19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Σωστός Ισαάκ. Για την ταχύτητα του τον έβαλε. Χωρίς την μπάλα ήταν πάλι καλός μιας και είχε πάνω του πάντα παίκτες. με καλούς ελιγμούς έδινε κενό χώρο. Βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, όπου και δεν του δόθηκε η μπάλα.
- ΑποστόληςΑ
Ως οπαδός των Ελήνων παικτών θέλω τον Βασίλη να εξαφανίσει σε αποτελεσματικότητα τον Εdinho, παρ' όλο ο Πορτογάλος έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία και ωριμότητα. Έχω την άποψη πως ο Edinho είναι περιφεριακό φορ, αλλά όχι εξτρέμ όπως ο Βασιλάκης. Και εφόσον ο τελευταίος βελτιωθεί, όπως αναμένεται, ο Edinho θα παίζει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ με τον Φιλομένο.
Χωροθετικά και αγωνιστικά θεωρώ ότι η τριάδα της επίθεσης πρέπει να είναι Κουτσια - σεντερ φορ - Βιερι. Υπάρχει βέβαια το μείον ότι και τα δύο εξτρεμ είναι κοντοί, αλλά γι' αυτό υπάρχει ο Ivic.
Χωροθετικά και αγωνιστικά θεωρώ ότι η τριάδα της επίθεσης πρέπει να είναι Κουτσια - σεντερ φορ - Βιερι. Υπάρχει βέβαια το μείον ότι και τα δύο εξτρεμ είναι κοντοί, αλλά γι' αυτό υπάρχει ο Ivic.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 11 Φεβ 2010, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Isaak the Greek έγραψε:Νομιζω εισαι αδικος Μανιακε.Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουσε να κανει τιποτα παραπανω.Ουτως ή αλλως τον εβαλε μπας και βρεθει μονος του σε καμια αντεπιθεση και δημιουργησει κατι καλο.
Συμφωνω και γω Isaak the Greek που τον εβαλε...απλα θελω να κουρευτει....
πιστευω πως του χρονου θα ειναι καλυτερος και πιο κοντρολαρισμενος.οποτε θα ειναι αδικο να προδικαζουμε οτιδηποτε! 

Τιμωρείται τώρα ο κύριος.Που μου σήκωσε και την επανάσταση όταν τον άλλαξε ο Δον..Να μάθει πρώτα και μετά...Εγώ τον πιστεύω για να εξηγούμαι...ronaldo έγραψε:παει αυτος τον εφαγε η μαρμαγκα

- ΑποστόληςΑ
Εξακολουθώ να το θεωρώ ως τον καλύτερο για συστήματα 4-3-3 και μάλιστα εναλλασόμενο δεξια-αριστερά με Βιερι. Όταν θα αποκτήσει τον τσαμπουκά του Πορτογάλου η ομάδα ΔΕΝ θα παίζεται!
Παπάζογλου και Κούτσια στην απσοτολή της εθνικής ελπίδων για το ματς με την αντίστοιχη εθνική της Αγγλίας(3/3 , ώρα Ελλαδας: 20:00, Keepmoat Stadium), στο πλαίσιο του 9ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011.
Οι παίκτες μας θ απουσιασουν απο 28/2 έως και 4/3.
http://www.epo.gr/detail.asp?e_article_ ... e_cat_id=2
Οι παίκτες μας θ απουσιασουν απο 28/2 έως και 4/3.
http://www.epo.gr/detail.asp?e_article_ ... e_cat_id=2
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ως οπαδός των Ελήνων παικτών θέλω τον Βασίλη να εξαφανίσει σε αποτελεσματικότητα τον Εdinho, παρ' όλο ο Πορτογάλος έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία και ωριμότητα. Έχω την άποψη πως ο Edinho είναι περιφεριακό φορ, αλλά όχι εξτρέμ όπως ο Βασιλάκης. Και εφόσον ο τελευταίος βελτιωθεί, όπως αναμένεται, ο Edinho θα παίζει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ με τον Φιλομένο.
Ρε φιλε εσυ πιστευεις οτι η παραμονη του εντινιο εξαρταται απο αυτο? το 1 μυριο ρητρας που το βαζεις? αντε να ηταν ο παιχταρας να το σκεφτομασταν αλλα αυτος ειναι πολυ μακρια απο αυτο που περιμεναμε.
Για τον Εντίνιο δε νομίζω να τίθεται θέμα παραμονής....Η μύριο είναι πάρα πάρα πολύ νομίζω.Φυσικά όλα αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι ειδικοί...

O entinio παιζει φορ και δεξια εκει που παιζει ο Σαλπι.... μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει κτ ιδιαιτερο αλλα τα παιχνιδια ειναι τοσα πολλα......νωρις ειναι ακομα.....
Αν ειναι βουρκος παλι δυσκολα να παιξει ο Κουτσια
Αν ειναι βουρκος παλι δυσκολα να παιξει ο Κουτσια
- ΑποστόληςΑ