Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Δημοσίευση από Sera4 »

χρειαστηκε τελικα πολυ κοπος για να βγαλει αυτο το τοπικ μια σοβαροφανεια και να ηρεμησει λιγο μετα απο καθε αγωνα.. 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Απο τα πλεον ησυχα και ειδυλλιακα τοπικ . :) :)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ακριβως ,limit down αυτο το τοπικ...Που φτασαμε.!!!! :shock:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ο γλυκανάλατος - άνευρος δραγώγιας γράφει-γλύφει για τον Σάντος.
άντε πάγαινε ρε παστουρμά.
ασχολήσου με το ρούλη και τη γριά και παράτα μας.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Πολεμαρχε με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΩΣ με το λιτο και περιεκτικο σου σχολιο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Από περιέργεια μόνο ρε παίδες: Ποιός δημοσιογράφος ΔΕΝ είναι γραφικός και δε θέλει το κακό του ΠΑΟΚ?

Σε όσα άρθρα έχετε παραθέσει και αφορούν την ομάδα μας , σε ΟΛΑ κάνετε αρνητικά σχόλια για αυτόν που τα γράφει.
Σίγουρα κάποιες φορές έχετε δίκιο. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ

Δεν είναι δυνατόν όλοι να θέλουν το κακό μας και όλοι να εξυπηρετούν ένα αόρατο - σατανικό σχέδιο εξόντωσής μας.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Δεν νομιζω οτι εξυπηρετουν καποιο " αορατο" σχεδιο εξοντωσης του ΠΑΟΚ. Σε αυτο συμφωνουμε .
Απλως εγω τους θεωρω ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

Υ.Γ.Εχθες απολαυσα το Ιντερ-Τσελσι χωρις τα σχολια των τηλε-αγραμματων.!!!!!!!!!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το Ιντερ - Τσέλσι ήταν ο αγώνας που μου άρεσε περισσότερο εδώ και 1-2 χρόνια ... για τον ίδιο λόγο που άρεσε και σε σένα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

giapas έγραψε:Από περιέργεια μόνο ρε παίδες: Ποιός δημοσιογράφος ΔΕΝ είναι γραφικός και δε θέλει το κακό του ΠΑΟΚ?

Σε όσα άρθρα έχετε παραθέσει και αφορούν την ομάδα μας , σε ΟΛΑ κάνετε αρνητικά σχόλια για αυτόν που τα γράφει.
Σίγουρα κάποιες φορές έχετε δίκιο. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ

Δεν είναι δυνατόν όλοι να θέλουν το κακό μας και όλοι να εξυπηρετούν ένα αόρατο - σατανικό σχέδιο εξόντωσής μας.
ΠΑΟΚ και δημοσιοβλάχοι, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ Τα χνώτα τους, μην την ψάχνεις.
όλοι τους είναι για ένα καράβι, και φούντο!
οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζί τους.

