εκραξε κ τον γκαυ αντε γειαααααααααα
μπορεί να έχω πει στο παρελθόν οτι έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς,αλλά έπρεπε να τους γ@μαμε και με τις αδικίες...Sera4 έγραψε:αυτο που μας τρελαινει ειναι οτι ηδη θα επρεπε να ημασταν πρωταθλητες και αντι αυτου βλεπουμε παλι το ελληνικο πρωταθλημα σε ολο του το μεγαλειο...ποιος θα θυμαται την καλη πορεια ή το γεγονος οτι μας φοβουνταν κλπ???κανεις αδερφια γιατι μονο οι κουπες μενουν...η ομαδα του κουδα αξιζε πολλα περισσοτερα πρωταθληματα και ομως πηρε 1...αυτο εμεινε δυστυχως...ολοι αυτο ξερουν...
υγ φυσικα και θα ειμαστε ικανοποιημενοι με τη φετινη μας πορεια αυτο δεν αλλαζει
είναι πολύ καλή ιδέαPARASANDALOS έγραψε:πανο διαμαρτυριας ¨ΠΑΙΞΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΔΕΡΦΕΣ:"
έτσι τα παίρνουν χρόνια...vanroy έγραψε:PAOK87 είναι αυτό που λεμε "τους φτυνεις και νομιζουν οτι βρεχει".
Μα καλά ο πατέρας του κολλητού του αδερφού του παιδιού που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ δεν είναι ο πατέρας σου ρε Γκίκα, αφού εσύ είσαι ο κολλητός του αδερφού του κολλητού του αδερφού του που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ;gika έγραψε:.... αλλά ο αδερφός του κολλητού μου, παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο πατέρας του κολλητού του είναι μπλεγμένος.....
Συμφωνώ ότι πολλά γίνονται όταν είναι αδιάφορες οι ομάδες...ακόμα και μεταξύ παικτών όταν πχ ένας πάει να πέσει και ο άλλος είναι αδιάφορος αρχίζει η γκρίνια..''ελα ρε ασε μας να κερδίσουμε, μη μας στερείς το ψωμί, άσε να κερδίσουμε και εγώ του χρονου όπου σε βρω θα είμαι χειρότερος'' και καμιά φορά επείδη πολυ ελληνες δεν ειναι επαγγελματίες επηρεάζονται και κάνουν τυος αδάφορους....Orwell έγραψε:εσύ gika επειδή βλέπω ότι έχεις πολλούς κολλητούς και συγγενείς που σου λένε διάφορα,αν θυμάμαι καλά κάποιος τέτοιος σου είχε πεί ότι το διπλό της Βαλερένγκα στην Τούμπα πλήρωνε καλά....τα κονόμησε ο Ζαγοράκης λοιπόν,έτσι??
Besuch μάλλον μπερδεύεσαι...προφανώς δε μιλάω για διαιτητές και το ανέφερα...μιλάω μεταξύ ομάδων.
ο γάβρος ήταν αδιάφορος όταν τα έκανε όλα αυτά,όπως τα κάναμε και μεις στην Καλαμαριά για να ρίξουμε το σκουλήκι και τέτοια όταν οι ομάδες είναι αδιάφορες γίνονται σωρηδόν.
Τη σχέση βάζελου με ΟΦΗ την ήξερε όλη η Ελλάδα,δεν είναι τίποτε το καινούριο...
Αν κατάλαβες ότι για μένα όλα είναι καθαρά στην Ελλάδα,λάθος κατάλαβες...αυτό που λέω είναι ότι τα περισσότερα απ' αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα οποία όταν μας βγαίνουν έχει καλώς,όταν όχι κανείς δεν βγαίνει να πει ότι έλεγα μαλακίες...
Αν την Κυριακή οι γριές κόψουν βαθμό απ' το γάβρο θα βγείς να το πεις???...γιατί κάτι τέτοια λεγόταν και πριν το ματς του γάβρου με τον Τέλη αλλά μετά όλοι αυτοί ΜΟΚΟ....