Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 27/02 19:00 νετ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
giapas

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 27/02 19:00 νετ

Δημοσίευση από giapas »

Αυτό που με προβληματίζει είναι μόνο η θέση του αριστερού χαφ... Ενώ στο ντερμπυ ήμουν υπερ της παρουσίας του Γάλλου , πιστεύω ότι το ματς στα Πηγάδια απαιτεί μια λιγάκι πιο επιθετική προσέγγιση... Βέβαια ο προπονητής κάτι θα έχει κατά νου...Αλλά θα προτιμούσα όλοι οι παίκτες μας να κρατηθούν "ζεστοί" ... επομένως θα ήθελα να δω Κούτσια ή Κριστιάνο....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

«Πραγματικά δεν είναι στα στάνταρ που ήταν πέρυσι όμως από τακτικής πλευράς, ο Σορλέν εξισορροπεί πολύ τα πράγματα στην ομάδα. Παρ’ όλο που δεν είναι στην καλύτερη φόρμα του, που χρειάζεται παιχνίδια για να την αποκτήσει, νομίζω ότι η τακτική του παιδεία είναι πολύ σημαντική για την ομάδα»
Εκτος του οτι του εχει αδυναμια σαν παικτη το εξηγησε κιολας γιατι προτιμαει εναν παικτη που ειναι χαφ ,να τον βαζει αριστερο εξτρεμ...Απο οτι φαινεται πιο πολυ σημασια δινουμε στο συνολο παρα στις μεμονομενες μοναδες της ομαδας..Και πολυ σωστα κατ εμε...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Ωραία

χαίρομαι...που ο Τέο...έκοψε τον βήχα...στους εν θυμώ ευρισκόμενους αδελφούς ...που μόνο δεινά επιφέρουν στην μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου (δεν έχουμε καμία εμπάθεια απέναντι στους αδελφούς που βράζει το αίμα τους και εμάς έβραζε διότι όλοι υπήρξαμε ρομαντικά αφελείς...αλλά προσπαθούμε να υποδείξουμε το πόσο κακό κάνει η νοοτροπία του εγωισμού....σερβιρισμένη με δήθεν επαναστατικό φρου-φρού...που δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά μόνο στον όλεθρο και την καταστροφή. Καταγεγραμμένο αυτό ιστορικά, παντού και πάντα)

και χαίρομαι και για όσους...αδελφούς...κάνανε κωλοτούμπα 180 μοιρών...πετώντας επιτέλους, έστω και στο παρά πέντε...το τυφλό ''πάθος-μίσος-οργή'' τους στην τουαλλέτα, καταλαβαίνοντας ότι δεν οδηγεί πουθενά

...χαίρομαι ειλικρινά...οπότε ας τραβήξουμε και το καζανάκι μιά για πάντα

Αφού...μας τα κλάνει ο εγωισμός μας πλέον. Και αυτή η νίκη εναντίον του εγωισμού μας που μας κάνει να βράζουμε...είναι η μεγαλύτερη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !!! Επιτέλους...γίνεται πράξη και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην πορεία της ομάδας. Είπαμε δεν είπαμε ? Απαθής νους. Οπότε κλείστε αυτιά και μάτια...σε κάθε πρόκληση των τενεκέδων της παραεξουσίας και κάθε ανακοίνωση του ντακότα. Είναι το ίδιο με το όπως τσιμπήσατε με τον ιό...της νέας γρίππης.

Ετσι...είναι. Δεν τα τσουβαλιάζουμε όλα στο σακί. Είναι μιά ειδική περίπτωση...εις βάρος μας...και ουχί κάτι το στημένο από έξωθεν κέντρα σιωνιστών, δρακονιανών, χουντοβαζελοολυμπιακών και τα ρέστα

Η βλακεία είναι αήττητη...και άμα τσιμπήσουμε, το μοναδικό που θα καταφέρουμε θα είναι να πέσουμε στο επίπεδό τους...ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ !!!