σχετικά με τον δραγώγια...σε παραπέμπω στα άρθρα του την περίοδο του καλοκαιριού μετά τον αποκλεισμό από την χέρενφειν. τότε που εκθείαζε το ωραίο ποδόσφαιρο του σκουληκιού και τη δυναμική της γριάς και χλέυαζε με το βαμβάκι την φιλοσοφία Σάντος και την λειτουργία του ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Μπορείς να μου γράψεις τρεις δημοσιοβλάχους που θέλουν το καλό μας?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Για να μην ειμαι και οφ-τοπικ θα εξηγησω τι εννοοω. Απο την ημερα που ανελαβε ο Σαντος τον ΠΑΟΚ με την στηριξη του Ζαγορακη , το τι ειχε ακουσει απο " αυτους" δεν περιγραφεται.
Το σχεδιο του Ζαγορακη για μακροχρονη παραμονη του προπονητη - πραγμα απολυτως φυσιολογικο για μεγαλους Ευρωπαικους συλλογους- ηταν πασιφανες.
Και ομως ολοι -η' σχεδον ολοι- λοιδωρουσαν με τον χειροτερο δυνατο τροπο.
Οταν ο Σαντος μιλουσε για "σαρδελες" και για σχεδιο τριετιας κλπ , ολοι καγχαζαν και ειρωνευοντουσαν.
Οταν ο Ζαγορακης εδινε στηριξη στον προπονητη , ολοι ετρεχαν να τον " συμβουλευσουν" να προχωρησει σε αλλαγη προπονητη.
Επειδη ο ανθρωπος ουτε γελοιος ηταν , ουτε καραγκιζιλικια εκανε , ουτε συνεντευξεις και σχολια εκανε , τον ειχαν βαλει στο στοχαστρο και " πυροβολουσαν"
Το οτι η ομαδα ηταν ενα συνοθυλλευμα παιχτων ψωρις ψυχολογια , χωρις προσανατολισμο και χωρις σχεδιο ουδεις το εβλεπε.
Μονο ΚΡΙΤΙΚΗ -ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ. Και ολα αυτα ανεξοδα και ανερυθριαστα.Και κυριως ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ.
Και οταν αρχιζαν να ερχονται καποια αποτελεσματα που μαρτυρουσαν την δουλεια αυτου του ανθρωπου , η μονιμη επωδος τους ηταν " ο πορτογαλλος μας διεψευσε " η' " ο πορτογαλλος μας εξεπληξε θετικα" αντι του ειλικρινους " ΕΙΜΑΣΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ".
Σαμπως οι ιδιοι δεν ειναι που εκθειαζαν τον Ζικο και μετα ζητουσαν την " κεφαλι του επι πινακει " ? Οι ιδιοι δεν ειναι που εκθειαζαν τον Τεν Καρατε και μετα " αρον-αρον σταυρωσον αυτον " ? Οι ιδιοι δεν ειναι που απο το πρωτο ματς βαζελος -γαυρος , βγαζουν τον πρωταθλητη ?
Ειναι τυχαιες οι 6 οπαδικες εφημεριδες πανελληνιας κυκλοφοριας ? Οπαδιλικι πουλανε και μαλιστα φτηνο.
Και ενα τελευταιο. Αν ο Ζαγορακης αυριο το πρωι , εβγαζε μια ανακοινωση και ζητουσε εκπροσωπο τυπου για την ΠΑΕ , ουρα θα εκαναν ολοι αυτοι -ανεξαρτητως οπαδικων προτιμησεων- . Να ειστε σιγουροι. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Πέμ 25 Φεβ 2010, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κοιτάνε τα συμφέροντα τους και αυτοί ή αλλιώς κάνουν την δουλειά τους να το πούμε.
Απο την άλλη η κριτική τους είναι για θάψιμο.
Ο λόγος βρίσκεται και αλλού.
Πείτε μου πόσους επιστήμονες που βρίσκονται στο εξωτερικό και είναι αναγνωρισμένοι δεν είναι θαμμένοι στην Ελλάδα και αντικείμενο γελοιοποίησης και χλευασμού?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πραγματικά δε ξέρω να σου αναφέρω τους δημοσιογράφους που "θέλουν το καλό μας".

Εδώ που τα λέμε ΔΕ ΘΕΛΩ δημοσιογράφους που θέλουν το καλό μας.

Για να μη παρεξηγηθώ ... το συγκεκριμένο δημοσιογράφο δε τον ξέρω, ούτε τον παρακολουθώ... Όμως την αγωνιστική που έπαιξαν Ηρακλής-Αρης :2-2 και εμείς ήμασταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και εγώ από μέσα μου έλεγα , τι στρωμένη + τεχνική ομάδα έχει ο Αρης και ο Ηρακλής και φοβόμουν ότι φέτος θα είναι καλύτεροι από μένα.. Μιλάω μπέσα ,ότι πήρα τον αδερφό μου τηλ και είπα , ρε αυτόν τον Κάμπορα άμα τον είχα εγώ θα έπαιρνα πρωτάθλημα. Αυτό είπα , γιατί αυτό σκέφτηκα.Η ίδια μου η ομάδα είχε δώσει το "δικαίωμα" σε δημοσιογράφους να κάνουν "λανθασμένες" κριτικές (και σε πολλούς από εμάς)...

Και τι έγινε ??? Τίποτα απολύτως...Δε χάλασε κ ο κόσμος από μια εκτίμηση η οποία έπεσε έξω.

Απλά νομίζω ότι είναι λάθος να πιστεύουμε ότι όλοι όσοι ασχολούνται με εμάς θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ... Να πουλήσουν θέλουν γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Αν δε πουλήσουν με πραγματικές ειδήσεις , θα βγάλουν από το μυαλό τους.... Μπορεί να κάνει κακό στην ομάδα μας ... άλλο αυτό και άλλο ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσής μας ( σε συνάρτηση και με την απογόρευση μετακινήσεων ) ...

Οι δημοσιογράφοι πάνε τις περισσότερες φορές με το ρεύμα... Επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ψηλά , μοιραία ασχολούνται και μαζί σου περισσότερο από το κανονικό...

Ας μη βγάζουμε μόνιμα την εικόνα του "αδικημένου - κυνηγημένου" από τα κέντρα εξουσίας... Πραγματικά στην Αθήνα ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟΚ. Ακόμα και τώρα ... Και αυτό είναι μόνιμο πλεονέκτημά μας !!!

Ούτε βέβαια και να τρώμα κουτοχορτο από τον κάθε κονδυλοφόρο που βρήκε την ευκαιρία να πουλήσει....

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση ... Επιφυλακτικότητα απέναντι τους ,αλλά όχι και ισοπέδωση όλων...

