Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gika »

Και στο κάτω κάτω, αν ήθελε να προστατέψει την ομάδα, ας έβγαζε μία ανακοίνωση που να έλεγε μη πάτε και ανεπίσημα ας έβαζε όλους τους ρεπόρτερ να μιλάνε για 10 χιλιάδες κόσμο στην Ξάνθη, να έλεγε και στους συνδέσμους πάτε κτλ...

Ο ΠΑΟΚ επίσημα δεν θα είχε καμία ευθύνη (!) και ανεπίσημα θα ήμασταν όλοι εκεί σε θέσεις πολέμου...

Νοβίτο, Παρασκευοσαββατοκύριακο θα μαζευτούμε παρέα σε σπίτι ενός φίλου στην κομμοτινή (τα πάντα όλα θα γίνουν 8-) ) και έλεγα μιας και η κομμοτηνή είναι κοντά να πεταγόμασταν... Αλλά αν δεν πάει κανείς, εγώ τι να πάω να κάνω μόνος μου και κυρίως αμα είναι να μη μπω μέσα (εκτός αν κάνω ντού μονος μου... :lol: ) ας κάτσω στην γειτονική πόλη με τη γκόμενα στο ένα χέρι, το φραπέ στο άλλο, το τάβλι μπροστά μου κτλ να δούμε το ματσάκιον από την κρατική .....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Giga, αν ο Ζαγοράκης θελήσει να έχει επικοινωνιακό παιχνίδι θα το κάνει. Να του υποδείξουμε τι του Ζαγοράκη, πως να λειτουργήσει σαν Προεδρος μιας ομάδος με τον λαό του; Φτανει πια. Δείξαμε και στον Σαντος πως να κατεβάζει την ομάδα κατα καιρούς και αυτός με το ίδιο σκεπτικό του πάντα η ομάδα έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα.
Πάμε πίσω στον Ζαγοράκη.

Τι να του πούμε αυτού του ανθρώπου, που με την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και την αγάπη την δική μας τα έδεσε και έκανε τον ΠΑΟΚ αυτόν που όλοι θέλαμε.
Ξεχνάς ότι δώσαμε συμβουλές και στο παρελθόν με τον Σαντος; Κοιτα που είναι η ομάδα.
Ξεχνάς ότι δώσαμε συμβουλές και απόψεις στον Ζαγοράκη για το πως πρέπει να κινηθεί με τις ομάδες του Ποκ; Κοιτα στις πίσω σελίδες να δεις. Εδώ φτάσαμε να λέμε να γυρίσει η να μην γυρίσει; Ειχαμε ερωτηματικά για τον άνθρωπο που συσπείρωσε τον τεραστιο λαό του ΠΑΟΚ.

Εγώ λέω φτάνει να κάνουμε τους ντεμεκ, εγώ ξέρω. Δεν ξέρουμε την τυφλά μας. Άλλο η άποψη σου, η άποψη μου και η άποψη του κάθε αδελφού και άλλο να του λέμε το τι να κάνει.
Βέβαια κανείς δεν είναι τέλειος, παρά μόνο ο Θεός. Αλλά όπως και να το κάνουμε στο χώρο έχει από μικρό παιδί και στην προεδρία 3 χρόνια. Εμείς τι εμπειρίες έχουμε από όλα αυτά; Ερωτηματικο που δεν θέλει απάντηση ίσως.

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ όλα!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σωστος ο αδερφος Realcon. +1985
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν είναι μόνο αυτό μόνο Real αλλά και άλλα πράγματα που δεν γνωρίζουμε.
Όπως οι συζητήσεις για τα χρέη κλπ για παράδειγμα.
Μέσα στο χορό αυτός είναι που χορεύει και απο την στιγμή που πει ''κανείς εκεί'' ακόμα και αν μας φαίνεται παράλογο οφείλουμε να το σεβαστούμε ως διαταγή.
Αρχηγός είναι αυτός είναι μπροστά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι στην πιο κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος, τώρα που όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, εμείς ασχολούμαστε με τα πάντα εκτός από την αγωνιστική προετοιμασία και ηρεμία της ομάδας. Ετοιμάζουμε επαναστάσεις, ανακοινώσεις περί μετακινήσεων, "παράνομες" εκδρομές για να δείξουμε τη δυναμή μας και άλλα τέτοια ωραία.
Σύμφωνοι ρε παιδιά. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτό που είναι και έχει το DNA που πρέπει να έχει. Το DNA που έχουμε και εμείς. Και ναι, έχουμε πολλά δίκια σε αυτά που λέμε. Δεν είναι όμως ώρα να τα λύσουμε αυτά, γιατί μας εμποδίζουν να δούμε ξεκάθαρα το στόχο μας. Και μην νομίζετε ότι από αυτά και αυτά δεν επηρέαζεται η ομάδα. Το κλίμα που επικρατεί το λαμβάνει.

Αυτή τη στιγμή απαιτείται ηρεμία, προσοχή, αυτοσυγκέντρωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Και των παικτών, και του προπονητή, και της διοίκησης και των φιλάθλων. Δεν είναι ώρα να σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης. Τώρα είναι ώρα να παίξει η ομάδα μπάλα και να πάρει αυτά που δικαιούται. Είναι η ώρα να παίξει μπάλα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και να διεκδικήσει μέχρι τέλος αυτό που δικαιούται να ονειρεύεται. Όλα τα άλλα ας τα δούμε μετά. ΟΧΙ ΤΩΡΑ.

Πόσα πόστ απο το τόπικ του ματς με την Ξάνθη ασχολούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το αγωνιστικό κομμάτι. ΕΛΑΧΙΣΤΑ! Κι αυτό όχι μόνο με τρομάζει, αλλά με ανησυχεί κιόλας. Κινδυνεύουμε να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα.