Σαφώς...και υπάρχει κυνήγι...αλλά μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Πολύ πιο ''βαμβακένιο'' είναι το κυνήγι (π.χ. κόκκινες κάρτες...να περνά στο ψιλοντούκου)...και ουχί ''θορυβώδες''. Δεν τους συμφέρει το θορυβώδες

Αν παίζαμε με τον Εργοτέλη...το ίδιο θα ίσχυε και για εμάς...και θα παίρναμε εισητήρια
Το ίδιο και να έπαιζε ο γάβρος ή ο βάζελος με την Ξάνθη...δεν θα έπαιρνε εισητήρια

Ετυχε η συγκυρία της στιγμής...να είναι εις βάρος μας...προκαλώντας ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ...ένα ποτάμι άσκοπης και αδόκιμης οργής...που στρεφόταν ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Δικό του μαγαζί έχει ο ντακότας...κάνει ότι γουστάρει. Τέλος. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Δηλαδή...στην γεώτρυπα του κρομμύδα....θα διαμαρτυρηθούμε που δεν θα πάρουμε εισιτήρια ή εκεί το θεωρούμε δεδομένο ότι δεν θα πάρουμε ή μήπως θα μαζευτούμε 500 χιλιάδες στην Παπαναστασίου να φωνάζουμε ?

Γιατί...λοιπόν φωνασκήσαμε και χαλαστήκαμε και μαλώσαμε και τα ρέστα ?

Γιατί απλά..ανέβηκε το αίμα στο κάτω κεφάλι...και ευτυχώς αρχίζει και γίνεται σιγά-σιγά η πολυπόθητη αποσυμφόρηση.

Κάθε περίπτωση έχει το δικό της ειδικό βάρος...οπότε ας πάψουμε να τσουβαλιάζουμε τους πάντες και τα πάντα ως γουρούνι στο σακί...και ας αποκτήσουμε μέσα από αυτές τις ''εσωτερικές'' διαφωνίες τον κοινό σεβασμό πρώτα από όλα απέναντι στην Ιδέα ΠΑΟΚ.

Είπαμε...Μια χαρά είναι η διαμαρτυρία...για την στάση του κράτους πριν το ματς με τον Πανθρακικό

Μιά χαρά είναι η προσφυγή στα δικαστήρια...για τις αυθαιρεσίες των εκάστοτε οργάνων

Αλλα...ο τζαμπουκάς ο σερβιρισμένος με ''επαναστατικό'' δίκαιο...είναι για τα κράβαρα. Τουλάχιστον...γραφικός

και αφού...βάλουμε το λοιπόν τις παντιέρες...ξανά στο μπαουλάκιον με την ναφθαλίνη...μιάς και εκεί είναι η θέση τους και μόνο (έχουν γνώση πιά οι φύλακες...από κάθε λογής wanna be ρεβολούσιονερς, που αμαυρώνουν το θέλημα των πολλών....ελέω του εγωισμού τους και του παραλογισμού των ιδεοληψιών τους)

ας περάσουμε στα αγωνιστικά που μας ενδιαφέρουν...σχεδόν αποκλειστικά

ps- Αδελφέ Giapa +++++
Και αντί να το πας ρε πούστη μου στο λάου λάου και να τους βγεις εκεί που δε το περιμένει κανείς , για άλλη μια φορά μου το παίζεις ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ+ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ+ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. Λες και από μέσα σου ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗ ΝΙΚΗ .
ότι λέμε...μήνες τώρα

το μονίμως αδικημένο 5%.... :D ....η δυναμική μειοψηφία που θέλει να πηδήξει το υπόλοιπο 95% που θέλει άλλα πράγματα

ps 2 - Αδελφέ Kass...μπορείς να κάνεις ότι νιώθεις. Το Αδελφέ μαζί με το όνομα είναι προσωπικό. Ο χαρακτηρισμός στον πληθυντικό...είναι απρόσωπος...διότι πάει στις μάζες. Το αν θέλει κάποιος να νιώθει μέρος της μάζας (της κακώς νοούμενης ποδηγετούμενης μάζας που άγει και άγεται, φέρει και φέρεται) ή προσωπικότητα-μέρος του κόσμου, είναι δικό του θέμα. Τουτέστιν...δεν χαρακτηρίζω κάποιον προσωπικά...αλλά χαρακτηρίζω τους απρόσωπους. Νομίζω είναι πεντακάθαρο...αλλά το επεξηγώ μιάς και το ζήτησες με καθόλα φιλική (πάντα) διάθεση παρά...την διάσταση στις αποψάρες μας

