Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 27/02 19:00 νετ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
warlord

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 27/02 19:00 νετ

Δημοσίευση από warlord »

pilotos έγραψε:Ποιος Θεός θα σταματήσει τώρα τον κόσμο?

Θα τον παρακαλούσα, να βοηθήσει να μην πληρώσει ο κόσμος της ξανθης τις μ@λ@κίες του πανόπουλου.
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ...ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ....ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΡΕΤΣΙΝΑ....ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ JAMESON...ΤΙΜΙΑ ΚΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ...ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ 5000 ΠΑΟΚΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΙΣΑΙ....
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αδερφέ καλησπέρα και καλωσήλθες.
Καλά τα λες, αλλά αν πατήσεις μια φορά και το Caps Lock [Α], θα είναι ακόμη καλύτερα! Προσπάθησε να μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί κουράζουν τα μάτια μας και αλλοιώνουν την αισθητική του forum.
Καλωσήλθες και πάλι.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

μια 3 αρααααααααα θελει και αντε γεια πουστοπανοπουλε β εθνικη
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

γφδσγφσδγδσ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teratios την Τετ 24 Φεβ 2010, 05:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Χαλάρωσε φίλε μου...Κανείς δεν αξίζει τέτοιο πράγμα...μα είναι δυνατόν????

:pano:
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

έχεις δίκιο
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

gash04 έγραψε: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να μετακινηθούν μεμονωμένα, αν βρουν ένα εισιτήριο μπορούν να πάνε. Τα διακριτικά δίνουν τον τόνο της οργανωμένης μετακίνησης, κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο. Αυτή η ενέργεια που έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να την βγάλουν με καλή ενέργεια, να μην γίνει το παραμικρό.

Μα πως θα βρουν εισιτήριο όταν δεν εκδίδονται?
Δηλαδή αν είμαι με διακριτικά άλλης ομάδας μπορώ να πάω στο γήπεδο?
Έχω κασκόλ της Μπενφίκα και άλλων ομάδων διότι είμαι συλλέκτης.
Θα δώσω και μερικά άσχετα σε φίλους θα θεωρηθεί οργανωμένη εκδρομή?

σε κάτι εκπτώσεις είχα πάρει ένα κασκόλ BURBERRY στη γυναίκα μου, ένα δικό μου, ένα της κόρης μου και ένα δώρο για τον gash (ΛΑΙΜΑΙ τώρα)...

δηλαδή αν πάμε βολτίτσα στην Ξάνθη θα θεωρηθούμε οργανωμένοι οπαδοί του.... οίκου BURBERRY ???

ΡΕΕΕΕΕΕ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ BURBERRY ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

(και μιας και θα έχουμε τη φωτιά για να φτιάξουμε τη στάχτη δε βάνουμε και καμιά σούβλα να γυρίζει;;; λέω εγώ τώρα)
:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

gash04 έγραψε:
psychobilly έγραψε:Θαυμάστε αδέλφια τη συνέντευξη που έδωσε ο ανίκανος υφυπουργάκος βούγιας.Θαυμάστε,κλάψτε για τη κατάντια του,γελάστε με το γλύψιμο του στο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και σκεφτείτε...το κάθε έθνος έχει αυτόν που του αξίζει!! απλά σκεφτείτε...α ρε κακομοίρα Ελλαδίτσα! Γελοίε τύπε,άχρηστε,λαμόγιο
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/264491.html

Αυτά πρέπει να φαίνονται εδώ μέσα αδερφέ thanx για το link

Για την απόφαση της πολιτείας να απαγορέψει τις οργανωμένες μετακινήσεις των φιλάθλων, καθώς και την απόφαση της Ξάνθης να μην εκδώσει εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας.
Αναλυτικά:

"Παρακολουθώ την εξέλιξη της κατάστασης, πιστεύω ότι με αδικεί αυτή η συμπεριφορά και η ατμόσφαιρα που επικρατεί. Το πρώτο παιχνίδι που πήγα ήταν στην Τούμπα και ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Πανκορινθιακό, παρακολουθώ την πορεία της ομάδας και μακάρι να πάρει και το πρωτάθλημα.

Αν παρακολουθείς την εξέλιξη της κατάστασης μπορείς να αλλάξεις τον νόμο σε μια νύχτα τσακ μπαμ.

Βέβαια παρακολουθώ και την αγωνία τους. Στο παιχνίδι με τα Γιάννινα έγιναν λάθη από την πλευρά της αστυνομίας κατά φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Δέχθηκαν ελέγχους που δεν ήταν και στα συνταγματικά όρια και μιλάμε για καταπάτηση των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη.

