Ποιον δημοσιογράφο εμπιστεύεστε?
- thanasisp04
Ποιον δημοσιογράφο εμπιστεύεστε?
συνεχιστε εδω παιδια αυτα που λεγατε πηγα να το μετακινησω και εκανα μαλακια και το εσβησα. σορρυ
EGW PALI EMPISTEYOMAI TON GIWRGO ZAGORA KAI TA LEEI OPWS EINAI GIATI EINAI O KALYTEROS.
OSO GIA TON VRAZILIANO TI LETE RE PAIDIA O TYPOS OTAN HTAN O PARASXOS ELEGE POLU KALOS EINAI TERASTIOS KAI TETOIA KAI GIA TON VEZYRTZH TA IDIA MOLIS EFYGAN ELEGE DEN EKANAN HTAN LIGOI KAI TETOIA MEGALH GYRISTROULA EINAI O TYPOS EINAI POLY GLITSAS DEN TON XWNEYW KATHOLOU.OPOIOS VGAINEI STHN EKPOMPH TOU EINAI KALOS OTAN OMWS TON LENE DEN THELOUME TOTE EINAI SKARTOI KAI DEN KANOUN GIA ATHLHTES MILAW KAI OXI GIA AKROATES.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
OSO GIA TON VRAZILIANO TI LETE RE PAIDIA O TYPOS OTAN HTAN O PARASXOS ELEGE POLU KALOS EINAI TERASTIOS KAI TETOIA KAI GIA TON VEZYRTZH TA IDIA MOLIS EFYGAN ELEGE DEN EKANAN HTAN LIGOI KAI TETOIA MEGALH GYRISTROULA EINAI O TYPOS EINAI POLY GLITSAS DEN TON XWNEYW KATHOLOU.OPOIOS VGAINEI STHN EKPOMPH TOU EINAI KALOS OTAN OMWS TON LENE DEN THELOUME TOTE EINAI SKARTOI KAI DEN KANOUN GIA ATHLHTES MILAW KAI OXI GIA AKROATES.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Εάν θέλω να ενημερωθώ καλά, ακούω πάντα extrasport, γιατί θεωρώ πως έχει τους καλύτερους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ. Και σαν ονόματα, αλλά και σαν ΠΑΟΚτσήδες. Όλοι τους είναι πρώτα ΠΑΟΚ και μετά γράφουν για τον ΠΑΟΚ. Κορυφή, φυσικά ο Μιχάλης ο Βραζιλιάνος και από κοντά, Πετρωτός, Σταμπουλής και φυσικά, Καστάνης. Πληροφοριακά, δεν ξέρω, αν υπάρχει άλλο μέσον στην πόλη που να έχει τόσους ΠΑΟΚτσήδες ρεπόρτερ στο ρεπορτάζ του. Και μην ξεχνάμε και τον Χαλβατσιώτη, έτσι;;
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Από τα ελάχιστα πράγματα για τα οποία είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου είναι ότι αν μου βάλεις να ακούσω ραδιόφωνο κάποιον από όλους αυτούς που αναφέρατε δεν θα καταλάβω ποιός είναι. Βραζιλιάνος, Πετρωτός, Σταμπουλής, Κόλκας, Ζαγόρας, Χαλβατσιώτης και όλους τους άλλους που έχετε αναφέρει .. σας το λέω αληθινά ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!
Εν γνώση μου (όχι στο αμάξι κάποιου ή ακρόαση για 5 λεπτά κλπ), έχω ακούσει ολόκληρες γύρω στις 50 εκπομπές Παρασίδη και 20 Ραπτόπουλου. Τίποτα άλλο ..
Εν γνώση μου (όχι στο αμάξι κάποιου ή ακρόαση για 5 λεπτά κλπ), έχω ακούσει ολόκληρες γύρω στις 50 εκπομπές Παρασίδη και 20 Ραπτόπουλου. Τίποτα άλλο ..
κατ αρχην μπλεξαμε λιγο τα πραγματα.ο βραζιλιανος δεν ειναι δημοσιογραφος ειναι ραδιοφωνικος παραγωγος.απο παραγωγους προτιμω να ακουω νικολαου στον libero.με μια κουβεντα απαιχτος.και ετσι και πει καμια μαλακια κανενας αριανος την ακουει στερεο.απο δημοσιογραφους τους ακουω ολους προσπαθω τελοσπαντων αλλα σαν ενημερωση πιστευω περισσοτερα αυτα που θα ακουσω απο κολκα,τσορμπατζογλου. ο ζαγορας ειναι αλλου υφους αλλα και παλι προτιμω να τον ακουω απο τους αλλους διευθυντες (μετρουλακη γρηγοριαδη-μπουζο)