οτι αριθμιτικα ειμαστε πολλοι αλλα ειναι τοσα πολλα αυτα που βομβαρδιζουν το μυαλο μας καθε μερα για το μελλον της χωρας και κατεπεκταση του καθενα ξεχωριστα που δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο εγκλημα που δεν πηγε ο κοσμος να στηριξει σε ενα παιχνιδι με την καβαλα.
Εδω δεν ξερουμε αν κρατησουμε τις δουλειες μας τρεμουμε καθε μερα και εσεις μου λετε να παει ο κοσμος να δει τη καβαλα ημαρτον.
Ο ίδιος κόσμος, όμως θα κάνει sold out στα καφε για να δει το μπασκετ (και τη μπάλα). Ο ίδιος κόσμος θα στείλει αμέτρητα sms στα ραδιοφωνα για να γκρινιαξει για την ομαδα που εχασε απ τη Καβαλα. Ο ίδιος κόσμος θα καντηλιάζει την ώρα του αγώνα απ το φόρουμ, αντί να πάει στο γήπεδο...
Για το 4ο και 5ο δε μπορω να πω και τιποτα, μιας και δεν εζησα τετοιες εποχες και μπορω απλα να συμφωνησω στο οτι η γενια μας ειναι κυριως ποδοσφαιρική. Βέβαια όταν ρωτάνε κάποιον τι ομαδα είναι δε νομιζω να λέει "ΠΑΕ ΠΑΟΚ", αλλα ΠΑΟΚ.... Το δικεφαλο να στηριζω κι ας ειναι και στο σκακι...