Και όχι μόνο σε αυτή την πόλη αλλά και στην Λιβαδειά και στα Τρίκαλα και σε άλλες περιοχές αν παρακολουθείς όπως μας λές την κατάσταση και μάλιστα μεμονωμένα μόνο σε δικούς μας οπαδούς.

Στην Ξάνθη, όποιος θέλει μεμονωμένα μπορεί να μετακινηθεί, με αυτοκίνητο, τρένο ή οποιοδήποτε άλλο μέσο. Εφόσον βρει εισιτήριο. Βέβαια τώρα η ΠΑΕ Ξάνθη δεν δίνει εισιτήρια και απλά η αστυνομία στηρίζει την απόφαση αυτή.

Εφόσον δεν βρει εισιτήριο?
Απαγορεύεται να προσεγγίσει την πόλη?
Και τι θα κάνεις αν πάει κάποιος χωρίς εισιτήριο στην Ξάνθη και όχι στο γήπεδο?
Θα καταπατήσετε αντισυνταγματικά τα δικαιώματα του πολίτη για άλλη μια φορά όπως μας είπες νωρίτερα?
Αν είναι απο την Ξάνθη ο οπαδός μας πρέπει να φύγει απο την Πόλη του όπως εμείς δεν πλησιάσαμε το Καυτατζόγλειο?

Αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνω την επιθυμία των οπαδών του ΠΑΟΚ να πάνε στην Ξάνθη. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπορεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναγκάσει τον κ. Πανόπουλο να δώσει εισιτήρια. Σίγουρα είναι κρίσιμη στιγμή για τον ΠΑΟΚ και δεν θα οδηγήσει πουθενά να φτάσουμε στα όρια, εκτός αν καταλύσουμε κάθε νόμο και κάνουμε… ντου, τότε δεν θα έχουμε κράτος.

Και πως μπορεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αν δεν μπορεί να συνετίσει έναν άνθρωπο να συνετίσει πάνω απο 5000 ανθρώπους?
Αν κάνετε ντου ποιοι σε ποιους?
Στον Πανόπουλο ή σε μας?
Ποια είναι τα δικά σας τα όρια?

Συμπάσχω και καταλαβαίνω την αγωνία των φιλάθλων. Αλλά δεν πρέπει να φτάσουμε στο άλλο άκρο που είναι το... κάψιμο της Ξάνθης, το οποίο δεν πιστεύω ότι θα γίνει φυσικά. Η πολιτεία δεν μπορεί να επιβάλλει στον κ. Πανόπουλο τι θα κάνει. Η αποκατάσταση θα γίνει με την συμπεριφορά της αστυνομίας να είναι ίση προς όλους. Πρέπει να ξέρει ο καθένας μέχρι που φτάνουν τα δικαιώματα του. Η Ξάνθη δεν θέλει και είναι δικαίωμα της, πρέπει να κρατάμε κάποιους κανόνες. Είμαι ο τελευταίος που θα θέλει τις απαγορεύσεις, ξέρω ότι το γήπεδο δεν είναι… εκκλησία.

Ο Πανόπουλος δεν μας θέλει το γνωρίζουμε.
Έξω απο το γήπεδο αν βρεθούμε ποιο είναι το πρόβλημα?
Για τα καψίματα ρωτήστε τους επαγγελματίες οπαδούς άλλων ομάδων όπως αυτών που πέρασαν απο την Καβάλα.
Για άλλα καψίματα ρωτήστε τον κύριο Πανόπουλο που προστατεύεται.
Επίσης η αστυνομία συλλαμβάνει κυρίως οπαδούς του ΠΑΟΚ απο το 2007 για αστείες αφορμές.

Δεν ξέρω κατά πόσο ο κ. Πανόπουλος έχει το δικαίωμα να αφήσει άδειο το 1/3 του γηπέδου, έτσι κρίνει ο ίδιος προφανώς για να ενισχύσει την προσπάθεια της παραμονής της ομάδας του στην κατηγορία.

