Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Λοιπόν επειδή δεν θέλω να βλέπω ανακρίβειες...Σε περίπτωση ισοβαθμίας με γάβρο ή βάζελο υπάρχει ένας αγώνας μπαράζ σε ουδέτερη έδρα.Σε περίπτωση 3πλης ισοβαθμίας το παίρνει ο γάβρος(αν πάρει βαθμό στο ΟΑΚΑ).Αυτά.Μην αγχώνεστε για τέρματα και τέτοιες παπαριές...Είναι μόνο τα μεταξύ μας αυτά...
Παρασανδαλε σε ισοβαθμια μονο με γαυρο εχουμε μπαραζ οπως και σε ισοβαθμια μονο με βαζελο...
Δωνη πες τους τα ενα χερακι στο ημιχρονο να μπουν μεσα να ριξουν κανα δυο γκολακια στον τελειωμενο...
μαγκες προσωπικα στα παπαρια μου!! εγω με αυτο που βιωνω ειμαι ηδη πρωταθλητης!
χθες στη ξανθη νομιζαμε οτι καναμε φιεστα!
ισα ισα που καυλωνω με το αγχος τους να μας πιασουν στη βαθμολογια με τετοια οργια...
εχω και την εντυπωση πλεον οτι το εχει καταλαβει και η συντρηπτικη πλειοψηφια του συνολου φιλαθλου κοσμου αυτης της γαμωχωρας και εχουν σιχαθει ολα αυτα τα λεσια!
πραγματικα πλεον ολοι εχουν γινει φιλοπαοκτσηδες!
μεχρι τωρα βεβαια φορουσαν παρωπιδες...
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΑΙΜΑΙ!! ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕΕΕΕΕ!!
Εγω με αυτά που γίνονται ντρέπομαι που ζω στην χώρα της πουστιάς της λαμογιάς και της κλεψιάς δεν εχουν άδικο τελικά εκει στην Ευρώπη που μας έχουν στην φάπα...