Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από DimisK »

giapas έγραψε:Πάρε το Ζήση , δες ήθος και πάρε από την άλλη το Θεοδωρίδη του γαύρου. Μόνο και μόνο από αυτή τη σύγκριση καταλαβαίνει κάποιος το γιατί είμαστε "ευλογημένοι"

Πράγματι ρε παιδιά...Τελικά το πιστεύω ότι είμαστε ευλογημένοι....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Είναι ο άνθρωπος, εξαιτίας του οποίου έχουμε στην ομάδα παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Κοντρέρας κι ο Μούσλι.
Αν καταφέρουν να συνδυαστούν καλά με τον Σέρτζιο, νομίζω ότι το καλοκαίρι θα πέσει το αεροδρόμιο και η Τούμπα θα αποδειχθεί πολύ μικρή για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

SportDay
Γιώργος Χελάκης /
Ας το παραδεχτούμε καθαρά: πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ σημαίνει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για το ελληνικό πρωτάθλημα. Σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια ένας δουλευταράς και προσγειωμένος προπονητής με μια προσγειωμένη και συνετή διοίκηση να τα βγάλουν πέρα με τους χοντρούς προϋπολογισμούς, τα μεγάλα ονόματα και τις "άκρες" στο παρασκήνιο. Σκεφτείτε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και τον Ζαγοράκη με τον Βρύζα να διαχειρίζονται επιπλέον έσοδα είκοσι εκατομμυρίων!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτό που λέει ο Χελάκης είναι μεγαλύτερη προοπτική ακόμα και από το πρωτάθλημα καθ'αυτό . Επίσης είναι αυτό που φοβούνται οι αντίπαλοί μας. Αν Ζήσης-Ζαγορ πιάσουν λίγο μπαμπάκι στα χέρια τους , νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ που θα φτιάξουν θα είναι βγαλμένος μέσα από τα πιο τρελά μας όνειρα.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

παρακαλω μην σπαμαρουμε με αποψεις του χελακι-νακιμου που κονομησε απο το γιουρο με το πειρατικο.....ειναι και αριστερος τρομαρα του ο καταπτυστος.....να πλυνει το στομα του ο απλυτος σκατογαυρος που θα μιλησει και για το ζησαρο
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Την ώρα που όλοι αναγνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι με τις ίδιες πιθανότητες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό φαβορί για το πρωτάθλημα, ο Βρύζας απέφυγε να μιλήσει για τίτλο και για πιθανότητες.

«Είναι επικίνδυνο», τόνισε, «να λέμε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα. Αν στο τέλος πάρουμε ένα τόσο μεγάλο δώρο, δεν θα πούμε «όχι». Δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες. Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πιστεύω πως και οι τρεις ομάδες που βρίσκονται ψηλά θα έχουν απώλειες».

Εθνοσπορ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m1mV-iYNl38&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m1mV-iYNl38&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ένα παλικάρι σε σχόλιο στην κεντρική λέει ότι το sentragoal έβγαλε ότι ο Βρύζας έχει διαφορά νοοτροπίας από τον Ζαγόρ και ότι φεύγει και παίρνει εν λευκό την ξάνθη...

Εγώ δεν το βρήκα ούτε στο sentragoal, ούτε το άκουσα πουθενά.

Και φυσικά το θεωρώ απίθανο!! :pano:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Μπορεί ο Ζορζ Κόστα να είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για τη θέση του διαδόχου του Φερνάντο Σάντος, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο 39χρονος τεχνικός πολύ δύσκολα θα βρεθεί στον πάγκο του «δικέφαλου» τη νέα σεζόν.

Την ώρα που τα πορτογαλικά δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά στην Ακαδέμικα και ενώ αναμένεται, εντός της ημέρας η οριστική του απόφαση, ο πρώην τεχνικός της Ολιανένσε φαίνεται ότι οδεύει προς την Πόρτο!
Συγκεκριμένα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «δράκοι» «φλερτάρουν» με τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος έχει κάνει πρόταση στον Ζορζ Κόστα για να είναι βοηθός του! Μια προοπτική που δεν αφήνει καθόλου αδιάφορο τον 39χρονο, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα στους «δράκους», με τους οποίους ως αρχηγός κατέκτησε το Κύπελλο UEFA το 2003 και το Champions League το 2004.