Δικαίωμα του.
Για τους οπαδούς άλλων ομάδων που μπήκαν σε γήπεδα χωρίς εισιτήρια και με την προστασία της αστυνομίας τι λέτε?
Εμείς δεν θέλουμε ούτε την προστασία αυτή να μην κοπιάσουν κιόλας τα παλικάρια.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να μετακινηθούν μεμονωμένα, αν βρουν ένα εισιτήριο μπορούν να πάνε. Τα διακριτικά δίνουν τον τόνο της οργανωμένης μετακίνησης, κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο. Αυτή η ενέργεια που έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να την βγάλουν με καλή ενέργεια, να μην γίνει το παραμικρό.

Μα πως θα βρουν εισιτήριο όταν δεν εκδίδονται?
Δηλαδή αν είμαι με διακριτικά άλλης ομάδας μπορώ να πάω στο γήπεδο?
Έχω κασκόλ της Μπενφίκα και άλλων ομάδων διότι είμαι συλλέκτης.
Θα δώσω και μερικά άσχετα σε φίλους θα θεωρηθεί οργανωμένη εκδρομή?

Καταλαβαίνω ότι όλη η Β. Ελλάδα ζει στο όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος από μία ομάδα της Θεσσαλονίκης. Χαίρομαι επίσης που στο γήπεδο της Τούμπας οι φίλαθλοι φροντίζουν να βάζουν κάποιους ανεγκέφαλους σε τάξη. Όλοι μαζί να συνεργαστούν ώστε η νέα χρονιά να ξεκινήσει χωρίς την απαγόρευση μετακινήσεων των φιλάθλων".

Το πράττουμε και έχουν γίνει φοβερές προσπάθειες απο όλους μας και έχουμε βελτιωθεί και βελτιωνόμαστε στα πάντα .Το αντάλλαγμα ποιο είναι?Κώλο πάντως δεν δίνουμε...

Ο κ. Βούγιας πρόσθεσε επίσης: "Κατηγορούμαστε για έλλειψη ισονομίας μόνο για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να ελέγχει ταυτότητες και να κάνουμε έλεγχο σε ένα αυτοκίνητο από τη στιγμή που υπάρχει ελευθερία κίνησης στην χώρα. Προσπαθώ να παρέμβω για να διευκολύνω την κατάσταση λόγω της απόφασης που πήραμε.

Διορθώστε την απόφαση και όλα καλά θα πάνε μιας και γνωρίζετε ότι είστε παράνομος.

Από το αποτέλεσμα κρινόμαστε και σταμάτησαν οι εικόνες ντροπής που βλέπαμε. Επίσης προστατεύονται οι ομάδες, κυρίως αυτές που έχουν πολλούς και… αυθόρμητους φιλάθλους. Δεν έβλαψε τον ΠΑΟΚ η απόφαση και είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Στα Γιάννινα κέρδισε χωρίς φιλάθλους και όταν έγιναν κάποια άσχημα περιστατικά, τότε έχασε
.

Οι εικόνες ντροπής μπορούν να σταματήσουν με μέτρα ουσίας που όμως δεν θέλετε όσο προστατεύετε τύπους Πανόπουλου Κόκαλη Πατέρα Βγενόπουλου και άλλους πολλούς.

Είναι θέμα πως μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί έναν αγώνα που διοργανώνει ο ίδιος. Εγώ θέλω η αστυνομία να μην καταπατά τα δικαιώματα των πολιτών που θέλουν να ταξιδέψουν".

Η αστυνομία έχει ρόλο προστασίας και όχι ρήψης ληγμένων καρκινογόνον ουσιών ή συλλήψεις κυρίως οπαδών μας.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός αναφέρθηκε στην παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό: "Διέταξα ένορκη διοικητική εξέταση για το θέμα της ΑΕΚ και της παρουσίας φιλάθλων της στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, οι απαντήσεις δεν με έπεισαν. Αλλά ο Πανθρακικός έβγαλε εισιτήρια και πήγαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ χωρίς διακριτικά. Παραδέχομαι ότι υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις μη ισονομίας. Το ουσιώδες είναι να σεβαστούμε την απόφαση και να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις για να μην υπάρξουν προβλήματα".

Να τις βρείτε σύντομα.Επίσης ποια τα αποτελέσματα της ΕΔΕ γιατί εμάς το μόνο που μας πείθει πλεον είναι το ότι δεν υπάρχει ισονομία όπως λες.

Για την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο, ανέφερε: "Ήταν αυτή η εικόνα των οπαδών του Ολυμπιακού; Διακόσια άτομα ήταν. Που κάποτε πήγαιναν με τα καράβια που έβαζε ο κ. Κόκκαλης. Δεν υπήρχε μετακίνηση απλά ήταν 200 φίλαθλοι του Ολυμπιακού από την Κρήτη".

