Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από kostasff »

lefis έγραψε:προσοχή ΔΕΝ έσβησα μετονόμασα το cookies.sqlite σε κάτι άλλο ότι θες. απλά για σιγουριά μην το σβήνεις.αυτό βρίσκεται στο φάκελο του μοζιλα στο προφιλ.....ψάξτο για σιγουριά.εμένα πάντως το πρόβλημα λύθηκε.
Το νέο πρόβλημα είναι πως κάθε φορά που ανοίγω τον mozilla, δημιουργείται νέο αρχείο cookies.sqlite :x
Τι κάνουμε τώρα? :?:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Το μετονομαζουμε καθε φορα....? :mrgreen:
Ειναι κι αυτο μια λυση...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Με τα τόπικ και της απόψεις που μειώνουν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τι θα γίνει; Αυτά που έχουν ως θέμα να φύγουν οι παίκτες μας που ίσως μας δώσουν το πρωτάθλημα;
Εχει ειπωθεί ότι το διαβάζουν πολλοί το φόρουμ και διαμορφώνουμε άποψη. Θεωρείτε σωστό να κοροιδεύουμε, λοιδορούμε, να δηλώνουμε ανοικτα την αντιπάθεια κατά ποδοσφαιριστών;
Είναι μόνο μία παιδική χαρά που κάθε στιγμή κάνουμε χαβαλέ και δεν υπάρχει ούτε ένα τόπικ στο οποίο να μιλάμε σοβαρά για την ομαδα μας πέρισυ και φέτος;
Γιατί τα καφενεία παίξανε άσχημο ρόλο στην ιστορία μας και η συνέχεια γίνεται με το διαδίκτυο και τις φήμες.
Αν σας ικανοποιεί η συνεχόμενη χαβαλέ ατμόσφαιρα και η απαξίωση μετά από ήττες και στο όνομα της Δημοκρατίας γινόμαστε χειρότεροι από τους γέρους στο Muppet Show, τότε καλώς.
Ισως είμαι υπερβολικός. Καλός κι ο χαβαλές δε λέω...αλλά ''Ποιοι παίκτες πιστεύετε ότι πρέπει να φύγουν από τον ΠΑΟΚ;'' είναι έκφραση Δημοκρατίας και δε δημιουργεί πρόβλημα απλά και μόνο επειδή εκεί κάνουμε χαβαλε;
Λοιπόν τότε ή ολα ή τίποτα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ζούμε σε μία ανοικτή και Δημοκρατική κοινωνία όπου δυστυχώς οι απόψεις είναι σαν την κ@λοτρυπίδα κι ο καθένας έχει από μία. Οτιδήποτε είναι εποικοδομητικό να το πούμε που θα οφελήσει στην ενημέρωση αλλά και σε μία υγιή συζήτηση (εστω και με αντιπεραθέσεις) ας το πούμε, αλλά πάντα με κοινό σόχο, το συμφέρον της ομάδας. Γι αυτό όποιος θέλει να μιλήσει και να πει οτιδήποτε, μπορεί να το κάνει ελεύθερα, αλλά πάντα τεκμηριωμένα και χωρίς αστείους λόγους.. Μερικά θέματα, όντως χρίζουν περισσότερης προσοχής, αλλά να μην καταντήσουμε και κοινοβούλιο! :P :P
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Και στην καταλληλη ενοτητα ε free...? Και οχι να λεμε για να λεμε...? Ειδικα οταν μας λενε να καλμαρουμε, ε....?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

ΟΚ Νοβι το καταλαβα...Ας σας απαλλάξω για λίγο τότε....
Ευχαριστώ που τόσο καιρό μπορούσα να εκφράζω τις απόψεις μου.

ΥΓ Από τη στιγμή που δεν συμφωνεί κάποιος με το ύφος ή/και το περιεχόμενο των τόπικ, τότε καλύτερα να απέχει για λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 23 Φεβ 2010, 08:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

teod1980 τα παραπανω δεν ηταν για σενα.... ;)
νομιζω, αλλωστε οτι τα παμε σε πμ...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ωραία λοιπόν, αν θεωρείς ότι έχω κάνει κάπου λάθος εγώ, σε απαλλάσω κι εσένα κι όλους σας από την παρουσία μου μέχρι να βρείτε μόνοι σας δημοκρατικούς τρόπους για να λύσετε τα προβλήματα που κυρίως εσείς θέτετε..
Θα παραμείνω σιωπηλός κι αμέτοχος στην πλειοψηφία των συζητήσεων κι απλά θα παρακολουθώ πως θέλετε να φτιάξετε το φόρουμ σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα..
Οταν καταφέρετε να ξεχωρίσετε το σοβαρό από το αστείο, το χαβαλέ από το φορτισμένο κλίμα και την ενημέρωση από την ψυχαγωγία, τότε θα εμφανιστώ και πάλι...

