Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trobonaras έγραψε:ναι να κανω μια ερωτηση κρισεως??
επειδη απο αυτα που ακουω,καταλαβα πως η περιοδος μεχρι 20 ιουνιου ειναι μονο για ανανεωσεις και οχι για ατομα που θελουν να βγαλουν αλλα δεν ειχαν την προηγουμενη.
εγω που δεν ειχα περσυ μπορω να παω τωρα να αγορασω η πρεπει να περιμενω μεχρι τις 20 ιουνιου??
Εσύ μπορείς να πας όποτε θέλεις .. δεν σε περιορίζει η προθεσμία. Απλά αν πας μέχρι 30 Ιουνίου θα το αγοράσεις με τις περσινές τιμές, αλλιώς με τις καινούριες.
Αυτό που λένε για ανανεώσεις είναι γι' αυτούς που είναι στις θύρες 5-6 και στα επίσημα και έχουν συγκεκριμένη θέση. Αν δεν ανανεώσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου, η θέση τους δεν θα είναι πλέον δικιά τους και θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να την πάρει!
Υγ: Όπως έχουμε την μεταγραφική παπαρολογία, σε πολύ μικρότερο βαθμό θα έχουμε και την μπαρουφολογία με το πόσα διαρκείας έχουν δοθεί μέχρι τώρα. Θα ακούσουμε απίστευτα νούμερα, όπως και πέρυσι .. Ψέματα είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα. Προσωπικά δεν αγχωνόμαι .. Ακόμα δεν μπήκε ο Ιούνιος .. Ας κάνουμε όλοι το καθήκον μας και όλο θα 'ναι μια χαρά!
Πάντως παιδιά.. μέχρι τώρα αν πουλήθηκαν 2000 διαρκείας όπως λέγετε, είναι τέλεια!!!
Αν πουλάμε 1000 διαρκείας τη βδομάδα, μέχρι ν' αρχίσει το πρωτάθλημα θα 'χουμε ξεπεράσει το περσυνό ρεκόρ!
Οντος.
Και κατι αλο που ειναι οτι στις 20 ιουνιου αλαζουν οι τημες και ανεβενουν.
Πρωσοπικα οπιον μα οπιον εχω ρωτησει αν παρει μου λενε τα ακριβα για να ενισχισουν την ομαδα το σκευτηκα και γω και τελεικα τα ακριβα θα παρω και γω.
μπραβο ρε φαλεγκο..κ εγω αυτο σκεφτομαι να κανω..!!
ως παοκτσης θελω να ευχαριστησω αυτους τους 2.100 παοκτσηδες που εχουν παρει ως τωρα εισητηριο διαρκειας κ βοηθησαν την ομαδα να καλυψει καποιες υποχρεωσεις....ειναι πραγματικα παοκια..γιατι για αυτους(κ για πολλους αλλους,κ για μενα προσωπικα)δεν υπαρχουν ουτε μεταγραφες ουτε δανεικοι ουτε πωλησεις παικτων.. υπαρχει μονο Π.Α.Ο.Κ.
Το ξέρω ότι είναι λίγο σκληρό, αλλά για μένα Παοκτσής ο οποίος σ' αυτά τα δύο χρόνια δεν αγόρασε εισιτήριο διαρκείας έστω τη μία από τις δύο χρονιές ........ δεν θα πω ότι δεν αγαπάει τον ΠΑΟΚ ή ότι είναι λιγότερο Παοκτσής, αλλά θα πω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι προτεραιότητα στη ζωή του!
Φυσικά δεν μιλάω για Παόκια που έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομικά και άλλα προβλήματα .. Μπορεί να μην υπάρχει ρευστό γενικά στον κόσμο, όμως το να βρεις 150 ευρώ μέσα σε 2 χρόνια για να στηρίξεις την τωρινή διοίκηση, είναι εύκολο πιστεύω να γίνει, αρκεί να το θέλεις πραγματικά μέσα σου!
Πολλοί θα μου πούνε μα μου σου του, όμως επαναλαμβάνω ότι εκτός από αυτούς που έχουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα ή προσωπικά προβλήματα, όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαιολογία. Για κάθε έναν από εσάς που δεν πήρε διαρκείας ούτε πέρυσι, ούτε φέτος και φυσικά ούτε θα πάρει του χρόνου - παραχρόνου κλπ, με την πρόφαση ότι δεν έχει 150 (ή 130) ευρώ, είμαι απολύτως σίγουρος ότι μπορώ αν κάτσουμε και μετρήσουμε τα άχρηστα έξοδα - σπατάλες που έκανε, να βγάλουμε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ 150 ευρώ και πολύ περισσότερα! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!