Ενδεικτικό της απροθυμίας του να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, είναι η στάση που κράτησε στο αποχαιρετιστήριο φιλικό που έγινε στην Κοϊμπρα προς τιμήν του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Αν και προσωπικός φίλος και συμπαίκτης με τον τεχνικό διευθυντή του «δικεφάλου», ο Κόστα δεν έδωσε το παρών στη δεξίωση που προηγήθηκε του αγώνα, ενώ έφτασε στο γήπεδο στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης, όπου συνομίλησε με λίγους ανθρώπους και απέφυγε να κάνει την παραμικρή νύξη για την ελληνική ομάδα.

Πλέον, οι μέρες περνούν και οι ημερομηνίες πιέζουν καθώς ο «δικέφαλος» πρέπει να κάνει άμεσα τον προγραμματισμό του εν όψει της νέας σεζόν καθώς βρίσκεται μπροστά του η πρόκληση της συμμετοχής στο Champions League μέσω δύο προκριματικών γύρων.

Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να κοιτάξει και άλλες επιλογές, ώστε να έχει εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που υπάρξει η αρνητική απάντηση του 39χρονου τεχνικού. Επιπλέον, όσο καθυστερεί η πρόσληψη προπονητή, είναι λογικό να «παγώνουν» και τα μεταγραφικά.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αλλά οι διοικούντες θέλουν πρώτα να ανακοινώσουν προπονητή. Οσο οι μέρες περνούν, όμως, υπάρχει ο κίνδυνος ο διεθνής επιθετικός να μην μπορεί να περιμένει άλλο και να εξετάσει τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο πλαίσιο των εναλλακτικών λύσεων, υπάρχουν αρκετές διαφορές απόψεων ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, ο Βρύζας δεν πρόκειται να μείνει «ξεκρέμαστος», καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του Χρήστου Πανόπουλου να τον προσλάβει, δίνοντάς του εν λευκώ τη διαχείριση της Ξάνθης.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=10556655
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Nα παρατηρείτε ποιος γράφει το κάθε άρθρο και να το επεξεργάζεστε.
Διότι πρόσβαση στα νέα της ομάδας έχουν μόνο ρεπόρτερ της ομάδας κυρίως και έτσι μία τόσο σημαντική είδηση δε μπορεί να βγαίνει από κάποιον που το όνομά του (για μένα τουλάχιστον) δεν έχει ξανα-ακουστεί στις ειδήσεις του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Συγγνώμη ρε παίδες.. Σήμερα βάφτιζε την κόρη του ο Ζήσης στην Χαλκιδική..Ως εδώ καλά..
Πήγανε διάφορα μέλη του ΠΑΟΚ, Ιωσηφίδης, Ποικιλίδης κλπ..
Ο Ζαγοράκης που ήταν;; Γιατί δεν ήταν εκεί; Απ το πουθενά ίσως να μην είναι καλό να πονηρευόμαστε,αλλά παραήταν σημαντική κοινωνική εκδήλωση για να μην πάει ο Τέο, όταν πήγαν τόσα μέλη της ομάδας..Και αυτά μου βρωμάνε εμένα..Οτι κάτι παίζει στραβό..Κρίμα..
Εκτός αν κάτι άλλο ισχύει...
Αν κάτι πάντως είναι ακόμα στραβωμένο μεταξύ τους, θα χαλαστώ τρελά. :( :redcard:

