Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από paok kerkyra »

γ@μω την σούπερ λίγδα τους και τα λεφτά τους ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Orwell έγραψε:Dimi καλό αυτό αλλά εμένα δεν μου αρκεί εκεί που έφτασαν τα πράγματα....δεν ξέρω του χρόνου τι θα γίνει και πως θα είναι αυτοί και πως εμείς...τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις γιατί δεν ξέρεις αν θα σου ξαναπαρουσιαστούν.

Σωστό είναι αυτό. Αλλά λέω τα παραπάνω για να μην έχουμε...άγχος!!! ;)
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Orwell έγραψε:Dimi καλό αυτό αλλά εμένα δεν μου αρκεί εκεί που έφτασαν τα πράγματα....δεν ξέρω του χρόνου τι θα γίνει και πως θα είναι αυτοί και πως εμείς...τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις γιατί δεν ξέρεις αν θα σου ξαναπαρουσιαστούν.

Αυτό ακριβώς τίποτε άλλο
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

DimisK έγραψε:Δεν έχει τόσην σημασία αυτό Όργουελ. Σημασία έχει ότι το διεκδικούμε στα ίσια και τους έχουμε κάνει όλους να κλάνουν μέντες. Ποτέ δεν ήμασταν το φαβορί για το φετινο πρωτάθλημα. Τους έχουμε όμως τρομάξει και αυτό εμένα με κάνει περήφανο. Νικήσαμε και γαύρο και λαγό και αποδείξαμε ότι αξίζουμε το σεβασμό όλων.

Και κάτι μου λέει ότι σιγά-σιγά τον αποκτούμε....

Το Πρωτάθλημα είναι ο κρυφός μας πόθος, αλλά όχι αυτοσκοπός....

Να τους κάνουμε ρόμπες κι άλλο θέλω...

Πολύ σωστός φίλε!!!! Το 4000 μήνυμά σου είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να νιώθει ο κάθε Παοκτσής!
Είμαστε ΉΔΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και όλες οι ομάδες μας σέβονται !!! Το ποιος θα σηκώσει το μαραφέτι στο τέλος δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου ... το μόνο που μ' ενδιαφέρει είναι ότι όποιος με ρωτάει τι ομάδα είμαι του απαντάω "ΠΑΟΚ" με μια κ@ύλα λες και έχω κερδίσει το τζόκερ!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ότι και να γίνει!!!
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

καληνύχτα για απόψε χάθηκε η πρώτη μάχη οχι και ο πόλεμος οι αλλοι παλεύουν με πολλα όπλα αλλα εμείς εχουμε την ψυχή και την καρδιά πράγματα που οι αλλοι ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν θα αποκτήσουν ολα θα κριθούν στο οακα πιστεύω
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

DimisK έγραψε:Δεν έχει τόσην σημασία αυτό Όργουελ. Σημασία έχει ότι το διεκδικούμε στα ίσια και τους έχουμε κάνει όλους να κλάνουν μέντες. Ποτέ δεν ήμασταν το φαβορί για το φετινο πρωτάθλημα. Τους έχουμε όμως τρομάξει και αυτό εμένα με κάνει περήφανο. Νικήσαμε και γαύρο και λαγό και αποδείξαμε ότι αξίζουμε το σεβασμό όλων.

Και κάτι μου λέει ότι σιγά-σιγά τον αποκτούμε....

Το Πρωτάθλημα είναι ο κρυφός μας πόθος, αλλά όχι αυτοσκοπός....

Να τους κάνουμε ρόμπες κι άλλο θέλω...

Ρομπες ξεκουμπωτες είναι από ιδρυσεως τους. Πόσο ακομη να γινουν; Όσο για για το πρωτάθλημα σαφως και δεν είναι ο αυτοσκοπός αλλά αν σε βγαλουν τριτο αρχίζει το μπιρι μπιρι* στον ΠΑΟΚ.

*Το μπίρι μπίρι (των ΠΑΟΚτσήδων) είναι νομοτελειακά ακαταμάχητο

24/09/09

Πηγαίνει όπως με τη σύζυγο που έχει οριστικά αποφασίσει ότι θέλει (και προκύπτει ανάγκη εξτρά κονδυλίου στο οικογενειακό μπάτζετ για) καινούργια κρεβατοκάμαρα. Θα το πει μία, θα πέσει σε απροθυμία. Θα το πει δύο, θα πέσει σε υπεκφυγή. Θα το πει τρεις, θα πέσει σε δικαιολογία. Γενικώς, σε πάσης μορφής σθεναρή αντίσταση. Θα το πει... όσες χρειαστεί.

Δεκατρείς, εκατόν τρεις, χίλιες τρεις. Πίσω, το μόνο βέβαιον, αποκλείεται να κάνει. Τη χιλιοστή τέταρτη, επίσης βέβαιον, ο σύζυγος θα ενδώσει. Ο ίδιος που την πρώτη φορά, την τρίτη, την εκατοστή τρίτη ήταν σίγουρος πως η υπάρχουσα κρεβατοκάμαρα μια χαρά είναι. Κι ήταν και σίγουρος πως δεν πρόκειται, στο τέλος, να γονατίσει.

