Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Κοινοτικοί παίκτες(Α1 ή εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από free4 »

Το λινκ σου απλά δεν υπάρχει!
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Αμερικανοί παίκτες(Α1 ή εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από palok »

μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή (φαντάζομαι ακριβή όμως): http://www.eurocupbasketball.com/ulebcu ... ode=000751

PS: στην barcelona βέβαια που τον πήρανε πριν 2 χρόνια δεν έκανε τίποτα αλλά σε όλα τα άλλα πρωταθλήματα βγαίνει από τους πρώτους σκόρερ
valantis8

Δημοσίευση από valantis8 »

Φαντάζομαι ότι θα ενοείτε προσθήκη στους είδη υπάρχοντες αμερικανούς γιατί μετα το δίδυμο 1998-1999(κουιζ) :lol: :lol: :lol: είναι ότι καλύτερο εχουμε παρει, και οι δυο παικτες ευρολιγκα.
Εγω θα ήθελα για του χρονου ενα αθλητικο τεσσαρι, με την προυποθεση να μεινει κι ο Λαζος.
Αυτος που μου αρεσει πολυ, και τον ηθελε κι ο Σουλης το καλοκαιρι ειναι ο ΦΡΑΝΣΙΣ της ΑΕΚ, με την δυναμη του και την τεχνικη του Λαζου παπαδες θα κανανε....
Ασους καλους βρισκεις και κοινοτικους, και καλους Ελληνες για δευτερους.
Γουσταρω που υπαρχουν Μπασκετικοι αρωστοι όπως κι εγω.
Αδέλφια να ανοίξουμε κι ενα topik για την επιστροφή Γκαγκαλούδη επιτέλους, δεν θελετε να δειτε τον τρελο να φοραει την φανελα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ πάλι;
Αν υπηρχε φετος στην θεση των ανυπαρκτων Καυκή, και Καλαϊτζίδη, πόσα ματς θα γλιτώναμε; :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ασσο Αμερικανο θελουμε οπωσδηποτε.......Οι μεγαλες ομαδες ξεκινουν απο τους μεγαλους ασσους......Ενα combo guard ρε παιδι μου.......Εχω γραψει 100 φορες για τον Κις,παρα το οτι δεν ειμαι μανατζερ του :D .......Χαμηλο κασε,παικτουρα μπορουμε να τον παρουμε.....

Υ.Γ.Φερτε πισω τον αρχηγο πρωτα και μετα τον τρελο....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

valantis8 έγραψε:Φαντάζομαι ότι θα ενοείτε προσθήκη στους είδη υπάρχοντες αμερικανούς γιατί μετα το δίδυμο 1998-1999(κουιζ) :lol: :lol: :lol: είναι ότι καλύτερο εχουμε παρει, και οι δυο παικτες ευρολιγκα.
Εγω θα ήθελα για του χρονου ενα αθλητικο τεσσαρι, με την προυποθεση να μεινει κι ο Λαζος.
Αυτος που μου αρεσει πολυ, και τον ηθελε κι ο Σουλης το καλοκαιρι ειναι ο ΦΡΑΝΣΙΣ της ΑΕΚ, με την δυναμη του και την τεχνικη του Λαζου παπαδες θα κανανε....
Ασους καλους βρισκεις και κοινοτικους, και καλους Ελληνες για δευτερους.
Γουσταρω που υπαρχουν Μπασκετικοι αρωστοι όπως κι εγω.
Αδέλφια να ανοίξουμε κι ενα topik για την επιστροφή Γκαγκαλούδη επιτέλους, δεν θελετε να δειτε τον τρελο να φοραει την φανελα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ πάλι;
Αν υπηρχε φετος στην θεση των ανυπαρκτων Καυκή, και Καλαϊτζίδη, πόσα ματς θα γλιτώναμε; :nairepaok:
valantis8 καλωσήρθες στο φόρουμ. βάλε την επιλογή γκάγκα στο αντίστοιχο τόπικ με τους έλληνες παίκτες. έχεις σίγουρα πολλούς υποστηρικτές. όχι πάντως εμένα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ειναι η τελευταια χρονια του κις σε υψηλο επιπεδο ηδη απο φετος εχει δειξει καποια σημαδια δεν μπορει να βγαλει πανω απο 20 ποιοτικα λεπτα τα χρονια περασαν.
Εχω αναφερθει με κολακευτικα σχολια για την αξια του θα ειναι μεγαλο λαθος ομως αν ενδιαφερθουμε για αυτον το καλοκαιρι δεν μπορει αλλο.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ο kennedy winston παίζει να μείνει ελεύθερος από roma (http://www.superbasket.gr/?c=263&a=122126)???? δεν θα με χαλούσεκαθόλου να έρθει από φέτος! φανταστείτε περιφέρεια με monroe-winston-gregory...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ασσο χρειαζομαστε ρε.....Εκτος κι αν εχουμε αποφασισει πλεον να παμε με Μονροε μεχρι τελους.......Παικτουρα παντως ο Γουινστον............Πως θα πληρωθει ομως?????????????

Υ.Γ.Διαφωνω τελειως με οσα ειπωθηκαν απο το φιλο για τον Κις..........32 χρονων ειναι........Και περυσι ετσι λεγανε καποιοι οτι ηταν μεγαλος και δεν μπορουσε να κανει κι αλλη καλη χρονια......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Σάβ 27 Φεβ 2010, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εντάξει μια λαλακία να περνάει η ώρα. δε νομίζω οτι μπορούμε να τον πάρουμε. εκτός τι να πω, δε βρίσκει ομάδα για 2.5 μήνες οπότε με ένα 50αρικό να έρχεται... ξέρω γω????
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Δλδ δεν τον θες του χρόνου που θα είναι ποιο καλά τα οικονομικά αλλά φέτος
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και φέτος και του χρόνου!!! είναι παιχτάρα ο τύπος. είναι ένας από τους οποίους θα ξεκινούσα την ομάδα μου αν είχα τα λεφτά βεβαια να τον πάρω...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είχα γράψει πολύ καλά σχόλια για τον torin green Της αεκ. τον ήθελε και ο σούλης κάποια στιγμή νομίζω που άρχισαν (τελείωσαν ποτέ??) τα οικονομικά προβλήματα της αεκ. αυτός ο παίκτης λοιπόν να πω οτι είναι πάρα πολύ κοντά στα standards μου σε οτι θέλω να βλέπω στο παρκέ. όταν παίζει καλά μοιάζει με τον arroyo, όταν δεν παίζει όμως καλά είναι ο χειρότερος άσσος της Α1. απλά ο χειρότερος. οπότε μάλλον ψηφίζω :redcard:. και σε μένα μία :yellowcard: που τον πρότεινα...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ένας παίκτης που δεν μου αρέσει καθόλου αλλά νομίζω οτι θα μπορούσε να προσφέρει (ίσως και αρκετά) στην ομάδα μας είναι ο κοντοπούτ@νος ο vasilievic... τι λέτε??
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Για φέτος μια χαρά θα ήταν ο Βόσνιος του χρόνου θα τον ήθελα γα δεύτερο. 3π 37% κ βολές 91% (πέρυσι) δεν είναι άσχημα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”