Γιατί νομίζω ότι τόσον καιρό σας βάρυνα με την παρουσία μου..
Κι από τη στιγμή που ο έχων την εξουσία και με ένα κουμπάκι μπορεί να κατευθύνει όπως ο ίδιος θέλει το φόρουμ ας το κάνει. Κι ας μείνει και μόνος του να συζητά με τον εαυτό του, δε με πειράζει..
Με ενοχλεί όμως αυτός που έχει την εξουσία και στη δύσκολη στιγμή θα τη χρησιμοποιήσει, αντί να πει μια φορά ότι κι ο ίδιο έκανε λάθος..

Θα περιμένω να δω τι θα πουν και οι υπόλοιποι μοντ.
Ως τότε ΑΠΟΧΗ!

Και δε με ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες..
Είμαστε μεγάλα παιδιά που με τα λόγια μπορούμε να βγάλουμε άκρη..
Αν σας είμαι βάρος ή σας ενοχλώ κάπου στο έργο σας, αντίο!

Τελικά είναι πολύ άσχημο πράγμα να μην εκτιμάει κάποιος μερικά πράγματα..

Καληνύχτα σας και καλά ξεμπερδέματα!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Είμαστε μεγάλα παιδιά που με τα λόγια μπορούμε να βγάλουμε άκρη..
free4
Συνέχισε το.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν έχω πρόβλημα όχι στο να κλειδώσουμε αλλά και να διαγράψουμε ότι δεν σας αρέσει.
Αρκεί να μην φτάσουμε να κάνουμε ψηφοφορία για αυτό.
Το τόπικ teod υπάρχει απο το 2007.
Προσωπικά και μένα δεν με αρέσει όπως επίσης δεν με αρέσουν και άλλα πολλά όπως για παράδειγμα η μεταγραφολογία όπως επίσης ποιον παίχτη θέλετε να αποκτήσετε και όλα όσα έχουν να κάνουν με άλλα ΜΜΕ και έχουν ανοιχτεί κατά καιρούς.
Υπάρχουν και άλλα πολλά που θα χρειαστούν συγχώνευση ή μάζεμα γενικά.
Για παράδειγμα υπάρχουν τόπικ για ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Σκέφτεσαι να ανοίξω για κάθε game ξεχωριστό τόπικ τι έχει να γίνει?
Είναι και άλλα που με τον καιρό θα μαζευτούν πάντως.
Μέχρι τότε όμως καλό είναι να κάνετε τις προτάσεις σας όπως τώρα για παράδειγμα για το πως θα θέλατε να είναι για να μπορούμε να αναπτύξουμε τις ιδέες μας και την συζήτηση καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ρε τανγκαλε θες να κερδισεις τις εντυπωσεις?? Οκ, δικες σου πασα μου.... Αλλα ας ξεκαθαρισουμε μερικα πραματα...
Σε ενα , κυριολεκτικα οτι να ναι, τοπικ σας επιασε χθες μια παλαβομαρα. Δουλεια μας ειναι να ηρεμησουμε τα πνευματα πριν ξεφυγει η κατασταση και αρχίσουμε να βριζόμαστε μεταξύ μας. Κυριολεκτικα παρακαλουσα επι 2 ωρες να σταματησουμε. Όπως έγραφα "Όποιοι γουσταρουν το τόπικ, συνεχίζουν, εντός θέματος βέβαια. Όποιοι δε γουστάρουν, δε μπαίνουν στο τόπικ... Απλά πράματα...". Παρακαλω για κανα διωρο για το αυτονοητο. Να ηρεμησουμε και να συνεχισουν οσοι θελουν στο γ@μωτοπικ εντος θεματος. Και συνεχιζεις... Aν θεωρειται μη δημοκρατικο (τρομαρα μας) το μπαν μιας ωρας (απίστευτο χρονικο διαστημα!!) για να ηρεμησεις, τοτε ναι δεν ειμαι δημοκρατης.... Έτσι είναι όμως το φόρουμ και οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε κάποια πράματα...

υ.γ. αποχες και παπαριες τ ακουω βερεσε... αν θελω ιντριγκες και δολοπλοκιες θα δω κανα βραζιλιανικο στην τιβι....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πάμε για πρωτάθλημα μετά απο 25 χρόνια. Μάλλον το ξεχάσαμε και ασχολούμαστε με αλλότρια...

Αλλά δεν βαριέσαι...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

:(
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αν θέλετε να γνωρίσετε την Χούντα No Problem.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Ασε ενα τοπκι ασυλο για πολυτεχνειο μονο αντερφε. :cry:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αυτό κλείδωσε ποιο γρήγορα απο όλα :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”