27. Mirosław Sznaucner
Re: 27. Mirosław Sznaucner
Για το μέγεθος της απόδοσης του απέναντι στον Λέτο που πραγματικά αχρήστευσε.
Ας σκεφτούμε ποιος άλλος απο την ομάδα μας στην συγκεκριμένη θέση θα μπορούσε να φέρει εις πέρας την αποστολή του?
Ας σκεφτούμε ποιος άλλος απο την ομάδα μας στην συγκεκριμένη θέση θα μπορούσε να φέρει εις πέρας την αποστολή του?
"Τον Λέτο από αριστερά δεν τον φοβάμαι, θα τον εξαφανίσει ο Σνάουτσνερ".
Το έλεγα στα βαζέλια πριν το ματς και δεν με πίστευαν.
Σκύλος.
Χωρίς Βιτόλο πίσω, δεν ανέβηκε καθόλου μπροστά. Αλλά πίσω ήταν απροσπέλαστος.
Το έλεγα στα βαζέλια πριν το ματς και δεν με πίστευαν.
Σκύλος.
Χωρίς Βιτόλο πίσω, δεν ανέβηκε καθόλου μπροστά. Αλλά πίσω ήταν απροσπέλαστος.
τεραστια εμφανιση......εσβησε τον γοβα-στιλετο.....αντιθετα ο λινο αμυντικα ταλαιπωρηθηκε πολυ....βεβαια ο λινο εκανε 15 ανεβασματα και ο μιρο 5,ενω ο λινο εχει παιξει σε ολα τα ματς απο την αρχη του πρωταθληματος και ο μιρο σε 5
Τεραστιε Πολωνέ..όσο μπόι σου ελειπε σε σχεση με την λετισια τόσο της ξηγηθηκες αντρίκια και σταράτα...
Η στάση ''Μίρο'' στον ΟΑΣΘ πρέπει να ενσωματωθει στο δρομολογιο του 14
Η στάση ''Μίρο'' στον ΟΑΣΘ πρέπει να ενσωματωθει στο δρομολογιο του 14
Κοντος,χαμηλο κεντρο βαρους και πολυ εκρικτικος στα πρωτα μετρα.Εκει που τον παραδεχτικα χθες ηταν η φαση που τον φευγει ο μπαλετο και τον μαρκαρει στα ΟΡΙΑ του φαουλ με αποτελεσμα να τον καθυστερησει οσο χρειαζοταν για να καθαρισει την φαση ο μαλεζας. Επεισης στα θετικα του ειναι η πολυ καλη πασα που εχει,αμα τον προσεξετε πολυ δυσκολα θα πουλησει την μπαλα.Μπραβο μιρο εισαι το πουλεν μου.Οπως ειπε και ενα αλανι χθες 15 σελιδες τοπικ και 15κιλα @@.
Παρα πολυ καλος απεναντι στον Λετο ....αμυντικα γιατι επιθετικα δε βοηθησε.,, λογικο ομως
Κουτσα-κουτσα φτασαμε και στην 16η σελιδα. Αυτη τουλαχιστον ειναι μια καποια προοδος.
Παλια λεγαμε Πουστρέτο ενα μπαρ σε μια οδο παραλληλη στην Αγίας Σοφίας. Απο χθες ομως μια αλληθωριζουσα κορασιδα με ροδαλα μαγουλα κερδιζει τον τιτλο επαξιως. Της πηρε την ταυτοτητα (κραγιον, πουδρα και καθρεφτακι μαζι δηλαδη) ο Μίρο και την αναγκασε σημερα να τραβηχτει στον Χόντος τον Σέντερ για να αγορασει ξανα τα ειδη πρωτης αναγκης.
Τελος, ετεροχρονισμενα, και με σεβασμο στον μεγαλυτερο Ελληνα ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ που ειδα με τα ματακια μου, θα ηθελα να πω οτι η εμφανιση του Μιρο ως στοπερ στα Γιαννενα, για την προπερασμενη αγωνιστικη, μου θυμισε κατι απο Γιωργο Σκαρταδο οταν στη δυση της καριερας του γυρισε πισω στην αμυνα.
Παλια λεγαμε Πουστρέτο ενα μπαρ σε μια οδο παραλληλη στην Αγίας Σοφίας. Απο χθες ομως μια αλληθωριζουσα κορασιδα με ροδαλα μαγουλα κερδιζει τον τιτλο επαξιως. Της πηρε την ταυτοτητα (κραγιον, πουδρα και καθρεφτακι μαζι δηλαδη) ο Μίρο και την αναγκασε σημερα να τραβηχτει στον Χόντος τον Σέντερ για να αγορασει ξανα τα ειδη πρωτης αναγκης.
Τελος, ετεροχρονισμενα, και με σεβασμο στον μεγαλυτερο Ελληνα ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ που ειδα με τα ματακια μου, θα ηθελα να πω οτι η εμφανιση του Μιρο ως στοπερ στα Γιαννενα, για την προπερασμενη αγωνιστικη, μου θυμισε κατι απο Γιωργο Σκαρταδο οταν στη δυση της καριερας του γυρισε πισω στην αμυνα.
Hideguti έγραψε:Που-στρέτο