Είναι (σύμφωνοι, στο περίπου) το αδιάκοπο μπίρι μπίρι, μια δυο, τρεις, δεκατρείς, χίλιες τρεις, όσες τέλος πάντων χρειαστεί, που ευθύς εξαρχής αντιμετωπίζει ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τους ΠΑΟΚτσήδες για τον Φερνάντο Σάντος. Ο Θοδωρής είναι ο σύζυγος της παραβολής, η εξέδρα... η σύζυγος, ο Πορτογάλος η κρεβατοκάμαρα. Ο Ζαγοράκης είχε ακμαία τα κουράγια να υποστηρίζει τον προπονητή, τη (πρώτη) χρονιά που η ομάδα βολόδερνε και «κάθησε» εντέλει στην ένατη θέση. Εχει ροκανισμένα κουράγια, τη (τρίτη) χρονιά που η ομάδα υποτίθεται πως, ο οργανισμός ΠΑΟΚ γενικότερα, έχει αφήσει οριστικά πίσω τα παλιά. Αντεχε άνετα τότε. Αντέχει οριακά τώρα. Το μπίρι μπίρι είναι νομοτελειακά ακαταμάχητο.

Στο σπίτι υπάρχει και το ακραίο σενάριο του διαζυγίου. Αλλά εφόσον προϋπάρχουν τα υπόλοιπα, δεν χωρίζεις για μια κωλοκρεβατοκάμαρα. Την αλλάζεις και ησυχάζεις. Τουλάχιστον έως την επόμενη καινούργια ιδέα του έτερου ημίσεος. Στην μπάλα, ενώ προϋπάρχει το feeling, εντούτοις η σταδιακή κόπωση της φλογερής σχέσης κάνει το επώδυνο διαζύγιο (Ζαγοράκη και ΠΑΟΚτσήδων) κατάτι πιο πιθανό. Ακόμη πιο πιθανό ωστόσο παραμένει το ενδεχόμενο να αλλάξεις απαυδισμένος την κρεβατοκάμαρα. Συγγνώμη, τον προπονητή. Κι έπειτα μένει κενό γράμμα, είτε η νωπή πρόταση επέκτασης του συμβολαίου είτε το «σ' όποιον δεν αρέσει, στο σπίτι κι απ' την τηλεόραση». Μια παράπλευρη απώλεια. Ο λόγος του προέδρου συμφέρει να επέχει θέση συμβολαίου. Οχι να είναι έπεα πτερόεντα.

Υστερα από τέτοιο, τόσο εξουθενωτικό, μπίρι μπίρι, κάπου «χάνεται η μπάλα». Οπότε χάνει και τη σημασία του το να πασχίζει κανείς να κοιτάξει την ψυχρή ουσία. Αν είναι το ορθό ή το εσφαλμένο να σταματήσει η συνεργασία με τον Σάντος. Δεν έχει αληθινό νόημα να παρατείνεις απεγνωσμένα τη σχέση, μήπως και somehow τη σώσεις, ενώ κατά βάθος ξέρεις πως... δεν σώζεται και θα καταλήξει να είναι μονάχα θέμα χρόνου. Timing. Οχι αν. Αλλά πότε. Επειδή λοιπόν θα έρθει η στιγμή αργά ή γρήγορα, εδώ και τώρα η νηφάλια σκέψη οδηγεί τον Ζαγοράκη όχι σε τεχνητούς εκβιασμούς ή οτιδήποτε σχετικό, απλώς στο αναμενόμενο σταυροδρόμι. Πρώτα να καθορίσει την (ταυτόχρονη με την αλλαγή προπονητή) «προσωπική στάση» του. Φεύγει κι αυτός μαζί του; Ή συνεχίζει με τον επόμενο και «πάμε γι' άλλα»; Επειτα, εφόσον συνεχίσει, υποχρεωτικά θα κοιτάξει το πορτοφόλι και την αγορά. Τι διατίθεται, τι είναι εφικτό να προσληφθεί.

Η ύπαρξη, μόνη, του Βασίλη Γκαγκάτση στο περιβάλλον ΠΑΟΚ αρκεί για να βάλει στην ατζέντα του Δικεφάλου (εδώ το είχε περάσει κάποτε στην ατζέντα του Ολυμπιακού...) το όνομα του Φατίχ Τερίμ. Ιδίως σε τούτη τη συγκυρία, με την Εθνική Τουρκίας κατά 99% έξω από (ακόμη και τα πλέι οφ για) το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010. Ενας τύπος στην άλλη άκρη του Σάντος, ο σύγχρονος Αλκέτας Παναγούλιας της Τουρκίας, με τόση άγνοια κινδύνου και τόσο επικοινωνιακώς συμβατός με την Τούμπα όπως πράγματι θα ήταν και με το Καραϊσκάκη, που φοβίζει για το αντίθετο. Μήπως τα μέρη γίνουν τόσο πολύ «τέντζερης και καπάκι», και από το μπίρι μπίρι ο ΠΑΟΚ περάσει στην απέναντι φάση της εντελώς ανεξέλεγκτης, nitro, κατάστασης. Ενα φυτίλι είναι κι ο Τούρκος ξέρει όσο κανείς άλλος, για καλό ή για κακό, να το ανάψει! Μετά γαία πυρί μιχθήτω..

