Pc support
Re: Pc support
είναι λιγάκι γενική η ερώτηση σου φιλε evans4..
διαδικασία είναι βρίσκεις το ασύρματο δίκτυο που θες να συνδεθείς
(συνήθως στα laptop έχει κάποιο διακόπτη ή κουμπάκι το οποίο ενεργοποιεί το ασύρματο κ μετά δείχνει
τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα)
βάζεις το κωδικό του ασύρματου δικτύου κ μπαίνεις..
απο κει κ πέρα εξαρτάται απο το μηχάνημα.. το προσαρμογέα .. το λογισμικό.. αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα..
διαδικασία είναι βρίσκεις το ασύρματο δίκτυο που θες να συνδεθείς
(συνήθως στα laptop έχει κάποιο διακόπτη ή κουμπάκι το οποίο ενεργοποιεί το ασύρματο κ μετά δείχνει
τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα)
βάζεις το κωδικό του ασύρματου δικτύου κ μπαίνεις..
απο κει κ πέρα εξαρτάται απο το μηχάνημα.. το προσαρμογέα .. το λογισμικό.. αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα..
Δεν ειναι ακριβώς pc support αλλά dvd support
λοιπόν έχω το συγκεκριμένο :
βάζω το dvd μέσα ,η οθόνη της τηλεορασης γίνεται μπλε και το player μου εμφανίζει την ένδειξη no disk.
Καμια ιδέα?
Υ.Γ.τα καλώδια ειναι τσεκαρισμένα , στη θέση τους.
Υ.Γ.(2) Η διαπίστωση του προβλήματος έγινε χθες , όταν καθώς έβλεπα την bordeaux , βαρέθηκα και αποφασισα να ξαναδώ το κυριακατικο ματς....

λοιπόν έχω το συγκεκριμένο :

βάζω το dvd μέσα ,η οθόνη της τηλεορασης γίνεται μπλε και το player μου εμφανίζει την ένδειξη no disk.
Καμια ιδέα?
Υ.Γ.τα καλώδια ειναι τσεκαρισμένα , στη θέση τους.
Υ.Γ.(2) Η διαπίστωση του προβλήματος έγινε χθες , όταν καθώς έβλεπα την bordeaux , βαρέθηκα και αποφασισα να ξαναδώ το κυριακατικο ματς....

μηπως εβαλες αδειο dvd??

υ.γ. αν και φανταζομαι το σκεφτηκες τσεκαρε για σκονες και χαζα στην υποδοχη του dvd... μου το χε κανει και μενα...

υ.γ. αν και φανταζομαι το σκεφτηκες τσεκαρε για σκονες και χαζα στην υποδοχη του dvd... μου το χε κανει και μενα...
Είδες το μαύρο καλώδιο αν συνδέεται καλά με την τηλεόραση?
Υπάρχει περίπτωση να έχει μπει καλά, αλλά να έχει ανοίξει..
Υπάρχει περίπτωση να έχει μπει καλά, αλλά να έχει ανοίξει..
Από τη στιγμή που έχει εικόνα (έστω και μπλε, έστω και "no disc"), δεν μπορεί να είναι θέμα καλωδίων!
1) Έχει πρόβλημα ο δίσκος. Δοκίμασε αρκετά δισκάκια (όχι ταυτόχρονα!), αν δεν αλλάζει κάτι τότε:
2) Έχει πρόβλημα ο μηχανισμός ανάγνωσης, πιθανόν από σκόνες. Παίρνεις ένα καθαριστικό DVD με 2-3 ευρώ (μην δώσεις κανένα δεκάευρο για αυτή τη
), το βάζεις να παίξει για μερικά δευτερόλεπτα (συνήθως έχουν οδηγίες) και ξαναδοκιμάζεις. Αν δεν δουλέψει τότε:
3) Τουλάχιστον σου έμεινε το καθαριστικό για μελλοντική χρήση!
Μάλλον πας για αγορά καινούριου dvd player. Προτίμησε κάποιο που να έχει usb θύρα (έτσι και το dvd να χαλάσει, θα έχεις ΚΑΤΙ να παίζει)!

1) Έχει πρόβλημα ο δίσκος. Δοκίμασε αρκετά δισκάκια (όχι ταυτόχρονα!), αν δεν αλλάζει κάτι τότε:
2) Έχει πρόβλημα ο μηχανισμός ανάγνωσης, πιθανόν από σκόνες. Παίρνεις ένα καθαριστικό DVD με 2-3 ευρώ (μην δώσεις κανένα δεκάευρο για αυτή τη

3) Τουλάχιστον σου έμεινε το καθαριστικό για μελλοντική χρήση!

- sidpanos
καλά αυτά με usb θύρα είναι ολ δε μανει....
και δβδ έχω usb και στο αυτοκίνητο το radio-cd είναι με usb
πραγματικά σώζουν κόσμο...
και δβδ έχω usb και στο αυτοκίνητο το radio-cd είναι με usb

πραγματικά σώζουν κόσμο...
Νομίζω πως είναι θέμα εγγραφής ή ποιότητας συμπακτωμένου δίσκου.(sic
)
Να θεωρήσω ότι έγραψες σε no multissesion disk τα data.

Να θεωρήσω ότι έγραψες σε no multissesion disk τα data.
fixedddd !!!stephanos έγραψε:Από τη στιγμή που έχει εικόνα (έστω και μπλε, έστω και "no disc"), δεν μπορεί να είναι θέμα καλωδίων!![]()
2) Έχει πρόβλημα ο μηχανισμός ανάγνωσης, πιθανόν από σκόνες. Παίρνεις ένα καθαριστικό DVD με 2-3 ευρώ (μην δώσεις κανένα δεκάευρο για αυτή τη), το βάζεις να παίξει για μερικά δευτερόλεπτα (συνήθως έχουν οδηγίες) και ξαναδοκιμάζεις. Αν δεν δουλέψει τότε:
3) Τουλάχιστον σου έμεινε το καθαριστικό για μελλοντική χρήση!Μάλλον πας για αγορά καινούριου dvd player. Προτίμησε κάποιο που να έχει usb θύρα (έτσι και το dvd να χαλάσει, θα έχεις ΚΑΤΙ να παίζει)!

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Θελω vista home ελληνικα εχει κανενας κανενα γνησιο να μ το ανεβασει θελω μονο το δισκακι....η κανα link...thanks
Τι τα θες τα βιστα ρε ομορφε βαλε εξπι που τα χουν ολα και συμφερουν....
Εχω δισκακι να στο ανεβασω αλλα θα παρει ωρα,αν θες περιμενεις μεχρι αυριο...
Εχω δισκακι να στο ανεβασω αλλα θα παρει ωρα,αν θες περιμενεις μεχρι αυριο...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
για πελατη το θελω να βγαλω κανα φραγκο.....ανεβασε το αν μπορεις ελληνικα vista home
Kαι επειδη ειμαστε κατα του πειρατικου λογισμικου, μη δουμε κανα λινκ φορα παρτιδα....
υ.γ. μακρια η πειρατεια απο μας....

υ.γ. μακρια η πειρατεια απο μας....