Μολις είδα το επιπλέον post από shark...

"Οταν ο Σαντος μιλουσε για "σαρδελες" και για σχεδιο τριετιας κλπ , ολοι καγχαζαν και ειρωνευοντουσαν."
Εκείνη την εποχή φίλε μου υπήρξαν πολλές (δημοσιογραφικές)φωνές που είπανε για Σάντος ότι βρέθηκε και μια φορά ένας που ήταν ειλικρινής

Ειδικά ο Σάντος πιστεύω πως ανέκαθεν είχε και φίλους και εχθρούς.. Εδώ που τα λέμε όταν με Παοκ χανεις 20 + μάτς απέναντι στο ΠΟΚ , το πιο πιθανό είναι να σε πουνε looser ( και δίκαια ) .. Ασχετα αν με τη δουλειά σου ανατρέπεις τη κατάσταση και τα δεδομένα!!!!

Αυτό που λες για στήριξη από Ζαγορ ... Πολλοί δημοσιογράφοι ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ έλεγαν να τον διώξει

Στα υπόλοιπα που λες συμφωνω 100% και νομίζω ερμηνεύονται από αυτό που έγραψα πιο πάνω...Το συγκεκριμένο επάγγελμα για να επιβιώσει πρέπει να πηγαίνει με το ρεύμα...( Ζίκο , Τεν Κατε κλπ κλπ ) ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εγω λεω τεραστια μαγκια ζαγορ-βρυζα που κρατησαν αυτον τον ανθρωπο στα δυσκολα .....
με αεκ 0-4 και αποκλεισμο με χαρενβειν .....ακομα θυμαμε με την αεκ τον ζαγορ να λεει "ο σαντος ειναι πολυ καλος προπονητης θα το δειτε" η μετα την χερενβειν "σε 1 μηνα η ομαδα θα πεταει"......
ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ
-ΛΕΓΟΤΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ......απο το καρπουζα μεχρι τα καλαμποκια που πετουσαν ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 1(οχι ολοι
αλλα αυτοι οι 50 μαλακες ακροατες του μιρτσου και του ζαγορα).........
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο επωνυμος οπαδος μαντζαρας που εκανε λεει χιλιομετρα με ΠΑΟΚ και κραζει σαντος λεει για ζαγορ οτι ειναι εξαρτωμενος και εχει το σκανδαλο με τα κυλικεια της τουμπας κλπ. που ολως τυχαιως ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ με τα το αποκλεισμο με γιαννενα τι εγινε εξαφανιστηκε παλι απο τα ραδιοφωνα ? ΜΑΝΤΖΑΡΑ η φετινη χρονια ειναι πολυ δυσκολη σενα δεν μπορεις να βγεις να κραξεις με την ανεση σου...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Θα επαναλαβω ενα πραγμα. Το να ασκει κριτικη ο ΟΠΑΔΟΣ ( !!!) στην ομαδα ειναι το λιγοτερο. Θελετε γιατι κινειται απολυτως συναισθηματικα , θελετε γιατι οι θυμισες του παλε ποτε ενδοξου παρελθοντος τον οδηγουν σε συγκρισεις , θελετε γιατι η επιθυμια του για πρωτιες -τιτλους τον κανει πιο παρορμητικο , θελετε γιατι -στην Ελλαδα-δεν εχουμε συνηθισει να κανουμε υπομονη ...
Οτι θελετε με λιγα λογια. Και αυτο -για εμενα τουλαχιστον -ειναι αποδεκτο και ταυτοχρονα αξιο συζητησης μεταξυ μας.
Δεν δεχομαι ομως απο τους - θεωρητικα τουλαχιστον - "διαμορφωτες " της κοινης γνωμης και τους - θεωρητικα τουλαχιστον - " ειδημονες" να παρουσιαζουν τα γεγονοτα κατα το οπαδικο δοκουν και με τελειως επιφανειακη προσεγγιση.
Και για να μην κατηγορηθω σαν μηδενιστης να δωσω ενα παραδειγμα. Χαιρομαι πραγματικα την περιγραφη αγωνων μπασκετ απο τον Σκουντη. Ο ανθρωπος εχει εμβαθυνει σε αυτο που περιγραφει και ασχολειται.
Δεν ακους ουτε αστειους χαρακτηρισμους , ουτε σαχλα -γλυκαναλατα σχολια . Σοβαρος στον λογο του και στην αποψη του . Ασε που μαθαινεις και δυο-τρια πραγματα.
Τελος θα συμφωνησω με τον αδερφο περι Αθηνας. Ειναι προτιμοτερο να μην μας υπολογιζουν. Πραγματικα στην παρουσα χρονικη συγκηρια ειναι οτι καλυτερο.Ειμαι υπερ της σκεψης " αν σπασει ο διαολος το ποδαρι " που ελεγε και ο θειος. ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”