http://www.exedrasports.gr/blogs/articl ... &aid=38375

Περσι Σεπτεβριο αυτά λέγονταν. Και μη βλεπεις τώρα που όλα είναι ειδυλιακά. Πάντα ετσι ξεκιναει. Εσυ δεν παιρνεις αυτο που αξιζεις και μετά αρχιζει η εσωστρεφεια. Από κατι τετοιες μερες όπως η σημερινή ξεκιναει το κακό. Που σε εχουν κλεψει και ας μην αγωνιζεσαι εσύ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μολις γυρισα απο τα τσιπουρα και τα σχετικα και με εχουν πληροφορησει οτι στον εναν ¨επνιξαν¨ενα γκανιαν πεναλτι, στον αΛΛΟΝ δε , εδωσαν ενα πεναλτι ουτε κατα φαντασιαν μπορεις να το δωσεις...
Δεν με ενδιαφερει να τα δω, αν ειναι αληθεια η οχι..Μονο οτι ψαχνουν να βρουν τροπους να αντιμετωπισουν στα ισια την ομαδα που παιζει ποδοσφαιρο μου αρκει...
Ειμαι ακομα αισιοδοξος για το τελος, συνεχιζουμε απτοοητοι...Τιποτα δεν σταματα, τιποτα δεν μας καμπτει...!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ΑΡΚΕΤΆ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ
ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ΤΕΛΟΣ!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Τhx, AdminTeam
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

moican4 έγραψε:Ειμαι ακομα αισιοδοξος για το τελος, συνεχιζουμε απτοοητοι...Τιποτα δεν σταματα, τιποτα δεν μας καμπτει...!! :nairepaok:

Αυτό εννοείται bro. Ετσι ήταν και ετσι θα ναι. Λυσσα για τον ΠΑΟΚ και γαιδουρινη υπομονή. Απλά σημερα εκανα το λαθος να δω τον αγωνα του γαυρου. Την καλύτερη δουλειά έκανες που τους αγνοησες!
PABLO GARCIA

Δημοσίευση από PABLO GARCIA »

ποιός σας νοιάζει να σε σέβονται...
οι τρύπιοι?
οι ξεφτιλισμένοι?
τα λαμόγια?
οι πέτσινοι?
οι κάλπικοι?
οι καρκίνοι του ποδοσφαίρου?

Αν δεν το έχετε καταλάβει μπάλα παίζουμε και δεν κάνουμε διαγωνισμό σεβασμού....
Τόσα χρόνια αυτοί παίρνανε τα φράγκα απ' το ΤσουΛου και γράφανε στα παπάρια τους σεβασμούς και άλλες τέτοιες γραφικότητες....
Μπορώ να τους γαμήσω χωρίς να με σέβονται καθόλου?? θα το ήθελα πολύ...
Σεβάσμιοι είναι οι γέροντες.....
PABLO GARCIA

άσε ρε Σκούφαλη...άσε ρε...εσείς γκολ δε βάζετε ούτε σε άδειο τέρμα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτο που μας τρελαινει ειναι οτι ηδη θα επρεπε να ημασταν πρωταθλητες και αντι αυτου βλεπουμε παλι το ελληνικο πρωταθλημα σε ολο του το μεγαλειο...ποιος θα θυμαται την καλη πορεια ή το γεγονος οτι μας φοβουνταν κλπ???κανεις αδερφια γιατι μονο οι κουπες μενουν...η ομαδα του κουδα αξιζε πολλα περισσοτερα πρωταθληματα και ομως πηρε 1...αυτο εμεινε δυστυχως...ολοι αυτο ξερουν...

υγ φυσικα και θα ειμαστε ικανοποιημενοι με τη φετινη μας πορεια αυτο δεν αλλαζει
PABLO GARCIA

α ρε παλιόπουσ^α Καλόπουλε...παλιόπουσ^α....το έφερες σε πέρας το έργο...πέρνα απ' το ταμείο τώρα.
υ.γ. κοντρόλ με χέρι του οικοδόμου στο τέλος, την κίτρινη την έβαλες στιον κώ^ο σου,παλιόπουσ^α.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Κυρ 28 Φεβ 2010, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Να βάζουμε και κανένα @.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ συνεχιζεται...Ισα ισα σημερα ειμαι ακομα πιο αισιοδοξος γιατι βλεπω ομαδουλες ΠΟΥ ΔΕΝ μπορουν αλλα σπρωχνονται για το πρωταθλημα....Η μαχη θα παει μεχρι τελους και θελει ΑΝΤΕΡΟ....Εμεις το εχουμε και πρεπει να το δειξουμε....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δυστυχώς η διαιτησία τόσο στον γάβρο όσο και στον βάζελο ήταν τουλάχιστο 70-30 υπέρ τους..Ο γάβρος κατά την άποψη μου δεν υπάρχει.Απορώ ου τον έχουμε συγκάτοικο στη 2η θέση..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”