Ξεχνάς ένα μηδενικό.

Για το ενδεχόμενο να αρθεί το μέτρο περί απαγόρευσης των μετακινήσεων, ο Σπύρος Βούγιας σημείωσε: "Θέλουμε να αλλάξουμε τις σχέσεις μεταξύ μας, να μιλήσουμε και να θέσουμε τις ΠΑΕ προ των ευθυνών τους, γιατί στα διεθνή παιχνίδια δεν δημιουργείται το παραμικρό. Ξέρω ότι έγιναν αδικίες. Η Ελλάδα είναι σε μία δύσκολη στιγμή, πρέπει να ξεκινήσουμε από τον αθλητισμό για να δώσει το παράδειγμα".

Διότι στο εξωτερικό δεν υπάρχει τόση ασυδοσία και πουστιά σε κανένα πρωτάθλημα όσο στην χώρα μας.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξάλλου, παραδέχτηκε: "Η απόφαση προήλθε από τις εικόνες που είδαμε όλοι στον αγώνα Καβάλας-Ολυμπιακού. Τότε μας συγκέντρωσε όλους ο κ. Χρυσοχοϊδης και είπε ότι δεν θέλει να ξαναδεί τέτοιες σκηνές. Δεν θέλαμε να αυστηροποιήσουμε τις ποινές και κανείς δεν θέλει, πιστεύω, να βλέπει ανάλογες σκηνές. Θέλουμε να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο, να φωνάξουμε".

Αν θέλετε να δείτε ποδόσφαιρο όπως και εμείς να διορθώσετε τα γήπεδα σαν πολιτεία και να υπάρχει ισονομία για όλες τις ομάδες και όχι παράγκες διαιτησίες και συμφέροντα.

Ο Σπύρος Βούγιας, τέλος, σημείωσε: "Θα ήθελα πολύ να είμαι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά ορισμένα παιδιά είναι θυμωμένα μαζί μου. Είναι άδικη αυτή η συμπεριφορά και πιστεύω ότι αυτά που λέω τώρα αποκαθιστούν κάποια πράγματα".

Καλύτερα να πάτε στο Χαριλάου που εκεί θα έχετε καλύτερη αντιμετώπιση.
Σε εμάς είστε ανεπιθύμητος.

Υ.Γ
Αν παίζετε με την νοημοσύνη μας πάντα θα είστε ΕΣΕΙΣ και εμείς οι ΑΛΛΟΙ.
Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας πριν συμβούν δυσάρεστα γεγονότα που κανείς δεν θέλει.

Υ.Γ2 Αεροβόλα επιτρέπονται?
Ο ανθρωπος αυτοπαρουσιαζεται ως θυμα του δικου του νομου.......Αν δε σας αρεσει κυριε Βουγια ο συγκεκριμενος νομος καταργηστε τον.......Δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα δικος σας ειναι.........Οταν θετεις ενα νομο σε ισχυ η τον υπερασπιζεσαι η τον αποσυρεις......Το να συμπεριφερεσαι ως διχασμενη προσωπικοτητα δεν εξυπηρετει τιποτα και κανεναν........
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Η συνέντευξη του Βούγια (παρεμπιπτόντως οπαδός του Ηρακλή όχι του ρούλη, το γνωρίζω 100%) είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ελευθερία μετακίνησης προς την πόλη της Ξάνθης, αλλά με επίδειξη εισιτηρίου, το οποίο όμως δεν υφίσταται.
Εφόσον γνωρίζεις πως δεν θα υπάρξουν εισιτήρια, μην λες αυτή την κενή νοήματος αερολογία.

Επιπλέον, αυτοαναιρείται αστραπιαία λέγοντας το ανεκδιήγητο πως η αστυνομία θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας της απόφασης της ΠΑΕ Ξάνθη να μην τυπώσει εισιτήρια, στήνοντας δύο μπλόκα πριν το γήπεδο, πιθανώς και κάποιο πριν την πόλη της Ξάνθης.
Επομένως, η πρώτη σου τοποθέτηση Σπυράκο περί τήρησης των συνταγματικών ελευθεριών του πολίτη πάει περίπατο.
Δεύτερον, γιατί να θεωρείται λογικό οι αστυνομικές δυνάμεις ενός Νομού της χώρας να τίθενται σε επιφυλακή για να προασπίσουν τα συμφέροντα μίας ΠΑΕ, η οποία μάλιστα έχει προβεί σε μία πρωτοφανούς προκλητικότητας απόφαση???