επέτρεψέ μου...αλλά νομίζω ότι η ανακοίνωση της Διοίκησης, όπως και οι εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί/φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα κάτσουν καναπέ (ελπίζοντας να βγούν...όταν πρέπει στους δρόμους με τις ασπρόμαυρες σημαίες για τα επινίκεια) :D ...μπροστά στους 5-10 χιλιάδες που θα κάνανε την ''εξέγερση'' του δρόμου (με αμφίβολα αποτελέσματα)...δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το τι πιστεύει η πλειονότητα

...το ίδιο και τα ποσοστά...των ''όποιων επαναστατών''...σε όλο τον κόσμο (εκτός από εκεί που οι χούντες τους κυριαρχούν. Καλώς ή κακώς...παγκοσμίως οι ''επαναστάτες'' δεξιοί-αριστεροί...είναι ως άκρα στο γραφικό περιθώριο...από τον κοσμάκη που υποφέρει με τις σφαγές τους και τις ιδεολογικές μουρλαμάρες τους)

το ίδιο άτυχο τουλάχιστον...είναι να κάνεις συγκρίσεις με άλλες εποχές και άλλα αιτήματα (άλλο η απαίτηση του να μπει η αστική τάξη στο παίχνιον, της Γαλλικής, άλλο η εθνικοαπελευθερωτική απαίτηση, της Ελληνικής εξέγερσης, άλλο η απαίτηση του να πάρει η εργατική τάξη το παίχνιον, της Οκτωβριανής)...σε σχέση με το δικό μας θέμα

άσε που τα αιτήματα του κόσμου...γίνανε πατσαβούρες, αφού χειριστήκανε...από την ελίτ των ''επαναστατών''

ο τεκτονισμός απλά αντικατέστησε την εξουσία των βασιλοβαρελοφρόνων στην Γαλατία
η γραφειοκρατεία της ελίτ των σοβιέτ...την αυλή του τσάρου στην Ρωσία
και...τα τζάκια....τους πασάδες στην Ελλάδα...τουλάχιστον εδώ έχουμε την ελευθερία μας έναντι του τουρκικού ζυγού

παρόλα αυτά...υπάρχει και άλλος τρόπος
π.χ. η ''σιωπηρή'' επανάσταση του Γκάντι...της αντι-βίας, των σιωπηρών μαρτύρων...των θυσιασμένων...χωρίς φανφάρες και αρώματα...το Κάλλος του αναίμακτου

επέτρεψέ μου όμως πάλι να διαφωνήσω...μιάς και όλες ανεξαιρέτως οι ''επαναστάσεις'' βρίθουν δικαστηρίων, τίγκα στα δικαστήρια λέμε (λαϊκά, επίσημα, ημιεπίσημα, επαναστατικά, αντιεπαναστατικά, επιτροπικά...και τα ρέστα...τίγκα στην γραφειοκρατία bro)

ps3- Τουτέστιν και πάντα σύμφωνα με την προσωπική μου παπαρολογία...την αντίσταση στην ασχήμια της παράγκας...δεν την κάνουν οι ασχήμιες της αντιπαράγκας αδελφέ Kass

αλλά...το ΚΑΛΛΟΣ...στην παράγκα

και όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο bro giapas....ο Κούδας και η παρέα του...ήταν το ΚΑΛΛΟΣ

κάλλος που καλούνται και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να επιδείξουν σε όλες τους τις συμπεριφορές

άντε και καλόν Σουκουδάκιον...και την Κυριακή το βράδυ...πρώτοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Παρ 26 Φεβ 2010, 11:42, έχει επεξεργασθεί 13 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ω ρε καυμενε Γαλλε , σε λυπαμαι......Εχεις να φας βρισιδι παλι.....ουφφφφφφφ....Μελαγχολησα τωρα....Θα κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου και θα πω..."Τον Κριστιανο , γιατι τον πηραμε τοτε?????"