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=20&id=430
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αδερφε και μαλωμενοι να ηταν για τα ματια του κοσμου και για τις κακες γλωσσες θα πηγαινε ο ζαγορ οποτε λογικα δεν παιζει σεναριο....να σου ζησει η κορακλα ζησαρε... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Aυτό το άθλημα να δημιουργούμε απο το πουθενά θέμα μα την Παναγία δεν το καταλαβαίνω επειδή δεν πήγε ο Ζαγόρ στην βάφτιση της κόρης του Ζήση πάει να πει οτι είναι στα μαχαίρια έλεος ρε μάγκες μην τα βλέπετε ολα καχύποπτα και μην αφήνετε τους πουσταράδες τους ΑΡΔ να σας βάζουν ψίλους στ'αφτιά
Υ.Γ. να σου ζήσει Ζήσαρε να την δεις να παίζει στο γυναικείο του ΠΑΟΚ όπως ο πατέρας της στην ανδρική ομάδα :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε μου δεν δημιουργώ θέμα απ το πουθενά.. Με όποιον έχω μιλήσει μου έχει πει οτι είναι κοινό μυστικό οτι μεταξύ τους δεν τα πάνε καλά. Στο paokmania είχε ανέβει πριν λίγο καιρό άρθρο που τους καλούσε να βρούν οτι τέλοσπαντων είναι αυτό που έχουν χάσει, και να συνεχίσουν μονιασμένοι.
Το ξέρω οτι φάνηκε λίγο κλαψομ..κο αυτό που έγραψα, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που ανεβάζει άρθρα στο διαδίκτυο και λέει οτι είναι έτοιμος να πάει στην ξάνθη (όπως είχε γίνει πριν λίγο καιρό στο sentragoal.gr) ούτε εγώ βγάζω βρώμες στην πόλη οτι είναι σφαγμένοι και ο Ζήσης θα πάει στον γαύρο που του δίνουν καλά λεφτά (όπως οι φήμες που κυκλοφορούν και βγαίνουν μέσα και απο ορισμένους μεγάλους οπαδοπατέρες - δεν αναφέρομαι καν στα ράδια της πόλης). Λοιπόν επειδή προσωπικά έχω σιχαθεί τη φημολαγνεία και την αβεβαιότητα σε τέτοια απτά ζητήματα, έχω εδώ καιρό εκφράσει το φόβο μου, οτι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, και έγραφα πάλι εδω μέσα οτι θέλω να δω κινήσεις ενότητας και μια σοβαρή διάψευση, οχι σαν αυτή που έκανε πριν απο 6 μήνες ο Βρύζας, οτι του αρέσει αυτό που κάνει και ξερω γω.
Δηλαδή έχει τρεις μήνες που έχουν δημοσιευτεί ουκ ολίγα άρθρα σε εφημερίδες και ιντερνετ, που μιλάνε για πρόβλημα και αποχώρηση. Τόσο δύσκολο είναι να υπάρξει μια σοβαρή διάψευση;; Εκεί είναι που εστιάζω, και ούτε θεωρώ οτι πιθανή αποχώρηση κάποιου, φέρνει αυτόματα την καταστροφή. Μια χαρά θα την παλέψουμε όπως και να χει.
Αλλά αυτά τα ηξεις-αφίξεις κυριολεκτικά με αρρωσταίνουν. Γι αυτό θέλω ξεκάθαρα να ξέρει ο κόσμος τί παίζει, για να μην μαλακιζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

αδερφέ δεν το είπα μόνο για σένα και μαλακία μου που δεν το ξεκαθάρισα απο την αρχή αλλα αυτά τα άρθρα απο ΑΡΔ και γενικά οτι κακό βγαίνει για τον ΠΑΟΚ βγαίνει απο άτομα που επι μπάτμαν και τζον γου είχαν το δάχτυλο στο μέλι και τώρα που είρθε ο Ζαγόρ με τον Ζήση τους πολεμάνε με τον ποιο χυδαίο τρόπο... καταλαβαίνω την αγωνία σου και τον προβληματισμό σου και ειναι και φυσικό οταν απο την επιστροφή Ζαγόρ ακους διάφορες λαλακίες είτε στα ραδιόφωνα είτε διάβαζοντας σε διάφορα βλακοsite και εφημερίδες απλά απο την μεριά μας καλό θα ήταν να ψαχνόμαστε για το ποιός βγάζει αυτές τις φήμες και τι σκοπό έχει π.χ. ο Γκίνας και ο αγιατολάχ ο πανταζής εχουν φάει τα σκώτια τους να βγάζουν ανα δυο τρείς μέρες διάφορες μαλακίες που υποτίθεται οτι κάνει η διοίκηση κοροϊδεύοντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ κλπ αλλα ποιός ξέρει οτι ο γκίνας είχε συγκενική σχέση με πρώϊν ''μεγαλομέτοχο'' του ΠΑΟΚ και ο νοών νοείτο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”