Πάμε σε κάτι άλλο τώρα. Υπονοείς πως κάτι δεν σου κάθεται καλά στην απόφαση του Πανόπουλου, τουλάχιστον όσον αφορά στο νομικό της σκέλος, αλλά δεν το λες φωναχτά.Πράγματι εγείρονται νομικά ζητήματα, γιατί η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή όσο ακούγεται, με αφορισμούς τύπου "δικό του το μαγαζί, ό,τι θέλει κάνει".
Ιδιωτικό το γήπεδο, ιδιοκτησία του η ΠΑΕ Ξάνθη, αλλά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι δημόσιο θέαμα και διεξάγεται με βάση τους κανόνες που θέτει μία δημόσια αρχή. Και να διευκρινίσουμε κάτι. Άλλο να μην δώσει εισιτήρια μία ομάδα στους φιλοξενούμενους οπαδούς. Αυτό επιτρεπόταν να γίνει και πριν την απαγόρευση οργανωμένων μετακινήσεων. Άλλο επίσης, να εκδοθούν εισιτήρια και να επιλεχθούν συγκεκριμένα σημεία προπώλησης, όπως συνέβη με τον Ρέμο, όπου τα εισιτήρια του αγώνα ήταν προς πώληση στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, της μπουτίκ και των συνδέσμων (λέμε τώρα). Αλλό είναι όμως να μην τυπωθεί ούτε ένα εισιτήριο για ένα δημόσιο θέαμα, γεγονός που τουλάχιστον εγώ δεν έχω ξαναματακούσει ποτέ ως τώρα!!

Υπονοείς τέλος πως θα γίνουν επεισόδια.
Όταν υποθάλπτεται μία ένταση Σπυράκο λογικό είναι να υπάρξει και ανάφλεξη.
Ακόμη και αν υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που δεν θα πλησιάσουν στο γήπεδο και θα έχουν ειρηνική παρουσία στην πόλη (δεν είμαι σίγουρος για αυτό για να τα λέμε και όλα) ξέρεις πολύ καλά πως θα δοθεί εντολή στους μπάτσους να τους γίνουν βδέλλα. Και ως συνήθως, όπου οι μπάτσοι παρεμβαίνουν για την τήρηση της τάξης, το κλίμα από ειρηνικό θα γίνει αυτόματα πολεμικό.

Κατάλαβες Σπυράκο?

Προσωπικά μιλώντας, ενώ το είχα κανονισμένο, δεν πρόκειται να πάω στην Ξάνθη τελικά.
Ελπίζω όσοι ταξιδέψουν, να μην υποστούν τα πάνδεινα από τους "προστάτες" μας, αλλά και να μην δώσουν την παραμικρή αφορμή για τιμωρία της ομάδας.

ΥΓ Ελπίζω να ξυπνήσουν στην ΚΑΕ και να ανακοινώσουν επιτέλους πως θα στήσουν οθόνες στο Παλατάκι για να δεί ο κόσμος το παιχνίδι ποδοσφαίρου στις 19.00 και μετά να παρακολουθήσει το μπάσκετ στις 21.00. Προσέλευση, έσοδα, ενιαίος Π.ΑΟ.Κ., ασπρόμαυρο Σαββατόβραδο, μια χαρά μου ακούγεται.

ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. - ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!
ΠΑΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ)
και δεν βλέπει τον αγώνα κανείς, ΟΥΤΕ αυτοί οι 2600 πού θα έχουν εισιτήριο.
ΚΑΤΙ σαν κεκλεισμένων θυρών !!!
Βάζουμε 5 τεμάχια και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! :nairepaok:
gioyla.l

Δημοσίευση από gioyla.l »

Κανένα εισητηριο απο Πανόπουλο
Καμοια αγορα απο Παοκτση στα αυτοκίνητα που εισάγει
Και όλοι μαζι διαμαρτυρία προς ΒΙΑΜΑΡ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλώς ήρθες στο φόρουμ... Καλές ΠΑΟΚσυζητήσεις να έχεις!!

Θα το ξαναπώ...
Ενα 15άρι από έξω.. λαρύγγια στρωμένα και φωνή από το 10 μέχρι το τελευταίο λεπτό..
Ακουγόμαστε ή όχι?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Οχι... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

δεν πάμε να το δούμε απ'το σαλέ? :twisted:
Άβαταρ μέλους