Μαπα το καρπουζι κουμπαρε :lol:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

peper μην μπερδεύεσαι...

τα βάνεις όλα σε ένα τσουβάλι και τα χτυπάς μέχρι να γίνουν ταραμοσαλάτα... (φιλικά πάντα)

1. το ότι ο Ζαγόρ πήρε αυτή τη θέση κλπ δεν σημαίνει ότι την πιστεύει και ότι αυτό ήθελε κιόλας...

κάποιες συζητήσεις είναι στα σκαριά και θέλει να το παίξει χαμηλών τόνων...

2. το ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας ΔΕΝ δημιουργεί προβλήματα στον Τεό για τις όποιες αποφάσεις του, δεν σημαίνει ότι συμφωνεί κιόλας 100% με τις επιλογές του...

γιατί με βάση τα λεγόμενά σου, η συντριπτική πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα με την παρουσία του Γκαγκάτση στο (σχεδόν) κεφάλι μας... λες να είναι έτσι;;;

3. Το ότι θα στηρίζουμε τον Τεό γιατί έχει φάει ήδη πολύ σκατό για να μας ξεβρομίσει, είναι το μόνο σίγουρο... το να χαρακτηρίζουμε ως κωλοτούμπες όσους τελικά κατάπιαν ΑΛΛΟ ένα κουκούτσι για να διευκολύνουν τον αρχηγό μας να υλοποιήσει αυτά που τον έχει φωτίσει ο Θεός, είναι τουλάχιστον επικίνδυνο...

γιατί αν κάποιος που ακόμα δεν έχει πήξει το μυαλό του πει "χέσε με ρε Τεό, που δεν θα πάω εγώ να δω την καψούρα μου και να με λέει μετά ο Peper, ο interad, ο σουγιάς κλπ κωλοτούμπα;;; " ποιος θα έχει ευθύνη;;;

τέλος, κανείς δεν είπε εδώ μέσα "βάλτε φωτιά, κάφτε καλά" για μεθαύριο...

όσοι είπαν να πάμε και μη μασάμε κλπ αναφέρθηκαν στο DNA του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚτσή...

η αντίδραση, η αντίσταση, ο κόπος, ο μόχθος, ο ιδρώτας, το "με το σπαθί μας" είναι μερικά από τα βασικά συστατικά του γενετικού μας κώδικα...

όσο και να φλωρέψουμε, όσο και να μεγαλώσουμε, όσο και να μπούμε σε καλούπια, όσο και να πήξει το μυαλό μας στο κεφάλι μας, ΑΥΤΑ θα είναι μέσα μας σαν φωτιές θα καίνε...

μπορεί παλιά να ήταν τεράστιες φλόγες και τώρα απλά φωτιές που σιγοκαίνε, αλλά δεν θα σβήσουν ποτέ...

γιατί όταν σβήσουν, τότε θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις γίνει γαύρος...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Αδελφέ interad...επέτρεψε μου να αυτοαπολογηθώ...αλλά με την στάση μου αν μη τι άλλο δείχνω ότι όλα είναι τελείως ξεκάθαρα μέσα μου

δεν θα κρίνω...τι πιστεύεις εσύ προσωπικά, ότι πιστεύει ο Ζαγόρ...που παρόλα αυτά...άλλα πιστεύει και άλλα λέει

ούτε τι γίνεται συνωμοσιολογικά

κρίνω...αυτό που ΕΠΙΣΗΜΑ ανακοίνωσε η ΠΑΕ...όλα τα ρεστ...είναι τουρλουμπουκηδόν γουρουνοποίηση και ταραμοσαλάτα

δηλαδή...όποτε θέλουμε είναι έτσι και όποτε θέλουμε γιουβέτσι...γιατί εμείς γνωρίζουμε το καφτό και κρυφό παρασκήνιο

δηλαδή...με την ίδια ''λογική'' και ο ντακότας...ήθελε να δώσει εισητήρια στους παοκτσήδες...αλλά έβγαλε άλλη ανακοίνωση λόγω μυστικών διαβουλεύσεων της λέσχης Σκούντπμεργκερ