Ας αφήσουμε την ομάδα να προετοιμαστεί ήσυχα και να τους τονίσουμε ότι αυτό που πάνω από όλα μας ενδιαφέρει είναι η νίκη στην Ξάνθη. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Ας σταθούμε δίπλα στη διοίκηση και στον Τεό και στις αποφάσεις τους.

Για τα άλλα ας παλέψουμε μετά. Άλλωστε μια πρωταθλήτρια ομάδα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτά που λέει και κάνει! Σκεφτείτε το...

Αν πάρουμε το Πρωτάθλημα κάθε πρωτοβουλία της δοίκησης ή δική μας θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο!
Τώρα ότι φασαρία κι αν κάνουμε, τρύπα στο νερό θα είναι.

Πρέπει να ασχοληθούμε ΜΟΝΟ με το αγωνιστικό κομμάτι! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

Με αυτά που διαβάζω και ακούω όμως, πολύ φοβάμαι ότι δεν ασχολούμαστε με αυτό. Και θα κάνουμε άθελά μας ζημιά στην ομάδα μας...

Μην παίζουμε το παιχνίδι του ΠΟΚ που θέλει να μας αποπροσανατολίσει....

Με την έννοια αυτή, συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε χτες ο Ζαγοράκης. Και θα ήμουν ευτυχής αν όλα αυτά που έγραψα παραπάνω, τα λάβουμε ΟΛΟΙ μας υπόψη μας. Είτε συμφωνούμε με αυτά, είτε όχι.....

Ελπίζω να διαψευστώ....

Διαφορετικά η ευθύνη της αποτυχίας θα είναι ΚΑΙ δική μας....

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Πόσοι καταλαβαίνουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τι σημαίνει αυτό; Γιατί όλοι μας το ερμηνεύουμε κατά το δοκούν....

:pano:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Απλά σου βγάζω το καπέλο μου. Είμαι και εγώ ένας απο τους αδελφούς που δεν κοίταξα το αγωνιστικό κομμάτι.
Respect my brother.

Είσαι ένας από τους πολλούς που έχεις δυνατό λόγο.

Respect.

Να είσαι καλά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Μερικοί εδώ μέσα, φοβούνται τη λέξη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ σαν ο διάολος το λιβάνι!
Δεν θέλω να το πάω πολιτικά, αν και εκεί οδεύει μερικές φορές.....αλλά άστο.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι Αδέρφια, ξεκίνησε ήδη. Δηλάδή τώρα, διανύουμε μέρες Επανάστασης.
Ήταν εκείνη την ευλογημένη μέρα που ο Θοδωρής διάβαινε το κατώφλι της Τούμπας, με την μπλούζα Revolution, και αναλάμβανε την Προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ούτε κεφάλια θα πάρουμε, ούτε καταστροφές θα κάνουμε. Αν αυτό έχετε καταλάβει, κάνετε λάθος.
Το ΠΑΟΚτσήδικο Λάβαρο σηκώθηκε και είναι ψηλά. Και ψηλά θέλουμε να μείνει.

Να ξέρετε κάτι:
Το δύσκολο δεν είναι να γίνει η Επανάσταση.
Το δύσκολο είναι να στεριώσει η Επανάσταση.
Ξέρω που σας λέω ;)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εγώ διαφωνώ με τον DimiK.Κανείς δεν διαταράσσει την ηρεμία την αγωνιστική της ομάδας.Τα εξωαγωνιστικά δεν ενδιαφέρουν κανένα ποδοσφαιριστή.Το κλίμα ΜΕΣΑ στην ομάδα είναι άψογο,καλύτερο από ποτέ.Το αναδεικνύουν άλλωστε τα αποτελέσματα.Οι αντιδράσεις είναι πέρα για πέρα σωστές ενάντια στη "χούντα" κατά των οπαδών της ομάδας μας...!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ειλικρινά ελπίζω να έχεις δίκιο Φώτη....Αλλά επέτρεψέ μου να έχω τους φόβους μου...

Οπλαρχηγέ, δεν φοβόμαστε τη λέξη "Επανάσταση". Φοβόμαστε την ερμηνεία που της δίνει ο καθένας μας....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

DimisK συμφωνώ σε αυτό.

Επανάσταση κάναμε το 1821.
Επανάσταση λέει ότι έκανε και ο δικτάτορας παπαδόπουλος.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Θόδωρε μια χαρα τα πηγες αυτη τη βδομαδα. Καλυψες την ΠΑΕ για καθε ενδεχομενο, οπως οφειλεις να κανεις σαν προεδρος! Απο κει και περα μας ξερεις αρκετα καλα, οπως παραδεχτηκες και στη συναντηση... Οπότε ...
gika έγραψε:...
Νοβίτο, Παρασκευοσαββατοκύριακο θα μαζευτούμε παρέα σε σπίτι ενός φίλου στην κομμοτινή (τα πάντα όλα θα γίνουν 8-) ) και έλεγα μιας και η κομμοτηνή είναι κοντά να πεταγόμασταν... .....
Κρίμα που δε θα είμαι σε καμμία απ τις ... 2 πόλεις που θα πας... :P :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
υ.γ. Με ενα "μ" και δυο "η" μπρε... Κομοτηνη ναουμ... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Νοβίτο: Η Α/Μ του Gika.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Kαι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς..
Μοντ σπάμμερ ξαναχτυπά! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Θόδωρε ανέβασε τις τιμές στα εισιτήρια στα τελευταία ματς! τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή θα δούμε!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Να το ξερεις........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”