16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Re: 16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Μέσα στον επόμενο μήνα θα γνωρίζει ο Λίνο αν θα ανανεώσει τελικά τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ!
«Ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και αυτή η προοπτική μου αρέσει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Θα αποφασίσω για το θέμα μέχρι τα τέλη Μαρτίου», δήλωσε ο 33χρονος Πορτογάλος μπακ στην ιστοσελίδα «maisfutebol» και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Ο Βιεϊρίνια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Ο Εντίνιο έχει πετύχει ένα σημαντικό γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και είναι ένας ποδοσφαιριστής κλάσης που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα».
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=124448
«Ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και αυτή η προοπτική μου αρέσει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Θα αποφασίσω για το θέμα μέχρι τα τέλη Μαρτίου», δήλωσε ο 33χρονος Πορτογάλος μπακ στην ιστοσελίδα «maisfutebol» και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Ο Βιεϊρίνια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Ο Εντίνιο έχει πετύχει ένα σημαντικό γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και είναι ένας ποδοσφαιριστής κλάσης που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα».
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=124448
- trelopaoki444
zoomgr έγραψε:αρχίζω και εκνευρίζομαι με δηλώσεις θα δω δεν έχω αποφασίσει κτλ κτλ
στο καλό και να μας γράφεις αν δεν θες να μείνεις στα π@π@ρια μας!
Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται Λίνους και Λινούς
ΤΗΧ για την Προσφορά και άντε γεια!
ΤΕΛΟΣ!
Δε χρειαζεται να μιλαμε απαξιωτικα για κανενα παιχτη της ομαδας. Ο ανθρωπος οπως εχει ειπωθει σκεφτεται τα τελευταια χρονια της καριερας του αν πρεπει να παει στο Κουβειτ η στο Καταρ να παρει μια γερη μπαζα. Δεν ειναι κακο. Οποιοσδηποτε απο μας ειχε ευκαιρια να παρει 800-900 χιλιαρικα σε ενα χρονο θα το εκανε χωρις σκεψη. Ο καθενας σ αυτη τη ζωη πρεπει να σκεφεται το μελλον του και την οικογενεια του. Κανενα προβλημα. Οσο ειναι επαγγελματιας (που ειναι) και δινει το 100% εμεις θα τον χειροκροταμε.
ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ
εγώ σαν ΠΑΟΚτσης δεν θέλω παίκτες να κάνουν μπάζα στο όνομα του ΠΑΟΚ,
ο Garcia που έμεινε με τα μισά λεφτά ας πούμε.. δεν μπορούσε να κάνει μπάζα στο Κουβέιτ?
και δεν μίλησα απαξιωτικά, λάθος κατάλαβες φίλε, απλά είμαι ΠΑΟΚ
και δεν με ενδιαφέρει ούτε θα προσκυνάω τον Λίνο και κάθε Λίνο.

Υ.Γ : ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ
ο Garcia που έμεινε με τα μισά λεφτά ας πούμε.. δεν μπορούσε να κάνει μπάζα στο Κουβέιτ?
και δεν μίλησα απαξιωτικά, λάθος κατάλαβες φίλε, απλά είμαι ΠΑΟΚ
και δεν με ενδιαφέρει ούτε θα προσκυνάω τον Λίνο και κάθε Λίνο.

Υ.Γ : ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Το θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα γιατί η απόδοσή του έχει επηρεαστεί πολύ...
Και να λυθεί είτε έτσι, είτε αλλιώς....
Και να λυθεί είτε έτσι, είτε αλλιώς....
Σαν πολύ δεν τρέχεις μαυρούκο με το αμάξι????? πάλι άργησες στην προπόνηση???? για χαλάρωσε.

- ΑποστόληςΑ
Μην οργίζεστε! Θα βάλει ένα γκολάκι το Σάββατο και θα είναι όλα καλά!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Καλά ρε σεις, πόσοι πια δικοί μας θα βάλουν γκολ. Έχουμε και λέμε: Μούσλι, Παπάζογλου, Λίνο, Γκαρσία, Βιεϊρίνα....
Κάνας άλλος;
Κάνας άλλος;

- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- sidpanos
ρε παίδες,και αν δεν θέλει να μείνει,ας πάει εκεί που θέλει..δεν έγινε τίποτα...
φυσικά θα τον ευχαριστούμε για την προσφορά του...
φυσικά θα τον ευχαριστούμε για την προσφορά του...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πάμς για 7άρα στην Ξάνθη μου φαίνεται....ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή τον πιο πιθανό (Ivic) τον αφήνετε άσφαιρο;
- Alessandro
Περιμένω απευθείας γκολάκι από φάουλ στα πηγάδια...
Τρέλανέ μας
Τρέλανέ μας

Κι εγώ αυτό διερωτάμαι..DimisK έγραψε:Καλά ρε σεις, πόσοι πια δικοί μας θα βάλουν γκολ. Έχουμε και λέμε: Μούσλι, Παπάζογλου, Λίνο, Γκαρσία, Βιεϊρίνα....
Κάνας άλλος;
Σε κάθε τόπικ διαβάζω ότι ο παικταράς θα βάλει γκολ σήμερα!
Μέχρι και τον Κούτσια διαβασα που στο χωράφι δεν τον βλέπω να παίζει!

DimisK έγραψε:Πάμς για 7άρα στην Ξάνθη μου φαίνεται....ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή τον πιο πιθανό (Ivic) τον αφήνετε άσφαιρο;
Κοντα επεσες τελικα για τοσο ητανε