Συγγνώμη για το ύφος μου ... αλλά όταν κάποιοι λέτε Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ, να το εννοείται. Αν για σας ο ΠΑΟΚ δεν είναι προτεραιότητα ή έστω μία από τις προτεραιότητες της ζωής σας, μην παραμυθιάζετε τους άλλους και τους εαυτούς σας με μπαρούφες!
Δεν μπορώ να βλέπω κόσμο που λέει ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα και να πουλάει τρέλα και να μην έχει σκοπό να πάρει ποτέ διαρκείας επειδή όπως λέει δεν έχει λεφτά .. Και το καλοκαίρι να πιει 200 ευρώ σε μπύρες, άλλα τόσα σε ταβέρνες, να πάει στα μπουζούκια να πετάει το λουλουδικό και να τρέχει σε διακοπές με πλοία και αεροπλάνα σε νησιά και εξωτερικό. Δεν λέω ότι όλοι τα κάνουν όλα αυτά .. αλλά παραδεχτείτε επιτέλους τις προτεραιότητες σας ρε μάγκες .. να έχετε τ' @@ να πείτε ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η 15η προτεραιότητα, μετά την οικογένεια, το σπίτι, το αυτοκίνητο, τη γκόμενα, τις μπύρες, τα τσιγάρα, τα μπουζούκια, τους 3 καφέδες τη μέρα σε διαφοτερική καφετέρια, τις ρετσίνες μέρα παρα μέρα με τους φίλους, τα 100ευρα που δίνω σε παντελόνια, τα 150 που δίνω σε γυαλιά, τα 1.200 που θα δώσω για το πισί, τα 300 για να βάλω ηχοσύστημα σκούπα και ξέρω γω στο αμάξι κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ!
Να πείτε ότι αν δεν κάνω όλα αυτά (και άλλα τόσα που ξεχνάω), δεν μπορώ να πάρω διαρκείας. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ .. Αλλά ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ, ότι προτιμάται να δώσετε 200 ευρώ στα μπουζούκια παρά στον ΠΑΟΚ! Ότι ενώ έχετε γεμάτη γκαρνταρόμπα, γουστάρετε να πάτε να τσιμπήσετε δύο παντελονάκια και καμιά μπλουζίτσα με άλλα 200 ευρώ έτσι γιατί μπήκε το καλοκαιράκι!
Το ξαναλέω, δεν είναι κακό και ούτε θέλω να σας θίξω, αλλά δεν γουστάρω να έχουμε 2.000 διαρκείας (και 3 να ήτανε και 4 να ήτανε) μετά από 20 ημέρες διάθεσής τους και στον αγώνα με Ολυμπιακό να ψάχνουνε 45.000 για εισιτήριο! Κουράστηκα πια ..
χροσταω 325Ε σε φροντιστιρια-ωδεια και δεν ξερω γω τη.
Αγορασα μια μπλουζα 15Ε που εκαναν κατι παιδια εδω και τις πουλαμε με σκοπο να παρουμε μετοχες και να τις δωσουμε στον ζαγορ (αν μπορεσουμε θα βγαλουμε και σχετικη ανακινοση σε εφημεριδα)
Πάντως σήμερα που πήγα να πάρω διαρκείας (οπλίτη σου πήρα διαρκείας ) στις 18:30 περίπου, είχε αρκετό κόσμο. Δεν περίμενα να υπάρχει ροή μέχρι το τέλος της ημέρας .. Αν και γενικά από το νούμερο δεν είμαι ενθουσιασμένος, στο 10λεπτο που ήμουν στα γραφεία είδα άλλους 15 περίπου να παίρνουν διαρκείας!
Άιντε ρε Παοκάρα τρέλανέ μας!
με αυτό τον ρυθμό που λές φίλε γιάνκο και αν υποθέσουμε ότι έχουν ήδή πουληθεί 3.000 και μένουν άλλα 29.000 με βάση ότι τα γραφεία είναι ανοιχτά 59 ώρες την εβδομάδα σε 5μιση βδομάδες ξεπουλάμε .
AINTA ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!