πουστρετο το στρετο? ειχα και ενα φιλαρακι που το ειχε στεκι

και πουστ***ικο το γωνιακό Κορομηλά με Κούσκουρα που μου διαφεύγει το όνομα...
Εκείνον τον παίκτη που ο Τομ τον είχε διώξει ως τελειωμένο και έπαιξε άλλα 4-5 χρόνια μπαλάρα ως λίμπερο...
Εκείνον τον παίκτη που ο Τομ τον είχε διώξει ως τελειωμένο και έπαιξε άλλα 4-5 χρόνια μπαλάρα ως λίμπερο...
Πραγμα που ειχε εκτιμησει ηδη ο Τάις Λίμπρεχτς απο το 1987 οταν δηλωσε οτι ο Σκαρταδος θα κανει μεγαλη καριερα και ως λιμπερο.
Αποκλείεται να παίξει κεντρικός αμυντικός λόγω ύψους.Όχι στην ανάγκη βέβαια.
Μακράν ο πιο αξιόπιστος μπακ των τελευταίων ετών.Εντάξει, επιθετικά δε μπορεί αλλά μου αρκεί που δε τρέμω πίσω.Πάντως για να ανέβει επίπεδο η ομάδα το καλοκαίρι χρειάζεται σίγουρα 2 μπακ και στις δυο πλευρές για να έχουμε και λύσεις.
Μακράν ο πιο αξιόπιστος μπακ των τελευταίων ετών.Εντάξει, επιθετικά δε μπορεί αλλά μου αρκεί που δε τρέμω πίσω.Πάντως για να ανέβει επίπεδο η ομάδα το καλοκαίρι χρειάζεται σίγουρα 2 μπακ και στις δυο πλευρές για να έχουμε και λύσεις.
- Isaak the Greek
gash04 έγραψε:Για το μέγεθος της απόδοσης του απέναντι στον Λέτο που πραγματικά αχρήστευσε.
Πσσσσςςςςςς...ευκολακι
Ο Μουν ρε αμπαλε

Παντως για να μαστε και ον τοπικ , ο Σναουτσερ ειναι απο τους παικτες που μ' αρεσουν.....Λιγα λογια , πολυ δουλεια.Και να μη στενοχωριεται που δεν ειναι δημοφιλης (τουλ. οσο οι αλλοι).
Καποιος αρχαιος ειχε πει "Σιχαινομαι τη δημοκρατια...Οι πιο σοφοι ανθρωποι ενος κρατους πρεπει να το διοικουνε και οχι οι πιο δημοφιλεις"