και ο χαχαγούγιας...δεν είναι γριάς αλλά κρυφοπαοκτσής και έδωσε συνέντευξη στου κρομμύδα...για να υπονομεύσει εσωτερικά τον ρούλη

έλεος δηλαδή αδελφέ

δεν μίλησα...για το αν συμφωνεί η πλειοψηφία του κόσμου με τις επιλογές Τέο...σαφώς και δεν συμφωνεί πάντα, λιγότερο ή περισσότερο...και όπως λέγει και η έτσι ''ουδείς άσφαλτος'' :D
μίλησα...για το ότι διαφωνεί με την όποιας μορφή μετακίνηση στην Ξάνθη (διάβασε λίγο προσεκτικότερα αδελφέ...γιατί πάλι διαβάζεις ότι θέλεις να διαβάσεις...παρερμηνεύοντας τα πράγματα)

η έννοια...της κωλοτούμπας....όταν κατανοεί κάποιος την λάθος πρότερη θέση του, είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον....Το Φως το Αληθινό που λέμε

σε αυτά τα πλαίσια...μόνο απαξιωτικός δεν ήταν ο χαρακτηρισμός αυτός...αντίθετα εκθειάστηκε τα μάλα (ξαναδιάβασε προσεκτικότερα...για του λόγου το αληθές)

αντίδραση...για την αντίδραση....δεν μου λέγει τίποτα
όπως και η δράση για την δράση
δράση-αντίδραση...νομοτελειακά...υφίστανται εν ΑΡΧΗ, δεν προκύπτουν από ''παρθενογέννεση''
το θέμα είναι η σύνθεση και η αρμονία...και όχι η εναντιότητα (ολόκληρα σενδόνια κουνήθηκαν)

φυσικά χωρίς πυρ και σίδηρο, κόπο και μόχθο...δεν προκύπτει αρμονία

πυρ και σίδηρος...είναι να πνίξεις την οργή, το μίσος, το βράσιμο...και να πεις ΠΑΟΚ πάνω από όλα

εσύ το λες...''πίνω το κουκούτσι''...βλέπεις την διαφορά ? Ποιός ευθύνεται γι' αυτό ?

να το πούμε...ποιητικά :lol: ο μικρός εωσφόρος μέσα σου...που σου φωνάζει ότι πίνεις το κουκούτσι

μπορείς να τον πετάξεις στον κάλαθο..? αυτό είναι το θέμα

το να ''μεγαλώσεις'' και να αναζητάς την σωματική-ψυχική-νοητική αρμονία και γαλήνη...δεν είναι ''φλώρεμα'' ή ''καλούπωμα'' αλλα σκοπός ζωής

καλούπωμα...είναι να νομίζεις...λάθος το τι είναι ή δεν είναι φλώρεμα

Το θέμα...είναι το κατασπασμένο πυρ...να γίνει ακατάσπαστον Φως

τεραστία διαφορά

Η ΦΛΟΞ της φώτισης...προστατεύει τον χορευτή...είναι Φλοξ Λαμπερή Φωτιστική....και ουχί καυστικό τυφωνικό άλογο πυρ...

το πιάνεις νομίζω...

αλλά να στο πω πιό λιανά...γιατί όντως υπάρχει μπέρδεμα στο να ξεχωρίζεις φώτα από φώτα

ένας βάρβαρος...πιθανότατα να έβλεπε ένα άγαλμα του Απόλλωνα...ως φλώρικο
εγώ πάλι όχι...βλέπω το κάλλος

ps-...ο γαύρος είναι το κατεξοχήν...παράδειγμα...του έχοντος διασπασμένο (ούτε καν κατασπασμένο) άλογο πυρ...και νομίζοντος ότι είναι θεός...ενώ είναι βάρβαρος

ο βάζελος...από την άλλη...ο μη κατέχων καν το πυρ το κατασπασμένο...οπότε και την δυνατότητα θεώσεως ...είναι ο κλασσικός ''άψυχος''

