5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
lefis

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από lefis »

τελικά ένα είναι το συμπέρασμα.... συνεντεύξεις με νεύρο μόνο στο ραδιόφωνο και την εφημερίδα με μέτρο.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Μετρουλάκης έγραψε:Mιά άνευρη συνέντευξη που έδωσε ελάχιστα νέα πράγματα στον κόσμο αφού τα περισσότερα είχαν ειπωθεί στο παρελθόν.

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Άλλη μια καταπληκτική συνέντευξη.
Άλλη μια βουτιά στο κόσμο αυτού του υπέροχου τύπου.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Τι ψυχαρα.........
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

* Σίγουρα πέρασαν πολλά πράγματα από το μυαλό μου όταν πήγα να εκτελέσω το φάουλ στο γκολ που πέτυχα με τον Παναθηναϊκό. Είπα αυτό θα κάνω. Θα στείλω την μπάλα μέσα στο τέρμα. Ζήτησα νοερά την βοήθεια της μητέρα μου. Όπως φάνηκε με βοήθησε.

Πόσο αυθεντικός και πόσο δύσκολο να βρείς άνθρωπο πρώτα και μετά παίχτη?
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Απίστευτες οι φωτογραφίες.Θα γίνουν all time classic,θα τις βλέπουμε μετά από δεκαετίες και θα δακρύζουμε...Αχ, ρε ΠΑΟΚ, αχ ρε Πάμπλο ήταν της μοίρας σου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

lefis έγραψε:τελικά ένα είναι το συμπέρασμα.... συνεντεύξεις με νεύρο μόνο στο ραδιόφωνο και την εφημερίδα με μέτρο.... :lol: :lol: :lol:

απο παπαριες ο μετρουλακης αλλο τιποτα.....
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

και να σκεφτούμε οτι στο τέλος της περσινής season θέλησαν να μας μπερδέψουν με ψευτοδιλήμματα για το αν πρέπει να μείνει στην ομάδα ή να τον στείλουμε.

Δύσκολα θα βρούμε τον αντικαταστάτη του οταν τελειώσει τη καριέρα του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Respect!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Περα απ την μεγαλη αξια του που κανεις δε μπορει να αμβισιτησει.....τον εχω κραξει για κπς συμπεριφορες στην αρχη κυριως και τωρα στα γιαννεννα αλλα οταν εχεις μια τετοια απωλεια και παιζεις (μπορει οχι καλα αλλα με τετοιο παθος ) δε μπορω παρα να πω συγγνωμη και οτι εχει πολυ μεγαλη ψυχη και καρδια ο ανθρωπος, λιγοι θα μπορουσαν να το κανουν αυτο....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ιο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι ήταν συνηθισμένοι σε αυτή την κατάσταση, εμείς όχι. Μου το είπε ο Μπακαγιόκο στο ημίχρονο, ότι βρέχουν επίτηδες το γήπεδο για να ευνοείται η τοπική ομάδα. Ήταν μια μαύρη μέρα».

Τι να πεις για τα γιαννενα τωρα?????????? Καλη πτωση μονο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλή σχέση είχα και με τον Μπέκαμ, ο οποίος, βέβαια, από ένα σημείο είχε παρεξηγηθεί μαζί μου.

Ο λόγος; Είχα κόψει μια σελίδα από ένα περιοδικό που απεικόνιζε τη σύζυγο του με μάλλον ελαφριά ενδυμασία και την κόλλησα σε ένα ντουλαπάκι στα αποδυτήρια. Εγώ το έκανα για να τον πειράξω αλλά εκείνος από εκείνη τη μέρα και μετά δεν μου μιλούσε. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

eorptol έγραψε:
lefis έγραψε:τελικά ένα είναι το συμπέρασμα.... συνεντεύξεις με νεύρο μόνο στο ραδιόφωνο και την εφημερίδα με μέτρο.... :lol: :lol: :lol:

απο παπαριες ο μετρουλακης αλλο τιποτα.....

και επειδή δεν γίνεται να πάρει ο βασιλόπουλος συνέντευξη τον Πάμπλο και εμείς να κοιμόμαστε να και μία συνέντευξη με νεύρο .....

