11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
ισως ηταν το πρωτο ματς σε δυο χρονια που δεν του σπασανε το ρυθμο με συνεχη επιθετικα φαουλ.......νομιζω ουτε ενα δεν του σφυριξαν πραγμα που για το μουσλι ειναι θαυμα (στο ελλαντα λεμε)
Εχω μια καλή ιδέα...!! Αντι να ασχολούμαστε με τα βιντεάκια του Μουσλίμοβιτς δεν ασχολούμαστε με τίποτα Ελληνικά ερασιτεχνικά απο είναι και πιο ωραία...?? Timo περιμένω νέα...!! Όχι απο τα βιντεάκια του Μουσλι... Απο τίποτα clubakia, απο κανα νιμου, κανα όργιο, τέτοια πράγματα...Dj_timo έγραψε:Φιλε στο επομενο εντος εδρας που θα κανονισουν τα παιδια να συναντηθουν στο φρατελι, ελα να στο δειξω απο κοντα. Δεν παιζει να ανεβασω βιντεο...Χωρικός έγραψε:εγώ γιατί δεν έχω δει βιντεάκι ρε παιδιά; κάποιος δεν μπορεί να ανεβάσει ένα , έστω ΕΝΑ! για να πειστούμε κι'εμείς;
Αφου ώς γνωστόν... Σαν το μουνί δεν έχει...

Τι θα γίνει με την πάρτι σου arisk?
Όλο μουνι@ θέλεις να βλέπεις σε βιντεάκια.
Ορίστε ένα κάρφωμα σε πολλά μουνι@ μαζεμένα που βρήκα στο ίντερνεδ ερασιτεχνικό παρακαλώ
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 6750&Ln=En
Όλο μουνι@ θέλεις να βλέπεις σε βιντεάκια.
Ορίστε ένα κάρφωμα σε πολλά μουνι@ μαζεμένα που βρήκα στο ίντερνεδ ερασιτεχνικό παρακαλώ

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 6750&Ln=En
- paoki_sweden
τώρα να έρθω στο φρατέλι μπορεί και να μην παίζει, γιατί πού ξέρεις; το χωριό μου μπορεί και να είναι στην ...ΠαταγωνίαDj_timo έγραψε:Χωρικός έγραψε:εγώ γιατί δεν έχω δει βιντεάκι ρε παιδιά; κάποιος δεν μπορεί να ανεβάσει ένα , έστω ΕΝΑ! για να πειστούμε κι'εμείς;
Φιλε στο επομενο εντος εδρας που θα κανονισουν τα παιδια να συναντηθουν στο φρατελι, ελα να στο δειξω απο κοντα. Δεν παιζει να ανεβασω βιντεο...

- Alessandro
- paok nafplio
με τα βιντεακια του Ζλανταν στα μπουζουκια εχουμε γινει σταρ εδω περα που ψαχνει τη τζουλια να ουμε..αφηστε τα βιντεακια αφηστε κ το ζλανταν να παει στα μπουζουκια αφου το πιο πιθανο ειναι να ηταν τραυματιας οταν τον ειδατε εξω!!!
Εχω λιώσει λαίμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιpaoki_sweden έγραψε:I want to see you skyliasi na oume on saturday!
Ainta PAOKARA REEEEE

Ποιος είπε πως έχει βιντεάκια στα μπουζούκια αυτό το παιδί????Δεν πιστεύω τέτοια πράγματα...paok nafplio έγραψε:με τα βιντεακια του Ζλανταν στα μπουζουκια εχουμε γινει σταρ εδω περα που ψαχνει τη τζουλια να ουμε..αφηστε τα βιντεακια αφηστε κ το ζλανταν να παει στα μπουζουκια αφου το πιο πιθανο ειναι να ηταν τραυματιας οταν τον ειδατε εξω!!!

Έχει δεν έχει δεν χρειάζεται να μας απασχολεί. Απ τη στιγμη που δεν τον επηρεαζουν στην αποδοση του, ας κανει οτι θελει. Και σιγουρα αν τον επηρεαζει κατι, οι πρωτοι που θα το καταλαβουν ειναι αυτοι που τον ζουν καθημερινα στις προπονησεις και οχι εμεις. Έχουμε ζήσει δεκάδες παίκτες που τιμούσαν τα μαγαζιά της πόλης και την αλλη μερα βγαζαν ματια σε προπονησεις και αγωνες. Αν θελει ας γινεται και τυφλα ο Μουσλι καθε βραδυ. Τη δουλεια του να κανει οταν πρεπει και απο κει και περα, χεστηκαμε...
αντε μπραβο +39paok nafplio έγραψε:με τα βιντεακια του Ζλανταν στα μπουζουκια εχουμε γινει σταρ εδω περα που ψαχνει τη τζουλια να ουμε..αφηστε τα βιντεακια αφηστε κ το ζλανταν να παει στα μπουζουκια αφου το πιο πιθανο ειναι να ηταν τραυματιας οταν τον ειδατε εξω!!!

Ρε παιδια, τι συζητηση ειναι αυτη? Τον εχετε δει ποτε να μην μπορει να παρει τα ποδια του στο γηπεδο?
Το αντιθετο συμβαινει. Ειναι ισως ο παικτης με την καλυτερη φυσικη κατασταση. Τρεχει διαρκως επι 90' και εχει τεραστια αποθεματα δυναμεων. Αρα η ολη συζητηση περι μπουζουκιων ειναι χωρις νοημα.
Ριξε σημερα 2-3 γκολακια στον Πανοπουλο και στα τσιρακια του γαβρου, και πανε οπου θελεις μετα. Κι εμεις μαζι σου!!
Το αντιθετο συμβαινει. Ειναι ισως ο παικτης με την καλυτερη φυσικη κατασταση. Τρεχει διαρκως επι 90' και εχει τεραστια αποθεματα δυναμεων. Αρα η ολη συζητηση περι μπουζουκιων ειναι χωρις νοημα.
Ριξε σημερα 2-3 γκολακια στον Πανοπουλο και στα τσιρακια του γαβρου, και πανε οπου θελεις μετα. Κι εμεις μαζι σου!!
-
novito έγραψε:Έχει δεν έχει δεν χρειάζεται να μας απασχολεί. Απ τη στιγμη που δεν τον επηρεαζουν στην αποδοση του, ας κανει οτι θελει. Και σιγουρα αν τον επηρεαζει κατι, οι πρωτοι που θα το καταλαβουν ειναι αυτοι που τον ζουν καθημερινα στις προπονησεις και οχι εμεις. Έχουμε ζήσει δεκάδες παίκτες που τιμούσαν τα μαγαζιά της πόλης και την αλλη μερα βγαζαν ματια σε προπονησεις και αγωνες. Αν θελει ας γινεται και τυφλα ο Μουσλι καθε βραδυ. Τη δουλεια του να κανει οταν πρεπει και απο κει και περα, χεστηκαμε...
ΑΥΤΟΟΟΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!