εμείς έχουμε το ''πάσχων πυρ''...και περιμένουμε την εμφάνιση την Απολλώνεια εντός...που θα μας δώσει την προαγωγό κίνηση...προς τα Ανω ;) :shock: ...για αυτό ομιλούμεν λέμε για Σταύρωση και Ανάσταση

ελπίζω να διαφωτίστηκες...λέμε τώρα :D (υπάρχουν και άλλο πράγματα...πέρα από τις σούβλες λαίμε)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Παρ 26 Φεβ 2010, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Παντως δεν ξερω αν συμφωνει κανεις μαζι μου, αλλα εγω χαρηκα που περασε ο βαζελος γιατι τους δινει την ψευδαισθηση οτι μπορει να παει τελικο!Βοηθανε και οι κωλοφυλλαδες τους στο να τους αποπροσανατολιζουν απο το πρωταθλημα και πλεον ειναι υπερ μας η ολη κατασταση γιατι θα επιβαρυνθουν και με αλλα ευρωπαικα ματς τα οποια θα παλεψουν, αρα εξτρα κουραση. Εγω πλεον πιστευω οτι ειναι στο χερι μας και ας ειναι 2 βαθμους πανω. Την κυριακη θα υπαρχει ισοβαθμια.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τη Κυριακή θα υπάρχει ισοβαθμία???? Από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ????? Γιατί χαντακώνεις τόσο την Ατρομητάρα?????? :cry:
Άβαταρ μέλους
mauros hmer

Δημοσίευση από mauros hmer »

Ροβεσπιέρος, Μαρά, Πανόπουλος, Λένιν, Το Τρίτο Πόδι του Εντίνιο, Μπάτσοι (γουρούνια-δολοφόνοι), ΕΑΜ, ΕΛΑΣ και Ελας, Θύρα 4, Λαικά Δικαστήρια, Λαικοί τραγουδιστές, Λαική αγορά, Γκάρσια Τσε Γκουεβάρα, Πόι, Στάλιν, Μακαρέζος και Μάκαρος.
ΝΑ γιατί λατρεύω τα οπαδικά σάιτ....

ΥΓ. Ρε ρίζλα ασημί, λυπήσου και μας που κόψαμε (λέμε τώρα) και άλλαξε το άβαταρ σου...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Λευτεριά στην Παλεστίνη :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα από Ξάνθη φέτος , υπάρχει κάποιος παίκτης να αξίζει ????

Μόνο το Πόι ξέρω γιατί νομίζω μας είχε δροσίσει πριν λίγα χρόνια ( αν δε κάνω λάθος τη χρονιά που γύρισε ο Ζαγορ )
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

I think the have a good goalkeeper also my brother. He performed very good against us in toumba for some years ago I think.

Xalkias

Miro, Contreras, Malezas, Lino

Fotakis, Pablo, Vitolo, Vierinha

Ivic

Zlatan

:opaokara:
Effrem1

Δημοσίευση από Effrem1 »

Εχει καποιεσ καλες μοναδες φιλε οπως ο Αγγλος επιθετικος Nathan Elington ο οποιος ευτυχως ταλαιπωρειται απο ιωση,ο μεσος Marcelinho,κλασσικα ο Κιντανα που μπορει να κανει τη ζημια αλλα και ο τερματοφυλακας τους ο Γκσπουρνινγκ ο οποιος -αποψη μου- μπορει να νικηθει μονο σε πρωτο χρονο αλλα δεν εχει καλη εξοδο!!Μοναδες αυτα σαν ομαδα ομως δεμενη λιγα πραγματα..
kos

Δημοσίευση από kos »

στινγκα, ποι οτι καλυτερο διαθετει η ξανθη.
τεραστιο ρηγμα στην δεξια αμυντικη πλευρα της.
ο παπαδημητριου ειναι μετριος ενω ο τραγικος βαλας που βγαινει δεξια για να τον βοηθησει εχει δεχτει δυο κοκκινες στην κοντρα. ισως πρεπει να παει εκει ο βιερινια.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ΤΙΜΩΡΙΑ 27.000€ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ 8.000€
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ!

0-0 τελικό σκορ πρόβλεψη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”