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναικού αλλά και τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον «Δικέφαλο».
Αρχικά ρωτήθηκε για την κίνηση του να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να… αποχαιρετήσει την μητέρα του και να επιστρέψει και να παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό: «Ήταν μία καταραμένη στιγμή, αυτό το γεγονός με καταρράκωσε ψυχολογικά αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα ήθελε και η μητέρα μου, να επιστρέψω και να παίξω. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με αγκάλιασαν όταν γύρισα και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το παιχνίδι» ενώ για την αντίδραση του μετά το γκολ που πέτυχε είπε: «Εκείνη την στιγμή μου πέρασαν πολλά από το μυαλό, οργή γι’ αυτό που μου συνέβη, χαρά για το γκολ, ήταν έντονα τα συναισθήματα που ένιωσα εκείνη την στιγμή. Είχα ένα μείγμα συναισθημάτων. Το αίσθημα της ανικανότητας που δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να αλλάξω αυτό που έγινε, αλλά έτσι είναι η ζωή».
Αναφερόμενος για τον φίλο του Τζο Μπιζέρα και τα σχέδια τους να πάνε για κυνήγι το καλοκαίρι μαζί είπε: «Έχουμε κανονίσει για κυνήγι αλλά και για ψάρεμα. Το είχαμε κανονίσει και πέρυσι αλλά η γέννηση του γιου του Μπιζέρα δεν μας το επέτρεψε. Γνωρίζω τον Μπιζέρα πολλά χρόνια, τον θεωρώ όχι απλά φίλο μου αλλά αδελφό μου. Μακάρι όταν βρεθούμε για κυνήγι να έχουμε μαζί μας και το Κύπελλο του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ».
Επίσης πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την στήριξη τους. Δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από την μητέρα, όλοι να προσπαθούν να ζήσουν κάθε στιγμή της ζωής τους με την οικογένεια τους»
Για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τους εκατοντάδες πυρσούς και θα αν προτιμούσε να είναι στην κερκίδα είπε: «Προτιμάω να είμαι μέσα στο γήπεδο, γιατί από εκεί απολαμβάνεις την εικόνα των οπαδών μας καλύτερα και θέλω από εκεί να βγάζω ότι μπορώ καλύτερα. Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας, πρώτη φορά τους είδα να στηρίζουν με τέτοια αγάπη την ομάδα. Ήξερα ότι με αυτό τον κόσμο στο πλευρό μας δεν θα χάναμε και θέλω να συνεχίσουν έτσι ως το τέλος του πρωταθλήματος».
Ο Λέτο κρατούσε επίτηδες την μπάλα για να… σπάσει τον ρυθμό, του είπα κάτι και αυτός απάντησε, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον διαιτητή που κατάλαβε την διάλεκτο της Ουρουγουάης και της Αργεντινής και έδωσε από μία κίτρινη κάρτα και στους δύο μας. Δεν ήταν κάτι πολύ προσβλητικό, ήταν όσο χρειάζονταν για να καταλάβει ο Λέτο ότι έπρεπε να βιαστούμε και η απάντηση του Λέτο ήταν όσο έπρεπε για να δείξει ότι δεν θα το έκανε».
Αναφορικά με τα όσα είχαν γραφθεί Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος το έβγαλε αυτό, ότι μία ομάδα από την Τουρκία με ήθελε. Καλύτερα θα ήταν αν δεν με ήθελαν στην ομάδα να μου το έλεγαν αμέσως και εγώ θα έφευγα. Από την στιγμή που από την ομάδα μου είπαν ότι δεν ίσχυε τίποτα, τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη του, ακόμα και τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε τότε» ενώ συμπλήρωσε για τον αγώνα με την Ξάνθη: «Όλα τα παιχνίδια είναι… επτά τελικοί. Θα είναι σκληρά και δυνατά παιχνίδια, θα παλέψουμε ωε το τέλος με την ίδια φιλοσοφία για την νίκη σε κάθε αγώνα».
Για το αν έχει μάθει κάποιο σύνθημα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είπε: «Τα λόγια είναι δύσκολα, θυμάμαι τους ρυθμούς. Ακόμα και το σύνθημα για μένα, δεν μπορώ να το πω αλλά όταν το ακούω το γνωρίζω» ενώ κλείνοντας έστειλε το μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας: «Πρέπει να συνεχίσουν να μας στηρίξουν. Να έχουν όλοι θετική ενέργεια για να τα καταφέρουμε. Γιατί να μην πάρουμε το πρωτάθλημα; Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας; Αυτός είναι ο στόχος μας να κρατήσουμε όλοι την θετική ενέργεια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Μπορούμε να το κατακτήσουμε».

α ρε μετρουλάκη δεν παίζεσαι... :lol: :lol: :lol:

http://www.metrosport.gr/pamplo-gkarsia ... lima%C2%BB
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

poylitzer o μετρουμουστακης
Άβαταρ μέλους
skartados4

Δημοσίευση από skartados4 »

Κάθε συνέντευξη που δίνει ο Πάμπλο έχει νεύρο για τον πολύ απλό λόγο πως ο άνθρωπος έχει κάτι να πει. Και στη συνέντευξη στα ΣΠΟΡ είπε πάρα πολλά (όσοι θέλουν ας τη διαβάσουν στο κεντρικό θέμα ξανά και ξανά). Από την άλλη Είναι χαζό να βάζουν τον Γκαρσία στη μέση και να μαλώνουν γύρω του οι όποιοι δημοσιογράφοι. Σούπερ είναι και η φωτογραφία του Πάμπλο να κλωτσά την πινακίδα που γράφει gossip tv (την είδα εδώ όπου έχει και άλλες http://www.sportonio.gr/index.php?optio ... photostory
είναι σαν να κλωτσά και να γκρεμίζει όλα τα... κουτσομπολιά που λέγονταν πριν τον αγώνα για Πατέρες και Βγενόπουλους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”